kızlar perşembe değerim 19 du bugün 84 oldu.doktor normal dedi çok şükür fakat 4 kat artmış anlayamadım.doktor iyi bu gebelik gelişir dedi içim rahatladı ama30 oluca iğne başlıyacaz diyen doktor 84 olunca perşembeyi bekle kese görünsün diyo.ayyy daraldım eşimle konuştum ben bu gece başlıyorum 0,4e dedim.ne desin bilemiyor o da ama perşembeye kadar çok geç değil mi? bundan önecki doktorlarımdan biri yumurta takibiyle biri 1 gün geçse bile başlıcaz demişti. bu neden fikir değiştirdi önemsemedi mi acaba.
canım çok sevindim. çok güzel. bence de iğneye başla. inşallah gebeliğin devam ederse zaten devam edeceksin iğneye. sana 0,4 lük başlıyalım demiş ise kese görününce senin şimdiden başlamanda bence bir sakınca yok. ama bazı dr.ların illa kese görününce demelerinin sebebi dış gebelikten endişelenmeleri. dış gebelik olunca kanamalı olurmuş galliba. iğne de bu kanamayı artırır diye endişeleniyorlar. inşallah senin böyle bir durmun yoktur. bence iğneye başla ama yine de sen bilirsin tabi.
Ben ilçede oturuyorum..dün kardiyoloğa gittim ama ben sana yardımcı olamam hematolog ile görüşmen gerek dedi.. Bursa da hematoloji bölümü yanlışacak fakültede var ve aylar sonraya randevu veriyor olan özel hastanelerde de hematoloji bölümü yok.. Bende izmirde çok iyi bir Prof buldum 2 saat sonra izmire doğru yolu çıkıcam Pazartesi gününe randevu aldım.. Ama inanın yolculuk yapmaktan bile korkuyorum.. Orda hematolog ile görüştükten sonra kalp damar cerrahına da gözükürüm bakalım birde psikiyatrist ile bile görüşsem olur bu gidişle aklımı kaybedicem
şenaycım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.doktor 0.4 etkisiz bence 0.6 ile başlıcam demişti.hatta ben 0.6lık bile aldım bugün başlatacak diye ama başlatmadı.ben de 0.4 le başlayıp bebeğimi bu sefer kansız bırakmak istemiyorum.sence bu değerler böyle yükselmişken dış gebelik olur mu ki?
inan birşey diyemiyorum. çünkü şu durumda dr.lar bile bilemiyor. ancak keseyi görünce evet bu dış gebelik değil diyorlar. ama değerlerinin yükselmesi elbette normal bir hamilelik geçirdiğinin göstergesi. inşallah değerlerin normal bir şekilde yükselmeye devam eder.
arkadaşlar merhaba.benmde pıhtılaşma sorunum var ve daha önceden 2 düşüğüm oldu.dün yeniden hamile olduğumu öğrendim.
değerlerim
faktör v leiden (g1691a) heterezigot mutant
mthfr(a1298c) homozigot mutant
şuan folik asit progestan innohep 0.35 iğne kullanıyorum
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra
*senay079 şenay
*slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 10
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil 200
*nazka86 nazife 50
umud40 vildan
hildan hilal
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma
*AzraNur68 gül
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
mayd aycan
atis senem
330ml sultan
Gül_neva irem
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
canım neden kendine eziyet ediyorsun böyle heran pıhtı atabilir falan diye düşünüp. ona kalırsa sokağa çıktığımızda araba da çarpabilir. ya da başımıza olmadık bir yerden taş da düşebilir. hatta son zamanların modası heran bir yerde bomba yüklü bir araba patlayabilir ve orada da ölebiliriz. biz bunları düşünerek ağlayıp sokağa çıkmayalım mı? evet bizim normal insanlara göre bunu yaşama riskimiz çok yüksek. hatta ben yaşadım. ama dünyanın sonu değil. bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. belki şu an bu şikayetlerin bacağına pıhtı attığının göstergesi bile olabilir ama bunun bir tedavisi var. bence hiç korkma. sanırım bir de yeni anne olmanın verdiği bir durum bu korkular kaygılar. inşallah geçicidir. bence hayatına yeni şeyler kat. bunları düşünmemeye çalış. ne bileyim. çocuktan vaktin kalıyorsa spora git. yürüyüşe çık açık havada muhakkak iyi gelecektir. insan düşündükçe kafayı yiyor. melea benim şu an kafamda binbir türlü şey var ama düşünmemeye çalışıyorum. elimizden gelen birşey yok çünkü.
Senaycım çok haklısın katılıyorum ama korkuyorum ben çok büyük zahmetlere bir evlat sahibî oldum çok şükür ama şimdi eğer böyle bir durum varsa pıhtılaşma atma gibi ben korkuyorum anlatabiliyor muyum?? Şuan otobüsteyim ve izmire doğru gidiyorum diz kapağımın arkası çok ağrıyor bazen ağrı kalça ve belime vuruyor ararsada ağrıyor bilmiyorum napmalıyım
bu konuda her dr farklı düşünüyor. biz artık kendi kendimizin dr u olmayı öğrendik. dr dr geze geze aklımızın gönlümüzün beğendiği dr a devam etmeye çalışıyoruz. ilk sayfayı incelemekle iyi yapmışsın. gördüğün gibi iğneyle bebeğini kucağına alanlar var. iğnenin kanıtlanmış bir yönü yok ama kullanıyor dr işte. sen de mantığının uyduğu tedaviyi uygulayan dr a gitceksin ya da dr unu kendi mantığına göre yönlendirmeye çalışcaksın. geçmiş olsun.merhaba kızlar.
genetik sonucumu doktora götürdüm hiç sallamadı bile sadece folic asit kullan yeter dedi.
benimki 677 heterezigot mutant.
ama ilk sayfadaki listeye bakıyorum da benimkinden olan ve düşük yapmış bir çok arkadaş var.
yani hamile kalınca onlar da iğne vurunuyor değil mi?
doktor niye böyle dedi ki:44:
cemilecim çok geçmiş olsun. ama sanırım şuan yeni anne olmanın verdiği psikolojik bazı şeyler de yaşıyorsun. bana bir şey olursa bebeğim ne yapar duygusu sanırım. çok sık yaşanılan haklı bir duygu bu. çok haklısın yaşadıklarında. kolay almadın bebeğini kucağına.Allah ferahlık versin sana canım. Allah sağlık versin. ağrıların dinsin inşallah. pıhtıyla ilgili de bilgim yok ama Şenay güzel yorumlar yapmış.inşallah bacağında kötü bir durum yoktur.Kızlar günaydın.. Hepinize sağlıklı günler dilerim.kızlar benim bi sorunum var. Dün akşamdan beri sol alt bacağımın arka kısmında diz kapağının arkasındaki bölgede üst bacağımın arka kısmında bir şerit halinde ağrı var. Özellikle yürürken ve yarı oturur pozisyonda sol ayağımı gerdirince ağrı oluyor.. Bana göre hafif şişlik var bacağımda ama eşim olmadığını evham yaptığımı söylüyor..bende faktör v r2 mutasyonu ,faktör 13 ,b-fibrinojen 455 G-A, mthfr C677T ve mthfr A1298C heterozigot mutasyonlarım var kızlar benimle mutasyonları aynı olup durduk yete vücudunda pıhtılaşma oluşan var mı?? Yoksa ben mi evham yapıyorum..şuam kullandığım bir ilaç yok.. Doğum yapalı 6 ay oldu ama ben hala korkuyorum psikolojim alt üst oldu bu durumun bir çaresi yok mu kızlar ya Allah aşkına bana yardımcı olun dediklerinizi büyük bir ciddiyetle okuyup değerlendiricem yoksa kafayı yiyorum bu hastalık benim bilinçaltımı ruhumu feci şekilde etkiledi her an ya pıhtılaşma oluşursa diye yaşamaktan bıkkınlık geldi bunları yazarken bile ağlıyorum ne olur yardımcı olun bana
geçmiş olsun.arkadaşlar merhaba.benmde pıhtılaşma sorunum var ve daha önceden 2 düşüğüm oldu.dün yeniden hamile olduğumu öğrendim.
değerlerim
faktör v leiden (g1691a) heterezigot mutant
mthfr(a1298c) homozigot mutant
şuan folik asit progestan innohep 0.35 iğne kullanıyorum
çok şükür elifin bebişi iyiymiş. çok sevindim paylaşmak istedim. inşallah sonuna kadar sorunsuz geçer. hepimize de nasip eder güzel hamilelikler rabbim.
listeyi düzenlemeye çalışayım dedim, yok, olmamış. neyse...
canım 310 tane ekler misin? Rabbim kabul etsin.
arkadaşım yeni dua başlamış 500 tane okudum Allah kabul etsin birde emine sen özel sağlık sigortasından bahsetmiştin o sayfaları bulamıyorum zahmet olmazsa hangisiydi yazarmısın ben her ay doktora 200 tl muayene ücreti veriyorum doğumuda medicanada 3500 tl yapıyomuş sanki özel sağlık sigortası yaptırsam daha mantıklı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?