Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bebek istememe rağmen hamile kalamıyorum.
doktorlar açıklanamayan infertilite diyorlar.
bugün aldığım sonuçlarda genetik tahlillerimin sonucu mthfr 677 heterezigot çıktı. hiç düşük yaşamadığım için hiç farkedemedim.
ne menem bişeydir nedir bu arkadaşlar??

moralim acaip bozuk bu insanlar ne kadar bencil ben gecen hafta bebegimi kaybettim bugün eşimin kuzeni hic hafta ici yemege cagırması adeti olmadıgı halde bizi yemege davet etti Allahtan cok yorgun oldugum icin gelemeyecegimi söyledim gitseymisiz hamile oldugunu sanki benden baska ilk paylasacak kimse yok benle paylasacaktı ama yinede telefonda gitmedigimiz icin duyurdu...acaba cokmu kötü kalpliyim diyorum kendime evet hamileligine sevindim ama kızlar neden olmuyor bizim cocugumuzneden insanlar bize nispet yapıp duruyorasla isyan etmiyorum ama ben cok yoruldum ve iyice kırılmaya basladım:2::2::2:buda yetmezmis gibi kocamın pasaportunu cebinde unutup yıkamısım ama ben o ceketin icinde gizli cep oldugunu bilmiyordum yaaaaaaaaaa

kendi kendine birsey yapma canim bence.evet bazi dr lar erken baslatiyor ama bazipari da kalp atimina kadar bekletiyor.bence dr una guven ve dedigini yap.hayirli olsun hamileligin.rabbim yuzunu guldursun.bu guzel gunun guzel haberi senden geldi.uc aylara girdik.daha cok kandil var onumuzde.herkesten guzel haberler gelir insallah.
herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.

agzina yuregina saglik selvicim.allahim insallah kabul eder duani canim bu mubarek gunde sana kismet oldu.ne mutlu sana.
son okuyan arkadaslar duaya eklensin falan demisler.ama zaten sayi belirtmeden yapildigi icin ve hedef bir sayi olusturmadigimiz icin problem yok bence.onemli olan niyet.allah kabul etsin canim.

Kızlar günaydın akşam yasin tebareke amme neziat suresi ve rahman suresini okudum.Hepimiz için bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin seneye hepimizi bebişli eylesin inşallah...

canım korkma her gün 100mglık corasprin iç hamlile kaldıktan sonra da her gün kendine kan sulandırıcı iğne vuracaksın....korkma Rabbim istedikten sonra her şey olur....seni ateş ölçmeden hatırlıyorum...inşallah sende sağlıkla sağlıklıca bebeğine kavusursun...

herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.

canım Allah razı olsun ağzına sağlık...

canım hayırlı olsun sağlıkla sağlıklıca hayırla al bebeğini kucağına

canım yormamaya çalışıyorum evet bir ara aç açınca bana mesaj at resmi açayım sana sende gör...yarın kontrolum var kızımı görecem inşallah...2 gündür sanki hiç uyumuyor 15 dakikada bir hareketleniyor...

gözün aydın hayırlı olsun

canım gecen kızının gösterisinden bahsetmişdin.merak ettim o resimleri onun için bana özelden facedeki adını atsana ekleyeyeim seni de...aslı,emine,vildan selvi biz ordan ekledik birbirimizi senayda var...

Eminecim dualamayi yapmadiysan 20 tane de benim icin eklermisin.herkese dua ettim...

bernacık sen enden benim mesajlarımı görmüyon bakem....kontrolun ne zaman belli bebeğin cinsiyeti dediydim ammmeeeeee....

senaycım üzülme bu doç,poflar biraz sorunlu oluyorlar....Allah ısla etsin ne diyeyim...

Kızlar günaydın akşam yasin tebareke amme neziat suresi ve rahman suresini okudum.Hepimiz için bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin seneye hepimizi bebişli eylesin inşallah...

Hepinizden Allah razı olsun. Dualarımız tez zamanda kabul olur inşallah. Bende dua ettim hepimize. 1 günlük kaza namazı kıldım, Kuran okudum. İçten samimi gözyaşları ile dua ettim Rabbime, bizi kapından boş çevirme diye....

Sanırım çok hassasız hepimiz. Bu tür güzel haberleri kendimiz veremediğimiz için hem mutsuz oluyoruz hemde onlar adına sevinmemiz gerektiği için pişman olup üzülüyoruz. Çok zor hep söylüyorum. Birinin gözünde ufacık bir sinsi gülümseme mahvediyor bizi. Canımız yandığı için daha da sinirleniyoruz ama sabır sabır başka çare yok. Bunlarında bir mükafatı vardır eminim.

Sağol Serapcım. Umarım bu güzel dileklerin hepimiz için olur canım. Seninde kandilin mübarek olsun canım mesajını da aldım.

Elifcim hayırlı haberlerle dön canım. İnşallah kızımız pek hareketli maşallah:)) Şimdi açıyorum facebooku canım.

kızlar herkese merhabaa ben artık topiklere fazla giremiyorum ama aklım hepp burda bebişimle 6. haftamızdayız ilaçlarımızı ve iğnelerimizi düzenli kullanıyoruz şu an bi sorun yok allaha şükür hepimize anne olmayı nasip etsin rabbim. bu arada faceden eklemek isteyen özelden msj atabilir, ordan daha fazla görüşebiliriz... öpüyorum hepinizi

elifim bugün kontrolün varmış inşallah ahyırlı güzel haberlerle gelirsin bitanem. evet canım artık üzülmüyorum. eğer birşey olacaksa olacak olmayacaksa ben istediğim kadar yırtınıyım ağlayım kendimi perişan edeyim olmayacaktır. o yüzden ben elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim ama gerisi güzel allahıma kalmış. o dilerse isterse hiçbirşey önünde duramaz. artık ağlamıyorum. rabbim inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatlarını verir. külfet olmadan nimet olmuyor galiba.

canım hayırlı olsun hamileliğin eğer doktorun iyiyse bence ona güven benim 3 genimde heterozigot hatta doktorlarn en önemli gen dediği faktör v dahil olmak üzere. ilk olarak iğne a spirin kullanyodum 15. haftamda kanamam oldu aspirinide iğneyide doktorum kesti yaklaşk 15 gün iğnesiz geçirdim tabi çok korkuyodum bebeğime bişey olur diye ama şükür bişey olmadı kanamam azalınca iğneyi yarım sonra tam yapmaya başladım clexan04 kullanyorum ve o zamandan beri doktorum aspirini kesti hep kafamda soru işaretleri iğne tek yeterli gelirmi diye doktorumda yeterli diyo yaklaşık 4 aydır aspirinsiz devam ediyorum şükürkü bişey olmadı inş. bundan sonrada kötü bişey olmaz rahat ol canım iğne yeterli gelir rabbim ol deyince olmayacak şey yoktur

hayırlı cumalar herkese.dun aksam tespıh cekerken uyumusum.ıstedıgım gıbı edemedım duamı.allah kabul etsın ınsallah.belkı o kadarı da kabul olur degıl mı.onemlı olan rabbımden ıstemek

Son düzenleme:
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı 46
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 360
serap06_06 serap 235
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 100
umud40 vildan 160
hildan hilal 50
muco509 emel 50
Eylül06 berna 20
slmeng selma 300
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 100
330ml sultan 695
Gül_neva irem 50
TOPLAM 2871
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

doktorlarıma güveniyorum bıraktım bende içmeyi sende coraspinsiz 17. haftaya gelmişsin ne güzel bende o günleri görürüm inşallah
teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…