Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bence başka yerlerde ölçtürmek sakıncalı. ilk nerede ölçtürdü isen bir de orada baktır imkanın varsa. evet iğne kullanıyordum. 0,6 lık kullanıyordum. hiç aklıma gelmemişti bak. evet iğne. hımm demekki onun da etkisi var. ben de diyetisyene kızıyordum benim yeme düzenim değişti. eski düzenim demekki iyiymiş. bana zorla et yedirdi her gün değerlerim tavan yaptı diye:)

Anladım canım, haklısın. Ben diyetimle ilgilenmeye devam edeyim en iyisi Biz elimizden geleni yapalım da, Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler

canım bizler iyiyiz. şu ara beklemelerdeyiz. hepimizden arka arkaya güzel haberler gelsin diye umutla bekliyoruz. sen nasılsın canım.

iyyim canım çok şükür bende beklemedeyim bu ay iğnede yapmadım çalışmada yok eşimin tayin durumunu bekliyorum canım senin bekleme süresi ne zaman doluyor

Canım büyük geçmiş olsun bu son olsun inşallah..Bir dahakine Rabbim kucağına almayı nasip etsin, isyan etmemen çok güzel, üzülmen de çok doğal arkadaşım inşallah Allah'ım seni anne eşini de baba yapacaktır...Amin.

iyyim canım çok şükür bende beklemedeyim bu ay iğnede yapmadım çalışmada yok eşimin tayin durumunu bekliyorum canım senin bekleme süresi ne zaman doluyor

offf emelcim bir bilsem. güya bu hafta ankara ya gidecektim belki haziranda da denemelere başlayacaktık. ama malesef gidemedim. buradaki işler yüzünden. şu ara çok stresliyim. her işte bir hayır var. zaten bu stres geçmeden bebek de olmaz gibi geliyor bana. şu işlerim bir yoluna girsin diye dua ediyorum. sanırım haziran da ankaraya gideceğim ve sonuca göre temmuz da çalışmalara başlayabiliriz galiba tabi bu tahmin herşeyin tıkırında gitmesi durumundaki en iyimser bakış. sabırsızlanıyorum bir yandan ama sanırım zamanı var. rabbim biliyor o zamanı da. erken olsun diye elimden geleni yaptım. zar zor randevumu aldım. okuduysan belki görmüşsündür hocam tam randevu gününde tezime bakma kararı aldı. hayırlısı olsun. umarım o da yoluna girer. bebek hayalleri de demekten başka birşey gelmiyor elmden.

yani kan sulandırıcı homosisteini mi artırıyor o halde öyle mi düşündünüz. olabilir.o yüzden demek ki bazı dr lar diyet veriyorlar. iğne kullanınca homosistein artacak diye diyetle düşürmeye mi çalışıyorlar acaba? o halde doğru yoldayız.
Şenay 200 adet okudum. daha okuycam.

Son düzenleme:

ayy ne kadar güzel yazmışsın hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki diye... inşallah canım inşallah.
inşallah sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına stresi bırak bir yana, çoğu gitmiş azı kalmış...

Kızlar çok heyecanlandım ben. Az önce Hacettepeyi aradım sonuçlarım için çıkmış sonuçlar. Acaba ne var çok meraktayım ya..Şimdi sonuç göstermek için randevu alıcam inşallah dua edin benim için..

kızlar şu yazıyı bir okuyun.
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=157482
bence vildan sen falbiolu azalttınya. yani günde 1 alırken, birden haftada 2 ye düşürdün. b12 alımını bilmiyorum senin. bu yazıdan ben bunu anladım. birden folik asit alımını kestin o yüzden fırladı homosisteinin. Şenay senin de öyle olmuş olabilir. ben de b 12 yi günde 1 alırken birden kestim benim de artmış olabilir. ben öyle anladım.

Son düzenleme:

yok canım tam tersi. iğne azaltıyor diye düşündük. çünkü ben hamile olarak gittiğimde sinan hocaya diyet falan yapmıyordum sadece iğne kullanıyordum. 0,6 homosisteinim 6,6 çıkmıştı. sonra kürtaj olunca tabi iğne kullanmadım. ve tabi beslenmem de dediğim gibi et, süt, yoğurt, baklyat, kepekli ekmek vs. idi. ve homosisteinim 9,7 falandı. yani çıkmıştı. ama şu da var homosisteinim bu kadar iyiyken neden düşük yaptım o da var. yani karışık bu işler yaaa. ben de anlamadım.
canım sağolasın allah razı olsun. not aldım canım.

doğru olabilir ben ilk ölçümüm yaptırdığımda yani 6,6 çıktığında homosisteinim her gün folbiol+bemiks c+ coraspin+ clexane 0,6 kullanıyordum. ama sadece homosisteinle alakalı değil işte. karaciğer enzimlerime de baktırmıştı o zaman ve enzimlerim yüksekti ve bana sende pıhtılaşma var bebek o yüzden düştü dedi. yani tek bir değere bakarak yorum yapılmıyor zannımca. bir türlü sayfayı açmadı emine başka nasıl arayabilirim.

Doğru olabilir canım folik asiti azaltmıştım çünkü 2 yıldır sürekli alıyordum ve bu vücutta biriken bişey. geçen ölçtürdüğümde 19 çıkmıştı, B12 de 800 falandı. Tekrar günde 1 almaya başladım B12 ve zinko-c ile birlikte. Bunlarda muhakkak etkiliyordur ama yüksek çıkmasına bu kadar etki edermi İLAÇLARI bırakmam. Benim kolestorel ve diğer sonuçlarım hep iyiydi. Anlamadımki. Daha çok dikkat etmem gerekli demekki benim.
Senin artmamıştır canım niye artsın:))Zaten değerin çok iyi. Bence stres yapma bak ben kafaya taktım ondan oldu. Düşünmeyeceğim artık. Yediğime içtiğime biraz daha dikkat eder ilacımı alırım.dUAMI EDERİM, BAŞKA NE YAPAYIM. uF ÇOK KAFAYA TAKTIKÇA OLUYOR.

Son düzenleme:

Aynen öyle canım
Aklımdan geçenler aynen harfiyen böyle.
Oku araştır aklınca yorum yap. Herşeyi önceden öngörmeye çalış. Kafamız okadar meşgulki bunlarla. Kafa bu canım:)))) YETER diyodur eminim.
Ben kafamı rahatlatmaya karar verdim. Artık okumuyorum araştırmıyorum. Doktorum ne derse o . Doktoruma güvenicem artık. Allaha emanetiz sonuçta.
Sadece Allahım doğru doktorlara ulaşmamızı doğru tedavi olmamızı nasip et diye dua edicem..:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…