Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 191
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay: 416
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 350
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 300
*nazka86 - Nazife: 50
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 100
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 500
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 820
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM :
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
gunaydın kızlar.azranur un gebelik haberıne cok sevındım.darısı emıneye selvıye daha aklıma gelmeyen herkese.bu aralar hafızam cok kotu walla.unutuyorum herseyı kusura bakmayın.kasıklarım bırkac gundur agrıyor.bır de ıslaklık hıssedıyorum allah hayır etsın ınsallah.cumartesı gunu kendı doktorumla gorusmemız var ınsallah ıyı gecer gulerek kahkahalar atarak ayrılım doktorun yanındandun gece yıne uyuyamadım.aslında erken yatmıstım ama uyuyamayıp sınır oldum.esımı rıca mınnet 50 tane laf dokerek yataga cagırdım.ancak ondan sonra uyumusum.sonra da adam sarılınca sıkılıyorum sıcak basıyor.gecenın bır yarısı salona kactım
beta 2 glikoprotein sonucum çıkmamış henüz ama diğer sonuçlarımı bir yazıyı dedim sizlere.
toxoplazma negatif
rubella pozitif
homosistein 10,32 çıkmış
dün moralim çok bozuldu. şu rubella neyse pozitif çıkmış diye canım nasıl sıkıldı. akşam yemekten sonra 8 buçukta vurdum kafayı yattım.
neyse şimdi baktım internetten iyiymiş aslında pozitif olması) kızamıkçık geçirmişim daha önce ve bağışıklık kazanmışım demekmiş. yani anladığım kadarıyla öyleymiş. fikri olan varmı? doğru değil mi? toxo nun da negatif olması iyiymiş.
kızlar bu arada homosisteinin 2 ye katlamış:-(((aynı vildanın ki gibi oldu. önceki değerim 5,17 idi ve ref aralığı 4,5-14,5 di. bunda da ref aralığı 5-15 . niye böyle oldu yaa.
glikoprotein için de bilgisayara giriş yapmamışlar uyuzlar. tekrar kan vermeye gitcem akşam. neyse parası için razı geliyorum napıyım.
fiziki harita olcak ama değil mi? göller, dağlar vs. de oluşcak mı?
gülüyoruz ağlanacak halimize
Kızlar herkese günaydın..dün hematoloğa gittim tahlillerime baktı birde muayene ettî sonra aile geçmişime dair sorular sordu...sonra anlattı işte ilaç kullanmama gerek yokmuş ama hamilelik düşünmeden önce mutlaka îğnelere başlamalısın dedî uzun uçak yada otobüs yolculuklarından önce iğne yapacaksın dedi kilo vermen gerek dedi ve asla kîlo alma dedi her yaşanılan hamilelik pıhtılaşmayı artırır dedi bende bu açıklamanın ardından bîr daha gebelik düşünmemeye karar verdim..Allah kızıma sağlıklıuzun ömürler versin.. Birde ameliyata falan girerken söyleyeceksin durumunu ona göre sana varis çorabı giydirelecek dedi..doğum kontrol hapları yada hormon hapı kullanamazsın dedi.. Ama bende pko var dedim adet düzensizliğim var dedim bazen hap kullanmak zorunda kalıyorum dedim onu kadın doğum doktorunda konuşacaksın dedi bu arada düzenli olarak kolesterol ve şeker tahlilleri yaptıracaksın dedi..yani bir kalp hastasının yaptığını yapıcaz yağsız ve şekersiz ve tuzsuz yiyecekler bol hareket ve ilaç kullanımı yok dikkatli bir şekilde hayatımıza devam edîcem.. Ne zor be kızlar dün ömrümde ilk defa ne kadar çaresiz olduğumu gördüm galîme üzüldüm.. Ama yine de bînlerce kere şükürler olsun ki elimiz ayağımız sağlam bu atada bacak ağrım kas ağrısıymış ama beni baya korkuttu neyse işte bende durumlar böyle kızlar
Kızlar herkese günaydın..dün hematoloğa gittim tahlillerime baktı birde muayene ettî sonra aile geçmişime dair sorular sordu...sonra anlattı işte ilaç kullanmama gerek yokmuş ama hamilelik düşünmeden önce mutlaka îğnelere başlamalısın dedî uzun uçak yada otobüs yolculuklarından önce iğne yapacaksın dedi kilo vermen gerek dedi ve asla kîlo alma dedi her yaşanılan hamilelik pıhtılaşmayı artırır dedi bende bu açıklamanın ardından bîr daha gebelik düşünmemeye karar verdim..Allah kızıma sağlıklıuzun ömürler versin.. Birde ameliyata falan girerken söyleyeceksin durumunu ona göre sana varis çorabı giydirelecek dedi..doğum kontrol hapları yada hormon hapı kullanamazsın dedi.. Ama bende pko var dedim adet düzensizliğim var dedim bazen hap kullanmak zorunda kalıyorum dedim onu kadın doğum doktorunda konuşacaksın dedi bu arada düzenli olarak kolesterol ve şeker tahlilleri yaptıracaksın dedi..yani bir kalp hastasının yaptığını yapıcaz yağsız ve şekersiz ve tuzsuz yiyecekler bol hareket ve ilaç kullanımı yok dikkatli bir şekilde hayatımıza devam edîcem.. Ne zor be kızlar dün ömrümde ilk defa ne kadar çaresiz olduğumu gördüm galîme üzüldüm.. Ama yine de bînlerce kere şükürler olsun ki elimiz ayağımız sağlam bu atada bacak ağrım kas ağrısıymış ama beni baya korkuttu neyse işte bende durumlar böyle kızlar
Canım senin değerlerin neydi ki, merak ettim. Çünkü hematologlar normalde çok önemsemiyor bizim bu durumumuzu. Hamilelilklerdede iğne kullanımını bile önermiyorlar. Senin farklı bir mutasyonun mu vardı o yüzden merak ettim. Dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorlar ama bu kadar ciddi anlatmadılar hiç bana. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşadın mı hayır dedi bundan sonrada her insan kadar sıkıntı yaşarsın ona dikkat edeceksin dedi. Benim sadece babam erken kalp krizi geçirdiği için zaten risk grubundasın o yüzden 40 dan sonra düzenli tahlillerini yaptırırsın dedi o kadar. Seninki bayaa sıkı tutmuş işi. Allah kızına ömür versin tabiki güzel olan bir kızın var en azından. Darısı bizim gibi hiç evladı olmayanlara inşallah. R'abbim hepimizin yardımcısı olsun.
bak ne güzel gittin dr.a rahatladın. boş yere endişe ettin. bizim de herkes kadar riskimiz var. herkesin sağlıklı yaşaması lazım. bacağında bişey olmamasına sevindim. ama zaten ağrı tarifin pıhtı attığını göstermiyordu söylemiştim. inşallah hiç yaşamazsın böyle birşey. kimse yaşamasın. ben biliyorum çok kötü birşey.
selam kızlar .giremedim kaç gündür. herkes iyidir inşallah. biz dün doğum öncesi raporumuzu almak için dr a gittik. oğlum başını iyice doğum kanalına sokmuş. 23 ünü beklemez büyük ihtimal. 10-15 i arası doğabilir dedi. nst ye bağladı. öyle hareketliydiki nst sonucunu gösterdiğimde ne yapmış bu çocuk amuda kalkmayamı çalışmış dedi :) görün işte ben neler çekiyorum dedim. bana kalırsa kızım gibi 3 hafta erken bile doğabilir.. ben ayın ilk haftasına bekliyorum doğumu. oyyy düşününce ne kadar az kaldı. rabbim hepinize bugünleri göstersin inşallah.
bu arada 100 tane duamızdan okudum
canım gözün aydın.iğneler o kadar.1 kutu iğne normalde 60tl imiş %20si 12tl yapıyor 2-3lira fark çıkıyor 3lirada reçete parası hemen hemen o kadar oluyoır.bazı arkadaşlar raporlarını düzeltip cretsiz alıyuorlar ama ben düzeltemedim önemsemiyorumda yavrum ve ben sağlıklı olalımda giden para olsun ne yapalım.
gayet normal senayın dediği gibi türkiye haritası olabilirsin.hatta bazen o azıcık morarmalar mosmor ve avuç kadar olabilir.kist olabilir korkma.
CANIM 37 HAFTALIK KAYIPTA İĞNE KULLANIYORMUYDUN BENDE İLK KIZIMI 26-27.HAFTALARDA PREEKLAMPSİDEN KAYBETTİM.İĞNE KULLANMIYORDUM ZATEN BU PIHTILAŞMA HASTALIĞIMDA BİLİNMİYORDU.SENİN TANSİYON DURUMUN NASIL BENDE MALESEF KALICI KALDI.ALFAMET KULLANIYORUM GÜNDE 3 DEFA DOKTOR 2YE DÜŞÜRÜYORDU AMA GENE YÜKSEK ÇIKINCA 3 DE BIRAKTI...
beta 2 glikoprotein sonucum çıkmamış henüz ama diğer sonuçlarımı bir yazıyı dedim sizlere.
toxoplazma negatif
rubella pozitif
homosistein 10,32 çıkmış
dün moralim çok bozuldu. şu rubella neyse pozitif çıkmış diye canım nasıl sıkıldı. akşam yemekten sonra 8 buçukta vurdum kafayı yattım.
neyse şimdi baktım internetten iyiymiş aslında pozitif olması) kızamıkçık geçirmişim daha önce ve bağışıklık kazanmışım demekmiş. yani anladığım kadarıyla öyleymiş. fikri olan varmı? doğru değil mi? toxo nun da negatif olması iyiymiş.
kızlar bu arada homosisteinin 2 ye katlamış:-(((aynı vildanın ki gibi oldu. önceki değerim 5,17 idi ve ref aralığı 4,5-14,5 di. bunda da ref aralığı 5-15 . niye böyle oldu yaa.
glikoprotein için de bilgisayara giriş yapmamışlar uyuzlar. tekrar kan vermeye gitcem akşam. neyse parası için razı geliyorum napıyım.
Ayyy canım benimm nazar boncuğu eklemiş birde iki taneee.. :) teşekkür ederim..
aynen öyle canım. artık çıkan şekilleri benzetiriz dağa göe:) keşke işe yarasa da her tarafımız mor olsa razıyız. rabbim nasip eder inşallah. canım sonuçların iyi çıkmış ama homosistein gerçekten kafa karıştırıcı. ben anlamadım bu işten bişey. herhalde ben de baktırsam benim de aynı çıkar. sen önce baktırdığında iğne kullanıyormuydun canım.
))sen bir dualamayı yap o zaman da yıldızlı pekiyi vercem sana
canım ben 15 haftalık kaybımdan sonra yaptırmıştım homosistein tahlilini. hacettepede. iğne folbiol b12 hiçbirşey kullanmıyordum. ama ben bu son 4 haftalık düşükten sonra b12 yi kestim şuan sadece folbiol ve elevit kullanıyorum. vildana yaptığım yorum gibi yapcam o folbiolu kıstı ben de b 12 yi kestim. acaba ondan mı oldu. vildan da ben de bir süre iğne kullandık düşüklerden sonra kestik. anlayamadım neden böyle oluyor. acaba iğneyi birden kesince mi böyle oldu. ben de çok aşırı dikkat etmiyorum diyete ama ilk ölçüldüğünde ne hap ne diyet ne iğne hiçbirşey yoktu. bence b12, folikasit ve iğneyi kesince oldu bize bu. canım aklında olsun sen de ilk fırsatta homosisteinine baktır.
bugünden itibaren haftada 2 b12 almaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?