Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol canım. senin duan çok değerli bizim için)
bu arada ben ceylini gördüm)maşallah çok tatlı bir kıvırcığın varmış. Allahım nazarlardan saklasın.çok çok tatlı maşallah. elifin face den gördüm)
çok şaşırdım rüyana canım. )))Hayırlar olsun inşallah. baktım saç kestirmeyle ilgili güzel yorumlar var. iyiye yoralım iyi olsun ikimiz için de inşallah.
çalışma aşamasındayım bu arada canım biliyorsun değil mi?acaba

eşin bu konuda tutucu demek. ama şunu söyleyim ki tolga bey çok nazik ve kibar. benim eşim bile sevdi onu.
ben özellikle kadın dr sevmiyorum.bayanlar daha sert oluyor. bana hep öyle denk geldi. ve genelleme yaparsak kadın doğumda erkekler daha iyi nedense ) hep meşhur kadın doğumcular erkek oluyo.
iyi bakalım sonuçtan haberdar edersin bizi artık. sigorta işini ne yaptın. kapsamlıca görüştün mu?

Canım sen sigorta düşünüyordun, tolga hocadan dolayımı yaptırmak istedin. Ama tolga hoca medicanada değil muayenehanede bakıyor biliyorsun o sigorta onun için geçerli olmayacaktır o yüzden.. Sende bir git bakalım tolga hocaya bende niyetlendim biraz aslında sende görüşlerini bildir de bu konuda nasıl buldun, emine ve vildan memnunlar inşallah sende memnun kalısnı.

Benim eşimde senin gibi düşünüyor kadın doğumcular erkek olmalı diyor hep. Aslında ben çekiniyordum hep kadına gitmek istiyordum ama ilk gittiğim kadındı ve bana bebeğin düşmüş olduğunu bile o kadar ruhsuz söylemişti ki basit bir şeymiş gibi o zaman bir kadın bir kadını anlar tezimden vazgeçtim.Başına gelmeyen kadın kesinlikle seni doktorda olsa anlamıyormuş..

kizimin mezuniyet gosterisi vardi bugun.anaokulu bitti.kep attilar.cok guzeldi.rabbim hepinize yasatsin bu gunleri insallah.

Oh oh maşallah canım ne mutlu size darısı bizimkilerinde başına inşallah:)))

Ağzına yüreğine sağlık Serapcım, ne güzel dualar etmişsin, Allah kabul etsin. Bende bugün evdeyim gitmedim işe. Şöyle cumadan önce Kuran okudum dualar ettim Rabbim kabul eder inşallah. Bazen çok yoruluyorum kızlar çok güçsüz hissediyorum kendimi, umutsuz değilim ama yorgunum. Allahım selamete çıkarır hepimizi inşallah.
Eminecim 200 tane okudum duamızdan.

Canım amin inşallah. Rabbim dualarımızı makbul ve kabul eylesin. Hepimizde var canım o yorgunluk. Bazen bende diyorum o kadar yorgunum ki diye. Ama inşallah güzel günlerimiz geldiğinde tüm bunları unutacağız. Hiç hatırlamayacağız bile. Rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin..

eşinin de böyle düşünmesi çok güzel. kadın dr lar da bizimle aynı acıları yaşadıkları için ruhsuzlaşıyorlar. ama erkekler bizlere daha kutsal bir varlık olarak bakıyorlar, neticede bir canlı büyütüyoruz içimizde, acılarlada, bas bas bağıra doğuruyoruz, bilmiyorlar, anlayamıyorlar canımızın ne kadar çok acıdığını ve kıyamıyorlar. ben böyle düşünüyorum. ilk bu topiğe üye olduğumda en meşhur ve iyi kadın doğumcuları araştırmış ve not almıştım.sonra bir baktım ki 10 tane falan dr yazmışım ama içlerinde bir tane bile kadın dr yok)eşim de önceleri hep çekinirdi erkek olmasın, kadın olsun falan derdi. kızımda kadındı hatta dr um. eşim bu konuda hassas olunca kayınvalidem hep derdi ona, kadın doğumcuların en iyileri erkek olur diye. o da öyle diye diye eşim de ikna oldu. ben de bak dedim önerilen dr ların arasında bir tane bayan dr yok diye. şimdi aştık biz bu meseleyi, hiç mevzusu bile olmuyor

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah bir tektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış ve doğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı: 115
ceylinn38- Zehra:
*senay079- Şenay: 1366
*slvy1987- Selvi:
sevinc007- Sevinç: 1000
eoe- Emine: 65
serap06_06- Serap: 1200
rengarenk00 - Serpil: 50
*nazka86 - Nazife: 200
umud40- Vildan: 200
hildan - Hilal:
muco509- Emel:
Eylül06- Berna: 140
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül: 250
06 kelebek- Neşe: 100
*Şenayın arkadaşı- Gülin:
Mayd- Aycan: 140
Atis- Senem:
330ml- Sultan: 510
Adalet1990 tuğçe
Gül_neva- İrem:
TOPLAM 5336
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 23.05.2013
DUALAMA TARİHİ: 30.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

kızlar bugün kese net olarak görüldû Allahıma bin şükür darısı hepinizin başına.amin. eminecim biz 2 gün arka arkaya doktor tavsiyesini dinledik yumurtlamada Allahımda izin verdi oldu cok sükür.bu arada 41 ihlas okudum ama devam ediyorum duaya.ayrıca her duamda varsınız hepiniz.bilgisayarım yapılsın tek tek yazacagım tüm belirtileri yaptıklarımı.hoscakalın.

kızlar bende ihlas okumak istiyorum
ama anlamadığım bişey var kaç tane okumak gerekiyo 30 una kadarmı okunucak sadece
ve ne için okunucak

kızlar bende ihlas okumak istiyorum
ama anlamadığım bişey var kaç tane okumak gerekiyo 30 una kadarmı okunucak sadece
ve ne için okunucak

hayirli saglikli bebeklerimiz olsun diye okuyoruz canim ihlasi.her persembe dualama yapiyoruz.kim ne kadar okursa miktari okudukca ekletiyor.her persembe sirayla bie arkadasimiz dualam yapitir.yasin okuyor.baska caninin istedigi sureler varsa okuyor ve duamiz yazan kismi okuyor. katilmak istiyorsan gercek adini ve kac adet okudugunu soylersin bana.duaya baslamadan once gonlunce kendin ve bizlerin saglikli hayirli evlatlari olmasi icin dua ederssin.haftaya baska duaya geccez.

canım benim 2 tane bebeğim var biri 13 yaşında diğeride 3 aylık
allah bebek sahibi olamayanlara versin inşallah
bendede kan pıhtılaşması var
5 tanede düşüğüm var 2. oğlumdan önce
bebek isteyipte her ay elinin boş kalması ne demektir biliyorum
bende hem sizlerin bebeği olsun hemde benim bebişler sağlıklı olsun diye okim
birde belki benim sağlıklı bi kızım olur
adım nihal

moralim cok bozuk ya gece karnım agrıyordu sabah uyandım WC ye gittim kabızda oldum zaten büyün abdestimi yapaken zorladım biraz sonra koyu renk akıntım geldi kan da degildide ama kahverengi koyu bi renk akıntıydı yerlesme den dolayı desem kese zaten yerlesdiki bu ne olabilir arkadaslar daha önce sanki okumusdum böyle seyler aspirinden dolayı oluyor felan yazıyordu burda bendedemi o yüzdenki ??? pazartesi olsunda doktora gidecem...normalde persembe gitmeliyimde icim rahat degil bu koyu renk akıntıyı görünce ne olur bana dua edin bu seferde bebegimi kaybetmeyim

Canim dur bakalim sikca canini hemen.ilk haftalarda akinti olabiliyor.ikinmayla da alakali olmus olabilir.kahverengi akinti endise verici degildir genelde.az mi geldi.devami gelirse dr una ulasabiliyorsan ara sor.aspirini kesebilir.ama dr una sormadan birsey yapma.bu arada da dinlen.yorma kendini.yat.

Arkadaşlar günaydın, ben de kan pıhtılaşması var bu ay hamilelik düşünüyoruz. doktorlar aspirine hamile olduğunu anlayınca başla dediler. sizce doğru mu? bir de coraspirin mi babypirin mi iyi aspirin markası farkediyor mu? iğneye de kalp atışları duyunca başlayacağız dediler merak ediyorum bu şekilde mi tedavi. beni bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar bendede mthfr 1298 heterozigot var,doktorum hamile kalmadan önce bişey kullanmana gerek yok,hamile kalınca iğne başlıcaz dedi,sizce hamile kalmadan önce bişey kullanmak gereklimi,kafam çok karştı arkadaşlar,cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…