Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım senin durumunda olan çok kişi var. zaten öğrenmişsin kan pıhtılaşman olduğunu bence sana hamilelik esnasında iğne kullandıracak bir dr. bulmalısın. ankara'da bazı arkadaşlar Tolga Ecemiş'e gidiyorlar. Ankara'da bir merkezde durmunu anlatıp ona göre karar vermelisin. bu yol hiç kolay değil. doğru dr.u bulmak, doğru tedaviyi uygulamak. o yüzden allah yardımcın olsun. ilk sayfada senin durumunda olanların neler kullandığını gösteren tablo var. istersen oradan bir bak. bazı dr.lar senin gibi tek gende heterezigotun düşüğe neden olmayacağını söylüyorlar. kabul etmiyorlar. ama olan var ve iğne kullanan çok. o yüzden ona göre bir dr. bulman lazım. bunun için birkaç dr. gezmen gerekebilir.

sizde iyiymişsiniz kızınla sevindim iyi olmanıza bende doğumdan sonra 2 aydır adet oluyorum ve çok yoğun oldu 5 gün sürdü bende en son doğum yaptıktan 1 hafta sonra doktora kontrole gitmiştim 40 bitince gel demişti ama gerek duymadım senin az sürmüş belki tam sokulememişsindir rahat değilsen bi gidebilirsin doktora canım

merhaba hanımlar iyi kandiller doktordan geliyorum durum pekiyi değil rahmimde kanama varmış kesemden 5 katı büyük moralim alt üst oldu progestan kullanıyorum dr değiştirdi crırone jel verdi oraya sıkçakmışım ilk defa böyle birşey gördüm kan nasıl duruyor orda kalp atışı falan da yok minicik kese bütün ilaçlarımı kullanıyorum nerde hata yaptım acaba iğnemi coraspini folbiolu prostanı kullanıyorum kızlar bana bişey diyin çok kötüyüm

geçmiş olsun canım inşallah aynı acıyı bi daha yasamazsın bende 4 sefer kaybettim 4.de iğne kullandığım halde kaybettim 5 de bebeğime kavuştum şükürler olsun

cevap için çok tşk ederim canım. İnşallah bu son olur benim gibi sürekli kimyasal gebelik yaşan arkadaşlar nolur çözüm buldunuz mu normal hamile kalabildiniz mi rabbim yardımcımız olsun baş ağrısından ölmek üzereyim. Ben dediğiniz gibi tolga ecemiş ten randevu aldım ayım 19 na. Medicanaya geçmiş dr. Arkadaşlar gitmişken birkaç dr a daha gideyim diyorum lütfen önereceğiniz başka dr varsa söyleyln nolur ya

merhaba herkese başlığı görünce atladım.

benim 2 sene bebeğim olmadı sonrada 4. aşılamayla hamile kaldım ama ondada gelişim geriliği oldu, anneden giden kan akımı bozulmuş, hastanede aspirin kullandım 28 haftalık 650 gr doğdu, bebeğim iyi şükür. ama bu duruma kan pıhtılaşmasının neden olabileceği söyleniyo. sizler bu konuda bilgilisiniz. bu durumu yaşayan yada bana bilgi verebilecek olan varmı

selam tekrar

vallahi canım ben ankarada değilim malesef. ama arkadaşlarımız çok dr. gezdiler ve kafaları malesef çok karıştı. kimisi önemsemedi pıhttılaşmayı. kimisi prof olmasına rağmen hastanın yönlendirmesi ile iyi bari sen istiyorsan hamilelikte iğne kullanırız gibi şeyler söylediler. ben de kimyasal gebelik yaşıyorum ve bana aşağı yukarı gittiğim her dr. pıhtılaşma ile ilgili olduğunu söyledi. ben şu an korunuyorum. sanırım bir kaç ay var denemelere başlamama. keşke hamile kalsam ve devam etse de bizim gibi sorun yaşayanlara evet şu işe yarıyo diyebilsem ama malesef ben de henüz deneme yanılma aşamasındayım. iğne ile denedim 2 kez ve yine kimyasal olsu canım. ama senin durumun daha hafif bana göre benim 4-5 gende problem var ve bu benim pıhtılaşma seviyemi size göre biraz daha artırıyor. senin belki iğne ile folikasit ve be vitamini ile çözülebilir. canım ankarada bir arkadaşımız sevgi ateş uçar a gidiyor. genelde tolga ecemiş üzerinde yoğunlaşılıyor. başka da şu an aklıma gelmiyor. eğer daha başka arkadaşlar görecek olurlarsa değerlendirip isim vereceklerdir sana. geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım inşallah aynı acıyı bi daha yasamazsın bende 4 sefer kaybettim 4.de iğne kullandığım halde kaybettim 5 de bebeğime kavuştum şükürler olsun

canım teşekkür ederim peki dördüncüde hangi iğneyı kullandın 5 gebelıktedemı aynı iğneyı kullandım 4 düşük neden olmuş iğne kullandığın halde cok soru sordum ama merak ediyorum

merhaba kızlar..uzun zamandır yazamadım size..8 mayısta sezeryanla doğum yaptım kızım DAMLA DERİN i kucağıma aldım..hamileliğim boyunca pıhtılaşma ile ilgili 0,4 iğne ve coraspin kullandım..coraspini doğumdan 4 5 gün önce bıraktım iğneyi lohusalık bitene kadar kullanacakmışım..37+3 de doğum yaptım..ALLAH hepinize bu muhteşem duyguyu tattırsın inşallah...

Yaşı uzun olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallah

Söylenenleri okumadım canım ya kim kırdıysa seni ayıp etmiş. Bu arada hamileliğin de hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah.

arkadşlar selam herkeze ben 3 kez düşük yaptım şimdi cleaxen 04 lük kullanıyorum 28. haftatadayım bu iğneyi nekadar kullanacam size doktorunuz ne dedi ben iki doktora gidiyorum biri 7.ayda kesecez biri doğuma kadar devam diyo ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah bu aralar doğum haberleri var çok seviniyorum darısı herkesin başına

arkadaşlar ben mafoldum, benim fsh hormonu 15 çıktı ne yapacağım ben. yumurta rezeviyle ilgili bir hormonmuş ilk defa böyle çıktı acaba düşüğün etkisi var mıdır? ne yapacağımı şaşarıdım ne olacak sorun birdi şimdi daha ciddileşti. bu hormon acaba 3-5 aydır seraphone+ çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisiyle olabilir mi

Söylenenleri okumadım canım ya kim kırdıysa seni ayıp etmiş. Bu arada hamileliğin de hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah.

Ortada yapılan bir ayıp yok, kırma da yok. bu şekilde değerlendirmeyelim olayı. sadece dua listemizin ve dua üzerine olan muhabbetimizin çok yer kapladığı söylendi, pıhtılaşma ile ilgili yorumların önüne geçtiği söylendi kibarca. yeni topiğin açılmasının daha iyi olabileceği söylendi sadece. ben de katıldım, bunun doğru olduğunu düşündüm. ilk tepkim duayı bırakmak oldu ama bunun doğru olmadığını düşündüm sonra ve topik açtık. hepsi bu. ortada hiçbir problem yok. ama dua için ayrı topik sohbet için ayrı topik uygulaması zor olduğu için diğer topikte sadece dua sohbetimiz yok, herşey var ve herşey serbest.
iyi dileklerin için teşekkür ederim. Darısı sana olsun inşallah.

Son düzenleme:
pıhtılaşma ile ilgili durumun ne bilmiyorum ancak genelde doğuma kadar kullandırılıyor iğneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…