Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım akıntı koyuysa eski kanama diyo doktorlar kırmızıya dönmedikçe sorun yok sen yinede doktora gidene kadar yat dinlen soluna yat sürekli inşallah bebeğin seni bırakmaz

bence hamilelikten önce düşük miktarda kan sulandırıcı iyi olur
ben hamile kaldıktan sonra öğrenmiştim kan pıhtılaşmamı
doktor keşke bu ay hemilelik olmasaydı geç kalmış olabiliriz kan sulandırıcılar için demişti
hamileliğimi öğrenelide 5 gün olmuştu

benim bildiğim kadarıyla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
ben aspirinide kan sulandırıcı iğneyide hemen kullanmaya başladım hamilelikten öncede kullananlar oluyo
doğuma 2 gün kala bırakmıştım

canım sen dinlen bol bol dua et. dr a da git tabi. bak ben iki defa düşük yaşadım 1 damla bile kanamam olmadı. bir arkadaş var burda tam 3 ay boyunca kanaması oldu az az dr aspirini kesti şimdi 32. haftasında doğumuna az kaldı. yani demem o ki o bebek yaşayacaksa ne kadar kanama olsa da yaşıyor.
bu konuda dr lar fikir birliğine varmış değil. benim dr sadece folbiol dedi. hamile kalıncada coraspin ve clexan

senin muttasyonun bir tane olduğu için böyle demiş olabilir. ben de sadece folbiol kullanıyorum gebelik beklerken.

kızlar dün korudaydım dr ümit beye sonuçlarımı gösterdim. en son 3 ay önce gitmiştim. dr beni görür görmez ismimle hitap etti ve ne yaşadıysam hastalığıma dair bir bir sordu. son düşüğümde bebeğimde turner sendromu vardı. dr bunun tesadüfi olduğunu ve düşüğün de buna bağlı olduğunu söyledi. bütün testlerime bakarak gebelik öncesi coraspin kullanmana gerek yok dedi sadce folbiol kullanmamı, gebelik olduğunda da hemen aramamı söyledi. ben dr umdan memnunum hiç paragöz bir insan değil durumumuzu kullanan kişiler gibi değil. biz çıkarken muyane ücreti ödeyecektik kendisi ödememizi sekreterine söyledi. ben sadece sonuçlarına baktım dedi. halbuki ultrasondan bile bakmıştı. aslında kürtajımı bu dr yaptığı için hiç de iyi anılarım yoktu ama dra çok güvendim en önemlisi de bu galiba.

cvplarınız icin cok tsk ederim bende öyle yapıyorum uzanıyorum dinleniyorum arada wc gidip bakıyorum akıntı kesildi suanlık gelmiyor ama sabah baya gelmisdi ve parcalarda gelmisdi hani akıntı ile parcalar gelir ya dokandım bakdım cok sıvı degildi et gibiydi aceba dedim keseye ayitmi ?? ama bu sabah düsük yaptıysam kese felan geldiyse kanlı olması gerekmezmi?? ve cok grılı olmazmı tamam arada karnım agrıdı da düsük sırasında cok agrı olmazmı ?? of pazartesi olsunda ilk isim doktora gitmek insallah aklıma gelen degildir insallah hersey yolundadır...

senin muttasyonun kaçtı arkadaşım,banada doktor folbiola devam hamile kalınca iğne dedi doktorumuda yıllardır tanıyorum devamlı ona gidiyorum,ama yinede korkuyorum tekrar düşük yaşarmıyım die.

canım iyisini düşün kendini strese sokma
eğer düşük yapmış olsaydın kırmızı akıcı kan gelirdi
sancı her zaman çok olmayabiliyo kişisine göre değişiyo ama kanama muhakkak oluyo
seninki muhtemelen eski kanamadır bebekle alakalı değildir
inşallah bebeğinde sana sıkıca tutunurda bu olaydan etkilenmez
sakın kalkma doktora gidene kadar
her şeyin hayırlısı dicek bişey yok
ben 5 kere yaşadım bu talihsiz olayı malesef
hepsindede benim için hayırlı olan bebek bu değilmiş dedim
ve hiç bir zaman pes etmedim sonuç bebeğim kucağımda

benim bildiğim kadarıyla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
ben aspirinide kan sulandırıcı iğneyide hemen kullanmaya başladım hamilelikten öncede kullananlar oluyo
doğuma 2 gün kala bırakmıştım

hamilelikten önce bişey kullandınmı arkadaşım.birde hangi muttasyon seninki

azranur arkadaşım ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. sence doktora gideyim mi geç olmadan asprine başlamam gerekiyor mu. bu hafta hamile kalmış olabilirm beni bilgilendirir misin

hamilelikten önce bişey kullandınmı arkadaşım.birde hangi muttasyon seninki

ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. 2 düşük yaptım korkuyorum yine olur diye. üç doktor da hamile kaldığını öğrendiğinde başla dedi. emin olamıyorum yine de.bu hafta hamile kalmış olabilirim ne yapmalıyım

cok gecmis olsun canım...peki o düsüklerde bebegin kalbimi durdu ??? yoksa öyle düsükmü oldu kanamalı felan ??? yani suan bende düsük degildir öylemi ?? yani benden parcalar geldide aceba keseye ayitmi dedim...ama kesinlikle kan görmedim ama kahverengiydi hepsi cokda kahverengi degildi ama offff...tekrar cok gecmis olsun cok sevindim adına suan bebegin kucagında diye...

azranur arkadaşım ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. sence doktora gideyim mi geç olmadan asprine başlamam gerekiyor mu. bu hafta hamile kalmış olabilirm beni bilgilendirir misin

canım bende MTHFR (677 C/T) Heterizigot var buna ragmen hemen aspirine baslattılar sonra gebe kaldıgın an kese gözükdügü an igneye baslicaz dediler...suan gebeyim kesede gözükdü igneyede basladım hem aspirin hem igne kulanıyorum benim hic bilgim yok bu konularda doktorlarda hepsi aynı fikirde degilmis..kimisi aspirin hic kulandırmıyormus kimisi gebe kalınca baslatıyormus ignede kimisi gebe kalmadan baslatıyormus kimisi kese gözükdügü an kimiside kalp atısı alındıgı an baslatıyormus igneye...yani cok fikirler degisiyo...ve bende suan kararsızım bugün kahverengi akıntım var bende huylandım aceba cokmu erken basladım igneye felan filan...yani arkadasım ben sana bu konuda yardımcı olamicam bende kendime biseyin cevabını veremiyorum ama burda cok bilgili arkadaslar var..genelde hafta icin cok kalabalık bu topik..arkadaslar görünce sorunu mutlaka cevaplarlar...hafta sonu cok kisi girmiyor ama eminim pazartesi sana o bilgili arkadaslar cvp verir...

çok teşekkür ederim yine de. hafta içi inşallah arkadaşlar yardımcı olurlar korkuyorum geç kalmak istemiyorum

çok teşekkür ederim yine de. hafta içi inşallah arkadaşlar yardımcı olurlar korkuyorum geç kalmak istemiyorum

eminim hafta ici arkadaslar kesin sana cvp yazarlar belkide bugün yarın ugrarlar topige..cok bilgililer ve cevaplamadan gecmiyorlar bilgilerini herkesle paylasıyorlar...ben kendim daha yeni ögrendim bu hastalıgı kendimde benim inan fazla bilgim yok o yüzden senide yanlis yönlendirmek istemem...bak ilk sayfaya bakarsan orda kümlerde ne var yazıyor..kac düsük hangi gende ne var...kac dogum yapmıs ne kulanmıs yazıor birde istersen oraya bak seninle aynı olan varmı diye ilk sayfada...

benim 4 mutasyonum var. mtfhr a1298t ve c677t heterozigot, 4g/5g , faktör 13 heterozigot

canım ben sonucarımı bu hafta aldım ama bende cok gene bakmamıslar bende tek 3 gene bakmıslar...

Faktör V (1691 G/A)
Faktör II (20210 G/A)
MTHFR (677 C/T)

bende senin gibi MTFHR a1298t yada Faktör 13 felan yok ?? off ya bende neden böyle yapmıslar ya

canım bence coraspin ve folikasit e başlayabilirsin. ama öncelikle tahlil sonuçlarını dr.a göstermen gerekiyor. o nerse onu yapacaksın. eğer hamilelik şüphen varsa da biran evvel kan tahlilinde b hcg ye baktır ve eğer pozitif çıkarsa da sana iğne başlatacak bir dr.a görün ve sana iğne başlaması konusunda ısrarcı ol.

slm arkadaşlar hastaneden biraz önce geldim. Pzt.i adet olmam lazımdı çarşamba test yaptırmıştım beta hcg 86 çıkmıştı perşembede iğneye başlamıştık. 1 saat önce lekelenmem oldu hemen koştum dr,a. Tabi dr. Yoktu aradılar bana bir tane düşük koruyucu iğne yaptılar ve tekrar beta hcg testi yaptılar eve geldllm sonucu daha öğrenmedim ama çok korkıuyorum ya bu 4. İnşallah düşük olmaz ben 677mhft heterezigotum bu arada benzer olay yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…