merhaba canım evet sezaryen oldum iğneyi birgün önce kesti doktorum coraspini 30. haftadan sonra zaten çokta içmiyodum aradabir içiyodum Allah herkese nasip etsin zor bir süreçti ama çok şükür hallettik darısı sizlerin başına olsun...yılmayın üzülmeyin stres yapmayın :)
ben suan 17+6 yim.
igneye dr.um hala gobekten devam edebilecegimi soyledi. koluma tek basima yapamiyrm. birinin tutmasi gerekiyr. gecenlerde gobegimi acitinca bacagimda denedim. bacaga igneyi soran arkadasim icin yazayim dedim.
en az gobek aciyr. cidden en cok da bacak. ama yapacak birsey yok. kasigindan 4 parmak asagisi ile diz kapaginin 4 parmak yukarisi arasinda kalan bolgeye yapabilirsin. ama yumusak yer olacak. kasa olmayacak. onun icin bacagin ic kismina yapacaksin cnm.
buarada benim de iki degerim heterozigot. hem coraspirin iciyrm hem de 0.4 luk igne. dr.um igneye doguma kadar devam dedi.
merhaba canım evet sezaryen oldum iğneyi birgün önce kesti doktorum coraspini 30. haftadan sonra zaten çokta içmiyodum aradabir içiyodum Allah herkese nasip etsin zor bir süreçti ama çok şükür hallettik darısı sizlerin başına olsun...yılmayın üzülmeyin stres yapmayın :)
slm arkadaslar 5 hafta 4 günlük hamileyim ara ara cok bulanik leke geliyor cok korkuyorum 3 defa düsük yaptim kann pihtilasmasi cikti 04 levonokx kulaniyorum doktora söyledik kirmizi dönmdedikce korkma diyor progestan verin dedim yok diyor ne ypacagimi bilmiyorum böyle durum yasayalar varmi doktorunuz ne tavsiye etti.
merhaba canim allah saglikla kucaklamani nasip etsin.ben iki dusukten sonra bu hamilelikte clexane 0,4 luk kullandim.6. haftada kirmizi kanamam oldu ve 10. haftaya kadar rengi sariya dogru donup kesildi.bu arada haftada 1 proluton depot igne ve gunde 2 progestan kullandim.cok sukur bu baftaya geldik.korkma bol su ic istirahat et ignelere guven.hayirlisiyla atlatacaksin insallah
merakimdan birsey sormak istiyorum.bebeklerden.birinin.kalbi durunca nasil.mudahele ediliyor bevege.tek bebek vucuttan.alinabiliyor mu.cok.merak ettim.gecmis olsun.ben de duymustum ikizlerde boyle durumun cok yasandigini.
bence de igneni birakmamalisin.hatta gun asiri degil hergun yapmalisin.benim 677 ve 1298 heterozigotum var.benim.dr um da 20. haftada biraktiracagini soyledi ama ben birakmadim ikna ettim dr umu.dedim ki:ignenin gucube kendimi oyle cok inandirdim ki bu kez igneyle dogum yapabilecegime inandirdim.kendimi.igneyi birakirsam birsey olmuycaksa bile psikolojik olarak birsey olur muhakkak dedim ona ve ikna ettim.sen de boyle yap ve onu ikna et bence.tup bebek dr un senin hamileligini saglamis ve isi bitmis bence.istersen diger dr a devam edebilirsin artik.bu arada ben 32. haftamdayim dr um.hala birakmami istiyo igneyi.ama ben doguma kadar kullanmak istedigimi belirttim tekrar.
igneyi esim yapiyor.kolumdan.yapiyor cok rahat oluyor.senin yapanin.yoksa mecbur bacaga gececeksin.elini pantolonunun cebine koydugunda nereye geliyorsa elin igneyi oraya yapacaksin.ama sen dah gobekten yapabilirsin.karnin cok gergin degildir henuz.
igneni gun asiri yapmaya devam edeceksen yapmadigin.gun limon suyu ic ve bir kivi ye bence.
Teşekkür ederim verdiğin cevap ve açıklamalar için. Dün tüp bebek doktorumda kontrolüm vardı. Doktor o kadar yoğundu ki bu konuyu konuşamadık ve kontrol sonrası odasında sohbet edemedik maalesef. 15.30 da merkezdeydim 19.00 a doğru çıktım. Ne kadar çok tüp bebek yaptıran insan var. Allah inşallah hepsini sağlıklı, hayırlı evlat sahibi yapar. Neyse, hemşiresi devam etmem gereken ilaç listesini verdi ve içinde iğne ve coraspin yoktu. Eşimde doktora inan vurulma diyor. İğne mi dün vurulmadım ve içim hiç rahat değil. Limon suyu ve kivi tavsiyen için teşekkür ederim. Kan sulandırıcı tüm yiyecekleri araştıracağım. Diğer doktoruma da bir kaç güne giderim.
İkiz bebeklerde bebeklerden birine birşey olması durumunda hiç birşey yapılamıyormuş. Doktorum diğer bebeğin zamanla onu sıkıştırdığını ve kağıt bebek olduğunu söyledi. İnternette de doğumda plesantada leke olarak kaldığını söyledi. Allah benimle olan bebeğimi ve tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı, hayırlı, analı-babalı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Arkadaslar sizin bu ignekeri almak icin raporunuz varmi . Bana rapir olmadigi icin uc dort kutu falan Alamiyirum sadece bi kutu veriyolar raporum olmadigi icinsizinde olemi ongunde bir yazdiriyomusunuz İgneyi
dr un kim merak ettim.ankaradasin sanirim.ben de ankaradayim.
zaten dr larin az bir kismi bizim mutasyonlarda ignenin gerekliligine inaniyor.cogu gerek yok.diyor.bir kisimsa senin ki gibi 13.haftada biraktiriyor igneyi.dogru tedavinin hangisi oldugunu aslinda onlar da bilmiyorlar.insallah dogru tedavidir seninki de.dr larimiza guvenmekten baska caremiz yok ve bir sure ilerledigin dr u birakmak da zor bir karardir.ben de dr um kesin birakcaksin diye diretirse cok korkuyordum.nasil birakcam.dr umu diyordum.
Arkadaslar sizin bu ignekeri almak icin raporunuz varmi . Bana rapir olmadigi icin uc dort kutu falan Alamiyirum sadece bi kutu veriyolar raporum olmadigi icinsizinde olemi ongunde bir yazdiriyomusunuz İgneyi.
cumartesi günü saat 17-15 te randevum vardı gittik ve ben çok memnun kaldım sadece konuşup derdimi anlatmayı düşünüyordum ben ama güzelce dinledi ve sonra muayne etmeliyim dedi muayne oldum çok güler yüzlü bir bayan sorulan bütün sorularıma cevap verdi kendisi,benim 2 düşüğüm oldu 2 bucuk yılllık evliyim ve korunuyoruz kanımda pıhtılaşma çıktı genetik testlerimde ve nagihan hanım b12 folik asit ve evimde kedi beslediğim için toxoplasma testlerimi istedi bu testlerin sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi,ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağımızı söyledi 9 ay boyunca hergün iğne vurulacağım kanımdaki pıhtılaşma sorunum yüzünden inş herşeyin hayırlsıı olur hepimiz için
canım merhaba muayeneni nasıl yaptı doktor vajinal mi yaptı benim de yarın randevum var da erkek doktorda daha önce hiç erkek doktora muayene olmadım o yüzden sordum benimde 2 düşüğüm var biri 6 haftalık diğeri 8 haftalık 8 haftalık olan 15 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldum ve şimdi genetik araştırma yaptırıcam
canım gitiiğim doktor bayandı uzun araştırmalarım sonucu bu doktorda karar kıldım hastane çok güzel doktorumda şansıma çok iyi anlayışlı sorularımın hepsini cevaplayan bir hekim çıktı inş.onunla başladım onunlada devam etmek istiyorum evet canım alttan muayne yaptı rahmi ve yumurtalıkları kontrol etti ve biraz akıntım vardı benim genç kızlığımdan beri hep vardır zaten kendimi bildim bileli onun için vajinal yoldan kullanacağım bir fitil yazdı.benimde 2 düşüğüm oldu 1er yıl arayla cnm ilkinde 6 haftalıktı ikincisi 8 haftalık ikiside kendi kendine düştüler cnm hafif kahve rengi lekelenmeyle başlayan ve kanamayla devam eden 2 düşük yaşadım ben cnm hiç kürtaj olmadım.genetik araştırmamı ve kromozom analizlerimizi yaptırdık biz cnm.
canım ben de rapor almadiydim, ozel saglık sigortası var ama, dr.3 kutu yazior.. Belli bir oranını sigorta karsılıyor onun.. ama ozel saglık sigortası yoksa, devletten bir dr.a yazdirabilirsin sanirim, 3 aylık bile alan arkadaslar vardi parasız...
çok teşekkür ederim cevabın için canım düşüklerimiz aynı haftalarda olmuş benim ilkinin 6 haftalıkta kese gelişimi durdu ve tam 10 gün sonra kanamam başladı 2. De de kontrole gitmiştim kalp atışlarının durduğunu öğrendik 3 gün sonra kürtaj oldum kalırsa seni zehirler dedi doktor benimkilerin gelişimi duruyor böyle olunca da doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi yarın zeynep kamil hastanesinde genetik bölümünde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz da yaparlar testlerimi gerçekten çok zor bi durum hamile kalıp sonunu getirememek rabbim hepimize en kısa zamanda sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?