benimde kafam çok karışık canım.doktorumada güveniyorum,homozigot olmadığımız için vermemiştir doktor,anladığım kadarıyla heterozigot o kadar korkulcak bişey deil.
Eminecim gunaydin ya su ali babacanin tam tarifini versene kc goksuya yakinmi mesala
ne bileyim canım her birisi farklı söylüyor dediğim gibi bu 3. olacak geç kalmak istemiyorum. bir de sence aspirin markası farkediyor mu? bir doktor babypirin veya ecopirin önerdi diğeri coraspirin bilgin var mı senin bu konuda
arkadaşlar ben kan pıhtısından dolayı hergün iğne oldum ve sağ salim bebişimi kucağıma aldım.iki buçuk aylık oldu bugün.allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin inş.
ikisinde de bilmiyordum canım. sonra arştırıldı çok doktor dolaştım hepsi farklı şeyler söyledi ne bileyim kafam karıştıbir bilgim yok canım.sen ne zaman öğrendin heterozigot olduğunu.iki gebeliğindede haberin varmıydı.ben doktor vermedende ilaç kullanmak istemiyorum canım.bazen kullanılan ilaç fazla gelirse bu seferde kan fazla sulanıyor,düşük olabiliyormuş,doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok canım.
ikisinde de bilmiyordum canım. sonra arştırıldı çok doktor dolaştım hepsi farklı şeyler söyledi ne bileyim kafam karıştı
Canim oncelikle hayirli olsun hic korkma progeston degerin iyi benimde ayni olmustu benimde progeston 30 du... cok korktum progestan 200 mg hap verdi sabah oglen aksam ictim cok sukur simdi 18 nci haftamdayim ama sakin kendini yorma yat dinlen ayaklarinin altina yastik koy iyi seyler dusun ben sabah aspirin aksam igne oluyorum sen bisey kullaniyomuydun.
eşin bu konuda tutucu demek. ama şunu söyleyim ki tolga bey çok nazik ve kibar. benim eşim bile sevdi onu.
ben özellikle kadın dr sevmiyorum.bayanlar daha sert oluyor. bana hep öyle denk geldi. ve genelleme yaparsak kadın doğumda erkekler daha iyi nedense) hep meşhur kadın doğumcular erkek oluyo.
iyi bakalım sonuçtan haberdar edersin bizi artık. sigorta işini ne yaptın. kapsamlıca görüştün mu?
Canım sen sigorta düşünüyordun, tolga hocadan dolayımı yaptırmak istedin. Ama tolga hoca medicanada değil muayenehanede bakıyor biliyorsun o sigorta onun için geçerli olmayacaktır o yüzden.. Sende bir git bakalım tolga hocaya bende niyetlendim biraz aslında sende görüşlerini bildir de bu konuda nasıl buldun, emine ve vildan memnunlar inşallah sende memnun kalısnı.
Benim eşimde senin gibi düşünüyor kadın doğumcular erkek olmalı diyor hep. Aslında ben çekiniyordum hep kadına gitmek istiyordum ama ilk gittiğim kadındı ve bana bebeğin düşmüş olduğunu bile o kadar ruhsuz söylemişti ki basit bir şeymiş gibi o zaman bir kadın bir kadını anlar tezimden vazgeçtim.Başına gelmeyen kadın kesinlikle seni doktorda olsa anlamıyormuş..
netti yeni açtım çok kötüydüm daha da gelemedim kendime inşallah bu sefer tutar, benim 3 kaybım var. 3. den sonra zaten öğrendim heterezigot mhft 677 olduğumu. ben sabah asprin öğlen de saat 12:30 ile 13:30 arası da iğne yaptırıyorum yanlız dün saat 11 gibi yaptırmıştım ondan olabilir mi diye düşünüyorum rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dr. bana sabah akşam progestan verdi ama ben dünden beri sabah-öğle-akşam içmeye başladım. canım acaba sende hangi mutasyon var, ne zaman olmuştu lekelenme,
Benimde 3 kaybim var ben mtrf1298 heterozigotum.ilk ogrendim gun oldu lekelenme sadece birgun surdu ama 3 ay boyunca hapini kullandim simdide haftada bir igneye gectik
bende bilmiyordum canım.artık öğrendik ona görede tedavimizi görüp inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.çok doktor gezme canım güveneceğin bir tane doktor bul o ne derse onu yap.güvenmekten başka çaremiz yok,bende yaptım bu hatayı şimdi bir tanesine devam ediyorum,deilse hepsi farklı şeyler söylüyo,ama şunu söyliyim heterozigot çok korkulcak bişiy deil,bu rahatsızlığını bilmeden doğum yapan çok kişi var,bünyene bağlı,onun için kafan rahat olsun.
eşim bu konuda başta çok tutucuydu ama yaşadıklarımızdan sonra gözü korktu hangisiyi iyiyse git dedi şartıda çok komik git ama sen muayene olurken ben odaya girmem kapıda beklerim diyor :)) sanki kadın doktorda girebiliyo neyse alışacak artık. sigorta işini tolga hocaya gidip konuşup bir karar verdikten sonraya bıraktım bu arada serap medicana değil demişsin valla kafam karıştı tüp bebek bölümünde dedi sekreteri hatta adet olunca ara sana randevu ayarlayalım medicanadan dedi sen yanlış biliyor olabilirmisin çünkü sigorta medicanadan bir doktor olursa avantajlı oluyor
ıyı haftalar hepımıze.ınsallah guzel haberle aldıgımız bır hafta olur.bat bekleyenler ne durumdasınız kac gun var anlatsanıza.ben cumartesı gunu doktor kontrolume gıttım.masallah sorun gorunmuyor.bebısım sıze selam soyledı
yerim ben onu masallah cnm sıze rabbim kucagımıza aldıgımız gunleride gosterir inşallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?