Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gunaydın kızlar muayenem ıyı gectı cok sukur.hersey iyi dedi ama hep yatıp dınlenmem gerekıyomus .mecburı bır ıs olmadıgı surece evdede hep yatacaksın dedı herseyı baskası yapcak dedı suyum normalmıs ama blkı ılerde azalma rıskı var dedı bunu tamamen tecrubelerıme dayanarak soluyorum bol su ıc dedı ole iste mutlu mutsuz ıkı aradayım ıste
herseyın ıyı gıtmesın guzelde su yatma ısı morlımı bozdu bnde cok hareketlı bırıyım zor gunler beklıyo benı sanırım...

gunaydın tatlım.ıyı gecmesıne sevındım.rapor mu yazdı sana yokda onu harıcınde mı dınlen dedı.ben yerımde bır dakıka oturmazdım hamılelıkten once.ama sımdı ayakkabılarımı cıkarsam yerden egılıp almıyorum bıle ole soyleyeyım.mumkun oldukca hıcbır ıs hatta yemek dahı yapmıyorum.pıhtılasmadan dolayı zaten 9 ay rısk altındayız.bır de ustune kanamam olunca o rısk katlandı tabı.sende bısey yapma tatlım.dınlen oglusunu buyut.nasılda onlar dogunca oturmak bıle hayal olacak

ben 60 tane daha okumusdum 1100 okumus oldum toplam ama yine kacırdım yeni duaya gecmissiniz bile...oysa 400 tane gündüz okumusdum da nette giripte yazamadım neyse saglık olsun...yeni dua ile devam edeyim :)

Yok canım kaçırmadın okunanlarla birlikte tamamlandı sanırım tam sayı, şimdi sayarım ben. Dün emine bugünün duasını hazırladı o az kalınca artık her hafta dualayalım istedik. Bugün olmayacağı için dünden hazırladı sağolsun.. Seninkinide ekleriz, üzülme..Toplamda son okunanlarla 10854 oldu bunu 11 e tamamlayıp dualarım inşallah canım ben.. Rabbim kabul eylesin, ağzımıza yüreğimize sağlık hepimizin.

Canım geçmişler olsun. Bununla geçsin canım ne yapalım bizimde böyle işte.. Biliyorum zor gerçekten hamileliğimde bende düşük öncesi 15 gün yatmıştım kanamam çok fazlaydı ama sen kanama felan olmadan hiç bunu yap lütfen.. Allah sıkıntılardan kurtarsın ve korktuklarımıza uğratmasın inşallah.

Son düzenleme:

Serapcım özelden yazmıştım 2 gün önce gelmedimi mesajım. Canım arada bir yapıyorum ben iğneyi. Haftada 2 ya da 3 kez. Hamilelik belirtisi olursa hergün yaparım diye düşünüyorum ama çok zoruma gidiyor artık iğne yapmak. Bakalım ne olacak haber veririrm sana.

Ben de rabbi yessirden 100 daha okudum canım eklermisin

Son düzenleme:

Canım yazdın mı sen banaa. ben niye kaçırmışım ki onu. Aslında tolga hocanın öyle başlattığını duydum da sizden başladığınızı bilmiyordum. Belirtiler felan olursa önümüzdeki aylarda bendemi yapsam diye düşündüm de o yüzden sordum size nasıl yapıyorsunuz diye. Canım inşallah Rabbim şu çektiklerimizin ödünülü nasip eder bizlerede sıkıntısız hamilelikler nasip eder.

Vildancım seninle birlikte toplamda 10954 oldu. Ben üstünü tamamlarım Allahın izniyle.. 11000 olarak bugün dualarım. Rabbim kabul eylesin inşallah... Bizleri evlatlarımıza sağ salim kavuştursun. Amin. Çıkıp çay içelim öğlen felan ayarlada canım.

Kızlar Rabbiyesiri tamamladık artık İhlas'a devam edin okumak için. Bugün dualarım inşallah ben okuduğumuz duayı. Rabbim kabul eylesin.

Canım mesaj kutum dolmuş önce gitmedi sonra tekrar attım diye biliyorum ama belki gelmemiştir.Sen bi bak. Burda bir kişi daha Tolga Hocaya gitmeye başlayacakmış öyle yazmıştı istersen sende bir git muayene ol içine sinerse devam edersin, iğneyi hamilelikten önce hergün yapmak istemiyorum ben. Hamile kalmazsan aylarca vurmuş olacaksın bilmiyorum mantıklı gelmiyo bana. Tolga Hocaya böyle söylemedim tabi:))) Canım ben seni ararım bugün akşama kadar konferans var, şöyle boş olduğumuz bi gün olsun rahat rahat uzun uzun konuşuruz ararım seni canım... Dualar içinde ağzına sağlık şimdiden Rabbim mükafatımızı tez zamanda hayırlısıyla verir inşallah...

yok canım ömrü hayatımda hiç kullanmadım başım agrısa ilaç almam ne hastalıgım olsa kendi kendime iyileşirim.

selam kızlar ne için ihlas okuıyosunuz bende okuyabilirim sizin için
sanırım hepinizde kan pıhtılaşması var
bendede c 677t homozigot var
2.5 aylık bebeğim var allah sizlerinde hamileliklerinizi tamamlayıp kucaklarınızada almayı nasib etsin
hamile kalamayanlarada tez zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin
bende 5 düşük yaşadım bebeğimden önce birde 13 yaşında oğlum var
inşallah tüm bebek isteyenler bebeklerine kavuşurlar amin...

amin canım sağolasın duaların için. allah oğluna ve bebişine sağlıklı uzun ömürler versin.

canım muayenenin iyi geçmesine sevindim ama sonuna kadar yatacak olmana üzüldüm. daha yarısındasın baya var yani. iş yapma ama ara ara kısa yürüyüşler yap canım bence. çünkü hareketsizlik de bu sefer kan dolaşımını yavaşlatıyor. evin içinde kısa kısa yürü.

oyle yapcam cnm artık evet hıc yururmemekte kotu zten calısyorum ısım oturarakta olsa arada yuruyorum tabıkjı işim oldukca bundan sonrfası ıcın rabbımden sabır ve saglık dıleyecegım yapcak bısey yok dualarınızı eksık etmeyın olur mu?

lütfen yardımcı olurmusunuz? kan pıhtılaşma testlerinin belli günü varmı adetliykenmi yoksa bitincemi ne zaman yapılması gerek.haziran 20 de adet olmamı bekliyoruz

Son düzenleme:
lütfen yardımcı olurmusunuz? kan pıhtılaşma testlerinin belli günü varmı adetliykenmi yoksa bitincemi ne zaman yapılması gerek.haziran 20 de adet olmamı bekliyoruz

genetik testler için beklemene gerek yok ama sadece genetik tahlil yapılmayacaktır. başka kanlara da bakarlar. o yüzden öncelikle kürtaj kanaman bitsin. ondan sonra dr. araştır ve tombofili paneli başta olmak üzere gerekli tahillerini yaptırmak istediğini söyle canım.

genetik tahlil içindemi kan alıyorlar canım ? o zaman haziran 20 de adet olum hem hormonlarda düzelmiş olur öyle giderim.adetken gidilmiyor anladıgım teşk.ederim.

hormonlar bir süre farklı kalıyor canım.pıhtılaşma faktörü hamile iken 2 katına çıkar.bu nedenle dedim ben sana 2 hafta bekle diye.net sonuç al en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…