- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 462
ceylinn38- Zehra: 100
*senay079- Şenay: 1375
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 750
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 375
*nazka86 - Nazife: 250
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 150
muco509- Emel: 100
Eylül06- Berna: 100
Slmeng- selma : 150
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 700
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan: 500
Atis- Senem: 100
330ml- Sultan: 1432
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM 8884
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
bugün iğneye başlayım diyorum da. sen iğneyi kaç günde yapıyorsun. gün aşırı mı ?
Pazar günü yapmıştım, bugün tekrar yapıcam, Haftada 3 falan yapıyorum. Önümüzdeki haftada öyle yaparım belirtiler oluşursa 4. haftada hergün yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Çok zor geliyor artık iğne yapmak niyeyse. Geçen sefer saati gelsin de yapayım diye can atıyodum şimdi zoruma gidiyo, hemen ödem oluyo göbekte anlamadım.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 462
ceylinn38- Zehra: 100
*senay079- Şenay: 1375
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 750
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 375
*nazka86 - Nazife: 250
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 150
muco509- Emel: 100
Eylül06- Berna: 100
Slmeng- selma : 150
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 700
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan: 500
Atis- Senem: 100
330ml- Sultan: 1432
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM 8884
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Kızlar şüpheli olduğunuz ay öncesindemi başlıyorsunuz siz iğneye karar verdiniz mi buna. Ya olmazsa bırakıp tekrar mı başlıyorsunuz her ovaoluasyon döneminde. Faydası olur mu bunun peki. ? Bana öncesinde hiç başla diyen olmadı. Öğrenir öğrenmez diyorlar hep.
300 dua daha eklermisin cnm
bir başka seferede hz zekeriyanın duasını yapabiliriz arkadaşlar
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
aranıza yeni katıldım.yazıların bir kısmını okumaya çalıştım.2 kürtaj bir normal düşüğüm var doktorum kan pıhtılaşması ve genetik test yapacagız dedi.19 mayısta kürtaj oldum.bilgi verirmisiniz.testler neler.kğrtajdan ne kadar zaman geçmeli yapılması için?
slm kızlaar ya bugün iğnelerim bitti tekrar 1 kutu yazdı doktor ama sırf onun için eczaneye 28 tl ödedik bunu ücretsiz alma olanağımız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?