Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gozun aydin cnm. cok sevindim. masallah bebisinle sana. darisi bizlere

benim 4 kaybım oldu sonuncusunda triploidi çıktı yumurtaya 2 sperm girmiş ama doktor bu bi rahatsızlıktır demiyor bu durum bu gebeliğe has diyor yani çözüm yok pıhtılaşma iğnesi vuruldum hiç yerimden kalkmadım progestan iğne ilaç kullandım ama sonuç hüsran hayırlısı olsun diyorum ve kendimi rabbime bırakıyorum çünkü ben elimden geleni yaptım tedaviyi bırakmadım ama eskisi kadar kendimi yıpratmamaya çalışıyorum son gebeliğim eninde sonunda bitecekmiş ama bunun önceden tanısı olmadığı için bi umutla 3 ay yattım ben sonuncusundan çoook umutluydum ama remen şok anını yaşadım eşime niye bana bi tokat atmadın dedim çünkü kendime gelemedim kürtaja giderken bile rüyadaydım sanki birazadan uyanacaktım ne yaparsak yapalım her il olacağına varıyor

bende 18+1 haftalık hamileyim.doğumumuz 1 gün arayla inş.bende göbekten yapıyorum en az acıyan yer.diğer taraflarda kas olduğu için daha çok acıyor ve morarıyor.ben göbeğimin sağına soluna vuruyorum.0,6 iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

senin adına çok sevindim.sağlıklı günlerde sev bebeğini.darısı bizlerin başına

herkese merhaba..7 haftalık bir kürtajım oldu. ikinci gebeliğimde doktorum bebek aspirini verdi.4 te 3 ünü içmemi söyledi.ilk 3 ay şeker yok dedi.şeker olayı tamamen tedbir dedi.yani şekerle hiç bir sorunun yok aslında riske atmamak için dedi.35 artı 4 le kızım doğdu.erken doğum olmasına rağmen 3 kiloydu..kızım şuan 5 yaşında hamdolsun..3. gebelişimi geçtiğimiz mayıs ayınd.a yaşadım..8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.çünkü kalp atışı ilkindeki gibi yoktu.buarada bu bebekte coraspin kullanıyordum.sonra kromozom ve genetik testlerim yapıldı.kromozom eşimin ve benim normal çıktı.FAKTÖR 5 LEİDEN HETEROZİGOT,MTHFR A1298 C HOMOZİGOT çıktı.gebe kalırsam iğne kullanacağım söylendi.bu arada rahmim de septum vardı.hani perde dedikleri..ağustos 2013 te konya medicana prof.dr. metin çapar a birsürü para dökerek ameliyat oldum.perdem alındı.ameliyattan 2 ay sonra yine gebeydim.dr metin çapar HİBOR 5000 IU/0.2 ml iğne ve b12 hap ve folik asit başladı.coraspin gerek yok dedi..bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyordu.kalp atışları kesesi harikaydı.fakat 12.haftada karnımda öldü..kürtaj olalı 3 gün oldu..şuan kafayı yemek üzereyim çok acı çekiyorum..Rabbime sonsuz inancım var.bir hikmet vardır diyorum fakat.içim yanıyor...yani sevgili arkadaşlar dr a çok kızgınım.. konya medicana prof.dr. metin çapar bu isimin ünvanına hastanenin lüksüne bakıp gitmiştim.bir muayenesi 112 tl muhasebe ameliyatlar için çıkardıkları fiyatlar dudak uçuklatıyor..2 defa ameliyat oldum.kürtaja 1500 tl istediler.zaten bebeğim ölmüş..acısı ciğerimde birde bu fiyatı duyunca bağırıp kızdım.800 tl ye indiler..perde ameliyatıma 2500 tl istediler..vazgeçtim diyince 800 tl aldılar.kürtaja alındığım gün bile dr 112 tl sini istedi...yani kesinlikle bu hastaneyi bırakıcam ama herkes bilsin istedim.metin bey 5 dk sını bile hiç bir muayenesinde bana ayırmadı..sonuçta 3 kürtajım oldu en sonuncusu iğneye rağmen durmadı. ben ağlarken doktor bana üzülme bir daha ki sefere iğnenin dozunu artırırız dedi.işte onun için fare deneğinden başka bir şey değilim...Rabbim herkesleri yavrusuna kavuştursun inşallah..konya da tavsiye edebileceğiniz dr varsa çok sevinirim..herkesin Allah yardımcısı olsun.

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, allah herkese nasip etsin.. bu süreçte umudunuzu kaybetmemenizi, doktorunuza sonuna kadar güvenmenizi öneririm. Kolay değil ama ne demişler sabreden dermiş muradına ermiş :)

merhaba canim allah saglikla kucaklamani nasip etsin.ben iki dusukten sonra bu hamilelikte clexane 0,4 luk kullandim.6. haftada kirmizi kanamam oldu ve 10. haftaya kadar rengi sariya dogru donup kesildi.bu arada haftada 1 proluton depot igne ve gunde 2 progestan kullandim.cok sukur bu baftaya geldik.korkma bol su ic istirahat et ignelere guven.hayirlisiyla atlatacaksin insallah

insalahhh canim doktordan paogestan istedim vermedi bu aralar gelmiyor stres yapmak istemiyorum bu gün 6 haftalik oldu ama her wc girdigimde cok sükür diye ckiyorum insallahhh bende senin gibi atlatirimm masallahhhh sonuna ´gelmisinn rabbim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin bana dua et lütfen.....

Teşekkür ederim verdiğin cevap ve açıklamalar için. Dün tüp bebek doktorumda kontrolüm vardı. Doktor o kadar yoğundu ki bu konuyu konuşamadık ve kontrol sonrası odasında sohbet edemedik maalesef. 15.30 da merkezdeydim 19.00 a doğru çıktım. Ne kadar çok tüp bebek yaptıran insan var. Allah inşallah hepsini sağlıklı, hayırlı evlat sahibi yapar. Neyse, hemşiresi devam etmem gereken ilaç listesini verdi ve içinde iğne ve coraspin yoktu. Eşimde doktora inan vurulma diyor. İğne mi dün vurulmadım ve içim hiç rahat değil. Limon suyu ve kivi tavsiyen için teşekkür ederim. Kan sulandırıcı tüm yiyecekleri araştıracağım. Diğer doktoruma da bir kaç güne giderim.
İkiz bebeklerde bebeklerden birine birşey olması durumunda hiç birşey yapılamıyormuş. Doktorum diğer bebeğin zamanla onu sıkıştırdığını ve kağıt bebek olduğunu söyledi. İnternette de doğumda plesantada leke olarak kaldığını söyledi. Allah benimle olan bebeğimi ve tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı, hayırlı, analı-babalı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

dr un kim merak ettim.ankaradasin sanirim.ben de ankaradayim.
zaten dr larin az bir kismi bizim mutasyonlarda ignenin gerekliligine inaniyor.cogu gerek yok.diyor.bir kisimsa senin ki gibi 13.haftada biraktiriyor igneyi.dogru tedavinin hangisi oldugunu aslinda onlar da bilmiyorlar.insallah dogru tedavidir seninki de.dr larimiza guvenmekten baska caremiz yok ve bir sure ilerledigin dr u birakmak da zor bir karardir.ben de dr um kesin birakcaksin diye diretirse cok korkuyordum.nasil birakcam.dr umu diyordum.

cumartesi günü saat 17-15 te randevum vardı gittik ve ben çok memnun kaldım sadece konuşup derdimi anlatmayı düşünüyordum ben ama güzelce dinledi ve sonra muayne etmeliyim dedi muayne oldum çok güler yüzlü bir bayan sorulan bütün sorularıma cevap verdi kendisi,benim 2 düşüğüm oldu 2 bucuk yılllık evliyim ve korunuyoruz kanımda pıhtılaşma çıktı genetik testlerimde ve nagihan hanım b12 folik asit ve evimde kedi beslediğim için toxoplasma testlerimi istedi bu testlerin sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi,ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağımızı söyledi 9 ay boyunca hergün iğne vurulacağım kanımdaki pıhtılaşma sorunum yüzünden inş herşeyin hayırlsıı olur hepimiz için

Arkadaslar sizin bu ignekeri almak icin raporunuz varmi . Bana rapir olmadigi icin uc dort kutu falan Alamiyirum sadece bi kutu veriyolar raporum olmadigi icinsizinde olemi ongunde bir yazdiriyomusunuz İgneyi

Arkadaslar sizin bu ignekeri almak icin raporunuz varmi . Bana rapir olmadigi icin uc dort kutu falan Alamiyirum sadece bi kutu veriyolar raporum olmadigi icinsizinde olemi ongunde bir yazdiriyomusunuz İgneyi

canım ben de rapor almadiydim, ozel saglık sigortası var ama, dr.3 kutu yazior.. Belli bir oranını sigorta karsılıyor onun.. ama ozel saglık sigortası yoksa, devletten bir dr.a yazdirabilirsin sanirim, 3 aylık bile alan arkadaslar vardi parasız...

Evlendikten sonra İstanbula yerleştim. 9 yıldır istanbulda yaşıyorum. Bir sonraki kontrolde bu konuyu tekrar konuşacağım.

Arkadaslar sizin bu ignekeri almak icin raporunuz varmi . Bana rapir olmadigi icin uc dort kutu falan Alamiyirum sadece bi kutu veriyolar raporum olmadigi icinsizinde olemi ongunde bir yazdiriyomusunuz İgneyi.

9 ay iğne ve coraspin kullanmamı isteyen doktorum rapor verdi. 3 aylık ilacı tek seferde alabiliyorum ama devlet bir miktar sanırım %15 lik kısmının parasını alıyor.

canım merhaba muayeneni nasıl yaptı doktor vajinal mi yaptı benim de yarın randevum var da erkek doktorda daha önce hiç erkek doktora muayene olmadım o yüzden sordum benimde 2 düşüğüm var biri 6 haftalık diğeri 8 haftalık 8 haftalık olan 15 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldum ve şimdi genetik araştırma yaptırıcam

canım gitiiğim doktor bayandı uzun araştırmalarım sonucu bu doktorda karar kıldım hastane çok güzel doktorumda şansıma çok iyi anlayışlı sorularımın hepsini cevaplayan bir hekim çıktı inş.onunla başladım onunlada devam etmek istiyorum evet canım alttan muayne yaptı rahmi ve yumurtalıkları kontrol etti ve biraz akıntım vardı benim genç kızlığımdan beri hep vardır zaten kendimi bildim bileli onun için vajinal yoldan kullanacağım bir fitil yazdı.benimde 2 düşüğüm oldu 1er yıl arayla cnm ilkinde 6 haftalıktı ikincisi 8 haftalık ikiside kendi kendine düştüler cnm hafif kahve rengi lekelenmeyle başlayan ve kanamayla devam eden 2 düşük yaşadım ben cnm hiç kürtaj olmadım.genetik araştırmamı ve kromozom analizlerimizi yaptırdık biz cnm.

çok teşekkür ederim cevabın için canım düşüklerimiz aynı haftalarda olmuş benim ilkinin 6 haftalıkta kese gelişimi durdu ve tam 10 gün sonra kanamam başladı 2. de de kontrole gitmiştim kalp atışlarının durduğunu öğrendik 3 gün sonra kürtaj oldum kalırsa seni zehirler dedi doktor benimkilerin gelişimi duruyor böyle olunca da doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi yarın zeynep kamil hastanesinde genetik bölümünde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz da yaparlar testlerimi gerçekten çok zor bi durum hamile kalıp sonunu getirememek Rabbim hepimize en kısa zamanda sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder inşallah

canım bende de özel sağlık sigortası var. 3 kutu yazıyor derken yani 3 günlük iğne mi? yoksa bir kutuda birden fazla mı var iğne?
3 günde bir iğne yazdırmak hiç de kolay olmaz çünkü...

cnm ben kromozom anelizlerimizi bakırköy sadi konuk hastanesinde yaptırdım trambofoli panelimi ise cerrahpaşa tıp fakültesinde smear testimide şişli eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım cnm.eğer elinde yaptırman gereken testlerin yazılı olduğu bir kağıt varsa hepsini tek bir hastanede yaptırabilirsin cnm biz ilk şişliye gittik orda kadın doğumcu muayne etti smear için örnek aldı.oranın genetik bölümü daha açılamıştı bekleyecektik baya sonra ben cerrahpaşadan randevu aldım orda trambofoli paneli için kan aldılar benden ve ordaki doktorlar kromozom anelizlerinizi bakırköy sadi konukta yaptırın dediler eşimle sadi konukun genetik bölümünden randevu aldık ve ikimizde kan verdik sonuçların çıkması 1 ayı bulabiliyor cnm bu yüzden hepsini tek seferde aynı yerde halletmeye bak cnm ve b12 folik asit ve toxoplasma testleride onemli bunlarıda herhangi bir devlet hastanesi kan alarak yapıyor zaten cnm yeni bir gebelik için korunmayı bırakmadan önce bunların hepsini yaptır derim cnm,ben bütün tedbirleri almaya çalışıyorum,ayrıca araştırmalarımda düşüklere sebep olan ümmü sübyan diye bir olay varmış onun içinde bir hocaya hemail yazdırdım cnm.geceleri çok korkulu rüyalar görüp hep sıçrayarak uyanıyordum ben.

arkadaşlar bu kan pıhtılaşması için konya da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı?...lütfen ...sorunlu gebeliklerden anlayan merhametli bir doktor bilen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…