Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugün iğneye başlayım diyorum da. sen iğneyi kaç günde yapıyorsun. gün aşırı mı ?

Pazar günü yapmıştım, bugün tekrar yapıcam, Haftada 3 falan yapıyorum. Önümüzdeki haftada öyle yaparım belirtiler oluşursa 4. haftada hergün yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Çok zor geliyor artık iğne yapmak niyeyse. Geçen sefer saati gelsin de yapayım diye can atıyodum şimdi zoruma gidiyo, hemen ödem oluyo göbekte anlamadım.

bana da zor geliyor. canım hiç yapmak istemiyor denense. sanırım şevkimiz kırıldı canım. ben de aynı durumdayım. cesaretim yok başlamaya ne saçma.

ben diyorumki yarın dualama olsun. biri daha demişti kimdi hatırlayamadım. her hafta dualama yapalım ne kadar okunduysa. yarın akşama kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım ve yeni duaya başlayalım bir yandan olur mu? ben yarın yokum. kızımın gösterisi var. tüm gün izin alcam. gene girerim telefondan ama duaları toplayamam. o yüzden yeni duayı da belirleyelim bugünden diyorum. ne okuyalım)

selam kızlar.hıc keyfım yok.bas agrısı mıde bulantısı:26:emıne nazıfe dunku muhabbetı kacırdım ben.ama ısler yogundu.ne konustunuz bakıyımemıne ovulasyon gunu basladı mı kuzum.sakın kacırma bak.ıgneye sımdıden mı baslamayı dusunuyorsun.sonra bu ay olmazsa gerı olmazsa(ınsallah olur da) gerı mı bırakacaksın canım.nazıfe senın kontrol bu aralardı sankı dogru mu hatırlıyorum.

canım dünki muhabbeti girince görürsün diye düşünüyorum. elif de geldi, aslı da geldi. açıp okuyabilirsin sanırım.
bilmiyorum canım ovülasyonum daha olmadı sanırım. iğne olayını napcam bilmiyorum canım. kararsızım. hamile olmazsam bırakcakmıyım ona da kararsızım.

canım doğru hatırlıyosun kısmetse aksama kontrole gideceğim.Dualarınızı eksık etmeyın hyırlısıyle donerim inşallh...

canım ben bu hafta başladım nst ye. bundan sonra her hafta gidip nst ye girecveğim artık. iğne konusunda sadece akşam saatinde vurmamı söyledi. ben zaten akşam 6 da vuruyorum iğneyi. doğum olacağı güne kadar vuracağım. normal doğum yapacağım için belli değil yani. bir sıkıntı olurmu dedim. bişey olmaz dedi.

canım ihlas suresi okuyabiliriz. ben 113 daha okudum canım rabbiyessir. allah kabul etsin.

canım bu ara karnımda sertleşme oluyo o yüzden merak ettim acaba bu haftalarda nstye girmem gerekiyor mu diye demek daha erkenmiş nst için sende de oluyomuydu bu haftalarda karın sertleşmesi. ben geçen hafta doktoruma dedimki iğneyi ne zaman keseriz diye o da 37. hafta dedi şaşırdım ama o anki heyecanla bişey demedim günü gelsin sonra konuşurum dedim ama iğneyi kesmek için erken gibi geldi çünkü genelde burdan okuduğm kadarıyla doğumdan 1 ya da 2 gün önce bırakılıyomuş haftalarım ilerlesin konuşurum

canım ihlas suresi okuyabiliriz. ben 113 daha okudum canım rabbiyessir. allah kabul etsin.

bencede ihlas süresi olsun hem kısa perşembeye kadar çok okuruz hem de ihlas süresini okumak kuraanın 3 te 1ini okumak kadarmış eğer kızlarda isterse ihlas suresine balşarız ve 50 tane daha rabbi yesir okudum

canım benim ferahlamam sadece doktora gittiğim gün sürüyordu bi tek o gün kendimi hamile gibi hisediyodum.artık hareketleri hissedince daha ii oluyo tabi ama biraz hareket etmeyincede başımdan terler akıyo nerde olursam olıyım göbeğime çaktrmadan vurup hareketi hissedinceye kadar elimi göbeğimde gezdiriyorum

canım arada gel özlettiyosun kendini hem haftalarımızda yakın:) ben 4 aydır aspirini kestim kanamam olunca bidaha başlatmadı doktorum hatta ilk 2 hafta clexanıda kesti riskim fazlaydı içerde koca bi kan pıhtısı vardı ve sonra iğneye devam ettim geçen kontrolümde iğneyi 37. haftada keseriz dedi doktorum şaşrdm ama o anki heyecanla bişi sormadım neyse daha var günü gelsin konuşurum dedim ama genel olarak iğne doğumdan 1 ya da 2 gün önce aspirinde 32. haftada kesiliyo

çook teşekkürler cevabın için
benim genetik tahliller de yapıldı aslında pıhtılaşma ile ilgili.
mthfr 677 heterezigot çıktı.
o girmiyor mu dediğine??

çook teşekkürler cevabın için
benim genetik tahliller de yapıldı aslında pıhtılaşma ile ilgili.
mthfr 677 heterezigot çıktı.
o girmiyor mu dediğine??

evet canım yaptırmışsın. sende de var pıhtılaşma malesef. o zaman hamilelikten coraspin, folikasit, b vitamini ve hamile kalınca iğne genel tedavi yöntemi. hayırlısı olsun canım hakkında.

evet canım yaptırmışsın. sende de var pıhtılaşma malesef. o zaman hamilelikten coraspin, folikasit, b vitamini ve hamile kalınca iğne genel tedavi yöntemi. hayırlısı olsun canım hakkında.

amin sağolasın canım Allah razı olsun dua edin benim için de.
ben hiç hamile kalmadığım için bilemedim böyle bi problemim de olduğunu.
Rabbim hepimizin şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…