Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hildan cevabın için çok teşekkür ederim. demek ki aspirinsizde devamı geliyormuş :) çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin. Bende bıraktım bugün aspirini sadece 04lük iğne kullanıyorum. hayırlısı olsun artık

cumanız mübarek olsun arkadaşlar. dün herkes için dua ettim. allah kabul eder inşallah. ceylin e ettirdim. senin duan kabul olur dedim. bugün son iş günüm artık. akşam olsaydı bir:) pazarteside dr a gitip rapor alacağım çalışamaz diye

sağolasın canım. Allah duanızı kabul etsin. ceylin de etmiş dua. maşallah.
son iş günün demek. Rabbim bize de bu günleri göstersin.
Cumamiz mubarek olsun kizlar ...
Yeni duamiz ne olcak? renbiesir vela tuadir rabbil temin bil hayr olsun mu? 5000 falan??

olabilir canım. başka tavsiyesi olan da var mı? ben listeyi yapıyım.

Cumamiz mubarek olsun kizlar ...
Yeni duamiz ne olcak? renbiesir vela tuadir rabbil temin bil hayr olsun mu? 5000 falan??

bana uyar cok sevdıgım bır dua.nazıfe emıneyle whatsuptan konusuyoruz elıf le de konusucaz.gercı sımdı sarjım bıtıyo dıye bıraktık.senınle de goruselım mı ne dersın.hem de ıstanbuldayız ıkımızde

sağolasın canım. Allah duanızı kabul etsin. ceylin de etmiş dua. maşallah.
son iş günün demek. Rabbim bize de bu günleri göstersin.

amin cümlemizin duası kabul olur inşallah.. inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olup izine ayrıldığınız günleri görürsünüz

nasılsın canım. hangi duaya başlayalım? bu seferki dualama senin olacak. sıra sende. ondan senin de fikrini alıyım dedim.
nazife ve serpil rabbi yessir dediler. bence de olur. zaten bir kısa bir uzun duamız olsun. şimdi sıra kısada.
başka fikri olan varsa değerlendirebiliriz.

hercalcim benim görümcemde anneler gününde onu kutlamamışım diye kocama şikayet etti beni.kendisi 1 düşükten sonra aldı kızını kucağına benim 2 düşük oldu kendi annemi sesim titreye titreye kutladım ben anne olamadım kucağım boş kaldı diye.çok ağladım çok öfkelendim görümceke ama kısmet Allahım beni mübarek günde sevindirdi inşaallahta tamamına erdirecek bu sefer. üzme kendini diyemiyorum ama sevin bence biz herkesten daha kalabalığız yok eşinin kuzeni yok görümcen boşvercez biz kocamaaannn pıhtıcan ailesiyiz. onlar düşünsün .

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra
*senay079 şenay
*slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil
*nazka86 nazife
umud40 vildan
hildan hilal
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma
*AzraNur68 gül
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
mayd aycan
atis senem
330ml sultan
Gül_neva irem
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Son düzenleme:

allah razı olsun canım tek sancıda kurtulur ve oğluşuna sağlıcakla kavuşursun inş. ne güzel son iş günü darısı banada. doktorum 32. haftada gel çalışabilir raporu al dedi şimdi ben 31+0 damı gidip alcam yoksa 32+0 da mı kafama takıldı sen ne zaman almıştın ha bide şu an ayrılıyosun doğum izni 6 ay olursa yararlanabilecen mi hiç sordun mu galiba 1 temmuzda meclis kapanmadan yasayı geçireceklermiş tabi bizim için sağlıcakla doğurmak en önemlisi ama işte düşünmeden de olmuyo bu izin işlerini kendine çok ii bak ve evde mutlaka buraya uğra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…