Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde kafam çok karışık canım.doktorumada güveniyorum,homozigot olmadığımız için vermemiştir doktor,anladığım kadarıyla heterozigot o kadar korkulcak bişey deil.

ne bileyim canım her birisi farklı söylüyor dediğim gibi bu 3. olacak geç kalmak istemiyorum. bir de sence aspirin markası farkediyor mu? bir doktor babypirin veya ecopirin önerdi diğeri coraspirin bilgin var mı senin bu konuda

Eminecim gunaydin ya su ali babacanin tam tarifini versene kc goksuya yakinmi mesala

canim otoban yolu.uzerindeydi.hayal meyal gordugumu hatirliyorum.eryaman goksudan otobana cikinca yol ustunde sagdaydi sanirim.nette adresi vardir belki.bir bak istersen.gidersem tam bilgi veeirim.kc ye cok yakin.

arkadaşlar ben kan pıhtısından dolayı hergün iğne oldum ve sağ salim bebişimi kucağıma aldım.iki buçuk aylık oldu bugün.allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin inş.

bir bilgim yok canım.sen ne zaman öğrendin heterozigot olduğunu.iki gebeliğindede haberin varmıydı.ben doktor vermedende ilaç kullanmak istemiyorum canım.bazen kullanılan ilaç fazla gelirse bu seferde kan fazla sulanıyor,düşük olabiliyormuş,doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok canım.

arkadaşlar ben kan pıhtısından dolayı hergün iğne oldum ve sağ salim bebişimi kucağıma aldım.iki buçuk aylık oldu bugün.allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin inş.

Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin cnm. sende hangi mutasyon vardı arkadaşım.birde hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı.daha önce düşük yaptınmı.çok soru sordum kusura bakma.

ikisinde de bilmiyordum canım. sonra arştırıldı çok doktor dolaştım hepsi farklı şeyler söyledi ne bileyim kafam karıştı

ikisinde de bilmiyordum canım. sonra arştırıldı çok doktor dolaştım hepsi farklı şeyler söyledi ne bileyim kafam karıştı

bende bilmiyordum canım.artık öğrendik ona görede tedavimizi görüp inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.çok doktor gezme canım güveneceğin bir tane doktor bul o ne derse onu yap.güvenmekten başka çaremiz yok,bende yaptım bu hatayı şimdi bir tanesine devam ediyorum,deilse hepsi farklı şeyler söylüyo,ama şunu söyliyim heterozigot çok korkulcak bişiy deil,bu rahatsızlığını bilmeden doğum yapan çok kişi var,bünyene bağlı,onun için kafan rahat olsun.

netti yeni açtım çok kötüydüm daha da gelemedim kendime inşallah bu sefer tutar, benim 3 kaybım var. 3. den sonra zaten öğrendim heterezigot mhft 677 olduğumu. ben sabah asprin öğlen de saat 12:30 ile 13:30 arası da iğne yaptırıyorum yanlız dün saat 11 gibi yaptırmıştım ondan olabilir mi diye düşünüyorum rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dr. bana sabah akşam progestan verdi ama ben dünden beri sabah-öğle-akşam içmeye başladım. canım acaba sende hangi mutasyon var, ne zaman olmuştu lekelenme,

eşim bu konuda başta çok tutucuydu ama yaşadıklarımızdan sonra gözü korktu hangisiyi iyiyse git dedi şartıda çok komik git ama sen muayene olurken ben odaya girmem kapıda beklerim diyor :)) sanki kadın doktorda girebiliyo neyse alışacak artık. sigorta işini tolga hocaya gidip konuşup bir karar verdikten sonraya bıraktım bu arada serap medicana değil demişsin valla kafam karıştı tüp bebek bölümünde dedi sekreteri hatta adet olunca ara sana randevu ayarlayalım medicanadan dedi sen yanlış biliyor olabilirmisin çünkü sigorta medicanadan bir doktor olursa avantajlı oluyor

Benimde 3 kaybim var ben mtrf1298 heterozigotum.ilk ogrendim gun oldu lekelenme sadece birgun surdu ama 3 ay boyunca hapini kullandim simdide haftada bir igneye gectik

Benimde 3 kaybim var ben mtrf1298 heterozigotum.ilk ogrendim gun oldu lekelenme sadece birgun surdu ama 3 ay boyunca hapini kullandim simdide haftada bir igneye gectik

inşallah bir daha da olmaz. canım ya bana dün hastanede düşük önleyici iğne yaptılar şimdi lekelenme yok ama çoook az belli belirsiz sarıyla kahve arası wc ye gidince oluyor. inşallah düşmemiştir. acaba diyorum düştü de iğnenin etkisiyle kanamıyor, sabah erkenden gideceğim dr a sabah nasıl olacak bilemiyorum çok tşk.ler cvp için

kusura bakmayın ben biraz geriden takip ediyorum yeni duamız başlamış elimden geldiğince okumaya çalışıcam hakkınızı helal edin. bu ara çok giremiyorum şükrediyorum tabi ama bu aralar çok tahammülsüzüm şu günler geçsin diye can atıyorum. ne doğru düzgün bişey yiyebiliyorum ne de bişey yapabiliyorum yapmaktan keyif aldığım tekşey yatmak oysa bana çok ters bişey normalde geçmişe çok bakamıyorum herkes iyidir inşallah...

bir tane buldum canım o da devlette hemen bulamıyorum randevu. ama dedi ki hamile olduğunu öğrenince aspirine başlayacağız, kalp atışları duyulduğu zaman da iğneye geçeriz dedi. 2 hafta sonra bellei olacak her şey. şimdi yumurtlama dönemindeyim bakacaz görecez inşallah

ilahi :))esine guldum valla))
tamam canim sigortayla ilgili degisikliklerden bilgi ver bize.ben de hamile kalirsam dusuncem.bir daha gorusurum artik.
canim tolga hoca medicanada digru.ama serabin yazdigi cumleyi yanlis anlamissin.tolga hoca hastanede bize bakmiyor cunku sadece tup bebege bskiyor orda.ama muayenehanede bakiyor bize.serap da bunu demek istemis.o da biliyor.
neticede hicabnnnn

ıyı haftalar hepımıze.ınsallah guzel haberle aldıgımız bır hafta olur.bat bekleyenler ne durumdasınız kac gun var anlatsanıza.ben cumartesı gunu doktor kontrolume gıttım.masallah sorun gorunmuyor.bebısım sıze selam soyledı

yerim ben onu masallah cnm sıze rabbim kucagımıza aldıgımız gunleride gosterir inşallh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…