Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen iğneyi ne zaman kesiyosun

Şenay canım sen niğde demi yaşıyorsun?

evet canım. niğdedeyim.

çok sevindim bugün hep güzel haberler alıyorum bende niğde deyim 10 aydır burdayım daha doğrusu özelden yazmak isterdim ama 100 mesaj hakkım olması lazımmış..hangi dr gidiyordun ben hayat hastanesine gittin mehmet boza ama bebegimi kaybetitgimi söleyince yüksel beye ordanda kadın doğum hastanesinde kadriye hanım aldı 25 haftalık kızımın ölüsünü.yüksel bey sonuclara bakınca bana pıhtılaşma dedi..ama herhangi bir test felan yapılmadı normal kan testi inan burda yabancıyım eşimden ve onun ailesinden başka kimsede yok kim iyi dr. ne iyi bilemiyorum...ben bor da yaşıyorum buraya gelin geldim.

senay, eoe..

sizler neden folic asit ve b12 yi günlük değil de haftalık kullanıyorsunuz??
bu diyet de nedir? neden diyet yapıyorsunuz??
kızlar ben çok acemiyim yılların hasretinin ardından bu çıkınca onun şokundayım.

benim tahlillerimde sadece 677 li olan şey heterezigot mutant çıktı.
diğerleri normal.bir de
hemosistein 6.78
antitrombin III 90,6
protein c 74.7
protein s 64 çıkmış.
bunlar da normal mi??

doktorum önemsemedi demiştim ya sağolsun yazmış pıhtılaşmayla ilgili bi sürü bi ilaç yine de. şu an ise folbiol ve b12 kullanıyorum.
bu devirde kendi doktorun da olmak gerek sanırım. o yüzden sizlerin yardımına da ihtiyacım var.

Ne güzel demiştim bu ay hayırlı olaca haberler geliyor :))) Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirir inşallah, bizlerde geliriz ardından inşallah...

Valla onu bunu bilmem bu iş benim canımı sıktı. Evet biz kalp damar hastalıkları konusunda riskliyiz, daha da dikkat etmemiz lazım yaşanan her kayıpta her hamilelikte pıhtılaşma dahada artıyor demekki onca iğne ve ilaca ve diyete rağmen.... Benim şeker ve kolesterol değerlerim çok iyidir, hatta iyi kolesterol üst sınırında üstünde:))) Sözde sağlıklı besleniyorum kimsenin dikkat etmediği kadar zaralı şeylerden kaçınıyorum belki hareket az hayatımda (biraz tembelim:)) ama homosistein neden yükselirki??? Eminede benim gibi çıkmış sonucu anlamıyorum, başka ne yapmamız lazım daha ne yapabilirizki....... Canım sende bundan sonra daha dikkatli olursun fazla kilolarını vermeye çalışırsın biraz daha fazla yürüyüş belki, Allah yavruna bağışlasın seni..

cnm sigortayı araştırdım biraz şöyle oluyormuş medicanada bir doktora muayene olur ve doğumu burda yaptırmak istiyosan çok avantajlı aklıma yattı doğrusu doğum 1875 tl , 420 tl sigorta toplam 2295 yapıyor eğer devlet memuruysan devlet 350 tl sini geri ödüyor sana 1950 tl ye geliyor dedi ayrıca 6 muayane hakkı veriliyormuş yani 9 aylık hamileliğin boyunca ortalama 9 kez gideceğini varsayarsak 6 sını öderse 3 muayene 186X3=558 ediyor kısaca ben şimdiki doktorumla ortalama 5500 tl yi gözden çıkarmışken eğer olursa bu şekilde maksimum 2500 3000 tl falan öderim hali hazırda hamileysende kabul ediyorlarmış ben yüzyüze konuşmak istedim eşimle konuşup görüşmeye gidicem kafanıza takılan soruları sorun bende onlara soraraım
bu arada 200 dua daha okudum cnm

canım cok normal kollarım suan mosmor yazın uzun kollular yarım kollular beni bekliyor insallah
ben koldan yapıyorum eşim yapıyor
göbekten nasıl yapıyorsun acısı nasıl
kol cok acımıyor

bana dr göbekten yap dedi ben de hep ordan yaptım aslında çok acımıyo sadece ilaç yakıyo ama bebek büyüyünce nası yapcam kocaman göbüşüme bilemiyorum yaa çok zor

arkadaşım önceki sayfaları şimdi gördüm sende araştırmışsın aklıma takıldı sen 520+1875 demişsin bana 420+1875 dedi burak bey diye biriyle görüştüm iyi bir araştırmak lazım birde 6 muayene bizim gibi hastalara evet az çünkü riskli gebelik grubundayız ama tetkikleri karşıladığını düşünürsek zaten her gittiğimizde 200 tl verdiğimizide düşünürsek tercih edilebilir

kızlar merheba size birşey danışmam lazım.
yazacağım şeyler için şimdidien özür diliyorum :26:
ben normalde 28 -27hatta 26 günde bir regl oluyorum.
2. çocuğu düşünmeye başlayalı bir 20 gün oldu ve 15-20 gündür folikasit+ b12 kullanıyorum.
adetimin 23. günü korunmasız birleşme oldu eşimle.
ve hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum. sizce bu şartlarda geç yumurtlamış ve hamile kalmış olabilir miyim?
folik asit yumurtlamayı geciktirir mi acaba ?????????????

anladım canım. ben yüksel beye de murat özdil'e de gittim. hiç test yapılmadan pıhtılaşmadan olduğu belli olmaz. ben ankara da sinan beksaç'a gidiyorum ama hasta kabul etmiyor malesef. sana tavsiyem bir üniversite, araştırma ya da özel hastanede testlerini yaptırman. bu anlamda bir araştırmaya gir. yüksel bey tecrübeli bir dr ama buradaki imkanları biliyorsun kısıtlı. eğer kafamda hiç soru işareti kalmasın pıhtılaşma varsa çıksın dersen dediğim gibi ya ankara ya da kayseriye gitmen gerekiyor. ama eğer bir daha denerim iğne ilaçla diyorsan da birşey diyemem. kaybın için çok üzüldüm. geçmiş olsun allahım tekrarından korusun.

değerlerini şu an değerlenirmemiz mümkün değil. yani en azından ben anlamıyorum ama sana pıhtılaşma ile ilgili genetik tahlil yapılmamış. protein c düşük çıkmış bu belki pıhtılaşma var diye bir sonuç gösterebilir ama yeterli değil. o yüzden dr.undan genetik tahlil iste. canım diyet ve ilaçla ilgili olarak neresinden başlasam bilemedim. bunu her dr. önermiyor ve kanıtlanmış birşey değil. sadece deniyoruz. proteinden kısıtlı besleniyoruz. et, süt, yumurta, yoğurt, bakliyat sınırlı. hepsinin ölçüsü var. benim dr.um ilaçlarımı belli günlerde kullandırıyor. her dr.un farklı tedavi yöntemi var. biraz araştırman gerekiyor canım. geçmişi biraz okursan bilgi sahibi olabilirsin.

elif whats app tayız gelsene)
eoe deyiz

şişşşştttt napıyosunuz bakıyım:)

beta hcg 288 oldu dün ve bugün doktorum 2mm kese gördü.cuma Allah nasib edecek insallah daha net görürüm dedi.ben 6 gündür ondan gizli 0*4vuruyordum itiraf ettim kızmadı:)0*6basla bugün dedi.aspirin,bemiks devam.diyet yok. benden haberler böyle. emincemim 100 dua okudum rabbi yessir. dualarım kendime ve hepinize sizde duanızı esirgemeyin bu pıhtıcanınızdan.bilgisayarim bozuldu cok sık giremesem de her dr.kontrolünu yazarım sizlere.öptüm hepinizı.

ay canım çok sevindim bak ne güzel. bir aşamayı geçtin. darısı kalp atışlarına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…