Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar taşındım yerleştim çok şükür evde net olmadığı için giremedim
umarım herken iyidir hepinizi çok özledim

kızlar diğer dualara yetişemedim eminecim 500 ihlas ekle canım öptüm.

kızlar bu arada 5 gün adetim gecikti test yaptım bişe yok:26:

canım işte haziranda 20.de adet olmam bekleniyor kürtajdan 1 ay sonra bitsin giderim .uyugun zaman olur artık heralde

hormonlar bir süre farklı kalıyor canım.pıhtılaşma faktörü hamile iken 2 katına çıkar.bu nedenle dedim ben sana 2 hafta bekle diye.net sonuç al en azından.

Canım iyi günlerde otur, o gün bizde senden bahsetmiştik.. Uzun zamandır giremiyorsun diye. Daha iyi günler görün inşallah yeni ev uğur, huzur, mutluluk ve bebiş getirsin size.

selam kızlar bayagıdır gıremedım topıke ara ara soyle ılk sayfa bakıp cıkıyorum hastam var onunla ugrasıyorum sızler nasılsınız uzucu haber yoktur ınsalah allaha emanet olun hepınız

arkadaşlar benim mthr677 heterezigotum daha öncede söylemiştim eski dr um bana fraksi parin 04iğne, coraspirin ,folbiol vermişti.dr daha sonra değiştirmek zorunda kalmıştım yeni dr um bana iğneyi bırakmamaı beyin mide kanama riskimin olabaileceğini söyledi baya korkuttu beni .en son ayrıntılı ultrason için bi dr daha gittim oda bırak dedi hiç düşügüm yok ne yapayım bu yeni dr da bırak diyor korkudan bırakamıyorumm. sadece benim gibi 677 heterezigot olup iğne kullanan var mı

bence sakın bırakma ve ıgne kullanmanı destekleyecek başka bır doktor bul. sen bılırsın tabıkı. ama bana doktorum aspırını 30. haftada bırakacaksın dedı bende bır daha ona gıtmedım

merhabalar

ben de 1 sene icerisinde 2 düsük yaptıktan sonra
üniversite hastanesinde tahlillerimi yaptırdım
sonuc

prothrombin G20210A Mutasyonu: bir allelde ( heterozigot ) mutasyon saptanmıştır
MTHFR A1298C Polimorfizmi: Bir allelde ( heterozigot) polimorfizm saptanmıştır.

onun dısında 2. düsügüm öncesi yaptırdıgım testle rvardı

homosistein 6,41
aktive protein c resistansı 116,7 saniye - negatif
protein s 130 ( referans degeri 60-140 diyor ) üst sınıra yakınım
lupos antikoagülant 54,3 saniye ( referans degeri 20-60 ) bu da üst sınıra yakın

daha sonucları yeni aldım
kadın dogum doktoruma gösteemdim
özellikle mthfr 1298 ve prothrombin mutasyonu yasayan arkadaslar
ne gibi tedaviler gecirdiniz yardımcı olursanız cok sevinirim

genetik danısman doktor gebelik dısında genel hayat standardını yükseltm acısından hematologa gozukmemi tavsiye etmis
kadın dogum dısında hematologa da giden var mı aranızda

Ben gittim canimhwmatolog a.mthfr 1298 heterozigot ve factor v heterozigot um,diger degerler normal.gunluk hayatta uzun sure hareketsiz kalmamami ve ameliyat olcaksam dr.umu bilgilendirmemin yeterli olacagibi soyledi.

benim karnımdada ara ara sertleşme oluyordu. normal olsa gerek. 36. haftada başlıyorlar bildiğim kadarıyla nst ye. iğneyide baya erken bıraktıracak dr un. sezeryan olacaklarınki 1-2 gün önce bıraktırıyor. sen yinede sor tekrar.

ben hemen yaptirmistim.kurtaj kanamalarim devam ediyordu.genetik uzmanina sirmustum.yaptirabilirsin demistu.ama arkadaslar biraz bekle demisler bence de beklesen ve hormonlarun normale dinse daha iyi ilur diye dusunuyorum.neticede bir sure bekleme asamasinda olcaksin.zamanin var.cik gecmis olsun.
slm kızlaar ya bugün iğnelerim bitti tekrar 1 kutu yazdı doktor ama sırf onun için eczaneye 28 tl ödedik bunu ücretsiz alma olanağımız yok mu?
bir kutu bir kutubalirsan hem her seferinde katilim payi da veriyorsun.onun yerine rapor cikarttirmayi dene.raporu da katilim paysiz cikartmak icin ona gore bie teshis yazdirman lazim dortora.eczaneden hansi teshislerde fark odenmedigini ogren ve dr a onu yazdir.hem raporla 18 kutuya kadar yazdirilabiliyor.yoksa 10 igne cabuk biter.surekli dr a gitcen igne icin.dr un ozelde anlasilan.gittikce muayene farki aliyor tabi.kolay gelsin.
ben 60 tane daha okumusdum 1100 okumus oldum toplam ama yine kacırdım yeni duaya gecmissiniz bile...oysa 400 tane gündüz okumusdum da nette giripte yazamadım neyse saglık olsun...yeni dua ile devam edeyim :)
dualama bu aksam olcak.bosuna okumadin canim merak etme.serap yapcak duamizi.
nazife kotu bir durum yok ama neden oyle demis dr un.tabi her zaman dikkatli olmamiz lazim da.senin gecmisinle alakalu boyle soyledi sanirim.madallah oglusumuz iyiymid.gozun aydin.peki rapor vermedi mi dr.napcaksin.isegitmej bile yorucu olcak i zaman senin icin.canim keske ucretsiz izin gibi bisey alsan patronla aran iyiyse.yat diblen evde canim madem dr oyle demis.anlas patronunla al izin.ben uc ay ucretsiz izin almistim ozeldw calisirken
durumunu anlat ikna olur bence.allah yardim etsin.
ohh afiyet olsun icin icin bigaxinizdan geccekse:))bu arada senay degisiklik olursa diye burdan soylemedi ama 13haziranda geliyo.13 tu sanirim persembe.degisiklik.olmazsa cuma giruscez insallah.

gule gule otur evine sevinccim.
artik bizimle misin.kopma artik burdan halay basi... pardon topik basimiz:))

kizimin mezuniyet gosterisi vardi bugun.anaokulu bitti.kep attilar.cok guzeldi.rabbim hepinize yasatsin bu gunleri insallah.

canim dogumuna allahin izniyle az kaldi. aramizdan ayrilmadan bir kez daha dualama yapmani istiyorum.sen degerlisin bizim icin.bizim donemin ilk dogumu senin olacak insallah.ve aekandan cok.kisi gelcek insallah.o yuzden son kez bir defa daha dualama yapmani rica ediyorum.hwm senin duan ayri bir guzel oluyo.ceylin de dua ediyoya:)haftaya persembe dualamasi senin olsun.yani ihlasin duasi.yapabilirsen cok mutlu oluruz.sira kimdeydi simdi bilmiyorum ama eminim herkes senin yapmani cok ister.

nasıl geçti canım kızının gösterisi. yeni duamız da baya oldu. maşallah sayabildin mi?

cok guzeldi canim.minik cuppeler nasil yakismisti.baya uzun suruyo bizim gosteri.erkenden kuafore gittik. ingilizce,drama,muzik,folklor, her dersten gosterileri vardi. yoruldular baya. 5te eve geldik. uyuyup kaldi:)
darisi burdaki herkese insallah.
rabbi yessiri serap saymis. yarin ihlaslari toplarim isteki pc de kayitli.ben simdiden ihlasin dualamasini ayarladim bile:)dua organizatorunuz is basinda.

slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım bu topiğe. Ben dün beta hcg de hamile olduğumu öğrendim dr. A 10 gün sonra tekrar gideceğim dr iğneye başladı hemen ama bi tahlil falan yapılmadı oksapar 0.4 dlye iğne bu iğneyi kullananlar var mı bir de pzt. Regl olmalıydım 2 gün gecikti değerimde 86 düşük gibi geldi bana

oooo baya yorulmuşsunuz. canım maşallah sana. dualarımızı takip ediyosun dualayacakları ayarlıyosun. topiğimizin direğisin:) sana ne kadar teşekkür etsek az canım. ellerine sağlık

canım ben kullanmadım ama bütün iğneler aynı. değerine gelince bence kişiden kişiye değişir. emin olmak için 2 gün sonra tekrarlatırsın kan tahlilini. bazı dr. lar 1 düşük geçmişi olana bile hiç tahlil yapmadan iğne başlatıyor. bence bizim gibi kan pıhtılaşması olanlara iğne vermemeleri ne kadar yanlışsa hiç tahlil yapmadan iğne başlanması da o kadar yanlış. inşallah bu hamileliğin sorunsuz devam eder ama bence ilk fırsatta pıhtılaşma testlerini yaptır derim ben. en azından protein c ve s activitelerine baktırılabilir diye düşünüyorum. bir de homosisteine bakılabilir.

canım tşk.ler inşallah bu sefer bir sorun yaşamam. Bu arada ben zaten mhft 677 heterezigot um. Trombofoli paneli yaptırdım yeterli değil mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…