moralim cok bozuk yagece karnım agrıyordu sabah uyandım WC ye gittim kabızda oldum zaten büyün abdestimi yapaken zorladım biraz sonra koyu renk akıntım geldi kan da degildide ama kahverengi koyu bi renk akıntıydı yerlesme den dolayı desem kese zaten yerlesdiki bu ne olabilir arkadaslar daha önce sanki okumusdum böyle seyler aspirinden dolayı oluyor felan yazıyordu burda bendedemi o yüzdenki ??? pazartesi olsunda doktora gidecem...normalde persembe gitmeliyimde icim rahat degil bu koyu renk akıntıyı görünce ne olur bana dua edin bu seferde bebegimi kaybetmeyim
arkadaşlar bendede mthfr 1298 heterozigot var,doktorum hamile kalmadan önce bişey kullanmana gerek yok,hamile kalınca iğne başlıcaz dedi,sizce hamile kalmadan önce bişey kullanmak gereklimi,kafam çok karştı arkadaşlar,cevaplarsanız sevinirim
Arkadaşlar günaydın, ben de kan pıhtılaşması var bu ay hamilelik düşünüyoruz. doktorlar aspirine hamile olduğunu anlayınca başla dediler. sizce doğru mu? bir de coraspirin mi babypirin mi iyi aspirin markası farkediyor mu? iğneye de kalp atışları duyunca başlayacağız dediler merak ediyorum bu şekilde mi tedavi. beni bilgilendirirseniz sevinirim
canım sen dinlen bol bol dua et. dr a da git tabi. bak ben iki defa düşük yaşadım 1 damla bile kanamam olmadı. bir arkadaş var burda tam 3 ay boyunca kanaması oldu az az dr aspirini kesti şimdi 32. haftasında doğumuna az kaldı. yani demem o ki o bebek yaşayacaksa ne kadar kanama olsa da yaşıyor.moralim cok bozuk yagece karnım agrıyordu sabah uyandım WC ye gittim kabızda oldum zaten büyün abdestimi yapaken zorladım biraz sonra koyu renk akıntım geldi kan da degildide ama kahverengi koyu bi renk akıntıydı yerlesme den dolayı desem kese zaten yerlesdiki bu ne olabilir arkadaslar daha önce sanki okumusdum böyle seyler aspirinden dolayı oluyor felan yazıyordu burda bendedemi o yüzdenki ??? pazartesi olsunda doktora gidecem...normalde persembe gitmeliyimde icim rahat degil bu koyu renk akıntıyı görünce ne olur bana dua edin bu seferde bebegimi kaybetmeyim
bu konuda dr lar fikir birliğine varmış değil. benim dr sadece folbiol dedi. hamile kalıncada coraspin ve clexanArkadaşlar günaydın, ben de kan pıhtılaşması var bu ay hamilelik düşünüyoruz. doktorlar aspirine hamile olduğunu anlayınca başla dediler. sizce doğru mu? bir de coraspirin mi babypirin mi iyi aspirin markası farkediyor mu? iğneye de kalp atışları duyunca başlayacağız dediler merak ediyorum bu şekilde mi tedavi. beni bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar bendede mthfr 1298 heterozigot var,doktorum hamile kalmadan önce bişey kullanmana gerek yok,hamile kalınca iğne başlıcaz dedi,sizce hamile kalmadan önce bişey kullanmak gereklimi,kafam çok karştı arkadaşlar,cevaplarsanız sevinirim
canım sen dinlen bol bol dua et. dr a da git tabi. bak ben iki defa düşük yaşadım 1 damla bile kanamam olmadı. bir arkadaş var burda tam 3 ay boyunca kanaması oldu az az dr aspirini kesti şimdi 32. haftasında doğumuna az kaldı. yani demem o ki o bebek yaşayacaksa ne kadar kanama olsa da yaşıyor.
bu konuda dr lar fikir birliğine varmış değil. benim dr sadece folbiol dedi. hamile kalıncada coraspin ve clexan
senin muttasyonun bir tane olduğu için böyle demiş olabilir. ben de sadece folbiol kullanıyorum gebelik beklerken.
cvplarınız icin cok tsk ederim bende öyle yapıyorum uzanıyorum dinleniyorum arada wc gidip bakıyorum akıntı kesildi suanlık gelmiyor ama sabah baya gelmisdi ve parcalarda gelmisdi hani akıntı ile parcalar gelir ya dokandım bakdım cok sıvı degildi et gibiydiaceba dedim keseye ayitmi ?? ama bu sabah düsük yaptıysam kese felan geldiyse kanlı olması gerekmezmi?? ve cok grılı olmazmı tamam arada karnım agrıdı da düsük sırasında cok agrı olmazmı ?? of pazartesi olsunda ilk isim doktora gitmek insallah aklıma gelen degildir insallah hersey yolundadır...
benim bildiğim kadarıyla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
ben aspirinide kan sulandırıcı iğneyide hemen kullanmaya başladım hamilelikten öncede kullananlar oluyo
doğuma 2 gün kala bırakmıştım
hamilelikten önce bişey kullandınmı arkadaşım.birde hangi muttasyon seninki
canım iyisini düşün kendini strese sokma
eğer düşük yapmış olsaydın kırmızı akıcı kan gelirdi
sancı her zaman çok olmayabiliyo kişisine göre değişiyo ama kanama muhakkak oluyo
seninki muhtemelen eski kanamadır bebekle alakalı değildir
inşallah bebeğinde sana sıkıca tutunurda bu olaydan etkilenmez
sakın kalkma doktora gidene kadar
her şeyin hayırlısı dicek bişey yok
ben 5 kere yaşadım bu talihsiz olayı malesef
hepsindede benim için hayırlı olan bebek bu değilmiş dedim
ve hiç bir zaman pes etmedim sonuç bebeğim kucağımda
azranur arkadaşım ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. sence doktora gideyim mi geç olmadan asprine başlamam gerekiyor mu. bu hafta hamile kalmış olabilirm beni bilgilendirir misin
canım bende MTHFR (677 C/T) Heterizigot var buna ragmen hemen aspirine baslattılar sonra gebe kaldıgın an kese gözükdügü an igneye baslicaz dediler...suan gebeyim kesede gözükdü igneyede basladım hem aspirin hem igne kulanıyorum benim hic bilgim yok bu konulardadoktorlarda hepsi aynı fikirde degilmis..kimisi aspirin hic kulandırmıyormus kimisi gebe kalınca baslatıyormus ignede kimisi gebe kalmadan baslatıyormus kimisi kese gözükdügü an kimiside kalp atısı alındıgı an baslatıyormus igneye...yani cok fikirler degisiyo...ve bende suan kararsızım bugün kahverengi akıntım var bende huylandım aceba cokmu erken basladım igneye felan filan...yani arkadasım ben sana bu konuda yardımcı olamicam bende kendime biseyin cevabını veremiyorum ama burda cok bilgili arkadaslar var..genelde hafta icin cok kalabalık bu topik..arkadaslar görünce sorunu mutlaka cevaplarlar...hafta sonu cok kisi girmiyor ama eminim pazartesi sana o bilgili arkadaslar cvp verir...
çok teşekkür ederim yine de. hafta içi inşallah arkadaşlar yardımcı olurlar korkuyorum geç kalmak istemiyorum
senin muttasyonun kaçtı arkadaşım,banada doktor folbiola devam hamile kalınca iğne dedi doktorumuda yıllardır tanıyorum devamlı ona gidiyorum,ama yinede korkuyorum tekrar düşük yaşarmıyım die.
benim 4 mutasyonum var. mtfhr a1298t ve c677t heterozigot, 4g/5g , faktör 13 heterozigot
azranur arkadaşım ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. sence doktora gideyim mi geç olmadan asprine başlamam gerekiyor mu. bu hafta hamile kalmış olabilirm beni bilgilendirir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?