kızlar 3 haftalık galiba napıyım yardım edin çok heyecanlıyım
kendi kendine birsey yapma canim bence.evet bazi dr lar erken baslatiyor ama bazipari da kalp atimina kadar bekletiyor.bence dr una guven ve dedigini yap.hayirli olsun hamileligin.rabbim yuzunu guldursun.bu guzel gunun guzel haberi senden geldi.uc aylara girdik.daha cok kandil var onumuzde.herkesten guzel haberler gelir insallah.doktorum prof. ve perinatoloji uzmanı.c.tesi testi tekrarla 30 olursa değerin iğneye başlatıcam dedi hemen ama benim 0.4lük vurasım var.meraklanma anlıyorum seni dedi ama bana güven diyo. napıyım pıhtıcanlar vurıyım mı kendime.
herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bebek istememe rağmen hamile kalamıyorum.
doktorlar açıklanamayan infertilite diyorlar.
bugün aldığım sonuçlarda genetik tahlillerimin sonucu mthfr 677 heterezigot çıktı. hiç düşük yaşamadığım için hiç farkedemedim.
ne menem bişeydir nedir bu arkadaşlar??
herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.
çok güzel bir günde öğrendim müjdemi. Allah herkesi sevindirsin böyle günlerde.vesvese yapmıcam kocam çok temkinli sevinemedi bile ama ben bugün aldığım için haberi daha da umutluyum.hepimize dua ettim.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.amin
Serapcım mesaj kutun dolmuş canım.Nasılsın??
Kızlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun ALlahım dualarımızı tez zamanda hayırlısıyla kabul eder inşallah. Bugün hepimize dua edeceğim, canım çok sıkkın bikaç gündür içimde garip bir huzursuzluk, mutsuzluk var Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah bebişlerimizi bir hamilelik haberi daha geldi ne güzel inanıyorum bu ay hayırlı gelecek bize inşallah. Atis tebrik ederim Allahım tamamına erdisrsin inşallah sağlıkla, sıhhatle.
Eminecim duamızdan 70 tane daha okudum toplam 160 oldu canım. İyisindir umarım sende, çalışmalara geç kalma aman iyileş biran önce.
Şenaycım görüşmen vardı ama pek görüşemedin sanırım 10 dk anca ayırmış hocan. Allah yardımcın olur inşallah Hocalara birşey beğendirmek zor, umarım emeğinin karşılığını tez vakitte alırsın. Hepimiz inşallah..
Selma gözün aydın bebişinin kalp atışlarını duymana çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hepimize inşallah.
Eliff canım iyimisin yorma kendini çok. Dinlen bol bol artık karnın iyice belli oluyodur. Benim facebook kapalı olduğu için göremedim yeni fotoğrafını. Herkese açmamıştın sanırım ama eminenin hesabından aslı ile selviyi gördüm:))) Kızlar ben arada bir giriyorum ama Emineye arkadaşlık isteği yollamıştım sizede yollayayım ama hesabımı dondurunca siz beni görmüyorsunuz sanırım....
Hepimizin duaları kabul olur inşallah. Bu mübarek günde rabbim kollarımızı boş bırakmaz inşallah.
Ne kadar çok inşallah demişim:))
gözün aydın hayırlı olsun
Eminecim dualamayi yapmadiysan 20 tane de benim icin eklermisin.herkese dua ettim...
Kızlar günaydın akşam yasin tebareke amme neziat suresi ve rahman suresini okudum.Hepimiz için bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin seneye hepimizi bebişli eylesin inşallah...
çok güzel bir günde öğrendim müjdemi. Allah herkesi sevindirsin böyle günlerde.vesvese yapmıcam kocam çok temkinli sevinemedi bile ama ben bugün aldığım için haberi daha da umutluyum.hepimize dua ettim.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.amin
moralim acaip bozuk bu insanlar ne kadar bencilben gecen hafta bebegimi kaybettim bugün eşimin kuzeni hic hafta ici yemege cagırması adeti olmadıgı halde bizi yemege davet etti Allahtan cok yorgun oldugum icin gelemeyecegimi söyledim gitseymisiz hamile oldugunu sanki benden baska ilk paylasacak kimse yok benle paylasacaktı ama yinede telefonda gitmedigimiz icin duyurdu...acaba cokmu kötü kalpliyim diyorum kendime evet hamileligine sevindim ama kızlar neden olmuyor bizim cocugumuz neden insanlar bize nispet yapıp duruyor asla isyan etmiyorum ama ben cok yoruldum ve iyice kırılmaya basladım :2::2::2:buda yetmezmis gibi kocamın pasaportunu cebinde unutup yıkamısım ama ben o ceketin icinde gizli cep oldugunu bilmiyordum yaaaaaaaaaa
Canım, inşALLAH da hayırlar getiren çok anlam vardır. Rabbim dualarımızı hayırlara çıkarsın inşALLAH. ve bizi evlatlarımıza sağlıkla eksiksiz noksansız kavuştursun. Amin.. Canım mesaj kutumu temizliyorum şimdi. Sıkıntıya düşme, sıkıntıya düşen kulunun yanında mevlası vardır. Mevlamızın bizi rahatlığa kavuşturduğu günlere erişmek dileğiyle inşallah. Hayırlı kandiller..
canım yormamaya çalışıyorum evet bir ara aç açınca bana mesaj at resmi açayım sana sende gör...yarın kontrolum var kızımı görecem inşallah...2 gündür sanki hiç uyumuyor 15 dakikada bir hareketleniyor...
kızlar 3 haftalık galiba napıyım yardım edin çok heyecanlıyım
elifim bugün kontrolün varmış inşallah ahyırlı güzel haberlerle gelirsin bitanem. evet canım artık üzülmüyorum. eğer birşey olacaksa olacak olmayacaksa ben istediğim kadar yırtınıyım ağlayım kendimi perişan edeyim olmayacaktır. o yüzden ben elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim ama gerisi güzel allahıma kalmış. o dilerse isterse hiçbirşey önünde duramaz. artık ağlamıyorum. rabbim inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatlarını verir. külfet olmadan nimet olmuyor galiba.canım korkma her gün 100mglık corasprin iç hamlile kaldıktan sonra da her gün kendine kan sulandırıcı iğne vuracaksın....korkma Rabbim istedikten sonra her şey olur....seni ateş ölçmeden hatırlıyorum...inşallah sende sağlıkla sağlıklıca bebeğine kavusursun...
canım Allah razı olsun ağzına sağlık...
canım hayırlı olsun sağlıkla sağlıklıca hayırla al bebeğini kucağına
canım yormamaya çalışıyorum evet bir ara aç açınca bana mesaj at resmi açayım sana sende gör...yarın kontrolum var kızımı görecem inşallah...2 gündür sanki hiç uyumuyor 15 dakikada bir hareketleniyor...
canım gecen kızının gösterisinden bahsetmişdin.merak ettim o resimleri onun için bana özelden facedeki adını atsana ekleyeyeim seni de...aslı,emine,vildan selvi biz ordan ekledik birbirimizi senayda var...
bernacık sen enden benim mesajlarımı görmüyon bakem....kontrolun ne zaman belli bebeğin cinsiyeti dediydim ammmeeeeee....
senaycım üzülme bu doç,poflar biraz sorunlu oluyorlar....Allah ısla etsin ne diyeyim...
merhaba arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var,
bende mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigotum. 7 haftalık hamileyim :) şu ana kadar hergün progestan *2 , folbiol, ferro sonal demir hapı, kendi isteğimle coraspin içiyorum ve 04'lük iğne yapıyorum. Dün kalp atışlarını gördük rabbime şükürler olsun. Dün doktorum aspirini bırakmamı söyledi iğnenin yeterli geldiğini boşuna almamam gerektiğini ilerde bununla ilgilide sorun çıkabileceğini söyledi. Benim tabi kafam karıştı çünkü bu formda okuduğum kadarıyla benim durumumda olanlar bile coraspin içiyolar. Başka bi doktora daha sordum oda bana bırakabileceğimi boşuna almam gerektiğini söyledi. Bırakacağım ama istemiyorumbu kezde içerim bide bu sebepten bişey olursada kendimi hiç affetmem sonuçta bunları söyleyenlerden biri prof diğeri kadın doğum baş hekimi.. ne dersiniz?
Kızlar günaydın akşam yasin tebareke amme neziat suresi ve rahman suresini okudum.Hepimiz için bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin seneye hepimizi bebişli eylesin inşallah...
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.ben mthfr homozıgotum.doktorum hamılelıgımı ogrendıgım ılk gunden berı coraspın ı bıraktırdı.sadece ıgne kullanıyorum.doktoruna guven.guvenmıyorsan da muhakkak guvenecegın bır doktora basla derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?