günaydın arkadaşlar, 4 kez düşük yaptım samsun da yaşıyorum. Burda ki son dr a da gittim dün. Düşüklerimin biyokimyasal olduğunu sebebide kesin olmamakla birlikte kromozomlardan kaynaklandığını söyledl önümde 2 yol varmış ya deneyecekmişim ya da tüp bebek yapacakmışım şansım %50 dedi. Ne kan pıhtılaşmasından ne de miyom ya da başka bir şeyden bahsetti. Okullar kapanır kapanmaz ankara gideceğim ama iyi bir dr arıyorum burdan bazı arkadaşların hacettepe gittiğini öğrendim ama o da yeni hasta kabul etmiyormuş galiba anakarada oturan arkadaşlar nolur bildiğiniz dr varsa söyleyin. Ben de mfht 677 hetezigot var. Benim durumumda olan birini duydunuz mu?
Merhaba burcu_gen ve bucu2 sîzlerin iyi olmanıza çok sevindim..oğluşlarınız da îyiymiş ne güzel biz de kızımla iyiyiz 6,5 aylık olduk ama hala dişimiz çıkamadı faaliyetler var ama bekliyoruz bakalım.. Kızlar sizi burda gördüğüm de iyi oldu doğumdan sonra kan sulandırıcılar kullanıyor musunuz?? Birde kızım benî emmeyi bıraktı benim sütüm çok çok azaldı bir haftadır ne emziriyorum nese sağım yapıyorum ilk defa dün kanamam oldu kızım 2,5 aylıktı o zamandan beri adet olmamıştım neyse işte dün oldum bugün kanamam bitti kızlar acaba bir kadın doğumcuya gitsem mi bana bi akıl verir misiniz kan pıhtılaşması yüzünden doktora bile gidemez oldum korkudan ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanıcım galiba bu gidîşle
kızlar malesef 3 kez bebeğimi kaybettim claxcen 0.4 iğne ve aspirin kullandığım halde kalbı durdu bebeğimin bebeği genetiğe gönderdiler benım gıbı olan arkadaşlar varmı ne yaptılar lütfen cvp verin
merhaba herkese başlığı görünce atladım.
benim 2 sene bebeğim olmadı sonrada 4. aşılamayla hamile kaldım ama ondada gelişim geriliği oldu, anneden giden kan akımı bozulmuş, hastanede aspirin kullandım 28 haftalık 650 gr doğdu, bebeğim iyi şükür. ama bu duruma kan pıhtılaşmasının neden olabileceği söyleniyo. sizler bu konuda bilgilisiniz. bu durumu yaşayan yada bana bilgi verebilecek olan varmı
cevap için çok tşk ederim canım. İnşallah bu son olur benim gibi sürekli kimyasal gebelik yaşan arkadaşlar nolur çözüm buldunuz mu normal hamile kalabildiniz mi rabbim yardımcımız olsun baş ağrısından ölmek üzereyim. Ben dediğiniz gibi tolga ecemiş ten randevu aldım ayım 19 na. Medicanaya geçmiş dr. Arkadaşlar gitmişken birkaç dr a daha gideyim diyorum lütfen önereceğiniz başka dr varsa söyleyln nolur ya
geçmiş olsun canım inşallah aynı acıyı bi daha yasamazsın bende 4 sefer kaybettim 4.de iğne kullandığım halde kaybettim 5 de bebeğime kavuştum şükürler olsun
merhaba kızlar..uzun zamandır yazamadım size..8 mayısta sezeryanla doğum yaptım kızım DAMLA DERİN i kucağıma aldım..hamileliğim boyunca pıhtılaşma ile ilgili 0,4 iğne ve coraspin kullandım..coraspini doğumdan 4 5 gün önce bıraktım iğneyi lohusalık bitene kadar kullanacakmışım..37+3 de doğum yaptım..ALLAH hepinize bu muhteşem duyguyu tattırsın inşallah...
sanırım söylenenlerden haberin olmadığı için böyle yorum yapmışsın. yapılan şeyde saçma bir durum yok. evet benim şevkim kırılmıştı ve sıcağı sıcağına başkası yapsın demiştim. buradan devam edilecek olsa gene dua takibi yapmazdım. ama başladığım bir işi yarım bırakmak hiç adetim değildir. salavata başlamıştık bir kere. arkadaşların ısrarı üzerine yeni topik açmayı bilmediğim halde uğraştım denedim açtım ve duaya devam ediyoruz. herkes istediği yeri takip etmekte özgürdür. ki ben burayı da takip ediyorum.
merhaba kızlar..uzun zamandır yazamadım size..8 mayısta sezeryanla doğum yaptım kızım DAMLA DERİN i kucağıma aldım..hamileliğim boyunca pıhtılaşma ile ilgili 0,4 iğne ve coraspin kullandım..coraspini doğumdan 4 5 gün önce bıraktım iğneyi lohusalık bitene kadar kullanacakmışım..37+3 de doğum yaptım..ALLAH hepinize bu muhteşem duyguyu tattırsın inşallah...
Söylenenleri okumadım canım ya kim kırdıysa seni ayıp etmiş. Bu arada hamileliğin de hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah.
canım benım ılk sayfada hangı gende sorun oldugu yazıyor.gunde 2 defa 03 luk fraxıparıne kullanıyorum
selam kızlar. benim gibi iğne kullanan hamileler var mı acebe?
pıhtılaşma ile ilgili durumun ne bilmiyorum ancak genelde doğuma kadar kullandırılıyor iğnelerarkadşlar selam herkeze ben 3 kez düşük yaptım şimdi cleaxen 04 lük kullanıyorum 28. haftatadayım bu iğneyi nekadar kullanacam size doktorunuz ne dedi ben iki doktora gidiyorum biri 7.ayda kesecez biri doğuma kadar devam diyo ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?