Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözün aydın canım. oğluş iyiymiş. hep iyi olsun inşallah.
Whats apptan baktım evet hiç girmedin.

serpilcim çok sevindim bebişinin iyi olmasına...

Ben yeni yaptrdim4 lu test arkadaslar kan aldilar bide ultrasondan baktilar temiz cikti cok sukur darisi basiniza... 120 liraya yaptrdim merak ederseniz...

Canim gozun aydin.benimki ttam keyifteydi ters yatmis birde bacakbacak ustuneatmisti..

Sagol canim.zaten seker yuklemesini birdahaki kontrolde isteyecekti 25.hafta olacakti sonravaxgecti...
Canimcim sitem etmedim merak ettim seni...canimbanaonfe 2li yapildi.sonrada 4lu yapildi.haftaya cumartesi yani25 nayista da ayrintili ultrasonum var

Canim korkma hemen bulanti vaxen azalirbazen cogalir

herkese hayırlı kandiller. kızlar duamızı yaptım elhamdülillah. Rabbim katıında makbul olan dualardandır inşallah.

Canım ağzına yüreğine sağlık. Allahım razı olsun. Rabbim dualarımızı makbul ve kabul eylesin. Gönlümüzdeki muradlara nail eylesin. Hepimizin yuvasını yavrularımızla şenlendirsin inşallah. Amin.

Canım Rabbiyesir olur bana her dua uyar aslında. Hepsini seviyorum duaların. Siz karar verin ben seve seve dualarım inşallah.

Son düzenleme:

Benim değerlerimin aynısı seninde.

Bende hamilelik öncesi aspirin, folik asit kullanıyorum hamilelikte cleaxe 0,4 eklenecek bunlara dedi doktorum. İnnehop kullanmadım hiç kullanan var mı bilmiyorum.

Kızlar, sizlere tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında öğrendiklerimi aktarayım ben. Bilgi istemiştim orda arayan Pınar hanım uzun uzun anlattı. Ama ne kadar faydalı düşündürücü.Aslında yaptırsam mı diye düşündüm şöle...

Öncelikli olarak diğer sigortalar gibi hamile olmadan 6 ay yada 1 sene öncesinde sigortalı olma gibi bir zorunluluğu yok. Medicanada 200 tl verdiğin ücret var ya, onu ödemiyorsun ve sadece 12 tl ödüyorsun katkı payı olarak. Ama bu ne kadar süre için şöyle 6 ayakta tedavi süresi için. Gerisini ödemiyor. Yani son aylarda sürekli gitmen gerekiyor ya ve 10 gün içinde tekrar biliyorsun para ödemen gerekiyor. Onlar yine cepten olacak çünkü sadece 6 defa veriyor ayakta tedavi sana. Ama yatarak tedavileri ödüyormuş. Birde doğum ücreti için sen 1875 tl ödüyormuşsun ve başka bir şey ödemiyormuşmuşsun. yani 3500 tlnin 1875 lTL si senden. Diğerini sigorta ödüyormuş hastaneye. Ben fiyat istedim tüm bunlar için Yıllık 525 tl+1875 tl dedi yani 2400 e geliyor. Ve bunları taksitlendirebiliyormuşsun. oldu da dedim Allah korusun hamilelik sona erdi o zaman peki dedim. O zamanda dedi kartta taksitler hamilelik bittiği tarih itibariyle iade ediliyormuş. mesela 3 aylık ödeme yaptın 3 ayı alıyorlarmış diğer 7 ay ödemesini iptal ediyorlarmış. Oldun artık zorunlu devam etmek zorundasın yokmuş. Sigorta şirketi mafpre bu arada. Böylede arama yapabilirsiniz. Bu arada bu sağlık sigortası olarak geçtiği için ödediğiniz sigorta makbuzunu işyerinize verdiğinizde %15 i kadar devlet geri ödemesini yapıyor biliyorsunuz. Bunları düşünerek bir karar vermek gerekiyor. bildiklerim bu kadar canlarım.

Selma sen hangi doktora gidiyordun canım. ? Hastanede mi bakıyor yada bir hastaneye bağlımı.

tabi eklerim canım seni de. gerçek ismini de yazıyım söyle de.
senin ilk iki düşükler kalp durması değil anladığım kadarıyla değil mi?
başın sağolsun tekrar canım.

yok canım kalp durması ikisi de düşük yapamadım
ikisi de kürtajla alındı
3 bebegiminde kalbi durdu

canım benim doktorum Ankara da esra ayşin tonguç yakın zamana kadar hrs hastanesindeydi şimdi kendine muayenehane açtı oraya gidiyorum testler için yan tarafında labaratuvar var istersem orda ister hrs de ya da nerde istersem yaptırabiliyorum. inşallah o günlere gelirsem doğum nerde istersem orda olucak hrs medicana ya da akay gibi.

CARDIOLIPIN Ab ıgG 5,32
CARDIOLIPIN Ab Igm 9,04
protombin zamanı 15sn
INR 1,09
PROTOMBİN AKTİVİTESİ 78
GLUKOZ AÇLIK 77,77
TSH 2,51

doktorum izinde olduğu için sonçlarımı gösteremedm 2 düşük yaşadım son çare pıhtılaşma yardm edermsnz

sagol canım.bende ikili ve üçlü yaptırmadı doktorum ense kalınlığı falan iyi çıktı 4 lüyü yaparız demişti.

Ben yeni yaptrdim4 lu test arkadaslar kan aldilar bide ultrasondan baktilar temiz cikti cok sukur darisi basiniza... 120 liraya yaptrdim merak ederseniz...

nazifecim gözün aydın bende yarın yaptıracam.sen nerde yaptırdın.ben düzen lab. yaptıracam banada 120 dediler.sonuc ne zaman cıktı.kan aç tok fark etmiyor demi..

arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum daha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...

))
Tebrik ederim canım. gözün aydın. Allah tamamına erdirsin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 191
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay: 416
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 350
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil: 300
*nazka86 - Nazife: 50
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 100
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 500
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 820
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM :
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

gözün aydın canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
hemen başla iğnene zaman kaybetme.benim raporum ücretsiz çıkmıştı yarın iğne yazdırmaya gidicem az da olsa ödermiyim bilmiyorum yazarım burdan rapordaki tanıyı da yazıcam zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…