Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım şenaya katılıyorum benim kanamam olduğu dönemde gittiğim prof bana kendini yormadan mutlaka yürü diyodu hatta şaşırdım çünkü ayağa kalkmaya korkuyodum ama yavaş ta olsa önce evin içinde sonra dışarda kısa yürüyüşler yaptm şu an ise günde 40 dakika yürümeye çalışıyorum sen de kendini yormadan yavaş ta olsa yürüyüş yapmaya çalış

canım hatta benim aklımda doğuma yapacak kadına yapılacak dua var. zehraya ve sonrakilere doğum zamanını bilirsek dua yapalım diycektim. zehra normal doğum olcak ama haber verirse bize dua yaparız ona.

canım hatta benim aklımda doğuma yapacak kadına yapılacak dua var. zehraya ve sonrakilere doğum zamanını bilirsek dua yapalım diycektim. zehra normal doğum olcak ama haber verirse bize dua yaparız ona.

canım süper olur benim günüm ters bi durum olmazsa tarihi belli olur o zaman mutlaka dua isterim sizden çok ii düşünmüşsün

arkadaşlarımız doğuma gitceklerini nasıl olsa bir gün önceden bize haber verirler ve her birimiz bir kez bu duayı yapabiliriz, çok kolay ve kısa.
inşallah zehramız doğuma giderken haber verir de onunla başlarız bu duaya ve sırayla hepimize yaparız diye düşünüyorum.

Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah bir tektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış ve doğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 115
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay: 200
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç: 1000
eoe- Emine: 65
serap06_06- Serap: 1200
rengarenk00 - Serpil: 50
*nazka86 - Nazife: 200
umud40- Vildan:
hildan - Hilal:
muco509- Emel:
Eylül06- Berna: 140
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 250
06 kelebek- Neşe:
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 510
adalet tuğçe
Gül_neva- İrem:
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 23.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

ağzına sağlık canım. rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah. boş çevirmesin hiçbirimizi.

canım ben daha önce ceylin den istemiştim. doğuma giderken hepimize dua diye. senden de rica ediyorum. doğuma gittiğinde masaya yattığında eğer ki aklına gelirse hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar vermesini dilermisin canım. belki o anda zor ama aklına gelirse diye canım.
canım çok iyi düşünmüşsün. inşallah rabbim o günleri göstersin sırayla hamilelerimizi doğuma gönderdiğimiz günleri. inşallah bizi de.

canım çok gelmek isterdim. ama eşimle gelicez. ordan da sincana geçicez randevum da 16.40 ta. inşallah ankara buluşmssı ayarlayalım da ondan sonra gelirim. davetin içinde çooook tşk ederim

canım çok gelmek isterdim. ama eşimle gelicez. ordan da sincana geçicez randevum da 16.40 ta. inşallah ankara buluşmssı ayarlayalım da ondan sonra gelirim. davetin içinde çooook tşk ederim

tamam canım inşallah. Bu babacanın önünden geçtim çok kez ama hiç gitmedim bak bakalım neler var ona göre bende gideyim..

kan pıhtılaşması+ bugün de kalitesiz döllenmeyen yumurtalar..(
ne yapacağımı bilmiyorum. düşünemiyorum bile şu an..

canım üzülme her şey olacağına varır. Rabbim ol derse herşey olur. hz meryemi düşün. ümidini kesme.

ümidimi kesmiyorum ama inanamıyorum da canım şu an şoktayım. beklemiyordum. ağlamama engel olamıyorum.
tedavim yarıda kaldı. ben de kalakaldım öylece..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir..

ümidimi kesmiyorum ama inanamıyorum da canım şu an şoktayım. beklemiyordum. ağlamama engel olamıyorum.
tedavim yarıda kaldı. ben de kalakaldım öylece..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir..
canım çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum. ama inşallah olacak. bak ümüdini kesme. niceleri hamile kalıyor. ama aşılama, ama tüp bebek. bir şekilde olacak buna inan ve sakın vazgeçme. allah yardımcın olsun. sakın isyan etme. rabbimin bize bir imtihanı bu ve inşallah biz bu sınavlardan geçenler olacağız. rabbim kimine vererek kimine vermeyerek sınıyor. inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz. sen elinden geleni yapmaya devam et ve bol bol dua et.

canım büyük bir zevkle yaparım duamızı. beni düşünüp teklif etmen yeter. inşallah rabbim kabul eder hepimizin duasını. bua arada bugün allah hayırlara çıkarsın rüyamda seninle uğraştım. hamileymişsin ve saçlarımı kestireceğim diyorsun. niye kestiriyorsun falan diye soruyorum. değişik bir rüyaydı.

zamanı gelince sor. bencede hazırlıklarına başla artık. gerçi bende çok geç başladım. hep bişey olacak korkusuyla bişey alamıyordum. inşallah bişey olmadan sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz

Allah razı olsun canım.
kalbimde isyan yok kontrol ediyorum evet yok.
ama üzülmemek elde değil.
zaten t. bebek tedavisindeydik. günlerce bir sürü ilacı aldım kendimi alıştırdım herhalde, sonunda negatif olabileceğini hesaba katıyordum ama pat diye transfer yapılmayacağını yumurtların çok kalitesiz olduğunu bilmek üzdü.

neyse kendime gelmeliyim.
derdim küçük Rabbim büyük..

100 ihlas okudum cnm Allahım kabul etsin inşallah bu arada eşimi tolga hocaya gitme konusunda ikna ettim başta erkek doktor olduğu için kemküm etsede anlaştık inşallah haftaya adet olursam 2. günü gideceğim bu ay hamile olma ihtimalim çok az kistim yüzünden ama çok pozitif hissediyorum bu sefer olacak inşallah Rabbimin izniyle

karanfilce cnm bu ay bende bir hüsran yaşadım duygularını çok iyi anlıyorum haplara rağmen yumurtam büyümedi buda yetmedi kist oluştuğu için tedaviye ara verildi demekki bu ay hamile kalmam hayırlı değilmiş sağlıksız olabilirdi yada kürtaj olmak zorunda kalabilirdim diyerek teselli etmeye çalıştım sende öyle yap kolay olmuyor tabi benimde ağlama krizlerim geliyor hayatı dar ediyorum kendime ama inan kendimize yapıyoruz tabi eşlerimizde nasiplerini alıyor bundan insan emeğine acıyor bundada vardır bir hayır diyecek kader inancımız olmasa hayat çekilmez olurdu inan sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…