Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar perşembe değerim 19 du bugün 84 oldu.doktor normal dedi çok şükür fakat 4 kat artmış anlayamadım.doktor iyi bu gebelik gelişir dedi içim rahatladı ama 30 oluca iğne başlıyacaz diyen doktor 84 olunca perşembeyi bekle kese görünsün diyo.ayyy daraldım eşimle konuştum ben bu gece başlıyorum 0,4e dedim.ne desin bilemiyor o da ama perşembeye kadar çok geç değil mi? bundan önecki doktorlarımdan biri yumurta takibiyle biri 1 gün geçse bile başlıcaz demişti. bu neden fikir değiştirdi önemsemedi mi acaba.

canım çok sevindim. çok güzel. bence de iğneye başla. inşallah gebeliğin devam ederse zaten devam edeceksin iğneye. sana 0,4 lük başlıyalım demiş ise kese görününce senin şimdiden başlamanda bence bir sakınca yok. ama bazı dr.ların illa kese görününce demelerinin sebebi dış gebelikten endişelenmeleri. dış gebelik olunca kanamalı olurmuş galliba. iğne de bu kanamayı artırır diye endişeleniyorlar. inşallah senin böyle bir durmun yoktur. bence iğneye başla ama yine de sen bilirsin tabi.

şenaycım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.doktor 0.4 etkisiz bence 0.6 ile başlıcam demişti.hatta ben 0.6lık bile aldım bugün başlatacak diye ama başlatmadı.ben de 0.4 le başlayıp bebeğimi bu sefer kansız bırakmak istemiyorum.sence bu değerler böyle yükselmişken dış gebelik olur mu ki?

canım neden kendine eziyet ediyorsun böyle heran pıhtı atabilir falan diye düşünüp. ona kalırsa sokağa çıktığımızda araba da çarpabilir. ya da başımıza olmadık bir yerden taş da düşebilir. hatta son zamanların modası heran bir yerde bomba yüklü bir araba patlayabilir ve orada da ölebiliriz. biz bunları düşünerek ağlayıp sokağa çıkmayalım mı? evet bizim normal insanlara göre bunu yaşama riskimiz çok yüksek. hatta ben yaşadım. ama dünyanın sonu değil. bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. belki şu an bu şikayetlerin bacağına pıhtı attığının göstergesi bile olabilir ama bunun bir tedavisi var. bence hiç korkma. sanırım bir de yeni anne olmanın verdiği bir durum bu korkular kaygılar. inşallah geçicidir. bence hayatına yeni şeyler kat. bunları düşünmemeye çalış. ne bileyim. çocuktan vaktin kalıyorsa spora git. yürüyüşe çık açık havada muhakkak iyi gelecektir. insan düşündükçe kafayı yiyor. melea benim şu an kafamda binbir türlü şey var ama düşünmemeye çalışıyorum. elimizden gelen birşey yok çünkü.

inan birşey diyemiyorum. çünkü şu durumda dr.lar bile bilemiyor. ancak keseyi görünce evet bu dış gebelik değil diyorlar. ama değerlerinin yükselmesi elbette normal bir hamilelik geçirdiğinin göstergesi. inşallah değerlerin normal bir şekilde yükselmeye devam eder.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.içimi rahatlattın.

hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin.amin

arkadaslar yeni duaya baslamıssınız bilmiyordum...20 tane ayetel kürsi daha okumusdum :) iste bu forumu bir kac gün takip etmedim hemen kacırmısım :) ozaman bu duaya baslayım benimde katkım olsun hepimiz icin İNSALLAH....

50 tane daha okudum 200 oldu...forumu takip edemedim yazmısım forumu takip ettimde bu konuyu bu hafta hic takip etmemisdim o yüzden kacırdım ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH

NICK GERÇEK İSİM OKUNAN DUA SAYISI
elif5507 elif
01as Aslı
ceylinn38 Zehra
senay079 Şenay
svly1987 Selvi
sevinc007 Sevinç
eoe Emine
serap06_06 Serap
rengarenk00 Serpil
nazka86 Nazife
umud40 Vildan
hildan Hilal
muco509 Emel
Eylül06 Berna
slmeng Selma
AzraNur68 Gül
06kelebek Neşe
Şenayın
arkdş. Gülin
hilbar Hilal
mayd Aycan
atis Senem
330ml Sultan
Gül_neva İrem

listeyi düzenlemeye çalışayım dedim, yok, olmamış. neyse...

canım 310 tane ekler misin? Rabbim kabul etsin.

Senaycım çok haklısın katılıyorum ama korkuyorum ben çok büyük zahmetlere bir evlat sahibî oldum çok şükür ama şimdi eğer böyle bir durum varsa pıhtılaşma atma gibi ben korkuyorum anlatabiliyor muyum?? Şuan otobüsteyim ve izmire doğru gidiyorum diz kapağımın arkası çok ağrıyor bazen ağrı kalça ve belime vuruyor ararsada ağrıyor bilmiyorum napmalıyım

canım sana şu kadarını söyleyebilirim rahatlıkla, eğer bacağına pıhtı atmış olsa bele ve kalçaya vuran bir ağrısı olmaz. bende öyle birşey olmadı. hatta ben ortopediye gittim önce burktum mu ya da kas ağrısı mı diye bilemediğimden adam bel fıtığı diye şüphelendi. belimi kalçamı zorladı yok. benim belim ağrımıyor bacağım ağrıyor dedim. ve bacağıma baskı yaptığında inanılmaz dayanılmaz bir acı çektim. tarifi mümkün değil yani. ve adama direk beni bırakın diye bağırdım. benim belimde birşey yok diye. bence içini ferah tut. pıhtı atmamıştır. ama yoldaysan da ara ara otobüsün içerisinde hareket etmeye çalış. en azaından bacağını oynat. hareketsiz kalmasın. ve için rahat etsin dye bir kalp damar cerrahına görün. o sana yol gösterecektir. ağrı devam ederse de bir doppler tahlili iste. onda pıhtılaşma olup olmadığı ortaya çıkar.

bu konuda her dr farklı düşünüyor. biz artık kendi kendimizin dr u olmayı öğrendik. dr dr geze geze aklımızın gönlümüzün beğendiği dr a devam etmeye çalışıyoruz. ilk sayfayı incelemekle iyi yapmışsın. gördüğün gibi iğneyle bebeğini kucağına alanlar var. iğnenin kanıtlanmış bir yönü yok ama kullanıyor dr işte. sen de mantığının uyduğu tedaviyi uygulayan dr a gitceksin ya da dr unu kendi mantığına göre yönlendirmeye çalışcaksın. geçmiş olsun.
cemilecim çok geçmiş olsun. ama sanırım şuan yeni anne olmanın verdiği psikolojik bazı şeyler de yaşıyorsun. bana bir şey olursa bebeğim ne yapar duygusu sanırım. çok sık yaşanılan haklı bir duygu bu. çok haklısın yaşadıklarında. kolay almadın bebeğini kucağına.Allah ferahlık versin sana canım. Allah sağlık versin. ağrıların dinsin inşallah. pıhtıyla ilgili de bilgim yok ama Şenay güzel yorumlar yapmış.inşallah bacağında kötü bir durum yoktur.
geçmiş olsun.
gebeliğin de hayırlı olsun. Allah bu kez yüzünü güldürsün.
çok şükür elifin bebişi iyiymiş. çok sevindim paylaşmak istedim. inşallah sonuna kadar sorunsuz geçer. hepimize de nasip eder güzel hamilelikler rabbim.
))elif sana sürpriz yapacaktı yapmış anlaşılan.
evet kızımız iyiymiş maşallah.
listeyi düzenlemeye çalışayım dedim, yok, olmamış. neyse...

canım 310 tane ekler misin? Rabbim kabul etsin.

))evet canım listem çok düzgün değil. eskisiyle aynı liste ama aktarınca böyle oluyor.

aktarınca bozulmayan bir liste yapabilen olursa bana mail atsın da listeyi ordan takip ediyim arkadaşlar.

Son düzenleme:
kızlar cok sağolun
insallah bir sey olmaz lekelenmelerimden
4.gebeliğim cok korkuyorum
düşünmeyeyim desemde ellde değil
Allahım hepimizin yardımcısı olsuun

Kizlar sagolsun senayhaber vermis size.evet kIzim iyi gunu gunune gidiyor masallah.haftaya doplerimiz ayrintili ultrasonumuz var.seker yuklemeside olacaktiama vazgecti doktorum sekerimi dahiliyeci konteol ettigi icin gerek yokdedi.tansiyon hapimi once madem arada dusuyor 2ye dusurdedi ama icerde tamsiyon olcup 14-7 cikinca 3 kullanmaya devam dedi.dogumu sordum bana senin drdin dogum degil bebegi buyutmek olsun.bana erkenden dogumu sorma sanki o zaman bir seylerin büyüsü bozulacak bisey olacakmis gibi hissediyorum onun icin vakti gelince soylerim dedi.

arkadaşım yeni dua başlamış 500 tane okudum Allah kabul etsin birde emine sen özel sağlık sigortasından bahsetmiştin o sayfaları bulamıyorum zahmet olmazsa hangisiydi yazarmısın ben her ay doktora 200 tl muayene ücreti veriyorum doğumuda medicanada 3500 tl yapıyomuş sanki özel sağlık sigortası yaptırsam daha mantıklı olcak

tamamlayicisagliksigortasi.net - Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nın ilk model uygulaması MEDICANA INT.ANKARA Hastanesi'ndeydi.

tamamlayicisagliksigortasi.net - Medicana Ankara Doğum Paketi

bu sayfaları bir incele istersen.

tamamlayıcı sağlık sigortası medicana
yazarsan Google dan çıkıyor.
sen hangi dr a gidiyordun ki?

şimdi baktım da ana sayfası şu:
http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/tamalayici_forum_sayfasi.php?category=1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…