Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 462
ceylinn38- Zehra: 100
*senay079- Şenay: 1375
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 750
serap06_06- Serap: 1400
rengarenk00 - Serpil: 375
*nazka86 - Nazife: 250
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 150
muco509- Emel: 100
Eylül06- Berna: 100
Slmeng- selma : 150
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 700
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan: 500
Atis- Senem: 100
330ml- Sultan: 1432
Gül_neva- İrem:
melekyavrum
TOPLAM 8884
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

(cnm ben sana özelden yazamıyorum)
dediğin gibi tüp bebek merkezindeymiş ben bu ay iğne kullanacam zaten yumurta büyütmek için aşılama isteyeceğim adet olunca fikriye hanımı arayıp randevu alacam ama arkadaşımın annesi gidip muayene olmuş tüp bebek yaptırmayacağına göre:)) zannediyorum tanıdık diye baktı diyet veriyo olması içimi rahatlatıyor herşeyi yapmak istiyorum sağol cnm verdğin bilgiler için

ay ay ay. senin komikliklerini yesinler. yarın inş. 10.000 e tamamlayalım da duası yapılsın inşallah.

bugün iğneye başlayım diyorum da. sen iğneyi kaç günde yapıyorsun. gün aşırı mı ?

Kızlar şüpheli olduğunuz ay öncesindemi başlıyorsunuz siz iğneye karar verdiniz mi buna. Ya olmazsa bırakıp tekrar mı başlıyorsunuz her ovaoluasyon döneminde. Faydası olur mu bunun peki. ? Bana öncesinde hiç başla diyen olmadı. Öğrenir öğrenmez diyorlar hep.

Ödüllendirirmişdeee amandaa amann.:) teşekkür ederimm öpücüğün ve çiçeğinn için...

Canım bana 500 daha eklermisin. Toplamda 1900 oldu. Madem öyle 10000 e tamamlayalım dua sırası bende sanırım sen öyle demiştin. Ben perşembe akşam dualayım inşallah. Zaten az kaldı 616 tane. Okunmazsa ben tamamlarım inşallah. okuyan arkadaşlar yazsın geri kalanını tamamlayım. Yarın olur mu kızlar.?

300 dua daha eklermisin cnm
bir başka seferede hz zekeriyanın duasını yapabiliriz arkadaşlar
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)

serap duamız şu saat itibariyle 9684 oldu. sen o halde istediğin zaman dualama yapabilirsin. 10000 e tamamlanır zaten.

o halde ihlas okuyalım. herkesin ezberinde en azından. ben ihlas için dua listesini yapıştırıyım o halde.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 462
ceylinn38- Zehra: 100
*senay079- Şenay: 1375
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine: 750
serap06_06- Serap: 1900
rengarenk00 - Serpil: 375
*nazka86 - Nazife: 250
umud40- Vildan: 300
hildan - Hilal: 150
muco509- Emel: 100
Eylül06- Berna: 100
Slmeng- selma : 150
*AzraNur68- Gül: 640
06 kelebek- Neşe: 1000
Mayd- Aycan: 500
Atis- Senem: 100
330ml- Sultan: 1432
Gül_neva- İrem:
adalet tuğçe
melekyavrum
TOPLAM 9684
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 17.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

DUAMIZ

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah bir tektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış ve doğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç:
eoe- Emine:
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan:
hildan - Hilal:
muco509- Emel:
Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül:
06 kelebek- Neşe:
Hilbar- Hilal:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan:
adalet tuğçe
Gül_neva- İrem:
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 23.05.2013

biz adet günü başlıyoruz iğneye canım. daha doğrusu öyle olması gerekiyor ama bu ay ikimizde de bir tuhaflık var, çok yapasımız yok iğneyi.
hamile kalmasak da devam etmemiz lazım, yani iğneyi 3 ay hiç kesmiyorsun. dr öyle diyor ama ikimiz de o kadar ilerleyemedik henüz. bu kez hamile kalmazsak kendi adıma söyleyim ne yaparım iğneyi bilmiyorum. o zaman bir gelsin karar veririm ben artık.

canım bu dua da güzelmiş . ihlası bştirince yapalım b unu da.hatırlat olurmu

aranıza yeni katıldım.yazıların bir kısmını okumaya çalıştım.2 kürtaj bir normal düşüğüm var doktorum kan pıhtılaşması ve genetik test yapacagız dedi.19 mayısta kürtaj oldum.bilgi verirmisiniz.testler neler.kğrtajdan ne kadar zaman geçmeli yapılması için?

geçmiş olsun...üzülerek hoşgeldin diyelim. dr un seni yönlendirir ama bu testleri ücretsiz yaptrmak istyorsan bulunduğun şehirde üniversite hastanesine git ve hikayeni anlat.( zaten 3 düşük olmadan yapmıyorlar testi. senin de öyle olmuş malesef..) sonra dr a trombofili panelini yaptrmak istyorum de. bütün tetsleri yaptrmk istyorum de. sen tekrarlayan düşük kategorisine giriyorsun. bu durumlarda standart testler yapıyorlar. sadece kan alıyorlar. istediğin zaman yaptrabilirsin sonuçlar 20 gün 1 ay arası çıkıyor. inş pıhtılaşma yoktur. bu arada hiç doğum konrtol hapı kullanmışmıydın.

slm kızlaar ya bugün iğnelerim bitti tekrar 1 kutu yazdı doktor ama sırf onun için eczaneye 28 tl ödedik bunu ücretsiz alma olanağımız yok mu?

ben 60 tane daha okumusdum 1100 okumus oldum toplam ama yine kacırdım yeni duaya gecmissiniz bile...oysa 400 tane gündüz okumusdum da nette giripte yazamadım neyse saglık olsun...yeni dua ile devam edeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…