Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese merhaba... kızlaar 6. haftamdayım ve 1 haftadır iğnemi kendim yapıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu fakat bugün hafif bi morarma olmuş göbeğimde, bu normal mi? çok korktummm

canım çoook sevindim. hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş.

herkese merhaba... kızlaar 6. haftamdayım ve 1 haftadır iğnemi kendim yapıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu fakat bugün hafif bi morarma olmuş göbeğimde, bu normal mi? çok korktummm
çok normal canım. korkma. daha çook moraracak. hatta tütki ye haritası gibi 7 coğrafi bölge oluşacak göbişinde:)

nazifecim gözün aydın bende yarın yaptıracam.sen nerde yaptırdın.ben düzen lab. yaptıracam banada 120 dediler.sonuc ne zaman cıktı.kan aç tok fark etmiyor demi..

1 haftada cikti cnm bhcelievlerde bir labaratuarda yptrd im sanada simdiden kolayliklar diliyorm hyrlsyla cikar ins snclar:)

canım hayırlı olsun. allah sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin, sağ salim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin...bize de dua et cnm. bu arada hamişlik belirtilerin olmuşmuydu yazabilirmisin

canım cok normal kollarım suan mosmor yazın uzun kollular yarım kollular beni bekliyor insallah
ben koldan yapıyorum eşim yapıyor
göbekten nasıl yapıyorsun acısı nasıl
kol cok acımıyor

Ay deneyelim o zaman ya. hatta ne yazıyor bi yerde;
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
kopyaladım :)
amin canım inşallah.

evt canım aslında öyle yapılırmıs
ama ben hep kendim dedim
insallah emeklerimiizi görür de karsılığını verir RAbbim
kayınvaldem ben iğne oldukca kadın aglıcak gibi oluyor
cok zor dior nasıl dayancan sen buna diyor
3.gebeliğimde 5 ay oldum ama bunda 9 ay olucam insallah o günleri görürüm de derdim kolumun acıması morarması olur

tebrik ederim canim ne guzel bi haber Allah bize de nasip eder insallah en kisa zamanda. bi arkadas yazacakti raporunda ne yazdigini ama yazmadi mi yoksa ben mi kacirdim cevabini bilmiyorum, hic fark odemiyodu yanlis hatirlamiyosam. ne guzel yaa Allahim tamamina erdirsin insallah.

insallah cnm insallah. valla bebeklerimize kavusalim da sanirim omur boyu yapacaksin deseler karsi cikmayiz ignelere. Rabbim hayirlisi versin hepimize...

yaa kizlar bilgisayarim bozuldu
kapandi bi anda acilmadi sonra.
telden yazayim dedim ay o da zormus 3 mesaji bilmem kac dakikada yazabildm valla
neyyse tamirci yollari bizi bekler.

canım gözün aydın.iğneler o kadar.1 kutu iğne normalde 60tl imiş %20si 12tl yapıyor 2-3lira fark çıkıyor 3lirada reçete parası hemen hemen o kadar oluyoır.bazı arkadaşlar raporlarını düzeltip cretsiz alıyuorlar ama ben düzeltemedim önemsemiyorumda yavrum ve ben sağlıklı olalımda giden para olsun ne yapalım.

gayet normal senayın dediği gibi türkiye haritası olabilirsin.hatta bazen o azıcık morarmalar mosmor ve avuç kadar olabilir.kist olabilir korkma.

Son düzenleme:
beta 2 glikoprotein sonucum çıkmamış henüz ama diğer sonuçlarımı bir yazıyı dedim sizlere.
toxoplazma negatif
rubella pozitif
homosistein 10,32 çıkmış

dün moralim çok bozuldu. şu rubella neyse pozitif çıkmış diye canım nasıl sıkıldı. akşam yemekten sonra 8 buçukta vurdum kafayı yattım.
neyse şimdi baktım internetten iyiymiş aslında pozitif olması) kızamıkçık geçirmişim daha önce ve bağışıklık kazanmışım demekmiş. yani anladığım kadarıyla öyleymiş. fikri olan varmı? doğru değil mi? toxo nun da negatif olması iyiymiş.

kızlar bu arada homosisteinin 2 ye katlamış:-(((aynı vildanın ki gibi oldu. önceki değerim 5,17 idi ve ref aralığı 4,5-14,5 di. bunda da ref aralığı 5-15 . niye böyle oldu yaa.

glikoprotein için de bilgisayara giriş yapmamışlar uyuzlar. tekrar kan vermeye gitcem akşam. neyse parası için razı geliyorum napıyım.

canım niye moralini bozuyorsun rubella kızamıkçık demek.geçirmişsin.hamileleikte kız<zamıkçık geçirmek bebekte anomalilere neden olabiliyor.sende artık o risk yok.toksoplazma da çiğ et ve hayvanlardan bulaşan hastalıklar anlamında.

işte bilmeyince ne olduğunu moralim bozuldu, bir de homosisteinn artması aslında canımı çok sıktı. daha çnce vildan ve şenayla konuşmuştuk bu konuyu. diyetten önce homosisteinimiz daha iyiydi diyetten sonra arttı. direk onla mı alakası var bilmiyorum ama niye arttı ki.
bir de uykusuzluk olunca. vurdum kafayı yattım 8.30 da)))

Canım tabiki iyi bişi.Kızamıkçık geçirmesen negatif çıkacaktı ve iğne yapacaklardı sana hemen. Aşılama. Bunda bişi yok dert etme.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 191
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay: 416
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 350
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 300
*nazka86 - Nazife: 50
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 100
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 500
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 820
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM :
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…