tatlım nıye suratını astın kı.yapma boyle.bunda da bır hayır vardır.hem zaten sen dugun var dıye cok calısamamıstın bu ay dıye bılıyorum.yaz geldı havalar ısındı calısmalar da daha zevklı olacak artık ıyı dusun ıyı olsun
Canim sende kist felan.oldumu peki, ya benimkide 3 mm kadar cok buyuk degil, yinede kararsizm
aynen öyle canım bide çok beklenmedik bişey oldu kusma var diye gittik kana karışmaya başlamış apandistin mikrobu allah kimseye yaşatmasın acele ameliyata aldılar
canim kusmadan baska bir belirti yokmuydu.kasik agrisi vs.bizim de aklimizda olsun anlat da.
Canım yaa senı cok umutsuz goruyorum.tamam haklısın mutsuzsuz ama bu negatıf enerjın bebegı de kotu etkılıyor.benım kanamam oldugunda doktorumu aglayarak aramıstım.boyle yaparsan bısey olmayacagı varsa da olacak demıstı bana.aslında cok haklıydı.sende sakın olmaya calıs canım.rabbım hakkında hayırlısını versın.bu arada ben her hafta ultrasona gırdım.zararlı mıdır dıye sordum doktora.hıcbır zararı yok dedı.onlar sadece ses dalgasıymıs.ılla kı gıtmek ıstıyorsan aklında olsun.allah ım bebegıne guc versın sana tutunsun.
emınecım ben onu ezbere bılmıyorum ama cogunluk ısterse bana da uyar
arkadaşlar bacağım çok kötü ağrıyor bu konuda bilgisi olan varmı?
hoş geldin bende senin gibi yeniyim çok geçmişler olsun bu kadar düşük ve kürtaja doktorlar nasıl ilgisiz kalıyor anlamıyorum canım ben izmirdeyim çok hastane dolaştım çok doktor değiştirdim benimki biraz karışık olmaz çocuğun demişlerdi o yüzden ege üniv. tüp bebek bölümüne gittim bütün tahliller rahim filmi genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdım sende bunları yaptır. ameliyat falan dediler ben ısrarla istemedim sonra kendiliğinden 2 kere hamile kaldım ilaçlarımı içiyorum iğneye de yeni başladım şuan medikalpark hastanesine gidiyorum inşallah bu seferki doktor hayırlı olur
selvi bende baska doktora gideyim diyorumda...bu seferde usg de korkuyorum pazartesi salı usgden bakıldı...devamlı usgde zararlı degilmi bugün yarın baska doktora gitsem oda usgden bakmak zorunda
merhaba arkadaşlar ben iğnelere yeni başladım hemşire göbekten vurdu doktorda öyle dedi henüz kendim vurulamıyorum iğneden çok korkuyorum yapan varsa nasl yapıyor acaba bide göbekten başka yere olmuyor mu bu hemşire göbeğimin altına vurmuş kasıkta neredeyse bir şey olur mu acaba
biliyorum canım farkındayımda elimde degiltoparlıyamıyorum kendimi...cok sabırsızlanıyorum benimde aklıma geldi bebek iyise benim bu moralimle bisey olmiyacagı varsada olacak diye aklıma geliyorda....kendimide engelleyemiyorum...benim galiba piskolojim cok bozuldu...simdide kendime kızıyorum aceba cokmu erken oldu gebelik ?? daha 13 subatta kürtaj olmusdum...2 adet bekledim ama erkenmi davrandım ??? İNSALLAH bebegim bizimle kalır...tabiki hayırlısı ise ama olurda korkdugum basıma gelirse ozaman 1 sene koruncam böyle bi karar aldım...ama İNSALLAH korkdugum basıma gelmez ALLAHIM emanetini İNSALLAH bize bagıslar....ama hicbir gebelik belirtisi yok bende sanki gögsümde bi siskinlik vardı oda gitti ozaman sen haftada 1 kez giriyordun usg ye canım....hmmm ben salıyı beklersem tam 1 hafta oluyor...aslında sabır olsa bende haftaya cumayı beklicemde bekleyemem ki haftaya cumaya hersey kesin belli olurdu bebek görünmez kalb atısı alınmazsa zaten bitmis olurdu...ama simdi salı 6 hafta 1 günlük erken degip yine eve gönderirlerse ha birde yine ters ters konusurlarsa icene bunalıma girerim...doktorlarda neden böyle anlamıyorum
arkadaşlar bacağım çok kötü ağrıyor bu konuda bilgisi olan varmı?
Kızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,
Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.inşallah bizde o güzel duyguyu Rabbimin izniyle tadarız.hamile kalmadan önce ilaç falan kullandınmı canım.cevap verirsen sevinirim cnm.[/QUOTEhamile kalmadan önce tıp fak.teşekküllü bir hast tüm tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim
bu kısımda iki msj karışmış başka ark alıntı yapmıştım ben yazmış gibi olmuşum :)msj sadece aşağıda yazdığım bu kısmı bana ait:))
hamile kalmadan önce tıp fak.teşekküllü bir hast tüm tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim
Kızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,
arkadaşım ilk sayfadaki bilgilerde seninde mthfr 1298 homozigot olduğunu gördüm acaba iğne kullanıyormuydun?
biliyorum canım farkındayımda elimde degiltoparlıyamıyorum kendimi...cok sabırsızlanıyorum benimde aklıma geldi bebek iyise benim bu moralimle bisey olmiyacagı varsada olacak diye aklıma geliyorda....kendimide engelleyemiyorum...benim galiba piskolojim cok bozuldu...simdide kendime kızıyorum aceba cokmu erken oldu gebelik ?? daha 13 subatta kürtaj olmusdum...2 adet bekledim ama erkenmi davrandım ??? İNSALLAH bebegim bizimle kalır...tabiki hayırlısı ise ama olurda korkdugum basıma gelirse ozaman 1 sene koruncam böyle bi karar aldım...ama İNSALLAH korkdugum basıma gelmez ALLAHIM emanetini İNSALLAH bize bagıslar....ama hicbir gebelik belirtisi yok bende sanki gögsümde bi siskinlik vardı oda gitti ozaman sen haftada 1 kez giriyordun usg ye canım....hmmm ben salıyı beklersem tam 1 hafta oluyor...aslında sabır olsa bende haftaya cumayı beklicemde bekleyemem ki haftaya cumaya hersey kesin belli olurdu bebek görünmez kalb atısı alınmazsa zaten bitmis olurdu...ama simdi salı 6 hafta 1 günlük erken degip yine eve gönderirlerse ha birde yine ters ters konusurlarsa icene bunalıma girerim...doktorlarda neden böyle anlamıyorum
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere Estağfirullahel aziyme ve etübileyh diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, vetünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihilkerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâlûmin lek.
"Allâhım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 319"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]elif5507 -[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Elif:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*01as-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Aslı:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]ceylinn38-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Zehra:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*senay079-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Şenay:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*slvy1987-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]sevinc007-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Sevinç:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]eoe-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Emine:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]serap06_06-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]rengarenk00 -[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Serpil:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*nazka86 -[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Nazife:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]umud40-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]hildan -[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Hilal:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]muco509-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Emel:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Eylül06-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Berna:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Slmeng-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*AzraNur68-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Gül:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]06 kelebek-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Neşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*Şenayın arkadaşı-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Gülin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Mayd-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Atis-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Senem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]330ml-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Sultan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Adalet1990[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]tuğçe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Gül_neva-[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]lolo[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]nihal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]cbdefne[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]canan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]TOPLAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]DUAYA BAŞLAMA[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]31.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]DUALAMA[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]TARİHİ:[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]06.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?