- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
kızlar gunaydın herkese ıyı haftalar.emınecım 100 dua okudum tatlım.elıfın ıyı haberlerını aldım cumartesı cok sevındım.ınternet paketım bıttıgı ıcın yazamadım sıze.dun esımle bebısımızı gormeye gıttık.aslında kontrolumu bu haftasonu ama dayanamadık.kucuk adamım yuzustu yatıyordu hıc kıpırdamadı.bızde haberler boyle
kızlar gunaydın herkese ıyı haftalar.emınecım 100 dua okudum tatlım.elıfın ıyı haberlerını aldım cumartesı cok sevındım.ınternet paketım bıttıgı ıcın yazamadım sıze.dun esımle bebısımızı gormeye gıttık.aslında kontrolumu bu haftasonu ama dayanamadık.kucuk adamım yuzustu yatıyordu hıc kıpırdamadı.bızde haberler boyle
gözün aydın canım. oğluş iyiymiş. hep iyi olsun inşallah.
Whats apptan baktım evet hiç girmedin.
Canim gozun aydin.benimki ttam keyifteydi ters yatmis birde bacakbacak ustuneatmisti..kızlar gunaydın herkese ıyı haftalar.emınecım 100 dua okudum tatlım.elıfın ıyı haberlerını aldım cumartesı cok sevındım.ınternet paketım bıttıgı ıcın yazamadım sıze.dun esımle bebısımızı gormeye gıttık.aslında kontrolumu bu haftasonu ama dayanamadık.kucuk adamım yuzustu yatıyordu hıc kıpırdamadı.bızde haberler boyle
Sagol canim.zaten seker yuklemesini birdahaki kontrolde isteyecekti 25.hafta olacakti sonravaxgecti...oh ne güzel rahatlamışsındır şimdi kızının iyi olmasına çok sevindim ayrıntılı ultrasonda da inş. herşey yolunda çıkar bi de canım şeker yükleme testi için şu an erken bi dönem ben 26. haftamda yapmıştm testi şükürki iyi çıktı inş seninde tüm testlerin iyi çıkar ve sağlıcakla kızına kavuşursun
Canimcim sitem etmedim merak ettim seni...canimbanaonfe 2li yapildi.sonrada 4lu yapildi.haftaya cumartesi yani25 nayista da ayrintili ultrasonum varselam kızlar nasılsınız..
elifcim mesajlarımı görmüyosun diye sitem etmişsin canım benım.evde internet yok ya eşimin telden giriyorum oyüzden çok sık giremiyorum ama hergün mutlaka okuyorum haberlerinizi alıyorum.kızının iyi olmasına sevindim...benimde daha tam belli değil cinsiyet göstermedi ama çok şükür iyiyiz.
kızlar biz 4 lü tarama testi yaptıracagız aranızda yaptıran varmı...17 hazirana da ayrıntılı ultrason randevusu verdi doktor...bu gece ayagama kramp girdi herhalde oda calsiyum eksikliğindenmiş...
eminecim senden naber...:: herkese bol bol selamlar...
Canim korkma hemen bulanti vaxen azalirbazen cogalirbu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.
herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.
nasılsın canım. hangi duaya başlayalım? bu seferki dualama senin olacak. sıra sende. ondan senin de fikrini alıyım dedim.
nazife ve serpil rabbi yessir dediler. bence de olur. zaten bir kısa bir uzun duamız olsun. şimdi sıra kısada.
başka fikri olan varsa değerlendirebiliriz.
arkadaşlar merhaba.benmde pıhtılaşma sorunum var ve daha önceden 2 düşüğüm oldu.dün yeniden hamile olduğumu öğrendim.
değerlerim
faktör v leiden (g1691a) heterezigot mutant
mthfr(a1298c) homozigot mutant
şuan folik asit progestan innohep 0.35 iğne kullanıyorum
arkadaşım yeni dua başlamış 500 tane okudum Allah kabul etsin birde emine sen özel sağlık sigortasından bahsetmiştin o sayfaları bulamıyorum zahmet olmazsa hangisiydi yazarmısın ben her ay doktora 200 tl muayene ücreti veriyorum doğumuda medicanada 3500 tl yapıyomuş sanki özel sağlık sigortası yaptırsam daha mantıklı olcak
bu ara biraz fazla rahatsızdım hemde kuzenimi istemeye geldiler o telaşlar vardı giremedim buraya yeni duamız başlamış. bide biraz tedirginim iki gündür bulantılarım yok denecek kadar az noluyo anlamadım doktorum 8. haftada artabilir demişti yarın burdaki doktora gidicem ultrasonda baktırmak için. geçmişe daha bakamadım haberler iyidir inşallah.
tabi eklerim canım seni de. gerçek ismini de yazıyım söyle de.
senin ilk iki düşükler kalp durması değil anladığım kadarıyla değil mi?
başın sağolsun tekrar canım.
Kızlar, sizlere tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında öğrendiklerimi aktarayım ben. Bilgi istemiştim orda arayan Pınar hanım uzun uzun anlattı. Ama ne kadar faydalı düşündürücü.Aslında yaptırsam mı diye düşündüm şöle...
Öncelikli olarak diğer sigortalar gibi hamile olmadan 6 ay yada 1 sene öncesinde sigortalı olma gibi bir zorunluluğu yok. Medicanada 200 tl verdiğin ücret var ya, onu ödemiyorsun ve sadece 12 tl ödüyorsun katkı payı olarak. Ama bu ne kadar süre için şöyle 6 ayakta tedavi süresi için. Gerisini ödemiyor. Yani son aylarda sürekli gitmen gerekiyor ya ve 10 gün içinde tekrar biliyorsun para ödemen gerekiyor. Onlar yine cepten olacak çünkü sadece 6 defa veriyor ayakta tedavi sana. Ama yatarak tedavileri ödüyormuş. Birde doğum ücreti için sen 1875 tl ödüyormuşsun ve başka bir şey ödemiyormuşmuşsun. yani 3500 tlnin 1875 lTL si senden. Diğerini sigorta ödüyormuş hastaneye. Ben fiyat istedim tüm bunlar için Yıllık 525 tl+1875 tl dedi yani 2400 e geliyor. Ve bunları taksitlendirebiliyormuşsun. oldu da dedim Allah korusun hamilelik sona erdi o zaman peki dedim. O zamanda dedi kartta taksitler hamilelik bittiği tarih itibariyle iade ediliyormuş. mesela 3 aylık ödeme yaptın 3 ayı alıyorlarmış diğer 7 ay ödemesini iptal ediyorlarmış. Oldun artık zorunlu devam etmek zorundasın yokmuş. Sigorta şirketi mafpre bu arada. Böylede arama yapabilirsiniz. Bu arada bu sağlık sigortası olarak geçtiği için ödediğiniz sigorta makbuzunu işyerinize verdiğinizde %15 i kadar devlet geri ödemesini yapıyor biliyorsunuz. Bunları düşünerek bir karar vermek gerekiyor. bildiklerim bu kadar canlarım.
Selma sen hangi doktora gidiyordun canım. ? Hastanede mi bakıyor yada bir hastaneye bağlımı.
yok canım kalp durması ikisi de düşük yapamadım
ikisi de kürtajla alındı
3 bebegiminde kalbi durdu
canım kramplar gayet normal ve nedeni magnezyum eksikliği ben de magnezyumu içiyorum.bebeğin iyi olsunda elbet gösterir kendini bi de ben sadece 2li tarama yapmıştım 3 lü test zanmanında kanamam olduğu için test yapmadık çünkü sağlıklı bi sonuç elde edemeyiz dedi doktorum ve yapmadık ama 4lü test hiç istenmedi benden
Ben yeni yaptrdim4 lu test arkadaslar kan aldilar bide ultrasondan baktilar temiz cikti cok sukur darisi basiniza... 120 liraya yaptrdim merak ederseniz...
arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?