Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım sen diyet yaptığın halde mi sonucun yükseldi? Bire bir uygulayabiliyor muydun diyeti? Çok şaşırdım ben de şimdi..

canım ben hastalandığım için bu hafta katılamayacağım ama eğer bu hafta dualamasını yapmazsanız haftaya okurum. bence yine 10.000 iyidir diye düşünüyorum.

Geçen hafta adetin 2. günü hepsine birden baktırmıştım, sonucum cuma çıktı. Çok şaşırdım, aklıma başka şey gelmedi bilmiyorum, bir süre daha çok dikkat edip sonra tekrar ölçtürücem, hiç mantıklı değil çünkü, zaten fazla et tüketmezdim, diğerlerinide elimden geldiğince kısıyordum sözde. Belkide stresten anlamadım ki....ben 10un altına düşmüstür diye beklerken 2 katına çıkması garip...sen sonra ölçtürdünmü hiç

Canım sen diyet yaptığın halde mi sonucun yükseldi? Bire bir uygulayabiliyor muydun diyeti? Çok şaşırdım ben de şimdi..

Birebir uygulayamıyorum muhakkak. Ama sebze ağırlıklı besleniyorum, yoğurt en fazla 1 kase, yumurta haftada 2-3 gün. Ben çorba ve pilavda zorlanıyordum. onlarıda haftada 2-3ten fazla tüketmiyordum artık. Anlamadım ki, bir süre daha da sıkıp tekrar ölçtüreceğim çünkü mantıklı değil gibi.

Anladım canım. Hakikaten çok da anlaşılır gelmiyor insana. Belki de bir yanlışlık olmuştur. Biraz zaman geçince tekrar dene dediğin gibi. Umarım daha iyi bir sonuç alırsın.

geldim kızlar. geçmişte olsa hepinizin anneler günü kutlarım. dilerim gelecek seneye bebişlerinizle kutlarsınız hepiniz. haftasonu giremedim. cuma günüde öğleden sonra izin aldım işten erken çıktım. kızımın kreşte anneler günü için programı vardı. çok güzel geçti. kızım ağlattı beni. hamilelikte hormonlar tavan yapmış durumda zaten. en ufak şeyde ağlıyorum. kızım ağladığımı görünce boynuma sarılıp çokmu duygulandın dedi. dünde face koymuşlar resimlerini. kızım tek başına bakıyordu. anne gelip bunu görmen lazım diye bir bağırıyor. neyse dedim gititm baktım ki tam gözyaşlarımı silerken bir kare yakalamışlar. rezil oldum dedim :)
daha çalışıyorum. bu haftada geleyimde haftaya ayrılacağım yeter artık. 1 ay doğum sonrasına aktarmış olacağım. hayırlısıyla bir bitseydi. sağ sağlim kucağıma alsaydım oğlumu. rüyalarımda hergün bişeygörüyorum. geçen rüyamda dr sezeryan istersen haftaya gel alalım, yoksa normal doğum istersen bekleyeceğiz diyor. kızım normal oldu bunuda normal istiyorum ama hayırlısı bakalım artık.
ayyy ne çok yazmışım:)

hayırlısı canım ınsallah hayırlı zamanda dogar kuzun

meltert canim gözünaydinninsalalh bisey olmayacak yavrunaaa

mthrf 677 cnm hem claxen 0,4 verdi hem de 100'lük coraspin

Heterezigotmuydu,homozigotmu?Daha önce düşüğün varmıydı?Kısaca bahsedersen hikayenden çok sevinirim.

Birde kızlar ben 9 haftalık kürtaj oldum..Doktorum 3ay ara ver dedi..Sizler kürtajdan sonra ne kadar süre korundunuz?

hayır canım ölçtürmedim. ben hamile ikne gittiğimde kürtaja girmeden almışlardı kanlarımı homosisteinim 6.6 idi. sonrasın ben burada kilo vermek için diyete başlamıştım. o da günde 3 köfte kadar et veriyordu, her öğünde çorba ve kepekli ekmek vardı bol miktarda. çorba da genelde mercimek çorbası oluyordu malum en kolay bulunanı. yani bu diyetimin tam tersi idi beslenmem ve diyeti vermeden önce sinan hoca baktırdığında homosistenim 9.7 gibi bir seviyelere çıkmıştı. yani beslenme ile alakalı evet ama senin ki çok şaşırtıcı geldi bana. yani düşün ben böyle bir beslenmenin sonucunda o seviyeye çıktı homosistenim. nerede baktırdın canım belki ölçümde bir sıkıntı vardır. bu durum bence bozmasın moralini sen elinden geleni yap. allah eminim görüyor çektiklerimizi ve bize mükafatını verecek.

ben kürtajdan sonra iki kez adet oldum bır daha olmadım. ılk adetımı 26 gun sonra ıkıncısını 29 gun sonra oldum

canım yaaa ne kadar yaklaşmış. bak geçti bitti çok şükür. darısı hepimize inşallah. senden bir ricam var canım. sezaryen mi olur normal mi orasını bilmem ama doğuma giderken bizler için dua et. allahın izniyle kabul olurmuş. şu dua listesindeki isim listesini al ve hepimizin isimlerini oku ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar dile canım.

gözün aydın. hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin.
haberlerini bekliyoruz canım.
canım acaba ölçümden kaynaklı mı bir şey oldu. belki daha önceki ölçtürdüğün yerde ölçtürsen farklı çıkardı? peki önceki ile bu testin referans aralıkları çok farklı mı?

kulağın çınlamış anlaşılan)
artık bir süre girmezsen zehra doğurdu herhalde diyecem) evde internet var mı? evdeyken de girip bizi haberdar edersin olurmu? ya da birimize telden haber ver. valla aklımız sende kalır) bizi unutma tamam mı doğurunca) bize umut olacaksın. doğuma ayaklarını sürükleye sürükleye git) arkanda çok kişi var biliyorsun.

ay evet nolur zehracım listemizden çıktı al oku adımızı lütfen.

Arkadaşlar bazı değerleri Sinan hoca benden de istemişti ama maalesef artık sonuçları vermedikleri için görememiştim. Acaba ben de gidip bir başka yerde bu homosistein değerime baktırmalı mıyım? Diyetin etkisi bu değerle mi ölçülüyor?

canım bence başka bir yerde ölçtürme çünkü farklı çıkabilir ve canın sıkılır. ben de çok merak ediyorum işe yarıyor mu yaramıyor mu diye ama bekleyip görmekten başka çare yok. bir daha ki gidişinde hocadan veya asistanından rica edersin sana bir çıktı verebilirler belki. bence diyetin etkisinin anlaışılması için henüz erken.

Canım ölçtürdüğünde iğne kullanıyormuydun. Benim aklıma iğneye başlayıp bırakmak geldi ama sonuçta onun etkisi bu kadar olurmu?? Özel denge laboratuarında baktırdım. Bnde acaba buraylamı ilgili dedim. İlkini zekai tahirde vermiştim. Bir kaç ay geçsin biraz sıkayım diyeti yine zekai tahirde vermeyi düşünüyorum. Öğrendiğimde çok üzüldüm ama doktorum fazla önemsemedi, diyete devam dedi birde iğne kullanacağımız için dengeler diye düşünüyor sanırım.

Evet Zehra bizim ismimizi okurmusun aklına gelirse , ne güzel olur , doğum anı en güzel an dua etmek için.

canım acaba ölçümden kaynaklı mı bir şey oldu. belki daha önceki ölçtürdüğün yerde ölçtürsen farklı çıkardı? peki önceki ile bu testin referans aralıkları çok farklı mı?

Benimde aklıma gelmiyor değil, tekrar zekai tahirde baktırayım değilmi canım.
Ama hemen değil biraz sıkalım bakalım gerçekten etkiliyormu tabi doğrudan diyetle alakalıysa.Sonuçlaım evde gidince bakayım canım ama referanslar aynı gibiydi sanki.

Canım ben bu değerin diyetle birebir bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Ki bende böyle çıktı diyetsiz değerimden daha yüksek. Neden yükseldi bilmiyorum ama tekrar baktırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…