canım bu hafta hamile kalmış olabilirim belli değil. en erken kan testi ne zaman çıkar biliyor musun? iki doktora da gösterdim sonuçlarını ikisi de hamile kaldığını öğrenince dedi. adetin gecikince öğrenir aspirine başlarsın dedi. birisi coraspirin birisi babypirin veya ecopirin önerdi farkediyor mu?canım bence coraspin ve folikasit e başlayabilirsin. ama öncelikle tahlil sonuçlarını dr.a göstermen gerekiyor. o nerse onu yapacaksın. eğer hamilelik şüphen varsa da biran evvel kan tahlilinde b hcg ye baktır ve eğer pozitif çıkarsa da sana iğne başlatacak bir dr.a görün ve sana iğne başlaması konusunda ısrarcı ol.
slm arkadaşlar hastaneden biraz önce geldim. Pzt.i adet olmam lazımdı çarşamba test yaptırmıştım beta hcg 86 çıkmıştı perşembede iğneye başlamıştık. 1 saat önce lekelenmem oldu hemen koştum dr,a. Tabi dr. Yoktu aradılar bana bir tane düşük koruyucu iğne yaptılar ve tekrar beta hcg testi yaptılar eve geldllm sonucu daha öğrenmedim ama çok korkıuyorum ya bu 4. İnşallah düşük olmaz ben 677mhft heterezigotum bu arada benzer olay yaşadınız mı
canım ebe baktı kana akışkan değil bu iyi dedi koruyucu iğne vurdu inşallah kesilir çok azda olsa kahverengi leke geliyor beta hcg yi öğrendim 186 ya yükselmiş çarşamba 86dı. Progesteron da 30 muş. O kadar çok korkuyorum ki sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben 0.4 lük iğne corasprin folibol kullanıyorum senin nasıl kanama durumun azdır inşallah sırt üstü yat olur mu pzt.i gelsin demiş dr.um inşallah inşallah bi aksilik olmazda alırız kucağımıza bebekleri. Bi de beta hcg kaç senin
canım ebe baktı kana akışkan değil bu iyi dedi koruyucu iğne vurdu inşallah kesilir çok azda olsa kahverengi leke geliyor beta hcg yi öğrendim 186 ya yükselmiş çarşamba 86dı. Progesteron da 30 muş. O kadar çok korkuyorum ki sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben 0.4 lük iğne corasprin folibol kullanıyorum senin nasıl kanama durumun azdır inşallah sırt üstü yat olur mu pzt.i gelsin demiş dr.um inşallah inşallah bi aksilik olmazda alırız kucağımıza bebekleri. Bi de beta hcg kaç senin
slm canim dr undan mytlu ayrilmissin.sevindim.aspirine gebeliklemi baslitcakmis peki.igne icin ne dedi.kullandiracakmi.kan sonuclArin iyimiymis.sincan koruya gitmistin degilmi.muayene icreti ne kadar canim.dr una guvenmen cok onemli tabi canim.senin adina cok sevindim.kızlar dün korudaydım dr ümit beye sonuçlarımı gösterdim. en son 3 ay önce gitmiştim. dr beni görür görmez ismimle hitap etti ve ne yaşadıysam hastalığıma dair bir bir sordu. son düşüğümde bebeğimde turner sendromu vardı. dr bunun tesadüfi olduğunu ve düşüğün de buna bağlı olduğunu söyledi. bütün testlerime bakarak gebelik öncesi coraspin kullanmana gerek yok dedi sadce folbiol kullanmamı, gebelik olduğunda da hemen aramamı söyledi. ben dr umdan memnunum hiç paragöz bir insan değil durumumuzu kullanan kişiler gibi değil. biz çıkarken muyane ücreti ödeyecektik kendisi ödememizi sekreterine söyledi. ben sadece sonuçlarına baktım dedi. halbuki ultrasondan bile bakmıştı. aslında kürtajımı bu dr yaptığı için hiç de iyi anılarım yoktu ama dra çok güvendim en önemlisi de bu galiba.
canim bence eline pihti gibi seyler gelmis olmali.sen adet olmadinya simdi bence o yuzden adet doneminde olusan akintilar bunlar.yni taze kan degil.eski kan bence canim.ben en son dusuk yapmistimya acayip bir kanamam olmustu.ben parca vs gormemistim ve aynen adet kanamasi gibiydi.dusukler hep boylemi olur bilmiyorum ilk kex yaptim.aklin kotu sey getirme.iyi dusun.ayaklarinin altina yastik koy ve uzan surekli.cvplarınız icin cok tsk ederim bende öyle yapıyorum uzanıyorum dinleniyorum arada wc gidip bakıyorum akıntı kesildi suanlık gelmiyor ama sabah baya gelmisdi ve parcalarda gelmisdi hani akıntı ile parcalar gelir ya dokandım bakdım cok sıvı degildi et gibiydiaceba dedim keseye ayitmi ?? ama bu sabah düsük yaptıysam kese felan geldiyse kanlı olması gerekmezmi?? ve cok grılı olmazmı tamam arada karnım agrıdı da düsük sırasında cok agrı olmazmı ?? of pazartesi olsunda ilk isim doktora gitmek insallah aklıma gelen degildir insallah hersey yolundadır...
iste o igne,aspirin,ve bunlara baslama zamani.hNgisi dogru. bunu aramizda bilen yok canim. yapacagimiz tek sey aklimizin mantigimizin kabul ettigi dr a devam etmek.ona guvenmek ve ne diyorsa yapmak.sen igbeye erken mi basladim acaba diyorsun.benim dr adet gunu baslatiyo igneye:))hangisi dogru bilmiyorum.aklım cok karısık... aceba diyorum igneye cokmu erken basladımhem aspirin hem igne cokmu geldi aceba oda zararmı verdi ??
canim bazi degerlere bakiliyor onlarda birsey cikmaxsa digerlerine baktiriyormus bazi dr lar.birsey cikmasaydi baktirirdi belku dr un.canım ben sonucarımı bu hafta aldım ama bende cok gene bakmamıslar bende tek 3 gene bakmıslar...
Faktör V (1691 G/A)
Faktör II (20210 G/A)
MTHFR (677 C/T)
bende senin gibi MTFHR a1298t yada Faktör 13 felan yok ?? off ya bende neden böyle yapmıslar ya
gwcmis olsun. seni rahatlatirmi bilmiyorum ama.ben sin dusugumde (kanamayla dusuk yaptim)progesteron degerim 5ti cok dusuktu.o yuzden rahat ol bence degerin gayet iyi.icinj ferah tut ve ayaklarini yuksek tutup uzan.kabiz olmamay ozen goster.canım ebe baktı kana akışkan değil bu iyi dedi koruyucu iğne vurdu inşallah kesilir çok azda olsa kahverengi leke geliyor beta hcg yi öğrendim 186 ya yükselmiş çarşamba 86dı. Progesteron da 30 muş. O kadar çok korkuyorum ki sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben 0.4 lük iğne corasprin folibol kullanıyorum senin nasıl kanama durumun azdır inşallah sırt üstü yat olur mu pzt.i gelsin demiş dr.um inşallah inşallah bi aksilik olmazda alırız kucağımıza bebekleri. Bi de beta hcg kaç senin
hamilelikten önce kansulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar varmı.ben hep hamile kalır kalmaz iğneye başladım.olmadı.şuan çocuk düşünüyorum.bu sefer öncesinden başlamak istiyorum ama doktorum kabul etmiyor.sanada yazık diyor.hamilelik öncesinde iğne kullanıpta doğanlar olduğnu söylüyolar.ama çoğu doktorlar bunu kabul etmiyolar.siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar.
hamilelikten önce bişey kullandınmı arkadaşım.birde hangi muttasyon seninki
cok gecmis olsun canım...peki o düsüklerde bebegin kalbimi durdu ??? yoksa öyle düsükmü oldu kanamalı felan ??? yani suan bende düsük degildir öylemi ?? yani benden parcalar geldide aceba keseye ayitmi dedim...ama kesinlikle kan görmedim ama kahverengiydi hepsi cokda kahverengi degildi ama offff...tekrar cok gecmis olsun cok sevindim adına suan bebegin kucagında diye...
canım bu hafta hamile kalmış olabilirim belli değil. en erken kan testi ne zaman çıkar biliyor musun? iki doktora da gösterdim sonuçlarını ikisi de hamile kaldığını öğrenince dedi. adetin gecikince öğrenir aspirine başlarsın dedi. birisi coraspirin birisi babypirin veya ecopirin önerdi farkediyor mu?
bir de iğneyi birisi kalp atışları başladığı zaman birisi de adetin gecikince yani hamile kaldığını öğrendiğinde dedi hangisi doğru söylüyor anlamadım ki ne yapmalıyım sence coraspirin almıştım her ihtimale karşı sence 1 hafta sonra adetime bir hafta kala yani başlayayım mı aspirine. buradaki doktorlar bu konuda iyi değiller tekrar düşük yaşamak istemyorum. bu arada folik asit 2 aydır kullanıyorum
canım allah bilir ama şöyle söylim
benim düşüklerimden birinde çok fazla kanamam ve çok sancım olmuştu öyle böyle bi kanamada değil kocaman elim büyüklüğünde parçalar düşürmüştüm keseyide daha yeni görmüştük
o gece doktora ulaşamadım ertesi sabah doktora koştum
kanamanın bebekten gelmediğini ama bu kadar kanamaya bebeğin dayanamayacağını söyledi
bir kaç gün sonrada düşük oldu zaten
ama senin kahverengi kan değil bebeğin duruyo olma olasılığı yüksek
en büyüğü 3 aylıktı düşüklerimin
bebek oluştu ama kalp atmadı
darısı başına canım bu gün senin için çok dua ettim allahım kabul eder inşallah
ALLAH razı olsun canım benim...duygulandımsenin icin cok dua ettim yazmıssın ya...cok cok tsk ederim...AMİNNNNNNNNNNN....hayırlısı olsun bakalım pazartesi ilk isim doktora gitcem...İNSALLAH dedigin gibi bebek daha gözükmedide İNSALLAH kese duruyordur ve bebegimde gözükür İNSALLAH zamanı gelince...pazartesi 5 haftalık olacak daha kalp sesi icin cok erken ama en azından kese zarar görmemis ve HCG de züksek cıkarsa cok sevinirim Progesteronuda ölcüreyim...İNSALLAH hersey yolundadır...
Eminecigim İNSALLAH seninde dedigin gibidir İNSALLAH eski kandır....taze kan degildir bu sabahki gelen kahverengi akıntıbugün hep yattım tek WC ye kalkdım ve arada yemek icin bisiler almaya kalkdım yoksa hep uzandım ama belim üzerinemi uzanmalıyım sadece ben cogunlukla sol tarafıma yattımda...
emine sana bişey sorucam en son 3 mayıs adet günüm 1 haziran beklenen adet 24 mayısta gebelik testi yaptırdım kan da negatif sence erkenmi 30 günde bir olurum.sence bidaha test yaptırayımmı erkenmi yoksa olsa çıkarmıydı...bu arada sen ne yaptın
iyi bari dr un igne de kullandiracakmis.canım çok tşk ederim. dr aslında ciddi bir mutasyonumun olmadığını iğneye gerek duymadığını söyledi ama yine de tedbir amaçlı gebelik başlayınca 0.4 lük iğne ve coraspin başlatacak. gebe kalana kadar da folbiol. muayne ücreti 97 tl. ben balgat koruya gttim. sincanda alışveriş yapacaktık vazgeçtik kızılayda yaptım. alibabacana gitmedim o yüzden. ama gidince yazarım.
emine sana bişey sorucam en son 3 mayıs adet günüm 1 haziran beklenen adet 24 mayısta gebelik testi yaptırdım kan da negatif sence erkenmi 30 günde bir olurum.sence bidaha test yaptırayımmı erkenmi yoksa olsa çıkarmıydı...bu arada sen ne yaptın
ben de faktör v heterozigot ve mthfr-a 1298 heterozigot var. 2 düşük yaptım korkuyorum yine olur diye. üç doktor da hamile kaldığını öğrendiğinde başla dedi. emin olamıyorum yine de.bu hafta hamile kalmış olabilirim ne yapmalıyım
iyi bari dr un igne de kullandiracakmis.
ben de senin cok ciddi mutasyonun yoktu diye hatirliyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim.
bakarsin ben senden once giderim ali babacanaevime baya yakin.gidersem haber veririm canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?