Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşım ilk sayfadaki bilgilerde seninde mthfr 1298 homozigot olduğunu gördüm acaba iğne kullanıyormuydun?

Canim sende kist felan.oldumu peki, ya benimkide 3 mm kadar cok buyuk degil, yinede kararsizm

benim dördüncü gebelikte klomenle olmuştu kocaman iki tane kist vardı düşük yaptım düşükle beraber yok oldular.kiste hiç kafanı takma canım Allah yardımcmız olsun...

aynen öyle canım bide çok beklenmedik bişey oldu kusma var diye gittik kana karışmaya başlamış apandistin mikrobu allah kimseye yaşatmasın acele ameliyata aldılar

canim kusmadan baska bir belirti yokmuydu.kasik agrisi vs.bizim de aklimizda olsun anlat da.

merhaba arkadaşlar ben iğnelere yeni başladım hemşire göbekten vurdu doktorda öyle dedi henüz kendim vurulamıyorum iğneden çok korkuyorum yapan varsa nasl yapıyor acaba bide göbekten başka yere olmuyor mu bu hemşire göbeğimin altına vurmuş kasıkta neredeyse bir şey olur mu acaba

canim kusmadan baska bir belirti yokmuydu.kasik agrisi vs.bizim de aklimizda olsun anlat da.

karın ağrısı fışkırır tarzda kusma ve ateş canım bide aklınızda olsun karın ağrısına kesinlikle antibiyotik verilmezmiş patlamaya yakın apandisiti patlatırmış ilaç

biliyorum canım farkındayımda elimde degil toparlıyamıyorum kendimi...cok sabırsızlanıyorum benimde aklıma geldi bebek iyise benim bu moralimle bisey olmiyacagı varsada olacak diye aklıma geliyorda....kendimide engelleyemiyorum...benim galiba piskolojim cok bozuldu...simdide kendime kızıyorum aceba cokmu erken oldu gebelik ?? daha 13 subatta kürtaj olmusdum...2 adet bekledim ama erkenmi davrandım ??? İNSALLAH bebegim bizimle kalır...tabiki hayırlısı ise ama olurda korkdugum basıma gelirse ozaman 1 sene koruncam böyle bi karar aldım...ama İNSALLAH korkdugum basıma gelmez ALLAHIM emanetini İNSALLAH bize bagıslar....ama hicbir gebelik belirtisi yok bende sanki gögsümde bi siskinlik vardı oda gitti ozaman sen haftada 1 kez giriyordun usg ye canım....hmmm ben salıyı beklersem tam 1 hafta oluyor...aslında sabır olsa bende haftaya cumayı beklicemde bekleyemem ki haftaya cumaya hersey kesin belli olurdu bebek görünmez kalb atısı alınmazsa zaten bitmis olurdu...ama simdi salı 6 hafta 1 günlük erken degip yine eve gönderirlerse ha birde yine ters ters konusurlarsa icene bunalıma girerim...doktorlarda neden böyle anlamıyorum

Hoşbulduk canım ben de egenin kadın hastalıklarına gideyim bakalım ne çıkacak sonuç Allah senin de yardımcın olsun canım eğer doktorun iyi çıkarsa buraya yaz mutlaka kimbilir belki bi gün yine hamile kalırım lazım olur (inşallah)

Kızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,

selvi bende baska doktora gideyim diyorumda...bu seferde usg de korkuyorum pazartesi salı usgden bakıldı...devamlı usgde zararlı degilmi bugün yarın baska doktora gitsem oda usgden bakmak zorunda

canım bence bişey olmaz istersen hastane yakınsa bi git ama kalp atışı şu an duyulmaz tabiki belki kesenin şekline bakılır yada kan verirsin düşme varmı diye bakılır

yok canım bişey olmaz ben kendim vurdum hep ama karnım gerilmeye başlayınca kolumdan vurmaya başlamıştım

canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini bu kadar bende sürekli hastaneye gidiyordum hatta aynı günde 2 hastaneye gittiğim bile oluyordu napim doktorlardan iyi şeyler duymak için uğraşıyordum senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama işte elden ne gelir bekle ama kendini üzmeden bekle bişeyler yap elişi yap kitap oku yani beynini oyalamaya çalış

arkadaşlar bacağım çok kötü ağrıyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Kızlar gunaydin.hayırli cumalar.sabah 5bucuktan beri ayaktayim.kramplauyandim gene gecen cumada böyle olduydu.,,

magnezyum eksikliğinden ağrı olur hamile olanlar magnezyum kullanmalı hem erken doğum kasılmaları içinde iyi oluyo muhakkak kullanın

arkadaşım ilk sayfadaki bilgilerde seninde mthfr 1298 homozigot olduğunu gördüm acaba iğne kullanıyormuydun?

tabı kullanıyorum canım mecburuz

ahh canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.zaten bırbırımızı anladıgımız ıcın buradayız.daha hamılelıgın cok yenı.ınan bana kalp atısının duyulmaması normal aslında.bence doktor kesenın seklınden sana bahsetmeseydı hıc kalp atısını kafana takmacaktın bıle.su kesenın resmını koyabılır mısın canım mumkunse.kac yasındasın bılmıyorum ama ınan herseyın bır zamanı var.rabbım ol derse senın de bebegın olacak.bu mubarek cuma gunu dua et.beslenmene dıkkat et bol su ıc.moralını yuksek tut kı doktora gıttıgınde bebısının ıyı haberlerıyle ayrıl ordan

aynen bende de kramp olmuştu işte o kanın orda akışının durmasına bağlı demişti dr.yatakta çok hareketsiz yattığımız için magnezyum+yoğurt bol bolll:))

kızlar hayırlı cumalar tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben 2 senelik evliyim 2 senedir hiç korunmadık ama iki defa hamile kaldım 2 side hüsranla sonuçlandı. en son kürtajımı 29 aralıkta oldum. 1 ay korunduk. 2 ay kürtaj sonrası kanamam sürdü. yani demem o ki çok zor hamile kalıyorum. kolaylaştırmak için ne yapmalı. eşimin de benim de testlerimiz normal çıkıyor. benim hormonlar eşimin sperm hareketleri gayet normalmiş. ama ben çok üzülüyorum aceleci davranıyorum ama her ay aynı beklentiye girmek daha sonra da hüsrana uğramak beni çok yoruyor.. size şunu soruyorum yumurtanın ve spermin kalitesi için neler yediniz. incir kürü mü yapsam

Canım tefriciye başlamışsınız dün okumuştum. Bugün 75 eklermisin bana..

Rabbim inşallah bu dualar hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın, dilek ve muradlarımıza erdirsin, evlatlarımızla şenlendirsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…