selam kılar nasılsınız birkaç gündür yatılı misafirlerimiz vardı giremedim bi yaramazlık yoktur inş
canım bence başka yerlerde ölçtürmek sakıncalı. ilk nerede ölçtürdü isen bir de orada baktır imkanın varsa. evet iğne kullanıyordum. 0,6 lık kullanıyordum. hiç aklıma gelmemişti bak. evet iğne. hımm demekki onun da etkisi var. ben de diyetisyene kızıyordum benim yeme düzenim değişti. eski düzenim demekki iyiymiş. bana zorla et yedirdi her gün değerlerim tavan yaptı diye:)Canım ölçtürdüğünde iğne kullanıyormuydun. Benim aklıma iğneye başlayıp bırakmak geldi ama sonuçta onun etkisi bu kadar olurmu?? Özel denge laboratuarında baktırdım. Bnde acaba buraylamı ilgili dedim. İlkini zekai tahirde vermiştim. Bir kaç ay geçsin biraz sıkayım diyeti yine zekai tahirde vermeyi düşünüyorum. Öğrendiğimde çok üzüldüm ama doktorum fazla önemsemedi, diyete devam dedi birde iğne kullanacağımız için dengeler diye düşünüyor sanırım.
Evet Zehra bizim ismimizi okurmusun aklına gelirse , ne güzel olur , doğum anı en güzel an dua etmek için.
Benimde aklıma gelmiyor değil, tekrar zekai tahirde baktırayım değilmi canım.
Ama hemen değil biraz sıkalım bakalım gerçekten etkiliyormu tabi doğrudan diyetle alakalıysa.Sonuçlaım evde gidince bakayım canım ama referanslar aynı gibiydi sanki.
Canım ben bu değerin diyetle birebir bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Ki bende böyle çıktı diyetsiz değerimden daha yüksek. Neden yükseldi bilmiyorum ama tekrar baktırcam.
canım bence başka bir yerde ölçtürme çünkü farklı çıkabilir ve canın sıkılır. ben de çok merak ediyorum işe yarıyor mu yaramıyor mu diye ama bekleyip görmekten başka çare yok. bir daha ki gidişinde hocadan veya asistanından rica edersin sana bir çıktı verebilirler belki. bence diyetin etkisinin anlaışılması için henüz erken.
canım bizler iyiyiz. şu ara beklemelerdeyiz. hepimizden arka arkaya güzel haberler gelsin diye umutla bekliyoruz. sen nasılsın canım.
maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
iyyim canım çok şükür bende beklemedeyim bu ay iğnede yapmadım çalışmada yok eşimin tayin durumunu bekliyorum canım senin bekleme süresi ne zaman doluyor
Canım ölçtürdüğünde iğne kullanıyormuydun. Benim aklıma iğneye başlayıp bırakmak geldi ama sonuçta onun etkisi bu kadar olurmu?? Özel denge laboratuarında baktırdım. Bnde acaba buraylamı ilgili dedim. İlkini zekai tahirde vermiştim. Bir kaç ay geçsin biraz sıkayım diyeti yine zekai tahirde vermeyi düşünüyorum. Öğrendiğimde çok üzüldüm ama doktorum fazla önemsemedi, diyete devam dedi birde iğne kullanacağımız için dengeler diye düşünüyor sanırım.
Evet Zehra bizim ismimizi okurmusun aklına gelirse , ne güzel olur , doğum anı en güzel an dua etmek için.
Benimde aklıma gelmiyor değil, tekrar zekai tahirde baktırayım değilmi canım.
Ama hemen değil biraz sıkalım bakalım gerçekten etkiliyormu tabi doğrudan diyetle alakalıysa.Sonuçlaım evde gidince bakayım canım ama referanslar aynı gibiydi sanki.
Canım ben bu değerin diyetle birebir bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Ki bende böyle çıktı diyetsiz değerimden daha yüksek. Neden yükseldi bilmiyorum ama tekrar baktırcam.
canım bence başka yerlerde ölçtürmek sakıncalı. ilk nerede ölçtürdü isen bir de orada baktır imkanın varsa. evet iğne kullanıyordum. 0,6 lık kullanıyordum. hiç aklıma gelmemişti bak. evet iğne. hımm demekki onun da etkisi var. ben de diyetisyene kızıyordum benim yeme düzenim değişti. eski düzenim demekki iyiymiş. bana zorla et yedirdi her gün değerlerim tavan yaptı diye:)
günaydınlar. hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum ve en sonunda 30. haftamı gördüm bu haftaya zorda olsa geldim şimdi endişem daha da artmış durumda inş. diyorum bundan sonra kötü bişey yaşanmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum. malesef pıhtılı olduğumuz için stres sıkıntı hiç bitmiyo dua edin canlarım sağlıcakla kızımı kucağıma alayım hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki ...
yani kan sulandırıcı homosisteini mi artırıyor o halde öyle mi düşündünüz. olabilir.o yüzden demek ki bazı dr lar diyet veriyorlar. iğne kullanınca homosistein artacak diye diyetle düşürmeye mi çalışıyorlar acaba? o halde doğru yoldayız.
Şenay 200 adet okudum. daha okuycam.
kızlar şu yazıyı bir okuyun.
Hürriyet Arama Mobil
bence vildan sen falbiolu azalttınya. yani günde 1 alırken, birden haftada 2 ye düşürdün. b12 alımını bilmiyorum senin. bu yazıdan ben bunu anladım. birden folik asit alımını kestin o yüzden fırladı homosisteinin. Şenay senin de öyle olmuş olabilir. ben de b 12 yi günde 1 alırken birden kestim benim de artmış olabilir. ben öyle anladım.
kızlar şu yazıyı bir okuyun.
Hürriyet Arama Mobil
bence vildan sen falbiolu azalttınya. yani günde 1 alırken, birden haftada 2 ye düşürdün. b12 alımını bilmiyorum senin. bu yazıdan ben bunu anladım. birden folik asit alımını kestin o yüzden fırladı homosisteinin. Şenay senin de öyle olmuş olabilir. ben de b 12 yi günde 1 alırken birden kestim benim de artmış olabilir. ben öyle anladım.
hürriyet yeni kolesterol homosistein
aramadan ilk çıkan. hürriyet arşiv. osman müftüoğlunun yazısı[/QUOTE
okudum canım. şimdi merakım 2 kat arttı. acaba tahlile gittiğimde nasıl çıkacak?
hürriyet yeni kolesterol homosistein
aramadan ilk çıkan. hürriyet arşiv. osman müftüoğlunun yazısı[/QUOTE
okudum canım. şimdi merakım 2 kat arttı. acaba tahlile gittiğimde nasıl çıkacak?
kızlar. araştırdıkça biz kafayı yiycez sanırım) az az bir şeyler bilmek hiç bir şey bilmemekten daha kötü oluyor yaa ))
yarım dr candan, yarım hoca imandan eder derler. biz de yarım dr mu olduk ne
aslında hapları mapları bıraksak diyeti falan da sanırım tüm değerlerimiz normale döncek))vücuta müdahele ettikçe sapıtıyor vücudumuz.-))neyi artırıp neyi azaltacağını şaşırıyor.
hiç sorma eminecim. ne olacak bizim halimiz. evet biz yarım dr. olduk. zira ben güline burada dr iğne verdiğinde karşı çıktım senin kan tahlillerine bakıldı mı diye o da bakıldı dedi. baktıkları da aptt. burada neye bakabilirler ki zaten. hoş o da normal çıkmıştı. neyse bizim kız başladı iğnelere. sonra ankaraya progfa gitti ve malum senin kan tahliline bakılmadan nasıl iğne verebilir diye. o da şunlara baklıdı ddeyince dr. asıl bu benim baktıracaklarım kan pıhtılaşması ile alakalı demiş ve malum homosistein ve protein aktivitelerine baktırmış. hepsi de normal çıkınca iğneleri bıraktırmış. gülin geldi gülüyor. sen bizim kadın doğumcunun yanında pıhtılaşma hastalıkları uzmanı olarak işe başla diye. dr. senin dediklerinin aynısını dedi.kızlar. araştırdıkça biz kafayı yiycez sanırım) az az bir şeyler bilmek hiç bir şey bilmemekten daha kötü oluyor yaa ))
aslında hapları mapları bıraksak diyeti falan da sanırım tüm değerlerimiz normale döncek))vücuta müdahele ettikçe sapıtıyor vücudumuz.-))neyi artırıp neyi azaltacağını şaşırıyor.
ama işin özü aslında ne dr. lar ne de biz bilebiliyoruz. vücut bir makine. yağını suyunu veriyorsun. makine bozulmuyormu bizimkisi de o hesap. bozulmuş tamir etmeye çalışıyoruz. evet çok kurcalayınca kafayı da sapıtıyoruz. aman deyim kızlar yarım dr olup candan olmayalım da:)
kızlar. araştırdıkça biz kafayı yiycez sanırım) az az bir şeyler bilmek hiç bir şey bilmemekten daha kötü oluyor yaa ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?