canım çoook sevindim. hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş.arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
çok normal canım. korkma. daha çook moraracak. hatta tütki ye haritası gibi 7 coğrafi bölge oluşacak göbişinde:)herkese merhaba... kızlaar 6. haftamdayım ve 1 haftadır iğnemi kendim yapıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu fakat bugün hafif bi morarma olmuş göbeğimde, bu normal mi? çok korktummm
nazifecim gözün aydın bende yarın yaptıracam.sen nerde yaptırdın.ben düzen lab. yaptıracam banada 120 dediler.sonuc ne zaman cıktı.kan aç tok fark etmiyor demi..
arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
herkese merhaba... kızlaar 6. haftamdayım ve 1 haftadır iğnemi kendim yapıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu fakat bugün hafif bi morarma olmuş göbeğimde, bu normal mi? çok korktummm
eoe selam canım bende dualara katılmak istiyorum
beni de ekler misiniz
kızlar bu arada ben 2 düşük yaptım 7 ve 11.haftada
kürtaj oldum ikisinde de
3.gebeliğimde iğne baslandı 37.haftamı gördüm ama bu seferde preeklamsi belasından ve kaka yemesi kordon dolanması gibi bir sürü aksilikten kaybettim
kısmet değilmiş yani sebep bahane
ama düşükler acı değilmiş megersem ölü doğum beni de öldürdü gitti neyse
3.gebeliğimde ilk 3 ay sürekli
ya mübdi dedim
göbeğime deliğine dokunarak
99 defa
Allahın isimlerinden biri ve bebeğin düşmesini engellermiş
sizlerde zikredebilirsiniz
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
evlat acısının azı ya da coğu ile sınanmayalım insallah
Ay deneyelim o zaman ya. hatta ne yazıyor bi yerde;
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
kopyaladım :)
amin canım inşallah.
tebrik ederim canim ne guzel bi haber Allah bize de nasip eder insallah en kisa zamanda. bi arkadas yazacakti raporunda ne yazdigini ama yazmadi mi yoksa ben mi kacirdim cevabini bilmiyorum, hic fark odemiyodu yanlis hatirlamiyosam. ne guzel yaa Allahim tamamina erdirsin insallah.arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
insallah cnm insallah. valla bebeklerimize kavusalim da sanirim omur boyu yapacaksin deseler karsi cikmayiz ignelere. Rabbim hayirlisi versin hepimize...evt canım aslında öyle yapılırmıs
ama ben hep kendim dedim
insallah emeklerimiizi görür de karsılığını verir RAbbim
kayınvaldem ben iğne oldukca kadın aglıcak gibi oluyor
cok zor dior nasıl dayancan sen buna diyor
3.gebeliğimde 5 ay oldum ama bunda 9 ay olucam insallah o günleri görürüm de derdim kolumun acıması morarması olur
arkadaslar biraz önce hamile oldugumu ögendim...suan karma karısık duygular icindeyim...cooook mutluyum...coooook heycanlıyım aynı zamanda korkuyorumdaha ben pıhtılasma sonuclarımı almaya gitmemisdim carsamba eimle gitcez İNSALLAH...ama telefonda ögrenmisdim pıhtılasma varmıs...doktoruma anlattım söyledim aspirine baslamısdım...bugünde hemen igneye basla dedi suan elimde rapor var 10 tanesi yani 1 kutu 20 milyon diyor eczane sizler ne diyorsunuz bu konuya ???? unuttum heycandan gebe arkadaslar sizler kactanesine ne kadar ödemisdiniz ??? simdiden cvp lar icin cok tsk ederim....ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimin dünyaya gelmesini nasip eder İNSALLAH....darısı tüm istiyenlere İNSALLAH...ALLAHIM tez zamanda hepimizin kucaklarını doldurur İNSALLAH...
herkese merhaba... kızlaar 6. haftamdayım ve 1 haftadır iğnemi kendim yapıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu fakat bugün hafif bi morarma olmuş göbeğimde, bu normal mi? çok korktummm
melekyavrum kullanıcısından alıntı eoe selam canım bende dualara katılmak istiyorum beni de ekler misiniz kızlar bu arada ben 2 düşük yaptım 7 ve 11.haftada kürtaj oldum ikisinde de 3.gebeliğimde iğne baslandı 37.haftamı gördüm ama bu seferde preeklamsi belasından ve kaka yemesi kordon dolanması gibi bir sürü aksilikten kaybettim kısmet değilmiş yani sebep bahane ama düşükler acı değilmiş megersem ölü doğum beni de öldürdü gitti neyse 3.gebeliğimde ilk 3 ay sürekli ya mübdi dedim göbeğime deliğine dokunarak 99 defa Allahın isimlerinden biri ve bebeğin düşmesini engellermiş sizlerde zikredebilirsiniz Allahım hepimizin yardımcısı olsun evlat acısının azı ya da coğu ile sınanmayalım insallah...[/QUOTE .!.:CANIM 37 HAFTALIK KAYIPTA İĞNE KULLANIYORMUYDUN BENDE İLK KIZIMI 26-27.HAFTALARDA PREEKLAMPSİDEN KAYBETTİM.İĞNE KULLANMIYORDUM ZATEN BU PIHTILAŞMA HASTALIĞIMDA BİLİNMİYORDU.SENİN TANSİYON DURUMUN NASIL BENDE MALESEF KALICI KALDI.ALFAMET KULLANIYORUM GÜNDE 3 DEFA DOKTOR 2YE DÜŞÜRÜYORDU AMA GENE YÜKSEK ÇIKINCA 3 DE BIRAKTI...
canım niye moralini bozuyorsun rubella kızamıkçık demek.geçirmişsin.hamileleikte kız<zamıkçık geçirmek bebekte anomalilere neden olabiliyor.sende artık o risk yok.toksoplazma da çiğ et ve hayvanlardan bulaşan hastalıklar anlamında.beta 2 glikoprotein sonucum çıkmamış henüz ama diğer sonuçlarımı bir yazıyı dedim sizlere.
Toxoplazma negatif
rubella pozitif
homosistein 10,32 çıkmış
dün moralim çok bozuldu. şu rubella neyse pozitif çıkmış diye canım nasıl sıkıldı. Akşam yemekten sonra 8 buçukta vurdum kafayı yattım.
Neyse şimdi baktım internetten iyiymiş aslında pozitif olması) kızamıkçık geçirmişim daha önce ve bağışıklık kazanmışım demekmiş. Yani anladığım kadarıyla öyleymiş. Fikri olan varmı? Doğru değil mi? Toxo nun da negatif olması iyiymiş.
Kızlar bu arada homosisteinin 2 ye katlamış:-(((aynı vildanın ki gibi oldu. önceki değerim 5,17 idi ve ref aralığı 4,5-14,5 di. Bunda da ref aralığı 5-15 . Niye böyle oldu yaa.
Glikoprotein için de bilgisayara giriş yapmamışlar uyuzlar. Tekrar kan vermeye gitcem akşam. Neyse parası için razı geliyorum napıyım.
çok normal canım. korkma. daha çook moraracak. hatta tütki ye haritası gibi 7 coğrafi bölge oluşacak göbişinde:)
canım niye moralini bozuyorsun rubella kızamıkçık demek.geçirmişsin.hamileleikte kız<zamıkçık geçirmek bebekte anomalilere neden olabiliyor.sende artık o risk yok.toksoplazma da çiğ et ve hayvanlardan bulaşan hastalıklar anlamında.
beta 2 glikoprotein sonucum çıkmamış henüz ama diğer sonuçlarımı bir yazıyı dedim sizlere.
toxoplazma negatif
rubella pozitif
homosistein 10,32 çıkmış
dün moralim çok bozuldu. şu rubella neyse pozitif çıkmış diye canım nasıl sıkıldı. akşam yemekten sonra 8 buçukta vurdum kafayı yattım.
neyse şimdi baktım internetten iyiymiş aslında pozitif olması) kızamıkçık geçirmişim daha önce ve bağışıklık kazanmışım demekmiş. yani anladığım kadarıyla öyleymiş. fikri olan varmı? doğru değil mi? toxo nun da negatif olması iyiymiş.
kızlar bu arada homosisteinin 2 ye katlamış:-(((aynı vildanın ki gibi oldu. önceki değerim 5,17 idi ve ref aralığı 4,5-14,5 di. bunda da ref aralığı 5-15 . niye böyle oldu yaa.
glikoprotein için de bilgisayara giriş yapmamışlar uyuzlar. tekrar kan vermeye gitcem akşam. neyse parası için razı geliyorum napıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?