Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ne güzel dualar etmişsin rabbim kabul eder inş. rabbim senin de içindeki sıkıntı neyse hayra çıkarır inşallah canım.

arkadaslar bugun eminim hepimiz birbirimize dua etcez.ben oglen namazdan sonra yasin okuyup hepinize dua ettim.
ama ozellikle hamilelerimizden bir ricam olacak lutfen dua listesini yazip hepimize dua edin ismen olur mu.
allahim hepimizin duasini kabul etsin.

Evett lutfen hamile arkadaslar ozellikle isimlerle dua ederse cok sevinirizz:)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı 46
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 360
serap06_06 serap 175
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 100
umud40 vildan 160
hildan hilal 50
muco509 emel 50
Eylül06 berna
slmeng selma 300
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 100
330ml sultan 590
Gül_neva irem 50
TOPLAM 2686
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

merhaba arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var,
bende mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigotum. 7 haftalık hamileyim :) şu ana kadar hergün progestan *2 , folbiol, ferro sonal demir hapı, kendi isteğimle coraspin içiyorum ve 04'lük iğne yapıyorum. Dün kalp atışlarını gördük rabbime şükürler olsun. Dün doktorum aspirini bırakmamı söyledi iğnenin yeterli geldiğini boşuna almamam gerektiğini ilerde bununla ilgilide sorun çıkabileceğini söyledi. Benim tabi kafam karıştı çünkü bu formda okuduğum kadarıyla benim durumumda olanlar bile coraspin içiyolar. Başka bi doktora daha sordum oda bana bırakabileceğimi boşuna almam gerektiğini söyledi. Bırakacağım ama istemiyorum bu kezde içerim bide bu sebepten bişey olursada kendimi hiç affetmem sonuçta bunları söyleyenlerden biri prof diğeri kadın doğum baş hekimi.. ne dersiniz?

seninle mutasyonlarimiz tamamen ayni.benim dr da aspirin vermiyor.kanama yapar diyor.hamike degilim suan ama benim dr da aspirin ile igne ayni etkiyi yapmaz.igne kani sulandurir adpirin kanama yaoar dedi.hangi dr a gidiyorsab onun defigini yap bence.kwndi kendine birsey kullanma bence.

çok teşekkür ederim ilgin için eoe haklısın sonuçta onlar doktor ben bu forumları okuya okuya doktor sanıyorum kendimi :) bende onları dinleyeceğim el mahkum zaten bide size danışayım dedim. İğnenin çok etkili olduğunu söylüyorlar zaten. konuyla ilgili yine yorumlarınızı bekliyorum.

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.ben mthfr homozıgotum.doktorum hamılelıgımı ogrendıgım ılk gunden berı coraspın ı bıraktırdı.sadece ıgne kullanıyorum.doktoruna guven.guvenmıyorsan da muhakkak guvenecegın bır doktora basla derım.

doktorum prof. ve perinatoloji uzmanı.c.tesi testi tekrarla 30 olursa değerin iğneye başlatıcam dedi hemen ama benim 0.4lük vurasım var.meraklanma anlıyorum seni dedi ama bana güven diyo. napıyım pıhtıcanlar vurıyım mı kendime.

kızlar 3 haftalık galiba napıyım yardım edin çok heyecanlıyım

Bu güzel ve mübarek gün hürmetine inşallah Rabbim hamileliğini sonuna kadar sağlıklı bir şekilde getirir ve bebeğini kucağına almanı nasip eder. isteyen tüm kullarına da bu sevinci yaşatır inşallah canım. Allah sevincini daim etsin. Gözün aydın olsun..

Canım, inşALLAH da hayırlar getiren çok anlam vardır. Rabbim dualarımızı hayırlara çıkarsın inşALLAH. ve bizi evlatlarımıza sağlıkla eksiksiz noksansız kavuştursun. Amin.. Canım mesaj kutumu temizliyorum şimdi. Sıkıntıya düşme, sıkıntıya düşen kulunun yanında mevlası vardır. Mevlamızın bizi rahatlığa kavuşturduğu günlere erişmek dileğiyle inşallah. Hayırlı kandiller..

Değerin daha çok küçük ondan öyle söylemiştir. Ama bazı doktorlarda şüpheli olduğun ay hemen başlarız diyorlar. doktorumuza bırakıyoruz bizde canım. Güvenmekten başka çare kalmıyor. Daha çok minik senin, değerinde düşük, bekleyebilirsin gibi geldi bana c.tesiyi.

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın.Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerine tez zamanda . amin yarabbim.

çok güzel bir günde öğrendim müjdemi. Allah herkesi sevindirsin böyle günlerde.vesvese yapmıcam kocam çok temkinli sevinemedi bile ama ben bugün aldığım için haberi daha da umutluyum.hepimize dua ettim.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.amin

herpinizin regaip kandili mübarek olsun artık buraya girmiyorum sadece kandilinizi kutlamak için girdim ah kızlar ah birtürlü beni sevemediniz ya canınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…