canım ağzına yüreğine sağlık. rabbim kabul eder inşallah dualarımızı. el açtık dua ettik. rabbim elimiz boş, boynumuz bükük geri göndermesin bizi. allah sabrımızı artırsın ve hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. bugün neden bilemiyorum çok dualı dilim. içimden hep dua etmek geliyor. belki dua kapısının açık olduğu bir anı yakalarız da rabbim kabul eder. gerçi sabaha karşı pek iyi uyanmadım. karmaşık rüyalar gördüm. allah hayra getirsin inş. hala onun da etkisindeyim belki ondandır bilemiyorum.günaydın arkadaşlar. dün duamızı yaptım. yasin tebareke amenerresulüyü okudum duamızı yaptım. hepinizin ağzına sağlık allah kabul etsin dualarımızı. isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin. hamilelerimize sağlıklı bebişler versin inşallah. emine kızına kardeş versin dualarını kabul etsin. onların günahsız dillerinden dökülen dualar daha çabuk kabul olur. hilal inde oğluna kardeşi sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. rabbim sabır versin. sıhat versin. herşey güzel sonuçlanır hepimiz için. ben kendimi düşündükçe ne zor zamanlardan geçtim diyorum. yemin ederim saçlarımdaki beyazlar hamile kaldıktan sonra felaket bir şekilde arttı. hep sıkıntı. ne hamile kaldığıma sevindim önceleri. hep bir korkuyla kontrollere gittim. şimdi yolun sonuna geldik. sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallah. şimdi tek korkum o doğumda bişey olursa. herşeyin kötüsünü düşünmeye alışmışım sanırım. şurda 15 günden az kaldı belki doğuma ama korkuyorum. halbuki ikinci doğumum bildiğim bbişey ama kızımda olmadığım kadr endişeliyim. uzun yazdım biliyorum kusura bakmayın içimi dökmek istedim. hiç bir zaman pes etmeyin. rabbim bizi böyle sınıyor. dua etmekten başka çaremiz yok. allah kimseyi çocuk diye aratmasın.
ilk başlarda göbekten yapılıyor. göbek büyüdükçe zor oluyor ve bacak ve koldan yapılıyormuş. bacaktan, cep kısmındanmış. elinle eti sıkıp, yani yukarı kaldırıp yapıyorsun. ben de bir süre aradan sonra iğneye başladım. dün 4. iğnemi ve kendim yaptım. maşallah hiç acımadı. bazen insan kendi daha iyi yapıyor. göbek deliğinin sağ ve sol yanlarından 5-10 cm uzağından yapılıyor. bir sağdan bir soldan yap. ilk yaptığının biraz üsütünden biraz altından, yanından öyle yapıp gideceksin. kolay iğne işi. cesaretlen ve yap kendin ve eşine de yaptır. her zaman bunun için hemşire aramana gerek kalmaz. hemşire kasığa vurdu demişsin ama orası acıtır. göbek deliğinin alt ve üst kısmı acıtıyor.merhaba arkadaşlar ben iğnelere yeni başladım hemşire göbekten vurdu doktorda öyle dedi henüz kendim vurulamıyorum iğneden çok korkuyorum yapan varsa nasl yapıyor acaba bide göbekten başka yere olmuyor mu bu hemşire göbeğimin altına vurmuş kasıkta neredeyse bir şey olur mu acaba
sağol canım bilgilendirdiğin için. şimdi hatırladım, ağrı kesici de kullanmamak lazım. o da zararlı diye hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın canım. dikişlimi oğlun şimdi.karın ağrısı fışkırır tarzda kusma ve ateş canım bide aklınızda olsun karın ağrısına kesinlikle antibiyotik verilmezmiş patlamaya yakın apandisiti patlatırmış ilaç
sen dr a sorcaktın kramp işini. ne yaptın? magnezyum kullanılır canım. dr a gitmeden telde sorup alabiirsin aslında. çok kullanılan bir şey krampta. ama tadı çok kötüKızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,
nazife incir ve keçiboynuzu kürü yapmıştı. o da yazmış zaten. canım büyük ihtimal seninki stresten, kafaya çok takmaktan. ama elinden başka bir şey de gelmiyor biliyorum. benim çocuğum olduğu halde ben de çok takmış ve sürekli bu konuyu düşünür durumdayım, hayatımı tamamen buna endeksledim. ama mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalış bu düşüncelerden. hem okullar da tatil olacak, eşinle biraz tatil, kafa dağıtma iyi gelecektir sana.kızlar hayırlı cumalar tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben 2 senelik evliyim 2 senedir hiç korunmadık ama iki defa hamile kaldım 2 side hüsranla sonuçlandı. en son kürtajımı 29 aralıkta oldum. 1 ay korunduk. 2 ay kürtaj sonrası kanamam sürdü. yani demem o ki çok zor hamile kalıyorum. kolaylaştırmak için ne yapmalı. eşimin de benim de testlerimiz normal çıkıyor. benim hormonlar eşimin sperm hareketleri gayet normalmiş. ama ben çok üzülüyorum aceleci davranıyorum ama her ay aynı beklentiye girmek daha sonra da hüsrana uğramak beni çok yoruyor.. size şunu soruyorum yumurtanın ve spermin kalitesi için neler yediniz. incir kürü mü yapsam
canım emin olmak için soruyum salavat 75 di mi?Canım tefriciye başlamışsınız dün okumuştum. Bugün 75 eklermisin bana..
Rabbim inşallah bu dualar hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın, dilek ve muradlarımıza erdirsin, evlatlarımızla şenlendirsin. Amin.
ağzına yüreğine sağlık zehracım ne güzel dualar etmişsin. Allahım tüm yavrulara kardeş versin, hiç çocuğu olmayanlara da iki çocuk versin. bir tane doğurmakla da bitmiyor bu işgünaydın arkadaşlar. dün duamızı yaptım. yasin tebareke amenerresulüyü okudum duamızı yaptım. hepinizin ağzına sağlık allah kabul etsin dualarımızı. isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin. hamilelerimize sağlıklı bebişler versin inşallah. emine kızına kardeş versin dualarını kabul etsin. onların günahsız dillerinden dökülen dualar daha çabuk kabul olur. hilal inde oğluna kardeşi sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. rabbim sabır versin. sıhat versin. herşey güzel sonuçlanır hepimiz için. ben kendimi düşündükçe ne zor zamanlardan geçtim diyorum. yemin ederim saçlarımdaki beyazlar hamile kaldıktan sonra felaket bir şekilde arttı. hep sıkıntı. ne hamile kaldığıma sevindim önceleri. hep bir korkuyla kontrollere gittim. şimdi yolun sonuna geldik. sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallah. şimdi tek korkum o doğumda bişey olursa. herşeyin kötüsünü düşünmeye alışmışım sanırım. şurda 15 günden az kaldı belki doğuma ama korkuyorum. halbuki ikinci doğumum bildiğim bbişey ama kızımda olmadığım kadr endişeliyim. uzun yazdım biliyorum kusura bakmayın içimi dökmek istedim. hiç bir zaman pes etmeyin. rabbim bizi böyle sınıyor. dua etmekten başka çaremiz yok. allah kimseyi çocuk diye aratmasın.
soğan kürünü benim dr tavsiye etmiyor. söyleyim de tabi yine de sen bilirsin. diğerlerini sormadım ama soğan için olumlu düşünmüyor. aklında olsun. aslında keçiboynuzu, incir, kuru kayısı...bunları ben kür olarak değil de normal eşime yedirmiştim, ben de yedim tabi. fındık fıstık da.Canim bende senle ayni durumdayim iki dusukten sonra en son gecen haziran hamile kaldim, iki ay oncede kaldim ama oda kimyssal gebelik oldu, bendede esimdede bir sorun yok, bu gectigimiz iki ay klomen kullandim, fakat olmadi, bide benim kucuk bir miyomum vardi o bir milim buyumus,zaten doktorum demisti klomen yapar die,bu ay normalde asilama yapacaktim ama once bu miyomu eritecez dogumkontrol hapiyla,obur ay ne yaparim.bilmiyorum doktorlar asilama icin erken desede,ben biran once olsun istiyorum,bende kendime cok takinti yaptim aklim hep bunda, onumuzdeki ay bende incir kuru yada sogan suyu denicem bide dogal yollarla denemeyi dusunuyorum,yani seni cok iyi anliyorum bir an once istiyosun ama anladimki klomende asilamada hic kolay yollar degil,
kızlar dün gece sizler için o kadar dua ettim ki hep aklıma dilime geliyodu isimleriniz diğer arkadaşlara da dua ettim tabi ama siz hep dilimdeydiniz kuraanımı yasinimi ve diğer dualarımı okuduğumda hep sizler için de dua ettim allah tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve sonucunda sağlıklı bebekler nasip etsin size ve isteyen tüm arkadaşlarımıza
o kadar çok dilimdeydiki isimleriniz şu an yazmadan edemedim ve çok dua ettim evet canım foruma geçen yıl temmuz ayıydı galiba pıhtılı olduğumu öğrenince gelmştim daha o zaman korunma sürecindeydim aspirin folik başlamıştım ve arkadaşlardan bilgi alıyodum şu an da allah nasip ederse doğumum temmuz ayında olacak ve ben çok sıkıntılı bi gebelik geçirdim doktorum bile kesin bu bebek gider diyodu ama şükür ki bu haftaya geldim inş. sıkıntısız kucağıma alırım umudunu hiç yitirme ben de seni öpüyorum
evet canım tatil geliyor çok şükür. ama eşim öğretmen değil onun toplam 15 gün izni kaldı onu da Allah nasip ederse Ramazan bayramından sonra kullanıcaz. rezervasyonumuzu yaptırdık. bende o tatili iple çekiyorum. stres olmasa ahhh ama oluyo işteilk başlarda göbekten yapılıyor. göbek büyüdükçe zor oluyor ve bacak ve koldan yapılıyormuş. bacaktan, cep kısmındanmış. elinle eti sıkıp, yani yukarı kaldırıp yapıyorsun. ben de bir süre aradan sonra iğneye başladım. dün 4. iğnemi ve kendim yaptım. maşallah hiç acımadı. bazen insan kendi daha iyi yapıyor. göbek deliğinin sağ ve sol yanlarından 5-10 cm uzağından yapılıyor. bir sağdan bir soldan yap. ilk yaptığının biraz üsütünden biraz altından, yanından öyle yapıp gideceksin. kolay iğne işi. cesaretlen ve yap kendin ve eşine de yaptır. her zaman bunun için hemşire aramana gerek kalmaz. hemşire kasığa vurdu demişsin ama orası acıtır. göbek deliğinin alt ve üst kısmı acıtıyor.
sağol canım bilgilendirdiğin için. şimdi hatırladım, ağrı kesici de kullanmamak lazım. o da zararlı diye hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın canım. dikişlimi oğlun şimdi.
sen dr a sorcaktın kramp işini. ne yaptın? magnezyum kullanılır canım. dr a gitmeden telde sorup alabiirsin aslında. çok kullanılan bir şey krampta. ama tadı çok kötü))
nazife incir ve keçiboynuzu kürü yapmıştı. o da yazmış zaten. canım büyük ihtimal seninki stresten, kafaya çok takmaktan. ama elinden başka bir şey de gelmiyor biliyorum. benim çocuğum olduğu halde ben de çok takmış ve sürekli bu konuyu düşünür durumdayım, hayatımı tamamen buna endeksledim. ama mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalış bu düşüncelerden. hem okullar da tatil olacak, eşinle biraz tatil, kafa dağıtma iyi gelecektir sana.
canım emin olmak için soruyum salavat 75 di mi?
ağzına yüreğine sağlık zehracım ne güzel dualar etmişsin. Allahım tüm yavrulara kardeş versin, hiç çocuğu olmayanlara da iki çocuk versin. bir tane doğurmakla da bitmiyor bu iş)sonra kardeş istiyorlar ) Tüm duaların için AMİN.
soğan kürünü benim dr tavsiye etmiyor. söyleyim de tabi yine de sen bilirsin. diğerlerini sormadım ama soğan için olumlu düşünmüyor. aklında olsun. aslında keçiboynuzu, incir, kuru kayısı...bunları ben kür olarak değil de normal eşime yedirmiştim, ben de yedim tabi. fındık fıstık da.
Allah razı olsun canım. sen de çaktırmadan dualama yapmışsın dün))çok sağol canım. Allahım dualarını kabul etsin inşallah. ben de hep dua ediyorum herkese, nerdeyse listedi herkesin adı ezberimde. herkese dua ediyorum sık sık.
Rabbim görüyor gözyaşlarını, en kısa zamanda hayırlı bir gebelik nasip etsin sana canım, tüm yüreğimle diliyorum bunu.zehracım ağzına sağlık Allah razı olsun. Rabbim hayırla ve sağlıkla bebeğine kavuştursun. evet Rabbim bizi sınıyor inş sabredenlerden oluruz ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Allah yardımcımız olsun ben de dr a bir gideyim aşılama derse aşılama yaptıracam kist ne durumda bir de ona baksın. inş en hayırlı en kısa zamanda Rabbim bizi de sevindirir.
sağol canım ben de öyle düşünüyorum.
canım bizi Rabbimden ve birbirimizden başka kimse anlamaz. mızmızlandığımızı zannederler. acımızı hafife alırlar.
hilalcim o kadar doluydum ki ağlattın beni ama sevinçten. iyiki sizler varsınız. Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık..
canım ağzına yüreğine sağlık. rabbim kabul eder inşallah dualarımızı. el açtık dua ettik. rabbim elimiz boş, boynumuz bükük geri göndermesin bizi. allah sabrımızı artırsın ve hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. bugün neden bilemiyorum çok dualı dilim. içimden hep dua etmek geliyor. belki dua kapısının açık olduğu bir anı yakalarız da rabbim kabul eder. gerçi sabaha karşı pek iyi uyanmadım. karmaşık rüyalar gördüm. allah hayra getirsin inş. hala onun da etkisindeyim belki ondandır bilemiyorum.
evet canım tatil geliyor çok şükür. ama eşim öğretmen değil onun toplam 15 gün izni kaldı onu da Allah nasip ederse Ramazan bayramından sonra kullanıcaz. rezervasyonumuzu yaptırdık. bende o tatili iple çekiyorum. stres olmasa ahhh ama oluyo işte
evet gerçekten manası çok güzel. 7 ve 8 de de bizim yaptığımız şey yazıyor. hiç olmadığı kadar dua etmiyor muyuz hepimiz. olaylara daha farklı gözle bakıyoruz aslında artık. bence doğru yoldayız. Rabbim bu sıkıntıları ona daha yakın olmamız için verdi sanırım, bizler de elimizden geldiğince yapıyoruz. gönül gözümüz açıyor. yoksa çok mu zor onun için hepimize birer küçük bebek vermesi. miyom muş, kistmiş, perdeymiş, pıhtılaşmaymış hepsi bahane. doğru yoldayız arkadaşlar.bugün sabah kuran okudum evden çıkmadan ve dediğim gibi hepimize sağlıklı bebişler diledim. o ara bir de atv yi açtım nihat hatipoğlu bir dua okuyordu. inşirah suresi. zorda kalanların edebileceği bir dua ve orada allah diyorki her zorluğun arkasında iki kolaylık vardır. inşallah bizler de bu kadar sıkıntı çekiyoruz. bilemiyoruz rabbimiz bize arkasından ne güzellikler nasip edecek paylaşmak istedim. hepiniz okuyun inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
İnşirah suresi Meali
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.
Editör Mesajı : Değerli arkadaşlar 5. ve 6. ayete dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Allah C.C. Her zorluğun arkasında bir kolaylık ve her zorluğun arkasında bir kolaylık daha
Evet hadi okuyalım. Başlayalım hatta cuma vakti girdi bak,,,
Okuyormuyuz,, burda olanlar cevap yazsın.
kızlar hayırlı cumalar tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben 2 senelik evliyim 2 senedir hiç korunmadık ama iki defa hamile kaldım 2 side hüsranla sonuçlandı. en son kürtajımı 29 aralıkta oldum. 1 ay korunduk. 2 ay kürtaj sonrası kanamam sürdü. yani demem o ki çok zor hamile kalıyorum. kolaylaştırmak için ne yapmalı. eşimin de benim de testlerimiz normal çıkıyor. benim hormonlar eşimin sperm hareketleri gayet normalmiş. ama ben çok üzülüyorum aceleci davranıyorum ama her ay aynı beklentiye girmek daha sonra da hüsrana uğramak beni çok yoruyor.. size şunu soruyorum yumurtanın ve spermin kalitesi için neler yediniz. incir kürü mü yapsam
bugün sabah kuran okudum evden çıkmadan ve dediğim gibi hepimize sağlıklı bebişler diledim. o ara bir de atv yi açtım nihat hatipoğlu bir dua okuyordu. inşirah suresi. zorda kalanların edebileceği bir dua ve orada allah diyorki her zorluğun arkasında iki kolaylık vardır. inşallah bizler de bu kadar sıkıntı çekiyoruz. bilemiyoruz rabbimiz bize arkasından ne güzellikler nasip edecek paylaşmak istedim. hepiniz okuyun inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
İnşirah suresi Meali
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.
Editör Mesajı : Değerli arkadaşlar 5. ve 6. ayete dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Allah C.C. Her zorluğun arkasında bir kolaylık ve her zorluğun arkasında bir kolaylık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?