Amin canım inşallah ya. Biran evvel olsun istiyorum ama tabi hayırlısını dilemek lazım canım. Hepimize hayırlısıyla nasip olur inşallah.
Sağol şenaycım ya inşallah canım. Bana çok kızacaksın eminim(( Bende anlamadım nasıl olsu diyetsiz 11 çıkan homosisteinim 1 yıl sonra sözde diyet yapmama rağmen 22 çıktı. İnanabiliyormusun. Ben çok şaşırdım sordum doktoruma diyeti sıkıyoruz dedi, baklagiller falan kes dedi. Bu aralar köy yoğurdu köy yumurtası yedim, ne bileyim bir ara kefir çok içtim bunlar mı yükseltti anlamadım.
Sağol Eminecim, benim de içim cız ediyor bazen sonra toparlanıyorum. İnşallah canım bugünlerimizi gülerek hatırlarız ilerde inşallah. Bizler neler yaşamışız ama değdi deriz inşallah canım.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 300
serap06_06 serap 100
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 61
330ml sultan 100
TOPLAM 1717
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
canım nasıl yani ne zaman ölçtürdün sen. ben birşey mi kaçırdım. köy yoğurdu yumurtası ile alakası olacağını sanmıyorum. sadece ölçülere dikkat et. ne kadar verdi ise o kadar tüket. kefir de zengindir canım ama ne kadar içebilirsin ki. bence tüm bunlar stresin sonucu. ben artık ona bağlıyorum. dikkat et kendine canını sıkma.
Canım sen diyet yaptığın halde mi sonucun yükseldi? Bire bir uygulayabiliyor muydun diyeti? Çok şaşırdım ben de şimdi..
Birebir uygulayamıyorum muhakkak. Ama sebze ağırlıklı besleniyorum, yoğurt en fazla 1 kase, yumurta haftada 2-3 gün. Ben çorba ve pilavda zorlanıyordum. onlarıda haftada 2-3ten fazla tüketmiyordum artık. Anlamadım ki, bir süre daha da sıkıp tekrar ölçtüreceğim çünkü mantıklı değil gibi.
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin arkadaşım.Rabbim 40.haftalarıda görmeyi nasip etsin.İğne olma sebebin neydi acaba?Sende hangi mutasyon var?
canım doğumu hiç konuşmadık en son 1 ay önce gitmiştim ve çarşamba günü kontrolüm var o zaman herşey yolundaysa konuşurum. normalde 25 temmuz ama sezaryenli olduğum için daha erken olur şu haziranı bi atlatsak tamamdır inş.
Slm canlarımm şimdi doktordan geldim bebişim 4+5 haftalık ultrasona aldı minicik de olsa kesemizi gördük ilk claxane iğnemizi olduk, ayrıca 6 tüp de kan verdik... 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. ooofff çok heyecanlıyım yaa nolur yine aynı sorunlar olmasııınnn
meltert canim gözünaydinninsalalh bisey olmayacak yavrunaaa
mthrf 677 cnm hem claxen 0,4 verdi hem de 100'lük coraspin
hayır canım ölçtürmedim. ben hamile ikne gittiğimde kürtaja girmeden almışlardı kanlarımı homosisteinim 6.6 idi. sonrasın ben burada kilo vermek için diyete başlamıştım. o da günde 3 köfte kadar et veriyordu, her öğünde çorba ve kepekli ekmek vardı bol miktarda. çorba da genelde mercimek çorbası oluyordu malum en kolay bulunanı. yani bu diyetimin tam tersi idi beslenmem ve diyeti vermeden önce sinan hoca baktırdığında homosistenim 9.7 gibi bir seviyelere çıkmıştı. yani beslenme ile alakalı evet ama senin ki çok şaşırtıcı geldi bana. yani düşün ben böyle bir beslenmenin sonucunda o seviyeye çıktı homosistenim. nerede baktırdın canım belki ölçümde bir sıkıntı vardır. bu durum bence bozmasın moralini sen elinden geleni yap. allah eminim görüyor çektiklerimizi ve bize mükafatını verecek.Geçen hafta adetin 2. günü hepsine birden baktırmıştım, sonucum cuma çıktı. Çok şaşırdım, aklıma başka şey gelmedi bilmiyorum, bir süre daha çok dikkat edip sonra tekrar ölçtürücem, hiç mantıklı değil çünkü, zaten fazla et tüketmezdim, diğerlerinide elimden geldiğince kısıyordum sözde. Belkide stresten anlamadım ki....ben 10un altına düşmüstür diye beklerken 2 katına çıkması garip...sen sonra ölçtürdünmü hiç
Heterezigotmuydu,homozigotmu?Daha önce düşüğün varmıydı?Kısaca bahsedersen hikayenden çok sevinirim.
Birde kızlar ben 9 haftalık kürtaj oldum..Doktorum 3ay ara ver dedi..Sizler kürtajdan sonra ne kadar süre korundunuz?
geldim kızlar. geçmişte olsa hepinizin anneler günü kutlarım. dilerim gelecek seneye bebişlerinizle kutlarsınız hepiniz. haftasonu giremedim. cuma günüde öğleden sonra izin aldım işten erken çıktım. kızımın kreşte anneler günü için programı vardı. çok güzel geçti. kızım ağlattı beni. hamilelikte hormonlar tavan yapmış durumda zaten. en ufak şeyde ağlıyorum. kızım ağladığımı görünce boynuma sarılıp çokmu duygulandın dedi. dünde face koymuşlar resimlerini. kızım tek başına bakıyordu. anne gelip bunu görmen lazım diye bir bağırıyor. neyse dedim gititm baktım ki tam gözyaşlarımı silerken bir kare yakalamışlar. rezil oldum dedim :)
daha çalışıyorum. bu haftada geleyimde haftaya ayrılacağım yeter artık. 1 ay doğum sonrasına aktarmış olacağım. hayırlısıyla bir bitseydi. sağ sağlim kucağıma alsaydım oğlumu. rüyalarımda hergün bişeygörüyorum. geçen rüyamda dr sezeryan istersen haftaya gel alalım, yoksa normal doğum istersen bekleyeceğiz diyor. kızım normal oldu bunuda normal istiyorum ama hayırlısı bakalım artık.
ayyy ne çok yazmışım:)
gözün aydın. hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin.Slm canlarımm şimdi doktordan geldim bebişim 4+5 haftalık ultrasona aldı minicik de olsa kesemizi gördük ilk claxane iğnemizi olduk, ayrıca 6 tüp de kan verdik... 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. ooofff çok heyecanlıyım yaa nolur yine aynı sorunlar olmasııınnn
haberlerini bekliyoruz canım.inşallahh kızlar yarın güzel haberlerle dönerim yoksa stresten kendimi hasta edicem sabah yaşadığım mide kramplarını da bu stresden diye düşünüyorum cevşen okuyorum ayetel kürsi okuyorum tesbih çekmeye çalışıyorum hayırlısı olur inşallahh destekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşallahhh...
eminecim buraya değil canım esra hocaya gidicem
canım acaba ölçümden kaynaklı mı bir şey oldu. belki daha önceki ölçtürdüğün yerde ölçtürsen farklı çıkardı? peki önceki ile bu testin referans aralıkları çok farklı mı?Geçen hafta adetin 2. günü hepsine birden baktırmıştım, sonucum cuma çıktı. Çok şaşırdım, aklıma başka şey gelmedi bilmiyorum, bir süre daha çok dikkat edip sonra tekrar ölçtürücem, hiç mantıklı değil çünkü, zaten fazla et tüketmezdim, diğerlerinide elimden geldiğince kısıyordum sözde. Belkide stresten anlamadım ki....ben 10un altına düşmüstür diye beklerken 2 katına çıkması garip...sen sonra ölçtürdünmü hiç
geldim kızlar. geçmişte olsa hepinizin anneler günü kutlarım. dilerim gelecek seneye bebişlerinizle kutlarsınız hepiniz. haftasonu giremedim. cuma günüde öğleden sonra izin aldım işten erken çıktım. kızımın kreşte anneler günü için programı vardı. çok güzel geçti. kızım ağlattı beni. hamilelikte hormonlar tavan yapmış durumda zaten. en ufak şeyde ağlıyorum. kızım ağladığımı görünce boynuma sarılıp çokmu duygulandın dedi. dünde face koymuşlar resimlerini. kızım tek başına bakıyordu. anne gelip bunu görmen lazım diye bir bağırıyor. neyse dedim gititm baktım ki tam gözyaşlarımı silerken bir kare yakalamışlar. rezil oldum dedim :)
daha çalışıyorum. bu haftada geleyimde haftaya ayrılacağım yeter artık. 1 ay doğum sonrasına aktarmış olacağım. hayırlısıyla bir bitseydi. sağ sağlim kucağıma alsaydım oğlumu. rüyalarımda hergün bişeygörüyorum. geçen rüyamda dr sezeryan istersen haftaya gel alalım, yoksa normal doğum istersen bekleyeceğiz diyor. kızım normal oldu bunuda normal istiyorum ama hayırlısı bakalım artık.
ayyy ne çok yazmışım:)
canım yaaa ne kadar yaklaşmış. bak geçti bitti çok şükür. darısı hepimize inşallah. senden bir ricam var canım. sezaryen mi olur normal mi orasını bilmem ama doğuma giderken bizler için dua et. allahın izniyle kabul olurmuş. şu dua listesindeki isim listesini al ve hepimizin isimlerini oku ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar dile canım.
Arkadaşlar bazı değerleri Sinan hoca benden de istemişti ama maalesef artık sonuçları vermedikleri için görememiştim. Acaba ben de gidip bir başka yerde bu homosistein değerime baktırmalı mıyım? Diyetin etkisi bu değerle mi ölçülüyor?
hayır canım ölçtürmedim. ben hamile ikne gittiğimde kürtaja girmeden almışlardı kanlarımı homosisteinim 6.6 idi. sonrasın ben burada kilo vermek için diyete başlamıştım. o da günde 3 köfte kadar et veriyordu, her öğünde çorba ve kepekli ekmek vardı bol miktarda. çorba da genelde mercimek çorbası oluyordu malum en kolay bulunanı. yani bu diyetimin tam tersi idi beslenmem ve diyeti vermeden önce sinan hoca baktırdığında homosistenim 9.7 gibi bir seviyelere çıkmıştı. yani beslenme ile alakalı evet ama senin ki çok şaşırtıcı geldi bana. yani düşün ben böyle bir beslenmenin sonucunda o seviyeye çıktı homosistenim. nerede baktırdın canım belki ölçümde bir sıkıntı vardır. bu durum bence bozmasın moralini sen elinden geleni yap. allah eminim görüyor çektiklerimizi ve bize mükafatını verecek.
canım yaaa ne kadar yaklaşmış. bak geçti bitti çok şükür. darısı hepimize inşallah. senden bir ricam var canım. sezaryen mi olur normal mi orasını bilmem ama doğuma giderken bizler için dua et. allahın izniyle kabul olurmuş. şu dua listesindeki isim listesini al ve hepimizin isimlerini oku ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar dile canım.
canım acaba ölçümden kaynaklı mı bir şey oldu. belki daha önceki ölçtürdüğün yerde ölçtürsen farklı çıkardı? peki önceki ile bu testin referans aralıkları çok farklı mı?
Canım ben bu değerin diyetle birebir bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Ki bende böyle çıktı diyetsiz değerimden daha yüksek. Neden yükseldi bilmiyorum ama tekrar baktırcam.Arkadaşlar bazı değerleri Sinan hoca benden de istemişti ama maalesef artık sonuçları vermedikleri için görememiştim. Acaba ben de gidip bir başka yerde bu homosistein değerime baktırmalı mıyım? Diyetin etkisi bu değerle mi ölçülüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?