- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
bugün iğneye başlayım diyorum da. sen iğneyi kaç günde yapıyorsun. gün aşırı mı ?
Pazar günü yapmıştım, bugün tekrar yapıcam, Haftada 3 falan yapıyorum. Önümüzdeki haftada öyle yaparım belirtiler oluşursa 4. haftada hergün yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Çok zor geliyor artık iğne yapmak niyeyse. Geçen sefer saati gelsin de yapayım diye can atıyodum şimdi zoruma gidiyo, hemen ödem oluyo göbekte anlamadım.
selam kızlar.hıc keyfım yok.bas agrısı mıde bulantısı:26:emıne nazıfe dunku muhabbetı kacırdım ben.ama ısler yogundu.ne konustunuz bakıyımemıne ovulasyon gunu basladı mı kuzum.sakın kacırma bak.ıgneye sımdıden mı baslamayı dusunuyorsun.sonra bu ay olmazsa gerı olmazsa(ınsallah olur da) gerı mı bırakacaksın canım.nazıfe senın kontrol bu aralardı sankı dogru mu hatırlıyorum.
selam kızlar.hıc keyfım yok.bas agrısı mıde bulantısı:26:emıne nazıfe dunku muhabbetı kacırdım ben.ama ısler yogundu.ne konustunuz bakıyımemıne ovulasyon gunu basladı mı kuzum.sakın kacırma bak.ıgneye sımdıden mı baslamayı dusunuyorsun.sonra bu ay olmazsa gerı olmazsa(ınsallah olur da) gerı mı bırakacaksın canım.nazıfe senın kontrol bu aralardı sankı dogru mu hatırlıyorum.
canım fırsat buldukça gel merak ediyoruz seni.belli seninki yaramaz olacak olsun yeterki sağlıcakla doğsun.ayy ben de heyecanlandım az kalmasına paşan bian önce gelsinde rahatla sende.canım sen kaçıncı haftadan beri nstye giriyosun ben şu haftama kadar hiç girmedim
ben diyorumki yarın dualama olsun. biri daha demişti kimdi hatırlayamadım. her hafta dualama yapalım ne kadar okunduysa. yarın akşama kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım ve yeni duaya başlayalım bir yandan olur mu? ben yarın yokum. kızımın gösterisi var. tüm gün izin alcam. gene girerim telefondan ama duaları toplayamam. o yüzden yeni duayı da belirleyelim bugünden diyorum. ne okuyalım)
canım ben bu hafta başladım nst ye. bundan sonra her hafta gidip nst ye girecveğim artık. iğne konusunda sadece akşam saatinde vurmamı söyledi. ben zaten akşam 6 da vuruyorum iğneyi. doğum olacağı güne kadar vuracağım. normal doğum yapacağım için belli değil yani. bir sıkıntı olurmu dedim. bişey olmaz dedi.
canım ihlas suresi okuyabiliriz. ben 113 daha okudum canım rabbiyessir. allah kabul etsin.
bu arada bugün burda ilçedeki hastaneye gittim hem iğnemi yazdırdım hemde usg yle baktırdım rahatladım bebeğimin kalp atışlarını duyunca kaç gün gider bu ferahlama bilmiyorum tabi
raporumda yazan tanı; 04.04- periferik ve serebral (serebrovaskuler) damar hastalıkları
Hildan
Canım sen sorunca ben de merak ettim şimdi. Benim doktorum aspirini doğuma 10 gün kala keseceğiz ama iğneyi son güne kadar yapacaksın dedi. acaba herkeste mi böyle kafama takıldı şimdi.
Kızlar
çok pinpiriklenmemek lazımmış ben bunu gördüm. çünkü ne zaman titizlensen başına mutlaka bir şey geliyor o yüzden kendimizi rahat bırakmak en güzeli. (homosistein değeri yükselenler) kurcaladıkça altından bir şeyler çıkıyor hep.
değerlerini şu an değerlenirmemiz mümkün değil. yani en azından ben anlamıyorum ama sana pıhtılaşma ile ilgili genetik tahlil yapılmamış. protein c düşük çıkmış bu belki pıhtılaşma var diye bir sonuç gösterebilir ama yeterli değil. o yüzden dr.undan genetik tahlil iste. canım diyet ve ilaçla ilgili olarak neresinden başlasam bilemedim. bunu her dr. önermiyor ve kanıtlanmış birşey değil. sadece deniyoruz. proteinden kısıtlı besleniyoruz. et, süt, yumurta, yoğurt, bakliyat sınırlı. hepsinin ölçüsü var. benim dr.um ilaçlarımı belli günlerde kullandırıyor. her dr.un farklı tedavi yöntemi var. biraz araştırman gerekiyor canım. geçmişi biraz okursan bilgi sahibi olabilirsin.
şişşşştttt napıyosunuz bakıyım:)
çook teşekkürler cevabın için
benim genetik tahliller de yapıldı aslında pıhtılaşma ile ilgili.
mthfr 677 heterezigot çıktı.
o girmiyor mu dediğine??
evet canım yaptırmışsın. sende de var pıhtılaşma malesef. o zaman hamilelikten coraspin, folikasit, b vitamini ve hamile kalınca iğne genel tedavi yöntemi. hayırlısı olsun canım hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?