canım hiç tahlil yapılmadan iğne verdi deyince e yapılmış işte tahlilin başka birşey yapılmasına gerek yok. evet sende de pıhtılaşma var ve iğne kullanman en doğrusu. inşallah sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın.canım tşk.ler inşallah bu sefer bir sorun yaşamam. Bu arada ben zaten mhft 677 heterezigot um. Trombofoli paneli yaptırdım yeterli değil mi ki
Canım iyi günlerde otur, o gün bizde senden bahsetmiştik.. Uzun zamandır giremiyorsun diye. Daha iyi günler görün inşallah yeni ev uğur, huzur, mutluluk ve bebiş getirsin size.
kizimin mezuniyet gosterisi vardi bugun.anaokulu bitti.kep attilar.cok guzeldi.rabbim hepinize yasatsin bu gunleri insallah.
benim karnımdada ara ara sertleşme oluyordu. normal olsa gerek. 36. haftada başlıyorlar bildiğim kadarıyla nst ye. iğneyide baya erken bıraktıracak dr un. sezeryan olacaklarınki 1-2 gün önce bıraktırıyor. sen yinede sor tekrar.
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.
Allâhümme innî eselüke, yâ Rabbe külli şeyin ve yâ ĥâlika külli şeyin ve yâ âĥire külli şeyin ve yâ âlimen bikülli şeyin. İnnî eselüke bikudretilletî kaddete bihâ alâ külli şeyin, heblenâ külle şeyin ve edĥılnel cennete bilâ şeyin velâ teselnâ biızzetike ve azametike ve lutfike ve keramike yâ kerîmü birahmetike yâ erhamer râhımin. Lâ ilâhe illallâhü ilâhen vâhiden ve nahnü lehü müslimûne velhamdü lillâhi rabbil âlemîn.
Bismillâhirrahmânirrahıym.
Ey Allahım, senden isterim. Zira sen herşeyin Rabbi ve her şeyin yaratıcısısın ve her şeyin sonusun. Her şeyi bilensin. Her şeyi takdir edensin. Kudretin hakkı için senden isterim. Herşeyi bana hibe et, bir şey istemeden beni cennetine koy. Eşyadan bir şey istemiyorum, ancak senin izzetinle benim ihtiyaçlarımın teminini istiyorum. Azametin, lütfun, keremin hakkı için ey kerim olan Allah, rahmetinle bana merhamet et. Zira Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. Senden başka ilah yoktur, ancak sen varsın. Teksin, biz hepimiz sana itaat eder ve sana teslim oluruz. Hamd alemlerin rabbi olan Allaha layıktır.
Kızlar şükür Rabbime dualarımızı dualamayı nasip etti ve dualadım şükür dün gece. Yukarıda yazdığım duayla hacet namazı kıldım ve duasını yaptım. Bir yasin, Meryem suresi ve Kenzül arş okudum ve hepimizin adına duamızı yaptım inşallah. Rabbim kabul ve makbul eylesin. Evlatlarımızı bize bağışlasın ve sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Evlerimizi şenlendirsin annelik duygusunu herşeyiyle en güzellikleriyle tatdırsın hepimize. Amin...
zamanı gelsin özellikle iğne konusunda devam etmek istediğimi sölerim bi de önemli genlerimde sorun var zaten 4 aydır aspirin içmiyorum bari iğneyi kesme diyecem bakalım bi göreyim ileriki haftaları sorarım.evdesin şimdi bebek hazırlıkları vardır e artık zamanı ben daha hiçbişey almadım hep gebeliğim ilerlesin diye erteledim biraz daha geçsin öyle hazırlığa başlarım umarım sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz
canim dogumuna allahin izniyle az kaldi. aramizdan ayrilmadan bir kez daha dualama yapmani istiyorum.sen degerlisin bizim icin.bizim donemin ilk dogumu senin olacak insallah.ve aekandan cok.kisi gelcek insallah.o yuzden son kez bir defa daha dualama yapmani rica ediyorum.hwm senin duan ayri bir guzel oluyo.ceylin de dua ediyoya:)haftaya persembe dualamasi senin olsun.yani ihlasin duasi.yapabilirsen cok mutlu oluruz.sira kimdeydi simdi bilmiyorum ama eminim herkes senin yapmani cok ister.
canım yap artık hazırlıklarını bebısın belkı de her an gelebılır.gorunce teyzelerınden selam soyle
canım ya hep içimde korku olduğu için heyecanımı bile yaşıyamıyorum hep erteliyorum ama dediğin gibi artık hazırlığı yapmak lazım çünkü sezaryen benim için kaçınılmaz karnım bu ara sertleşmeye başladı sertleşince hemen hazırlığmı yapcam diyorum sonra geçince neyse ya erken deyip erteliyorum öyleyse haftasonu önce kendime bişeyler alıp balşıyayım hazırlıklara:)teyzesi selamınızı söylemezmiyimmm
canım Allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık. bu arada bugün koruya ümit korucuoğluna randevu aldım sonuçları gösterecem. sen ne zamanda bir gidiyorsun
allah kabul etsin canım. Ağzına sağlık. öpüyorum.Bismillâhir-rahmânir-rahıym.
Allâhümme innî es’elüke, yâ Rabbe külli şey’in ve yâ ĥâlika külli şey’in ve yâ âĥire külli şey’in ve yâ âlimen bikülli şey’in. İnnî es’elüke bikudretilletî kaddete bihâ alâ külli şey’in, heblenâ külle şey’in ve edĥılne’l cennete bilâ şey’in velâ tes’elnâ biızzetike ve azametike ve lutfike ve keramike yâ kerîmü birahmetike yâ erhame’r râhımin. Lâ ilâhe illallâhü ilâhen vâhiden ve nahnü lehü müslimûne velhamdü li’llâhi rabbi’l âlemîn.
Bismillâhirrahmânirrahıym.
Ey Allah’ım, senden isterim. Zira sen herşeyin Rabbi ve her şeyin yaratıcısısın ve her şeyin sonusun. Her şeyi bilensin. Her şeyi takdir edensin. Kudretin hakkı için senden isterim. Herşeyi bana hibe et, bir şey istemeden beni cennetine koy. Eşyadan bir şey istemiyorum, ancak senin izzetinle benim ihtiyaçlarımın teminini istiyorum. Azametin, lütfun, keremin hakkı için ey kerim olan Allah, rahmetinle bana merhamet et. Zira Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. Senden başka ilah yoktur, ancak sen varsın. Teksin, biz hepimiz sana itaat eder ve sana teslim oluruz. Hamd alemlerin rabbi olan Allah’a layıktır.
Kızlar şükür Rabbime dualarımızı dualamayı nasip etti ve dualadım şükür dün gece. Yukarıda yazdığım duayla hacet namazı kıldım ve duasını yaptım. Bir yasin, Meryem suresi ve Kenzül arş okudum ve hepimizin adına duamızı yaptım inşallah. Rabbim kabul ve makbul eylesin. Evlatlarımızı bize bağışlasın ve sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Evlerimizi şenlendirsin annelik duygusunu herşeyiyle en güzellikleriyle tatdırsın hepimize. Amin...
aklımda canım. seni de doğuma göndermeden yaptırcam sana da duacanım çok güzel düşünmüşsün zehra giderayak dualamayı yapsın çok ii olur ondan sonra allahın izniyle bi aksilik olmazsa iyiysem sonraki dualamayı ben yapmak isterim.şu an yazını okuyunca geçmişe döndüm kanamam olduğu dönemlerde dua okuyamıyodum ve burdan dua okuduğunuzu görünce allahım bi iyileşeyim hem dua okuyup hem de dualama yapmak nasip olur inş. diyodum gebe iken okumak nasip olur diye çok dua ettim sonraki hafta yapmak isterim dün gecede hepimiz için çok dua ettim hatta rüyamda bile bi tepeye çıkmış habire dua ediyodum allah hepimizin gönlüne göre versin
ankarrda oturan arkadaşlar bebek alışverişi için size bir yer önericem. göksu parkı yakınlarında ali babacan diye bir mağaza varmış. toptan ve perakende satış yapıyorlarmış abimin eşi antepten sırf o mağazada bebeği için alışveriş yaptı. orda bir kişi lazım olacak şe yleri söyleyip seçenekleri sunuyormuş. yeğenime 9 aylık olana kadar bütün kıyafet, biberon, telsiz, beşik,puset,ana kucağı oyun parkı,bir sürü ıvır zıvırı hatta bebek yıkama malzemelerine kadar hepsini 1400 tl ye almışlar. sadece bebek şeyleri de değil züccaciye, çeyiz malzemeleri de varmış. aklınızda bulunsun. zaten dr lara durumumuz gereği dünyanın parasını veriyoruz bari burdan telafi edelim...bu arada ben gtmedim mağazaya annemin anlattıklarından biliyorum. ama bugün gtmeyi düşünüyorum. bebişim yok malesef ama bende züccaciye ürünlerine bakarım..inş bebiş alışverişi yaptığımız günler de gelir tüm topic olarak ve tabi onları kullanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?