Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bu hafta hamile kalmış olabilirim belli değil. en erken kan testi ne zaman çıkar biliyor musun? iki doktora da gösterdim sonuçlarını ikisi de hamile kaldığını öğrenince dedi. adetin gecikince öğrenir aspirine başlarsın dedi. birisi coraspirin birisi babypirin veya ecopirin önerdi farkediyor mu?
bir de iğneyi birisi kalp atışları başladığı zaman birisi de adetin gecikince yani hamile kaldığını öğrendiğinde dedi hangisi doğru söylüyor anlamadım ki ne yapmalıyım sence coraspirin almıştım her ihtimale karşı sence 1 hafta sonra adetime bir hafta kala yani başlayayım mı aspirine. buradaki doktorlar bu konuda iyi değiller tekrar düşük yaşamak istemyorum. bu arada folik asit 2 aydır kullanıyorum

Son düzenleme:

gecmis olsun canım...bende MTHFR (C/T) Heterozigotum malesef ben 4 hafta 6 günlük hamileyim...benimde bu sabah kahverengi akıntılarım oldu parcada vardı ama cok sükür kırmızı kan yokdu...sende nasıldı leke hemen hastaneye gitmissin iyi yapmıssın...ben gidemedim esimde bugün nöbetci yarın sabah gelecek eve...simdilik kendimce takip ediyorum eger birdaha gelirse o kahverengi leke bende gitcem hemen hastaneye İNSALLAH gelmez İNSALLAH bir terslik yokdur İNSALLAH düsükle sonuclanmaz ALLAH sanada banada yardımcı olsun..bebegimizi bize bagıslasın....

canım ebe baktı kana akışkan değil bu iyi dedi koruyucu iğne vurdu inşallah kesilir çok azda olsa kahverengi leke geliyor beta hcg yi öğrendim 186 ya yükselmiş çarşamba 86dı. Progesteron da 30 muş. O kadar çok korkuyorum ki sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben 0.4 lük iğne corasprin folibol kullanıyorum senin nasıl kanama durumun azdır inşallah sırt üstü yat olur mu pzt.i gelsin demiş dr.um inşallah inşallah bi aksilik olmazda alırız kucağımıza bebekleri. Bi de beta hcg kaç senin

rahim duvarı ince olup tedavi gören varmı.doktorum ilaca gerek yok.heray değişiyo dedi ama bu halde hamileliği nasıl düşünebilirim.4kürtaj yaşadım.sonuncusu 2,5ay oldu.tekrar düşünüyorum ama bu rahim duvarı inceliği sorun yaratır diye düşünüyorum.okadar doktora gitmiştim kimse bu sorundan bahsetmemişti.demek kürtaj ola ola oldu.kanpıhtılaşması yanında birde bu sorun çıktı.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

hamilelikten önce kansulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar varmı.ben hep hamile kalır kalmaz iğneye başladım.olmadı.şuan çocuk düşünüyorum.bu sefer öncesinden başlamak istiyorum ama doktorum kabul etmiyor.sanada yazık diyor.hamilelik öncesinde iğne kullanıpta doğanlar olduğnu söylüyolar.ama çoğu doktorlar bunu kabul etmiyolar.siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar.

İNSALLAH canım...ben sana özelden yazmısdım istersen bir bak...

Eminecigim 210 tane İhlas süresi okudum..eklersen sevinirim...

Canim oncelikle hayirli olsun hic korkma progeston degerin iyi benimde ayni olmustu benimde progeston 30 du... cok korktum progestan 200 mg hap verdi sabah oglen aksam ictim cok sukur simdi 18 nci haftamdayim ama sakin kendini yorma yat dinlen ayaklarinin altina yastik koy iyi seyler dusun ben sabah aspirin aksam igne oluyorum sen bisey kullaniyomuydun.

slm canim dr undan mytlu ayrilmissin.sevindim.aspirine gebeliklemi baslitcakmis peki.igne icin ne dedi.kullandiracakmi.kan sonuclArin iyimiymis.sincan koruya gitmistin degilmi.muayene icreti ne kadar canim.dr una guvenmen cok onemli tabi canim.senin adina cok sevindim.
eee alisveris ysptinmi alibabacandan?
canim bence eline pihti gibi seyler gelmis olmali.sen adet olmadinya simdi bence o yuzden adet doneminde olusan akintilar bunlar.yni taze kan degil.eski kan bence canim.ben en son dusuk yapmistimya acayip bir kanamam olmustu.ben parca vs gormemistim ve aynen adet kanamasi gibiydi.dusukler hep boylemi olur bilmiyorum ilk kex yaptim.aklin kotu sey getirme.iyi dusun.ayaklarinin altina yastik koy ve uzan surekli.
aklım cok karısık... aceba diyorum igneye cokmu erken basladım hem aspirin hem igne cokmu geldi aceba oda zararmı verdi ??
iste o igne,aspirin,ve bunlara baslama zamani.hNgisi dogru. bunu aramizda bilen yok canim. yapacagimiz tek sey aklimizin mantigimizin kabul ettigi dr a devam etmek.ona guvenmek ve ne diyorsa yapmak.sen igbeye erken mi basladim acaba diyorsun.benim dr adet gunu baslatiyo igneye:))hangisi dogru bilmiyorum.
canim bazi degerlere bakiliyor onlarda birsey cikmaxsa digerlerine baktiriyormus bazi dr lar.birsey cikmasaydi baktirirdi belku dr un.
gwcmis olsun. seni rahatlatirmi bilmiyorum ama.ben sin dusugumde (kanamayla dusuk yaptim)progesteron degerim 5ti cok dusuktu.o yuzden rahat ol bence degerin gayet iyi.icinj ferah tut ve ayaklarini yuksek tutup uzan.kabiz olmamay ozen goster.

ben hamilelil oncesi baslyorum igneye. adetimin ilk gunu baslatiyoe benim dr.ne zaman baslatmanin dogru oldugunu ben de bilmiyirum.

hamilelikten önce bişey kullandınmı arkadaşım.birde hangi muttasyon seninki

5 düşüğümün 2 sinde hiç bişey kullanmadım
3ünde kan sulandırıcı kullandım yinede düştü
en son hamile kaldığımda öğreneli5 gün olmuştu günüm geçelide 8 gün olmuştu
adetimi 3 gün geçince test yapıp öğrendim hemen doktoruma gittim kan sulandırıcı iğne verdi
kan pıhtılaşmasını öğrenince genetik doktoru
günde 5 tane folik asit kan sulandırıcı iğne ve corasprine kullanmamı söyledi
hemen asprine ve folbiol aldım doktor benim moralimi bozmuştu hamilelikten önce başlaman gerekiyodu sonrakinde daha erken başla dedi
c 677t homozigot

emine sana bişey sorucam en son 3 mayıs adet günüm 1 haziran beklenen adet 24 mayısta gebelik testi yaptırdım kan da negatif sence erkenmi 30 günde bir olurum.sence bidaha test yaptırayımmı erkenmi yoksa olsa çıkarmıydı...bu arada sen ne yaptın

canım allah bilir ama şöyle söylim
benim düşüklerimden birinde çok fazla kanamam ve çok sancım olmuştu öyle böyle bi kanamada değil kocaman elim büyüklüğünde parçalar düşürmüştüm keseyide daha yeni görmüştük
o gece doktora ulaşamadım ertesi sabah doktora koştum
kanamanın bebekten gelmediğini ama bu kadar kanamaya bebeğin dayanamayacağını söyledi
bir kaç gün sonrada düşük oldu zaten
ama senin kahverengi kan değil bebeğin duruyo olma olasılığı yüksek
en büyüğü 3 aylıktı düşüklerimin
bebek oluştu ama kalp atmadı
darısı başına canım bu gün senin için çok dua ettim allahım kabul eder inşallah

canım bence aspirine başla 100 lük corasprine eğer hamileysen zaten vericek doktor bi zararı olmazki
pardon yanlış yönlendirmim kan pıhtılaşman varsa eğer hemen başla yoksa başlama
benim fikrim bu karar senin tabiki

canım çok tşk ederim. dr aslında ciddi bir mutasyonumun olmadığını iğneye gerek duymadığını söyledi ama yine de tedbir amaçlı gebelik başlayınca 0.4 lük iğne ve coraspin başlatacak. gebe kalana kadar da folbiol. muayne ücreti 97 tl. ben balgat koruya gttim. sincanda alışveriş yapacaktık vazgeçtik kızılayda yaptım. alibabacana gitmedim o yüzden. ama gidince yazarım.

ALLAH razı olsun canım benim...duygulandım senin icin cok dua ettim yazmıssın ya...cok cok tsk ederim...AMİNNNNNNNNNNN....hayırlısı olsun bakalım pazartesi ilk isim doktora gitcem...İNSALLAH dedigin gibi bebek daha gözükmedide İNSALLAH kese duruyordur ve bebegimde gözükür İNSALLAH zamanı gelince...pazartesi 5 haftalık olacak daha kalp sesi icin cok erken ama en azından kese zarar görmemis ve HCG de züksek cıkarsa cok sevinirim Progesteronuda ölcüreyim...İNSALLAH hersey yolundadır...

Eminecigim İNSALLAH seninde dedigin gibidir İNSALLAH eski kandır....taze kan degildir bu sabahki gelen kahverengi akıntı bugün hep yattım tek WC ye kalkdım ve arada yemek icin bisiler almaya kalkdım yoksa hep uzandım ama belim üzerinemi uzanmalıyım sadece ben cogunlukla sol tarafıma yattımda...

soluna doğru yat canım ayaklarının altınada minder koy hafif yükselt geç televizyonun karşısına kanamayı falanda unut keyfine bak pazartesiye kadar
bence buraya bile girme git yat niye oturuyosun ki

sanirim erken yaptirmissin testi.ama bu konuda pek fikrim yok.aramizda bu konuda yorum yapacaklar olabilir.tabi sen de erken ogrenip igneye baslayim diyorsun haklisin.bekle biraz daha canim.gun gecmeden bir yorum yapmak cok zor.az kalmis bir hafta sonra belli olcak.hayirli sonuc olur insallah canim
ben calisma asamasindayim. benim sat 7si.bakalim.bu ay cok kisi calismalardainsallah cok kisiden hayirli guzel haberler gelir.

iyi bari dr un igne de kullandiracakmis.
ben de senin cok ciddi mutasyonun yoktu diye hatirliyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim.
bakarsin ben senden once giderim ali babacanaevime baya yakin.gidersem haber veririm canim.

canım bence de erken yaptırmışsın varsa b,ile kana geçmesi hcg hormonunun zaman ister. bence pazartesi yaptırırsan kesin sonucu alırsın

benimde kafam çok karışık canım.doktorumada güveniyorum,homozigot olmadığımız için vermemiştir doktor,anladığım kadarıyla heterozigot o kadar korkulcak bişey deil.

iyi bari dr un igne de kullandiracakmis.
ben de senin cok ciddi mutasyonun yoktu diye hatirliyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim.
bakarsin ben senden once giderim ali babacanaevime baya yakin.gidersem haber veririm canim.

Eminecim gunaydin ya su ali babacanin tam tarifini versene kc goksuya yakinmi mesala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…