Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba burcu_gen ve bucu2 sîzlerin iyi olmanıza çok sevindim..oğluşlarınız da îyiymiş ne güzel biz de kızımla iyiyiz 6,5 aylık olduk ama hala dişimiz çıkamadı faaliyetler var ama bekliyoruz bakalım.. Kızlar sizi burda gördüğüm de iyi oldu doğumdan sonra kan sulandırıcılar kullanıyor musunuz?? Birde kızım benî emmeyi bıraktı benim sütüm çok çok azaldı bir haftadır ne emziriyorum nese sağım yapıyorum ilk defa dün kanamam oldu kızım 2,5 aylıktı o zamandan beri adet olmamıştım neyse işte dün oldum bugün kanamam bitti kızlar acaba bir kadın doğumcuya gitsem mi bana bi akıl verir misiniz kan pıhtılaşması yüzünden doktora bile gidemez oldum korkudan ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanıcım galiba bu gidîşle

merhaba arkadaşım.Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeni nasip etsin.sendeki pıhtılaşma hangi muttasyondu canım.birde gebelikten önce iğne ve ilaç kullandınmı.

merhaba arkadaşım.Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeni nasip etsin.sendeki pıhtılaşma hangi muttasyondu canım.birde gebelikten önce iğne ve ilaç kullandınmı.

Merhaba canım bende faktör 5 R2 heterozigot mthfr 1299 ve 688 heterozigot ayrıca yumurtalıklarımda da pcos var.. İyi Dilek ve duaların için teşekkür ederim.. Gebelikten önce sadece folbiol folik asit kullandım canım o kadar.

kızlar malesef 3 kez bebeğimi kaybettim claxcen 0.4 iğne ve aspirin kullandığım halde kalbı durdu bebeğimin bebeği genetiğe gönderdiler benım gıbı olan arkadaşlar varmı ne yaptılar lütfen cvp verin

cnm çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin bende anlamıyorum ne bunun sebebi ama bence genetik testler önemli bi bekle bakalım bebekte sorun varmı yokmu o çok belirleyici olacaktır.bide sana ve eşine kromozom analisi yapıldımı tani sende veya eşinde kromozomal bi sorun varsa ondanda olabiliyor ya o yüzden soruyorum??kendini üzmemeye çalış merak etme bigün sağlıklı bebeklerimiz olacak bence

kızlar topıgımız cok sessızlestı.herkes nereye kayboldu boyle.dua topıgı de ayrılınca gelen gıden olmayacak dıye korkuyorum.nacızane fıkrım sayıyla okumayalım duaları.boylece kımse takıp etmek zorunda olmaz.herkes persembe gunu kac adet okuduysa soylesın.cuma gunu de bagıslayalım dıyorum.emıne den sonra kımse takıp etmek ıcın parmak kaldırmadı cunkune dıyorsunuz benımle bırlıkte okumak ısteyen var mı

canım eşimle bana genetik test yaptılar eşimin temız cıktı benım kanım ürememiş tekrar aldılar onda bebeğin genetiğinde 2 gün önce cıkacak ınan esmiras cok kötüyüm kelımeler kıfayetsız kalıyor rabbım bızıde böyle soınıyor demekkı

canım ne duası benıde bılgılendırırmısın

canım yenı bır topık actı emıne.kucuk alınganlıklar oldu galıba.orada her turlu muhabbet var.1 sayfa oncesınde adres var.tıklar mısın

canım üzülmemeye çalış bende 2 tane düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum genetik sonuçlarını bekle bakalım bebekte sorun varsa kan pıhtılaşmasından değildir yani haberdar et irtibat halinde olalım tatlım 5 düşük yapıp 6.yı doğuran bile var üzülme tamamı çok

canım benım etmezmıyım ederim tabıkı hazıranın 10 sonuçlar cıkacak allahın ıznıyle rabbım sağlıkla kucağımıza versin

ben 6+ 1 haftalık hamileyim Allahımın izniyle bugün ilk defa kalp atışı duyduk.Allahım hepinize nasib etsin.Salavat duasına başlamışsınız 6sına kadar kısmet olursa ben de okurum. doktora haftaya gideceğim pazartesi doktordan sonra herşeyi yazacağım.dualarımdasınız dualarınızda olayım inşallah.hoşçakalın...(bu arada yumurtlama takibi yaptırmıştım Allahım kısmet etti bence sizlerde yaptırın ben yanlış hesaplıyormuşum çünkü.tabi önce rabbim izin verdi oldu.) (iğne 0.6 + coraspirin 100lük bi de tiroidim var eutroxy 50lik ilaçlarım bunlar tabloya eklemek isterseniz.1.65 boy 59 kiloyum.)

çok teşekkür ederim cnm.cevap yazdığın için.hemen hemen aynı mutasyon benimkide,bendede pko var,yumurtlama için tedavi görüyorum,doktor banada folbiol kullan yeterli dedi,hamile kalınca iğneye başlıcaz,şimdi bişey kullanmana gerek yok dedi,beni o kadar aydınlattınki canım,rahatladım şimdi,tekrar teşekkürler cnm.

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. dua için öbür sayfada devam ediyoruz canım. inşallah iğneler işe yarar. kalp atışını duymanız mucize. çok güzel bir gelişme. devamı gelir inş.

mrb arkadaşlar.bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için.1 ay oldu..patolojide birşey çıkmadı.doktorum kan pıhtılaşması testi yapıcaz dedi adet sonrasında.adet olmadığım için henüz yapılmadı yani.peki bende pıhtılaşma varsa ve ben şuan 2 haftalık gebeysem coraspirin ve balık yağımı almam gerek.geç kalmış sayılmam değilmi.gebe olduğunu öğrendikten sonra bunları kullanmaya başlayan oldumu.tabiki gebe olmayabilirimde henüz bilmiyorum.topiğimde anlatmıştım yaşadıklarımı.

canlarım bana müsaade edin. dediğim gibi yoruldum. bir başka topik açıp orda başkası toplarsa duayı ben biraz dinlenmek istiyorum. öpüyorum sizleri.

Yaa çok saçma olmuş başka topik açılması emine duayı başkası toplasın başkası topik açsın demiş ama kendisi topik açıp kendisi dua takibine devam etmiş. Dua takibi yapmak tabi ki çok güzel ama keşke buradan devam etseydiniz. Neyse artık iki tarafı da takip etcez

günaydın arkadaşlar, 4 kez düşük yaptım samsun da yaşıyorum. Burda ki son dr a da gittim dün. Düşüklerimin biyokimyasal olduğunu sebebide kesin olmamakla birlikte kromozomlardan kaynaklandığını söyledl önümde 2 yol varmış ya deneyecekmişim ya da tüp bebek yapacakmışım şansım %50 dedi. Ne kan pıhtılaşmasından ne de miyom ya da başka bir şeyden bahsetti. Okullar kapanır kapanmaz ankara gideceğim ama iyi bir dr arıyorum burdan bazı arkadaşların hacettepe gittiğini öğrendim ama o da yeni hasta kabul etmiyormuş galiba anakarada oturan arkadaşlar nolur bildiğiniz dr varsa söyleyin. Ben de mfht 677 hetezigot var. Benim durumumda olan birini duydunuz mu?

Mirac Kandilimiz Mübarek Olsun.Bu gecenin hürmetine Rabbim hakkımızda hayırlı dileklerimize hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin.

sanırım söylenenlerden haberin olmadığı için böyle yorum yapmışsın. yapılan şeyde saçma bir durum yok. evet benim şevkim kırılmıştı ve sıcağı sıcağına başkası yapsın demiştim. buradan devam edilecek olsa gene dua takibi yapmazdım. ama başladığım bir işi yarım bırakmak hiç adetim değildir. salavata başlamıştık bir kere. arkadaşların ısrarı üzerine yeni topik açmayı bilmediğim halde uğraştım denedim açtım ve duaya devam ediyoruz. herkes istediği yeri takip etmekte özgürdür. ki ben burayı da takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…