canım hayırlı olsun hamileliğin eğer doktorun iyiyse bence ona güven benim 3 genimde heterozigot hatta doktorlarn en önemli gen dediği faktör v dahil olmak üzere. ilk olarak iğne a spirin kullanyodum 15. haftamda kanamam oldu aspirinide iğneyide doktorum kesti yaklaşk 15 gün iğnesiz geçirdim tabi çok korkuyodum bebeğime bişey olur diye ama şükür bişey olmadı kanamam azalınca iğneyi yarım sonra tam yapmaya başladım clexan04 kullanyorum ve o zamandan beri doktorum aspirini kesti hep kafamda soru işaretleri iğne tek yeterli gelirmi diye doktorumda yeterli diyo yaklaşık 4 aydır aspirinsiz devam ediyorum şükürkü bişey olmadı inş. bundan sonrada kötü bişey olmaz rahat ol canım iğne yeterli gelir rabbim ol deyince olmayacak şey yoktur
kızlar sevıncten haber yok uzun zamandır yoksa ben mı kacırdım
sağolasın canım. Allah duanızı kabul etsin. ceylin de etmiş dua. maşallah.cumanız mübarek olsun arkadaşlar. dün herkes için dua ettim. allah kabul eder inşallah. ceylin e ettirdim. senin duan kabul olur dedim. bugün son iş günüm artık. akşam olsaydı bir:) pazarteside dr a gitip rapor alacağım çalışamaz diye
Cumamiz mubarek olsun kizlar ...
Yeni duamiz ne olcak? renbiesir vela tuadir rabbil temin bil hayr olsun mu? 5000 falan??
Cumamiz mubarek olsun kizlar ...
Yeni duamiz ne olcak? renbiesir vela tuadir rabbil temin bil hayr olsun mu? 5000 falan??
evet uzun zamandır girmiyor
sağolasın canım. Allah duanızı kabul etsin. ceylin de etmiş dua. maşallah.
son iş günün demek. Rabbim bize de bu günleri göstersin.
bana uyar cok sevdıgım bır dua.nazıfe emıneyle whatsuptan konusuyoruz elıf le de konusucaz.gercı sımdı sarjım bıtıyo dıye bıraktık.senınle de goruselım mı ne dersın.hem de ıstanbuldayız ıkımızde
Tabiki olur cnm ozelden numarni at ekliyom hmn
canım hayırlı olsun hamieliğin hamile haberi alınca çok seviniyo ve heyecanlanıyorum allah sağlıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin:)
ooooo, kandil günü ne güzel bir haber, ay ben de heyecanlandım :)
Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin.
moralim acaip bozuk bu insanlar ne kadar bencilben gecen hafta bebegimi kaybettim bugün eşimin kuzeni hic hafta ici yemege cagırması adeti olmadıgı halde bizi yemege davet etti Allahtan cok yorgun oldugum icin gelemeyecegimi söyledim gitseymisiz hamile oldugunu sanki benden baska ilk paylasacak kimse yok benle paylasacaktı ama yinede telefonda gitmedigimiz icin duyurdu...acaba cokmu kötü kalpliyim diyorum kendime evet hamileligine sevindim ama kızlar neden olmuyor bizim cocugumuz neden insanlar bize nispet yapıp duruyor asla isyan etmiyorum ama ben cok yoruldum ve iyice kırılmaya basladım :2::2::2:buda yetmezmis gibi kocamın pasaportunu cebinde unutup yıkamısım ama ben o ceketin icinde gizli cep oldugunu bilmiyordum yaaaaaaaaaa
cumanız mübarek olsun arkadaşlar. dün herkes için dua ettim. allah kabul eder inşallah. ceylin e ettirdim. senin duan kabul olur dedim. bugün son iş günüm artık. akşam olsaydı bir:) pazarteside dr a gitip rapor alacağım çalışamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?