- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım büyük bir zevkle yaparım duamızı. beni düşünüp teklif etmen yeter. inşallah rabbim kabul eder hepimizin duasını. bua arada bugün allah hayırlara çıkarsın rüyamda seninle uğraştım. hamileymişsin ve saçlarımı kestireceğim diyorsun. niye kestiriyorsun falan diye soruyorum. değişik bir rüyaydı.
zamanı gelince sor. bencede hazırlıklarına başla artık. gerçi bende çok geç başladım. hep bişey olacak korkusuyla bişey alamıyordum. inşallah bişey olmadan sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz
100 ihlas okudum cnm Allahım kabul etsin inşallah bu arada eşimi tolga hocaya gitme konusunda ikna ettim başta erkek doktor olduğu için kemküm etsede anlaştık inşallah haftaya adet olursam 2. günü gideceğim bu ay hamile olma ihtimalim çok az kistim yüzünden ama çok pozitif hissediyorum bu sefer olacak inşallah Rabbimin izniyle
100 ihlas okudum cnm Allahım kabul etsin inşallah bu arada eşimi tolga hocaya gitme konusunda ikna ettim başta erkek doktor olduğu için kemküm etsede anlaştık inşallah haftaya adet olursam 2. günü gideceğim bu ay hamile olma ihtimalim çok az kistim yüzünden ama çok pozitif hissediyorum bu sefer olacak inşallah Rabbimin izniyle
eşin bu konuda tutucu demek. ama şunu söyleyim ki tolga bey çok nazik ve kibar. benim eşim bile sevdi onu.
ben özellikle kadın dr sevmiyorum.bayanlar daha sert oluyor. bana hep öyle denk geldi. ve genelleme yaparsak kadın doğumda erkekler daha iyi nedense) hep meşhur kadın doğumcular erkek oluyo.
iyi bakalım sonuçtan haberdar edersin bizi artık. sigorta işini ne yaptın. kapsamlıca görüştün mu?
kizimin mezuniyet gosterisi vardi bugun.anaokulu bitti.kep attilar.cok guzeldi.rabbim hepinize yasatsin bu gunleri insallah.
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.
Allâhümme innî es’elüke, yâ Rabbe külli şey’in ve yâ ĥâlika külli şey’in ve yâ âĥire külli şey’in ve yâ âlimen bikülli şey’in. İnnî es’elüke bikudretilletî kaddete bihâ alâ külli şey’in, heblenâ külle şey’in ve edĥılne’l cennete bilâ şey’in velâ tes’elnâ biızzetike ve azametike ve lutfike ve keramike yâ kerîmü birahmetike yâ erhame’r râhımin. Lâ ilâhe illallâhü ilâhen vâhiden ve nahnü lehü müslimûne velhamdü li’llâhi rabbi’l âlemîn.
Bismillâhirrahmânirrahıym.
Ey Allah’ım, senden isterim. Zira sen herşeyin Rabbi ve her şeyin yaratıcısısın ve her şeyin sonusun. Her şeyi bilensin. Her şeyi takdir edensin. Kudretin hakkı için senden isterim. Herşeyi bana hibe et, bir şey istemeden beni cennetine koy. Eşyadan bir şey istemiyorum, ancak senin izzetinle benim ihtiyaçlarımın teminini istiyorum. Azametin, lütfun, keremin hakkı için ey kerim olan Allah, rahmetinle bana merhamet et. Zira Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. Senden başka ilah yoktur, ancak sen varsın. Teksin, biz hepimiz sana itaat eder ve sana teslim oluruz. Hamd alemlerin rabbi olan Allah’a layıktır.
Kızlar şükür Rabbime dualarımızı dualamayı nasip etti ve dualadım şükür dün gece. Yukarıda yazdığım duayla hacet namazı kıldım ve duasını yaptım. Bir yasin, Meryem suresi ve Kenzül arş okudum ve hepimizin adına duamızı yaptım inşallah. Rabbim kabul ve makbul eylesin. Evlatlarımızı bize bağışlasın ve sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Evlerimizi şenlendirsin annelik duygusunu herşeyiyle en güzellikleriyle tatdırsın hepimize. Amin...
Oh oh maşallah canım ne mutlu size darısı bizimkilerinde başına inşallah:)))
Ağzına yüreğine sağlık Serapcım, ne güzel dualar etmişsin, Allah kabul etsin. Bende bugün evdeyim gitmedim işe. Şöyle cumadan önce Kuran okudum dualar ettim Rabbim kabul eder inşallah. Bazen çok yoruluyorum kızlar çok güçsüz hissediyorum kendimi, umutsuz değilim ama yorgunum. Allahım selamete çıkarır hepimizi inşallah.
Eminecim 200 tane okudum duamızdan.
Canım sen sigorta düşünüyordun, tolga hocadan dolayımı yaptırmak istedin. Ama tolga hoca medicanada değil muayenehanede bakıyor biliyorsun o sigorta onun için geçerli olmayacaktır o yüzden.. Sende bir git bakalım tolga hocaya bende niyetlendim biraz aslında sende görüşlerini bildir de bu konuda nasıl buldun, emine ve vildan memnunlar inşallah sende memnun kalısnı.
Benim eşimde senin gibi düşünüyor kadın doğumcular erkek olmalı diyor hep. Aslında ben çekiniyordum hep kadına gitmek istiyordum ama ilk gittiğim kadındı ve bana bebeğin düşmüş olduğunu bile o kadar ruhsuz söylemişti ki basit bir şeymiş gibi o zaman bir kadın bir kadını anlar tezimden vazgeçtim.Başına gelmeyen kadın kesinlikle seni doktorda olsa anlamıyormuş..
bir şey sorcam. yumurta çatladıktan sonra ne kadar daha ilişki devam etmeli bilen varmı?
bir şey sorcam. yumurta çatladıktan sonra ne kadar daha ilişki devam etmeli bilen varmı?
kızlar bende ihlas okumak istiyorum
ama anlamadığım bişey var kaç tane okumak gerekiyo 30 una kadarmı okunucak sadece
ve ne için okunucak
hayirli saglikli bebeklerimiz olsun diye okuyoruz canim ihlasi.her persembe dualama yapiyoruz.kim ne kadar okursa miktari okudukca ekletiyor.her persembe sirayla bie arkadasimiz dualam yapitir.yasin okuyor.baska caninin istedigi sureler varsa okuyor ve duamiz yazan kismi okuyor. katilmak istiyorsan gercek adini ve kac adet okudugunu soylersin bana.duaya baslamadan once gonlunce kendin ve bizlerin saglikli hayirli evlatlari olmasi icin dua ederssin.haftaya baska duaya geccez.
moralim cok bozuk yagece karnım agrıyordu sabah uyandım WC ye gittim kabızda oldum zaten büyün abdestimi yapaken zorladım biraz sonra koyu renk akıntım geldi kan da degildide ama kahverengi koyu bi renk akıntıydı yerlesme den dolayı desem kese zaten yerlesdiki bu ne olabilir arkadaslar daha önce sanki okumusdum böyle seyler aspirinden dolayı oluyor felan yazıyordu burda bendedemi o yüzdenki ??? pazartesi olsunda doktora gidecem...normalde persembe gitmeliyimde icim rahat degil bu koyu renk akıntıyı görünce ne olur bana dua edin bu seferde bebegimi kaybetmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?