- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
selam kızlar nasılsınız..
elifcim mesajlarımı görmüyosun diye sitem etmişsin canım benım.evde internet yok ya eşimin telden giriyorum oyüzden çok sık giremiyorum ama hergün mutlaka okuyorum haberlerinizi alıyorum.kızının iyi olmasına sevindim...benimde daha tam belli değil cinsiyet göstermedi ama çok şükür iyiyiz.
kızlar biz 4 lü tarama testi yaptıracagız aranızda yaptıran varmı...17 hazirana da ayrıntılı ultrason randevusu verdi doktor...bu gece ayagama kramp girdi herhalde oda calsiyum eksikliğindenmiş...
eminecim senden naber...:: herkese bol bol selamlar...
bu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.
cnm çok sağol bi inceleyim sayfaları ben sevtap hamdemire gidiyorum kızılayda muayenesi var sen tolga hoca mecicanaya geçti demiştin değilmi aslında onada görünmeyi istiyorum ama eşime yeni bir doktor buldum demeye cesaretim yok :))tamamlayicisagliksigortasi.net - Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nın ilk model uygulaması MEDICANA INT.ANKARA Hastanesi'ndeydi.
tamamlayicisagliksigortasi.net - Medicana Ankara Doğum Paketi
bu sayfaları bir incele istersen.
tamamlayıcı sağlık sigortası medicana
yazarsan Google dan çıkıyor.
sen hangi dr a gidiyordun ki?
şimdi baktım da ana sayfası şu:
tamamlayicisagliksigortasi.net - Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nın ilk model uygulaması MEDICANA INT.ANKARA Hastanesi'ndeydi.
bu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.
cnm çok sağol bi inceleyim sayfaları ben sevtap hamdemire gidiyorum kızılayda muayenesi var sen tolga hoca mecicanaya geçti demiştin değilmi aslında onada görünmeyi istiyorum ama eşime yeni bir doktor buldum demeye cesaretim yok :))
eoe selam canım bende dualara katılmak istiyorum
beni de ekler misiniz
kızlar bu arada ben 2 düşük yaptım 7 ve 11.haftada
kürtaj oldum ikisinde de
3.gebeliğimde iğne baslandı 37.haftamı gördüm ama bu seferde preeklamsi belasından ve kaka yemesi kordon dolanması gibi bir sürü aksilikten kaybettim
kısmet değilmiş yani sebep bahane
ama düşükler acı değilmiş megersem ölü doğum beni de öldürdü gitti neyse
3.gebeliğimde ilk 3 ay sürekli
ya mübdi dedim
göbeğime deliğine dokunarak
99 defa
Allahın isimlerinden biri ve bebeğin düşmesini engellermiş
sizlerde zikredebilirsiniz
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
evlat acısının azı ya da coğu ile sınanmayalım insallah
canım benim de bazen ayağıma kramp giriyor. özellikle kendimi çok kastığımda.selam kızlar nasılsınız..
elifcim mesajlarımı görmüyosun diye sitem etmişsin canım benım.evde internet yok ya eşimin telden giriyorum oyüzden çok sık giremiyorum ama hergün mutlaka okuyorum haberlerinizi alıyorum.kızının iyi olmasına sevindim...benimde daha tam belli değil cinsiyet göstermedi ama çok şükür iyiyiz.
kızlar biz 4 lü tarama testi yaptıracagız aranızda yaptıran varmı...17 hazirana da ayrıntılı ultrason randevusu verdi doktor...bu gece ayagama kramp girdi herhalde oda calsiyum eksikliğindenmiş...
canım tedirgin olma kimileri hiç mide bulantısı yaşamaz bile. içini rahatlatmak için dr a görün yine de. bir de internette kalp sesi dinleme cihazları varmış. kaçıncı haftadan sonra oluyor bilmiyorum ama bir bak en azından şüpheye düştüğnde dinlersin.bu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.
eoe selam canım bende dualara katılmak istiyorum
beni de ekler misiniz
kızlar bu arada ben 2 düşük yaptım 7 ve 11.haftada
kürtaj oldum ikisinde de
3.gebeliğimde iğne baslandı 37.haftamı gördüm ama bu seferde preeklamsi belasından ve kaka yemesi kordon dolanması gibi bir sürü aksilikten kaybettim
kısmet değilmiş yani sebep bahane
ama düşükler acı değilmiş megersem ölü doğum beni de öldürdü gitti neyse
3.gebeliğimde ilk 3 ay sürekli
ya mübdi dedim
göbeğime deliğine dokunarak
99 defa
Allahın isimlerinden biri ve bebeğin düşmesini engellermiş
sizlerde zikredebilirsiniz
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
evlat acısının azı ya da coğu ile sınanmayalım insallah
selam kızlar nasılsınız..
Kizlar sagolsun senayhaber vermis size.evet kIzim iyi gunu gunune gidiyor masallah.haftaya doplerimiz ayrintili ultrasonumuz var.seker yuklemeside olacaktiama vazgecti doktorum sekerimi dahiliyeci konteol ettigi icin gerek yokdedi.tansiyon hapimi once madem arada dusuyor 2ye dusurdedi ama icerde tamsiyon olcup 14-7 cikinca 3 kullanmaya devam dedi.dogumu sordum bana senin drdin dogum degil bebegi buyutmek olsun.bana erkenden dogumu sorma sanki o zaman bir seylerin büyüsü bozulacak bisey olacakmis gibi hissediyorum onun icin vakti gelince soylerim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?