arkadşlar selam herkeze ben 3 kez düşük yaptım şimdi cleaxen 04 lük kullanıyorum 28. haftatadayım bu iğneyi nekadar kullanacam size doktorunuz ne dedi ben iki doktora gidiyorum biri 7.ayda kesecez biri doğuma kadar devam diyo ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
herkeze iyi akşamlar,hamile arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik diliyorum,darısı benim ve isteyen herkeze diliyorum,ben 6 yıllık evliyim 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim oldu ve negatifi yaşadım,derken geçen ay bir mucize oldu ve ben kendiliğimden hamile kaldım,değerim 238 çıkmıştı,doktor keseyide gördü,fotosunu vermişti,fakat 2 gün sonra değerim 68 düştü,çok ağladım ama toparladım..doktor pıhtı tahlili sitedi,dün sunucumu aldım,sizce benim durumum nedir,tecrübelerinizi paylaşırmısınız...
faktörxııı v34L --heterozigot mutasyon saptanmıştır
fibrinojen -0455G-A---heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR C677T ---homozigot mutasyon saptanmıştır
kızlar tecrubelerinize ihtiyacım var ,sonucumu değerlendirirmisiniz,,nasıl bir tedavi beni bekliyor acaba..
Arkadaşlar bende dün hcg testi yaptırdım sonuç 35,42 çıktı. Soluğu doktorda aldım ve akşam ilk iğnemi oldum. doktor reçeteye innohep isimli iğneyi yazmış. Devamını almadım henüz gün içinde alacağım. Değerim düşük adet tarihime 5 gün var daha haftaya cuma tekrar gel değerine bakalım dedi doktor, hemen başladı iğneye başkada birsey söylemedi. Bu iğneden olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
cnm gözün aydın bence değerin çok güzel maşallah..daha 5 gün olmasına rağmen iyi merak etme bu sefer önlemde aldın çok sevindim hamile olmna güzel haberler almanı diliyorum
Ben kendimi şuan hamile olarak görmüyorumkorkuyorum. Eşimde öyle hiç sevinemedik bile. Ne olacak bu sefer diye bekliyoruz. birde benim yumurtalarım az erken menapoza gireceğim büyük ihtimalle tüp bebek araştırırken bu ay bu sonucu aldım. 4 ay öncede böyle olmuştu ama o zaman pıhtılaşmayı bilmiyorduk. Bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz inşallah. Rabbim şu mübarek ayların hürmetine hızır gibi yetişsin tüm sıkıntı sahibi annelere...
Ben kendimi şuan hamile olarak görmüyorumkorkuyorum. Eşimde öyle hiç sevinemedik bile. Ne olacak bu sefer diye bekliyoruz. birde benim yumurtalarım az erken menapoza gireceğim büyük ihtimalle tüp bebek araştırırken bu ay bu sonucu aldım. 4 ay öncede böyle olmuştu ama o zaman pıhtılaşmayı bilmiyorduk. Bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz inşallah. Rabbim şu mübarek ayların hürmetine hızır gibi yetişsin tüm sıkıntı sahibi annelere...
Arkadaşlar bende dün hcg testi yaptırdım sonuç 35,42 çıktı. Soluğu doktorda aldım ve akşam ilk iğnemi oldum. doktor reçeteye innohep isimli iğneyi yazmış. Devamını almadım henüz gün içinde alacağım. Değerim düşük adet tarihime 5 gün var daha haftaya cuma tekrar gel değerine bakalım dedi doktor, hemen başladı iğneye başkada birsey söylemedi. Bu iğneden olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
cnm menepoz riski olan bri hemen böle pat diye hamile kalamaz bence sıkma canını sonçta iğne oluyorsun hem 5 gün kala değerde güzel 2 gn sonra mı baktıracaksın betaya..benmde 2 düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum korkularınıda ama güzel sonuç alanlar var sende yaz gelişmeleri
selingg tebirk ederim,allahım bu sefer sağlıklı hamilelik nasip etsinsiz nasıl bir tedavi geçirdiniz,biraz bahsedermisin
Arkadaşlaar elimde innohep 0.7 iğne var 10 kutu kadar ihtiyacı olan varsa gönderebilirim doktorum bana oksapar 4000 verdi bu ilaçlar elimde kaldı....
sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?
kızlar tecrubelerinize ihtiyacım var ,sonucumu değerlendirirmisiniz,,nasıl bir tedavi beni bekliyor acaba..
Arkadaşlaar elimde innohep 0.7 iğne var 10 kutu kadar ihtiyacı olan varsa gönderebilirim doktorum bana oksapar 4000 verdi bu ilaçlar elimde kaldı....
cnm gözün aydın bence değerin çok güzel maşallah..daha 5 gün olmasına rağmen iyi merak etme bu sefer önlemde aldın çok sevindim hamile olmna güzel haberler almanı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?