Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız..
elifcim mesajlarımı görmüyosun diye sitem etmişsin canım benım.evde internet yok ya eşimin telden giriyorum oyüzden çok sık giremiyorum ama hergün mutlaka okuyorum haberlerinizi alıyorum.kızının iyi olmasına sevindim...benimde daha tam belli değil cinsiyet göstermedi ama çok şükür iyiyiz.
kızlar biz 4 lü tarama testi yaptıracagız aranızda yaptıran varmı...17 hazirana da ayrıntılı ultrason randevusu verdi doktor...bu gece ayagama kramp girdi herhalde oda calsiyum eksikliğindenmiş...
eminecim senden naber...:: herkese bol bol selamlar...

kramp kalsiyum değil de magnezyum eksikliğinden oluyordu sanırım.
ben beklemedeyim canım şuan. bakalım bir değişiklik yok henüz.
öpüyorum.

bu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.

dur telaş yapma canım. kötü bir şey yoktur niye olsun. iğneni kullanıyorsun, dr una gidiyorsun takiptesin. aklına kötü bir şey getirme canım. bak dr un da demiş 8. haftada olur diye. iyi haberlerini bekliyoruz.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 350
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil: 200
*nazka86 - Nazife: 50
umud40- Vildan:
hildan - Hilal:
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 500
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 310
Gül_neva- İrem:
TOPLAM :
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Son düzenleme:
cnm çok sağol bi inceleyim sayfaları ben sevtap hamdemire gidiyorum kızılayda muayenesi var sen tolga hoca mecicanaya geçti demiştin değilmi aslında onada görünmeyi istiyorum ama eşime yeni bir doktor buldum demeye cesaretim yok :))

ay doğum tarihlerimiz aynı Allahım emeklerimizin karsılığını versin insallah
aynı dertler bende de var ama benim kokuya duyarlılığım azaldı bende ona üzülüyorum biraz da lekelenmelerim var
bende bugün gidicem doktora insallah hiçbir sıkıntı yoktur ikimizde de :26:

eoe selam canım bende dualara katılmak istiyorum
beni de ekler misiniz

kızlar bu arada ben 2 düşük yaptım 7 ve 11.haftada
kürtaj oldum ikisinde de
3.gebeliğimde iğne baslandı 37.haftamı gördüm ama bu seferde preeklamsi belasından ve kaka yemesi kordon dolanması gibi bir sürü aksilikten kaybettim
kısmet değilmiş yani sebep bahane
ama düşükler acı değilmiş megersem ölü doğum beni de öldürdü gitti neyse
3.gebeliğimde ilk 3 ay sürekli

ya mübdi dedim
göbeğime deliğine dokunarak
99 defa
Allahın isimlerinden biri ve bebeğin düşmesini engellermiş
sizlerde zikredebilirsiniz
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
evlat acısının azı ya da coğu ile sınanmayalım insallah

dr unun bir hastaneyle bağlantısı yok mu. o zaman zor olur.evet tolga hoca medicanaya geçti mayıs başında.
eşlerimiz bizen çok çekiyorlar dr konusunda haklısın)
ben de son tecrübemden sonra dr aramıyorum, ve başka kimseye gitmemeye karar verdim.
bir incele sayfayı da canım sen de görüşürsen bizi bilgilendir sağlık sigortası hakkında. hamileyken hala kayıt yapıyorlar mı onu da sorarmısın?

Son düzenleme:

tabi eklerim canım seni de. gerçek ismini de yazıyım söyle de.
senin ilk iki düşükler kalp durması değil anladığım kadarıyla değil mi?
başın sağolsun tekrar canım.

canım benim de bazen ayağıma kramp giriyor. özellikle kendimi çok kastığımda.
canım tedirgin olma kimileri hiç mide bulantısı yaşamaz bile. içini rahatlatmak için dr a görün yine de. bir de internette kalp sesi dinleme cihazları varmış. kaçıncı haftadan sonra oluyor bilmiyorum ama bir bak en azından şüpheye düştüğnde dinlersin.

canım çok geçmiş olsun başın sağolsun. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Allah bebeeğinin acısını göstermesin geçmişte yaşadıklarının hürmetine

kızlar gunaydın herkese ıyı haftalar.emınecım 100 dua okudum tatlım.elıfın ıyı haberlerını aldım cumartesı cok sevındım.ınternet paketım bıttıgı ıcın yazamadım sıze.dun esımle bebısımızı gormeye gıttık.aslında kontrolumu bu haftasonu ama dayanamadık.kucuk adamım yuzustu yatıyordu hıc kıpırdamadı.bızde haberler boyle

canım kramplar gayet normal ve nedeni magnezyum eksikliği ben de magnezyumu içiyorum.bebeğin iyi olsunda elbet gösterir kendini bi de ben sadece 2li tarama yapmıştım 3 lü test zanmanında kanamam olduğu için test yapmadık çünkü sağlıklı bi sonuç elde edemeyiz dedi doktorum ve yapmadık ama 4lü test hiç istenmedi benden

oh ne güzel rahatlamışsındır şimdi kızının iyi olmasına çok sevindim ayrıntılı ultrasonda da inş. herşey yolunda çıkar bi de canım şeker yükleme testi için şu an erken bi dönem ben 26. haftamda yapmıştm testi şükürki iyi çıktı inş seninde tüm testlerin iyi çıkar ve sağlıcakla kızına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…