kızlar hayırlı cumalar tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben 2 senelik evliyim 2 senedir hiç korunmadık ama iki defa hamile kaldım 2 side hüsranla sonuçlandı. en son kürtajımı 29 aralıkta oldum. 1 ay korunduk. 2 ay kürtaj sonrası kanamam sürdü. yani demem o ki çok zor hamile kalıyorum. kolaylaştırmak için ne yapmalı. eşimin de benim de testlerimiz normal çıkıyor. benim hormonlar eşimin sperm hareketleri gayet normalmiş. ama ben çok üzülüyorum aceleci davranıyorum ama her ay aynı beklentiye girmek daha sonra da hüsrana uğramak beni çok yoruyor.. size şunu soruyorum yumurtanın ve spermin kalitesi için neler yediniz. incir kürü mü yapsam
kızlar hayırlı cumalar tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben 2 senelik evliyim 2 senedir hiç korunmadık ama iki defa hamile kaldım 2 side hüsranla sonuçlandı. en son kürtajımı 29 aralıkta oldum. 1 ay korunduk. 2 ay kürtaj sonrası kanamam sürdü. yani demem o ki çok zor hamile kalıyorum. kolaylaştırmak için ne yapmalı. eşimin de benim de testlerimiz normal çıkıyor. benim hormonlar eşimin sperm hareketleri gayet normalmiş. ama ben çok üzülüyorum aceleci davranıyorum ama her ay aynı beklentiye girmek daha sonra da hüsrana uğramak beni çok yoruyor.. size şunu soruyorum yumurtanın ve spermin kalitesi için neler yediniz. incir kürü mü yapsam
ben bir araştırayım kan grubuna göre beslenmeyi. aslında kafama takmasam bir sorunumuz yok çok şükür de. ama bunu düşünmediğim bir gün bile yok. ben öğretmenim çalışıyorum zaten bir de ing kursuna yazıldım kafamı dağıtsın diye olmadı sadece daha çok yoruldum. tavsiyelerin için çok tşk ederimbende senin gibi hemen hamile kalamayanlardanım
ben son zamanlar kan grubuna göre beslenmeye başlamıştım fazla olan tüm kilolarımı vermiştim
plastik hiç bir ürünü kullanmıyordum
ballı çörekotlu çerezler var marketlerde onlardan yiyordum
spor yapıyordum ve kendime bi uğraş bulmuştum bilgisayar kursuna yazılmıştım haftada 2 gün oraya gidiyordum minibüsle gideceğim yolu yürüyordum
ve kesinlikle hamileliği düşünmüyordum
hatta son hamileliğimde işe girmiştim izin alıp bir haftada tatile gitmiştim o aralarda oğluşum gelmiş
gunaydın cnm bende normalde hemen hamile kalıyordum ama son kaybımdan sonra neredeyse 8 ay gebe kalamadım tamamen stresten kaynaklandıgını ve cok dusunmekten olmadıgını dusunuyorum.Bikac ay eşime keçiboynuzu yedirdim sabah aksam 1 tatlı kaşığı , hatta arada taze kecıboynuzu aldım kaynattım hep suyunu ıctı kendim içinde bikac ay incir kuru yaptım .Tabı doktorada gitttim yumurta arttırıcı ılaclar verdi o da sureklı yumurta takıbı yaptırdım cok sukur sonun da tutundu yavrum tabı sadce gebe kalmakta onemli dgıl umarım saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız .Darısı basınıza cnm hepımız ıcın bol bol dua ediyorum.Umarım yardımcı olabılmısımdır:)
günaydın canım öncelikle geçmiş olsun inş tez zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun incir kürünü bende yaptım şekerim tavan yaptı gebeliğim sürecinde glikoz takibindeydim...dikkat etmeni öneririm
Topallaya topallaya yuruyorum
canım bence sabredemeyeceksen aşılama en iyisi diye düşünüyorum. bence 1-2 ay daha dene olmazsa dr.la görüş ve aşılama için gerekli tedaviye başlasın. gerçi onda da yine beklenti içerisine girip hüsrana uğramak var. ama. elimizden geleni yapacağız artık. benm de öyle düşünüyorum çünkü. eğer korunmayı bıraktığımda 3 ay içerisinde hamile kalamazsam hemen aşılama isteyeceğim. hakkımızda hayırlısı canım.
günaydın arkadaşlar. dün duamızı yaptım. yasin tebareke amenerresulüyü okudum duamızı yaptım. hepinizin ağzına sağlık allah kabul etsin dualarımızı. isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin. hamilelerimize sağlıklı bebişler versin inşallah. emine kızına kardeş versin dualarını kabul etsin. onların günahsız dillerinden dökülen dualar daha çabuk kabul olur. hilal inde oğluna kardeşi sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. rabbim sabır versin. sıhat versin. herşey güzel sonuçlanır hepimiz için. ben kendimi düşündükçe ne zor zamanlardan geçtim diyorum. yemin ederim saçlarımdaki beyazlar hamile kaldıktan sonra felaket bir şekilde arttı. hep sıkıntı. ne hamile kaldığıma sevindim önceleri. hep bir korkuyla kontrollere gittim. şimdi yolun sonuna geldik. sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallah. şimdi tek korkum o doğumda bişey olursa. herşeyin kötüsünü düşünmeye alışmışım sanırım. şurda 15 günden az kaldı belki doğuma ama korkuyorum. halbuki ikinci doğumum bildiğim bbişey ama kızımda olmadığım kadr endişeliyim. uzun yazdım biliyorum kusura bakmayın içimi dökmek istedim. hiç bir zaman pes etmeyin. rabbim bizi böyle sınıyor. dua etmekten başka çaremiz yok. allah kimseyi çocuk diye aratmasın.
kızlar dün gece sizler için o kadar dua ettim ki hep aklıma dilime geliyodu isimleriniz diğer arkadaşlara da dua ettim tabi ama siz hep dilimdeydiniz kuraanımı yasinimi ve diğer dualarımı okuduğumda hep sizler için de dua ettim allah tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve sonucunda sağlıklı bebekler nasip etsin size ve isteyen tüm arkadaşlarımıza
Kızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,
Hildan canim allah razi olsun okadar ihtiyacimiz varki dualara, agzina diline saglik, allahh saglikla yavruna kavustursun seni,beni cok.duygulandirdin, foruma ilk geldigimde senle ilk konustugum zamanlari hatirliyorum, masallah simdi yavruna kavusmana az kaldi, darisi bize olsun insallah selviye,senaya bana,cok opuyorum seni
canım allah senden razı olsun. ben de bugün cuma günü diye sabah bir kaç dua okudum. ve hepimize sağlıklı bebişler istedim. rabbim inşallah kabul eder. hep birbirimizin dualarındayız ne kadar güzel. rabbim seni de tez zamanda sağlıkla kurtarsın inş. buraya kızlar bebeğim şu an kollarımda diye yazarsın canımkızlar dün gece sizler için o kadar dua ettim ki hep aklıma dilime geliyodu isimleriniz diğer arkadaşlara da dua ettim tabi ama siz hep dilimdeydiniz kuraanımı yasinimi ve diğer dualarımı okuduğumda hep sizler için de dua ettim allah tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve sonucunda sağlıklı bebekler nasip etsin size ve isteyen tüm arkadaşlarımıza
canım allah senden razı olsun. ben de bugün cuma günü diye sabah bir kaç dua okudum. ve hepimize sağlıklı bebişler istedim. rabbim inşallah kabul eder. hep birbirimizin dualarındayız ne kadar güzel. rabbim seni de tez zamanda sağlıkla kurtarsın inş. buraya kızlar bebeğim şu an kollarımda diye yazarsın canım
inşallah. tabi zehramız, elifimiz ve şu an aklıma gelmedi isimleri tek tek tüm hamişlerimiz için de gönlümden geçen bu.
zehracım ağzına sağlık Allah razı olsun. Rabbim hayırla ve sağlıkla bebeğine kavuştursun. evet Rabbim bizi sınıyor inş sabredenlerden oluruz ki Allah sabredenlerle beraberdir.günaydın arkadaşlar. dün duamızı yaptım. yasin tebareke amenerresulüyü okudum duamızı yaptım. hepinizin ağzına sağlık allah kabul etsin dualarımızı. isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin. hamilelerimize sağlıklı bebişler versin inşallah. emine kızına kardeş versin dualarını kabul etsin. onların günahsız dillerinden dökülen dualar daha çabuk kabul olur. hilal inde oğluna kardeşi sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. rabbim sabır versin. sıhat versin. herşey güzel sonuçlanır hepimiz için. ben kendimi düşündükçe ne zor zamanlardan geçtim diyorum. yemin ederim saçlarımdaki beyazlar hamile kaldıktan sonra felaket bir şekilde arttı. hep sıkıntı. ne hamile kaldığıma sevindim önceleri. hep bir korkuyla kontrollere gittim. şimdi yolun sonuna geldik. sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallah. şimdi tek korkum o doğumda bişey olursa. herşeyin kötüsünü düşünmeye alışmışım sanırım. şurda 15 günden az kaldı belki doğuma ama korkuyorum. halbuki ikinci doğumum bildiğim bbişey ama kızımda olmadığım kadr endişeliyim. uzun yazdım biliyorum kusura bakmayın içimi dökmek istedim. hiç bir zaman pes etmeyin. rabbim bizi böyle sınıyor. dua etmekten başka çaremiz yok. allah kimseyi çocuk diye aratmasın.
Allah yardımcımız olsun ben de dr a bir gideyim aşılama derse aşılama yaptıracam kist ne durumda bir de ona baksın. inş en hayırlı en kısa zamanda Rabbim bizi de sevindirir.Canim bende senle ayni durumdayim iki dusukten sonra en son gecen haziran hamile kaldim, iki ay oncede kaldim ama oda kimyssal gebelik oldu, bendede esimdede bir sorun yok, bu gectigimiz iki ay klomen kullandim, fakat olmadi, bide benim kucuk bir miyomum vardi o bir milim buyumus,zaten doktorum demisti klomen yapar die,bu ay normalde asilama yapacaktim ama once bu miyomu eritecez dogumkontrol hapiyla,obur ay ne yaparim.bilmiyorum doktorlar asilama icin erken desede,ben biran once olsun istiyorum,bende kendime cok takinti yaptim aklim hep bunda, onumuzdeki ay bende incir kuru yada sogan suyu denicem bide dogal yollarla denemeyi dusunuyorum,yani seni cok iyi anliyorum bir an once istiyosun ama anladimki klomende asilamada hic kolay yollar degil,
sağol canım ben de öyle düşünüyorum.canım bence sabredemeyeceksen aşılama en iyisi diye düşünüyorum. bence 1-2 ay daha dene olmazsa dr.la görüş ve aşılama için gerekli tedaviye başlasın. gerçi onda da yine beklenti içerisine girip hüsrana uğramak var. ama. elimizden geleni yapacağız artık. benm de öyle düşünüyorum çünkü. eğer korunmayı bıraktığımda 3 ay içerisinde hamile kalamazsam hemen aşılama isteyeceğim. hakkımızda hayırlısı canım.
canım bizi Rabbimden ve birbirimizden başka kimse anlamaz. mızmızlandığımızı zannederler. acımızı hafife alırlar.canım ağzına yüreğine sağlık allah sağsalim oğlunu kucağına almayı nasip etsin ne yazıkk ki endişelerimiz korkularımız bebeği sağlıklıca kucağımıza alana dek sürecek sebebi yaşadıklarımız ve şu an bizde olan rahatsızlığımız banada herkes neyse atllattın tehlikeyi diyolar yok ne yazıkk ki doğuma kadar da tehlikedeyim diyorum ama kimse anlamıyor inş.sorunsuzca bbeklerimize kavuşuruz ve isteyen herkese allah tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin dün gece benim de aklımdaydın sen ve diğer arkadaşlar için bol bol dua ettim
hilalcim o kadar doluydum ki ağlattın beni ama sevinçten. iyiki sizler varsınız. Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık..kızlar dün gece sizler için o kadar dua ettim ki hep aklıma dilime geliyodu isimleriniz diğer arkadaşlara da dua ettim tabi ama siz hep dilimdeydiniz kuraanımı yasinimi ve diğer dualarımı okuduğumda hep sizler için de dua ettim allah tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve sonucunda sağlıklı bebekler nasip etsin size ve isteyen tüm arkadaşlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?