allah razı olsun canım tek sancıda kurtulur ve oğluşuna sağlıcakla kavuşursun inş. ne güzel son iş günü darısı banada. doktorum 32. haftada gel çalışabilir raporu al dedi şimdi ben 31+0 damı gidip alcam yoksa 32+0 da mı kafama takıldı sen ne zaman almıştın ha bide şu an ayrılıyosun doğum izni 6 ay olursa yararlanabilecen mi hiç sordun mu galiba 1 temmuzda meclis kapanmadan yasayı geçireceklermiş tabi bizim için sağlıcakla doğurmak en önemlisi ama işte düşünmeden de olmuyo bu izin işlerini kendine çok ii bak ve evde mutlaka buraya uğra
kızlar kontrolüm yarın...okul yok ya benim kontroller cumartesi oluyor.yarın birinize mesaj atarım internetten haberi yazar...
merhaba arkadaşlar bende 19+6 günlük hamileyim ve mthr 677 heterezigotum dr um bana coraspirin +fraksi parin 0,4 igne verdi pıhtılaşma için ama dr umu değiştirdim ve yeni dr benim igneyi bırakmamı istiyor gereksizmiş bu türdeki kan pıhtılaşma sorunu için ne yapacağıma karar veremedim burdaki durumlara baktığımda düşükler olmuş igne kulllanmayanlarda. Benim durumumda olanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba arkadaslar burayı yeni farkettim
ben 8 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 ve aspirin kullanıyorum
daha önce 7 ve 11.haftalarda düşüğüm oldu
temmuz 2012 de de 37 haftalık kızımı doğumda kaybettim
şimdi ki gebeliğimde leke geldi kahverengimsi
acaba clexane ve aspirinden mi oluyor diorum sizlerin de oluyormu böyle seyler
çok korkuyorum
hercalcim benim görümcemde anneler gününde onu kutlamamışım diye kocama şikayet etti beni.kendisi 1 düşükten sonra aldı kızını kucağına benim 2 düşük oldu kendi annemi sesim titreye titreye kutladım ben anne olamadım kucağım boş kaldı diye.çok ağladım çok öfkelendim görümceke ama kısmet Allahım beni mübarek günde sevindirdi inşaallahta tamamına erdirecek bu sefer. üzme kendini diyemiyorum ama sevin bence biz herkesten daha kalabalığız yok eşinin kuzeni yok görümcen boşvercez biz kocamaaannn pıhtıcan ailesiyiz. onlar düşünsün .
merhaba arkadaslar burayı yeni farkettim
çok korkuyorum
Kızlar günaydın.. Hepinize sağlıklı günler dilerim.kızlar benim bi sorunum var. Dün akşamdan beri sol alt bacağımın arka kısmında diz kapağının arkasındaki bölgede üst bacağımın arka kısmında bir şerit halinde ağrı var. Özellikle yürürken ve yarı oturur pozisyonda sol ayağımı gerdirince ağrı oluyor.. Bana göre hafif şişlik var bacağımda ama eşim olmadığını evham yaptığımı söylüyor..bende faktör v r2 mutasyonu ,faktör 13 ,b-fibrinojen 455 G-A, mthfr C677T ve mthfr A1298C heterozigot mutasyonlarım var kızlar benimle mutasyonları aynı olup durduk yete vücudunda pıhtılaşma oluşan var mı?? Yoksa ben mi evham yapıyorum..şuam kullandığım bir ilaç yok.. Doğum yapalı 6 ay oldu ama ben hala korkuyorum psikolojim alt üst oldu bu durumun bir çaresi yok mu kızlar ya Allah aşkına bana yardımcı olun dediklerinizi büyük bir ciddiyetle okuyup değerlendiricem yoksa kafayı yiyorum bu hastalık benim bilinçaltımı ruhumu feci şekilde etkiledi her an ya pıhtılaşma oluşursa diye yaşamaktan bıkkınlık geldi bunları yazarken bile ağlıyorum ne olur yardımcı olun bana
canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin. son hamileliğinde mi başladın iğne ve ilaca. mutasyonların neler.merhaba arkadaslar burayı yeni farkettim
çok korkuyorum
canım seni ateş ölçe topiğinden hatrlıyorum. bence muhakkak dr unu değiştir hangi şehirdesin. ankaradaysan dr tavsiyesi verebilirimmerhaba kızlar.
genetik sonucumu doktora götürdüm hiç sallamadı bile sadece folic asit kullan yeter dedi.
benimki 677 heterezigot mutant.
ama ilk sayfadaki listeye bakıyorum da benimkinden olan ve düşük yapmış bir çok arkadaş var.
yani hamile kalınca onlar da iğne vurunuyor değil mi?
doktor niye böyle dedi ki:44:
Kızlar günaydın.. Hepinize sağlıklı günler dilerim.kızlar benim bi sorunum var. Dün akşamdan beri sol alt bacağımın arka kısmında diz kapağının arkasındaki bölgede üst bacağımın arka kısmında bir şerit halinde ağrı var. Özellikle yürürken ve yarı oturur pozisyonda sol ayağımı gerdirince ağrı oluyor.. Bana göre hafif şişlik var bacağımda ama eşim olmadığını evham yaptığımı söylüyor..bende faktör v r2 mutasyonu ,faktör 13 ,b-fibrinojen 455 G-A, mthfr C677T ve mthfr A1298C heterozigot mutasyonlarım var kızlar benimle mutasyonları aynı olup durduk yete vücudunda pıhtılaşma oluşan var mı?? Yoksa ben mi evham yapıyorum..şuam kullandığım bir ilaç yok.. Doğum yapalı 6 ay oldu ama ben hala korkuyorum psikolojim alt üst oldu bu durumun bir çaresi yok mu kızlar ya Allah aşkına bana yardımcı olun dediklerinizi büyük bir ciddiyetle okuyup değerlendiricem yoksa kafayı yiyorum bu hastalık benim bilinçaltımı ruhumu feci şekilde etkiledi her an ya pıhtılaşma oluşursa diye yaşamaktan bıkkınlık geldi bunları yazarken bile ağlıyorum ne olur yardımcı olun bana
canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin. son hamileliğinde mi başladın iğne ve ilaca. mutasyonların neler.
canım seni ateş ölçe topiğinden hatrlıyorum. bence muhakkak dr unu değiştir hangi şehirdesin. ankaradaysan dr tavsiyesi verebilirim
canım üzme kendini. derdini veren rabbim dermanını da verir. daha önce burda paylaştığım bir formülü tekrar yazmak istedim. eşimin arkadaşı bitkisel ilaçlar yapıyor. eşimde kan pıhtısından bahsetmiş 2 düşüğü oldu demiş. o da 1 yıl süre etkili bir ilaç formülü verdi biz yaptık. içtim. şimdi kendimi çok dinç hissediyorum. eskiden 2 dk dizimin üzerinde otursam anında bacaklarım uyuşurdu şimdi uyuşma süresi arttı. formül şöyle 1 kilo narın önce ayıklıyorsun sonra beyaz çekirdeklerini çıkarıyorsun. ben katı meyve sıkacağını kullanarak çıkardım. daha sonra çekirdekleri havanda dövüyorsun un gibi oluyor. sonra %99.9 luk saf alkol de küçük çay bardağının yarısına gelecek şekilde ekleyip 15 gün dolapta bekletiyorsun. 15 gün sonrasında üzerine bire bir oranda zemzem ekleyip içiyorsun. tadı kolonyaya benziyor. biraz zor içtim ama faydasını gördüm. bu arada eşim de bende alkol konusunda çok hassasız. alkol ilaç yapımında kullanılan bir alkolmüş. alkollü içkilere konulan alkolden farklıymış. umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım yapacağın şey bir kalp damar cerrahı ile görüşüp dopler yaptırmak. ancak böyle emin olabilirsin bir de bu bacak ağrın ağrı kesici kas gevşetici vs. kullanmana rağmen geçmiyorsa bilki pıhtı atma olayıdır. önce dediğin gibi bir şerit halinde içte ince bir sızı halinde başlar ve ilerleyen zamanda yürümeyezsin. eğer bir kaç güne kadar dr.a gidemezsen ve bu şikyetin devam edrse hatta yürümemeye başlarsan muhakkak bir kalp damar cerrahı bulman lazım. ve bacak doppler i çektirmen lazım.Kızlar günaydın.. Hepinize sağlıklı günler dilerim.kızlar benim bi sorunum var. Dün akşamdan beri sol alt bacağımın arka kısmında diz kapağının arkasındaki bölgede üst bacağımın arka kısmında bir şerit halinde ağrı var. Özellikle yürürken ve yarı oturur pozisyonda sol ayağımı gerdirince ağrı oluyor.. Bana göre hafif şişlik var bacağımda ama eşim olmadığını evham yaptığımı söylüyor..bende faktör v r2 mutasyonu ,faktör 13 ,b-fibrinojen 455 G-A, mthfr C677T ve mthfr A1298C heterozigot mutasyonlarım var kızlar benimle mutasyonları aynı olup durduk yete vücudunda pıhtılaşma oluşan var mı?? Yoksa ben mi evham yapıyorum..şuam kullandığım bir ilaç yok.. Doğum yapalı 6 ay oldu ama ben hala korkuyorum psikolojim alt üst oldu bu durumun bir çaresi yok mu kızlar ya Allah aşkına bana yardımcı olun dediklerinizi büyük bir ciddiyetle okuyup değerlendiricem yoksa kafayı yiyorum bu hastalık benim bilinçaltımı ruhumu feci şekilde etkiledi her an ya pıhtılaşma oluşursa diye yaşamaktan bıkkınlık geldi bunları yazarken bile ağlıyorum ne olur yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?