Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım evet bende konuşmuş ve öğrendiklerimi yazmıştım size sen sorduğunda. Yaş grubuna göre ve risk grubuna göre artıyor canım sanırım ödemeler. Oyüzden fiyat farklıdır. Ama gidersen çok detaylı öğrenip bilgi verirsen çok sevinirim. Özellikle 6 ayaktan tedavi kısmını karşıladığını biliyorum tamam ama yatarak tedavinin tamanını karşılıyoruz demişti bana. Bunu önemle sormanı isteyeceğim. Biliyorsun bazen kanamalı geçebiliyor öyle bir durumda medicanadaki yatışların %100 ünü karşılıyor mu. 6 muayene ücreti olduğu için canım 10 gün içinde ikincisine geçiyor hastanelerde. Çok az geldi bana 6 muayene. Son aylarda haftada bir kontrole gidiliyor çünkü o zaman bayaa bir pahalıya gelebilir gibi geldi. Sen iyice öğrenip yazabilirsen sevinirim bende.

canım 6 adet muayene bize az. acaba iki paket alınabiliyormu yada muayene bitti diyelim 5,6aylık hamile olduk tekrar muayeyene paketi alabiliormyuz? bunları sorabilirsin. maalesef düşünmek zorundayız her şeklini ama diyelimki kötü bir durum oldu. bebek öldü, doğum yaptıracaklarya. bu paketten mi olcak doğum, o nasıl olcak.

Evet zaten haziranda ailemi görmeye kuşadasına gidicem izmir de araştırma hastanesine mutlaka test yaptırmak istiyorum.bir daha aynı şeyleri Allah kimseye yaşatmasın ..burdan nasip olursa paylaşırım inş.

merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.3 kez düşük yaptım sonrasında mft heterezigot olduğum anlaşıldı.6 7 aydır da hamile kalmaya çalışıyorum aşılama yaptırdım tutmadı, seraphone+ çatlatma iğnesi yaptırıyorum 3 aydırda olmuyor. 2 aydır çatlatma iğnesini yaptırdıktan 16 gün sonra regl oluyordum. Dün olmam lazımdı ama olmadım.kaç aydır beta hcg yaptırıp negatif sonuç aldığımdan da aslında hiç umudum da yok doğrusu.2 gebeliğimde göğüslerim çok şişmiş, iştahım açılmış, uyku hali vardı, diğerinde hiçbir şey yoktu. Şimdi de sadwce 1 haftadır göğüslerimde sadece dokununca acı var. Acaba idrar testi yapsam çıkar mı ya da beta hcg için kaç gün beklesem, yanlış yapıyorsun diyor içimdeki ses ama cesaretim ve ümidim yok ne yapayım

arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim...darısı İNSALLAH tüm istiyenlere....dualarımdasınız...
canım bende hic hamilelik belirtisi olmadı...adetim 1 hafta gecikdi ama ben bunu gebelige yormadım...gecen ay kist vardı kist büyüdü de adet olmamı engelliyor sandım...birde 13 subatta kürtaj olmusdum ben doktorda baslarda adet düzensizligi yasarsın demisdi...ve inan bende hic belirti olmadı ishal olmusdum da ama aldıgım haplardan kaynaklanıyor zanettim nisanda demir hapı folik asit aspirine basladım o yüzden de ishal oluyorum birinden biri bana dokandı dedim...yüzümde sivilceler felan cıkdı adetim olcakmıs gibi karnımda agrıdı dedim evet bu kist engelliyor adet olmamı....dün saba doktora gittim inanın hic bebek var diye ümit etmedim...doktor bu ay korundunmu dedi hayır dedim ama bebek yok dedim eminim dedim hicbir belirti yok felan filan derken doktor rahime bakdı bebekden süpelendi...kan aldırdım ve HCG 4700 cıkdı :) ALLAHIM İNSALLAH sag saglim bebegimi kucagıma alırım..igneyede hemen baslattılar...sonuclarımı görmeden burda kaldıgım doktor igneye baslattı ben dedim sonucumu almadım daha tek bildigim genimin birinde heterizigot cıkmıs telde ögrendim dedim hemen igneye baslayalım dedi doktor kese gözükdü cünkü :) bugünde erzuruma hastaneye gittim sonuclarımı almak icin ordaki doktorda hemen baslama biz bebegin kalp atımını duyunca baslatıyoruz dedi...burda kaldıgım yerdeki doktorda dün kese gözükdü hemen baslayalım dedi ilk ignemi dün aksam yapdım...siz ne diyorsunuz bu konuya arkadaslar ??? İNSALLAH baslamakla hata yapmıyorumdur kaldıgım yerde iki doktor basla dedi...erzurumdaki doktorda kalp atısı alınca baslamalısın dedi... ???

canım kalp atımı beklemene gerek yok. burada herkes kanda belli olur olmaz başlıyor. ne kadar erken o kadar iyi. inşallah sonuna kadar güzel geçer hamileliğin.

bencede sevinmelisin ben bunları geçirmemişim hamilelikte sıkıntı oluyormuş o yüzden doktorum çiğ eti çıplak elle elleme yediğin etler çok iyi kızarsın kedi köpek sevme dedi ve manikür falan yaptırırsan kendi aletlerin olsun dedi

bu arada bugün burda ilçedeki hastaneye gittim hem iğnemi yazdırdım hemde usg yle baktırdım rahatladım bebeğimin kalp atışlarını duyunca kaç gün gider bu ferahlama bilmiyorum tabi

raporumda yazan tanı; 04.04- periferik ve serebral (serebrovaskuler) damar hastalıkları

canım günlerimiz aynı
benim raporumu katılım paylı cıkardılar ya
yüzdesi var
neyse faydası olsun da

bende kalp atıslarını duydum 1 hafta ferahlarız bakalım sonra dellenmelerim baslar

tebrik ederim canım inş kucağına almayıda nasip edre

canım sen bu rapora göre bedavamı alıyorsun igneleri ??? eczanede bana buna benzer bisey söyledi eger öyle yazılırsa katkı payın yok demisdi ama her doktor bunu yazmaz demisdi...senin doktorun kendiligindenmi yazdı senmi rica ettin ??? bende tam olarak söyle yazarlarsa katkıda bulunmazsın dedi Periferik Serebral damar hastalıkları variz yetmezligi bu sekilde...bana farklı yazmıslar gebelik felan yazmıslar eger gebelik yazılırsa 20% kendin ödemeliymissin eczanede böyle dediler...10 tane aldım yani 1 paket 20 milyon ödedim saglık olsun yeterki bu sefer bebegim sag saglim dünyaya gelsin...İNSALLAH bi terslik olmaz bana 10 gün sonra gel kalp atıslarına bakcaz dedi ama daha cok erken degilmi suan 4 hafta 3 günlük...kalp sesi alınmazsa doktor ters bisey söyler diye korkuyorum ister istemez moralim bozulcak canım anladıgım kadarıyla sen 8 haftandasın ve yenimi kalp atıslarını gördünüz ??? İNSALLAH 32 hafta daha gitcek sende bu ferahlama canım sonrada İNSALLAH bebegini kucagına alcaksın...

canım kalp atımı beklemene gerek yok. burada herkes kanda belli olur olmaz başlıyor. ne kadar erken o kadar iyi. inşallah sonuna kadar güzel geçer hamileliğin.

tsk ederim canım benim...darısı İNSALLAH sana ve tüm istiyenlere...basladım canım bismillah dedim basladım hayırlısı olsun bakalım...hersey ALLAHIN takdiridir yiyecek ekmegi icecek suyu varsa bebegim ne olursa olsun dünyaya gelir..ALLAH büyüktür..cümlemizin hakkında hayırlısı olsun...

Hildan

Canım sen sorunca ben de merak ettim şimdi. Benim doktorum aspirini doğuma 10 gün kala keseceğiz ama iğneyi son güne kadar yapacaksın dedi. acaba herkeste mi böyle kafama takıldı şimdi.

Kızlar
çok pinpiriklenmemek lazımmış ben bunu gördüm. çünkü ne zaman titizlensen başına mutlaka bir şey geliyor o yüzden kendimizi rahat bırakmak en güzeli. (homosistein değeri yükselenler) kurcaladıkça altından bir şeyler çıkıyor hep.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 336
ceylinn38- Zehra: 100
*senay079- Şenay: 864
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 750
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 375
*nazka86 - Nazife: 250
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 100
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma : 150
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 700
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan: 300
Atis- Senem: 100
330ml- Sultan: 1432
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM : 7797
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

eminecim günaydın ne güzel sende burdasın sorduğunuz soruları en kısa zamanda soracağım büyük ihtimalle ben özel sağlık sigortasını yaptırıp tolga hocaya başlayacağım dün sigortacı bir arkadaşımı aradım sormak için laf arasında medicanada tolga hocaya başlayabilirim dedim şansa aile dostumuz çok iyi bir doktordur dedi sende memnundun demi cnm biraz bahsedermisin yaklaşımı nasıldır rahatmıdır titizmidir hoşgörülümüdür malum ben çok kafaya takıyorum herşeyi diyet de veriyor ya o olayda içime sinmiyordu zaten.off sayamıyorum galiba 6.doktorum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…