Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben doğuma kadar kullanmıştım canım...

herkeze iyi akşamlar,hamile arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik diliyorum,darısı benim ve isteyen herkeze diliyorum,ben 6 yıllık evliyim 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim oldu ve negatifi yaşadım,derken geçen ay bir mucize oldu ve ben kendiliğimden hamile kaldım,değerim 238 çıkmıştı,doktor keseyide gördü,fotosunu vermişti,fakat 2 gün sonra değerim 68 düştü,çok ağladım ama toparladım..doktor pıhtı tahlili sitedi,dün sunucumu aldım,sizce benim durumum nedir,tecrübelerinizi paylaşırmısınız...

faktörxııı v34L --heterozigot mutasyon saptanmıştır
fibrinojen -0455G-A---heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR C677T ---homozigot mutasyon saptanmıştır

canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...pıhtılaşma var canım inşallah en kısa sürede hamile kalır iğneyle bebeğini kucağına alırsın...

gerçekten pıhtılaşma varmı ,yarın doktora göstereceğim..iğnelere hamile kalmadan önce mi başlanıyor acaba.

kızlar tecrubelerinize ihtiyacım var ,sonucumu değerlendirirmisiniz,,nasıl bir tedavi beni bekliyor acaba..

Arkadaşlar bende dün hcg testi yaptırdım sonuç 35,42 çıktı. Soluğu doktorda aldım ve akşam ilk iğnemi oldum. doktor reçeteye innohep isimli iğneyi yazmış. Devamını almadım henüz gün içinde alacağım. Değerim düşük adet tarihime 5 gün var daha haftaya cuma tekrar gel değerine bakalım dedi doktor, hemen başladı iğneye başkada birsey söylemedi. Bu iğneden olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

cnm gözün aydın bence değerin çok güzel maşallah..daha 5 gün olmasına rağmen iyi merak etme bu sefer önlemde aldın çok sevindim hamile olmna güzel haberler almanı diliyorum

cnm gözün aydın bence değerin çok güzel maşallah..daha 5 gün olmasına rağmen iyi merak etme bu sefer önlemde aldın çok sevindim hamile olmna güzel haberler almanı diliyorum

Ben kendimi şuan hamile olarak görmüyorum korkuyorum. Eşimde öyle hiç sevinemedik bile. Ne olacak bu sefer diye bekliyoruz. birde benim yumurtalarım az erken menapoza gireceğim büyük ihtimalle tüp bebek araştırırken bu ay bu sonucu aldım. 4 ay öncede böyle olmuştu ama o zaman pıhtılaşmayı bilmiyorduk. Bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz inşallah. Rabbim şu mübarek ayların hürmetine hızır gibi yetişsin tüm sıkıntı sahibi annelere...

Arkadaşlaar elimde innohep 0.7 iğne var 10 kutu kadar ihtiyacı olan varsa gönderebilirim doktorum bana oksapar 4000 verdi bu ilaçlar elimde kaldı....

canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah devamı gelir. bence iğneye takma kafanı. dr ne verdiyse onu kullanacaksın mecburen. hepsinin içeriği aynıymış dr.lar öyle söylüyor. izimle paylaşırsın gelişmeleri.

cnm menepoz riski olan bri hemen böle pat diye hamile kalamaz bence sıkma canını sonçta iğne oluyorsun hem 5 gün kala değerde güzel 2 gn sonra mı baktıracaksın betaya..benmde 2 düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum korkularınıda ama güzel sonuç alanlar var sende yaz gelişmeleri

selingg tebirk ederim,allahım bu sefer sağlıklı hamilelik nasip etsinsiz nasıl bir tedavi geçirdiniz,biraz bahsedermisin

Doktor haftaya cumaya randevu verdi o gün yaptırıp gelirsin dedi. Degerinin ortalama 580 filan olması gerekir o gün için dedi bakarız dedi. Öyle yani bende bilmiyorum sizi haberdar ederim arkadaşlar. Ben doktorların kendi kendine hamile kalma şansın düşük dediği insanlar furyasındanım. Yumurta sayım normal yaşıtlarımdan az her ay bakıldığında 3-6 arası filan gördük en fazla. Bu ayda 3 tane büyümeye çalışan vardı. Fsh 13,9 çıkmıştı. Kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. Umarım bu değerlerle normal gider herşey de bir daha adet olmam.. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

selingg tebirk ederim,allahım bu sefer sağlıklı hamilelik nasip etsinsiz nasıl bir tedavi geçirdiniz,biraz bahsedermisin

26 martta kürtaj oldum. o günden sonra genetik, trombofili paneli ve bir sürü test yaptırdım sonucu bulmak için. Benim durumum normal sadece pıhtısı olan arkadaşlardan farklı olarak yumurta sayım az ve bunun peşinde gebe kalabilmek için vaktim de az. Kürtajdan sonra korunmadığım için hemen coraspirin 100 e başladım folic asidi hic bırakmadan devam ettim. Doktor hamile kaldığını erken öğrenmen lazım dediği için evde yumurtlama günlerimden sonra gebelik testi yapıyorum. Dün silik çizgi görünce önce kan değerine baktırdım hemen sonra da doktorun yolunu tuttum. aynı gün ilk iğneme başladık. Böyle yani sizde hamile kaldığınız hızlıca öğrenip iğnelere başlayacaksınız büyük ihtimalle. Allah yardımcınız olsun.

sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?

hayirli olsun canim.ignenin dozu yine kan degerine gore ayarlaniyor.aptt,inr,protrombin zamani gibi degerlere ara ara bakilarak kanin.pihtilasma zamanina gore ignenin dozuna karar veriliyor.

kızlar tecrubelerinize ihtiyacım var ,sonucumu değerlendirirmisiniz,,nasıl bir tedavi beni bekliyor acaba..

Genel olarak folik asit ve coraspin veriliyor hamilelik öncesinde, hamile kalır kalmaz da iğneye başlanıyor. Benim doktorum folik asit, b12 ve coraspin kullandırdın ve iğneye de hamilelikten önce başlattı. Farklı uygulamalar var.

Arkadaşlaar elimde innohep 0.7 iğne var 10 kutu kadar ihtiyacı olan varsa gönderebilirim doktorum bana oksapar 4000 verdi bu ilaçlar elimde kaldı....

mrb ben innohep 0,7 kullanıyorumda nası göndereceksin? soğuk kalması gerekiyor çünkü.birde drun neden iğneni değişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…