merhabalar bende aranıza yeni katıldım.bende 6 düşük yaptım.sonuncu hamileliğim cumartesi sona erdi.2kürtaj 4düşük.8 haftayı geçemiyoruz.doktorum bthgc kanda 5 olduğu anda iğneye başlayacaz dedi.bu arada cleksan kullandığım halde düşükler oldu ilk gebelik hariç.en son ki kürtajda cleksanın dozunun tam ayarlanamadığı söylendi.bende protein c de düşük bu da gebelikte bütün değerleri sıfırlarmış yani daha fazla pıhtı.arkadaşlar ben de bir yıl önce öğrendim bu tarz gebelik ölümleriyle perinatolojı dalı ilgileniyor.normal kadın doğum doktorları bu konuda uzman değil.mesela daha önce defalarca ultrasona girdim
ama hiç bir doktor rahimdeki damarlara kadar bakmamıştı.bir ölçüm yapıyo tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bebeğin rahime tutunmasını engelliyormuş.bende düşük çıktı gebelik öncesi beneksol folbiol coraspin başladık.kürtaj olan bebekte genetik araştırma da yapıldı hiç bir sorun yok.önümüzdeki ay tüp bebek önerdi.embriyolardan biyopsi yapılıp o şekilde transfer edilecek.ama hep bir korku artık hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemiyorum.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.demekki zamanı gelmedi daha.
Arkadsslar 2 bebegimi kaybettikten sonra 3 gebeligimde rahim dondurma dan sonra gebe kalip coraspin fraxciparine 0,6 ile devm edip sezreyanla dogum yaptim dogum esnasindada bebegim kakasini yapmis son an bile tehlikeliydi ama elhamdullilah sonunda saglikla kavustuk birbirimize dua edin lutfen hersey duayla inanin buna dusununki son. An bile bu bebegi bi gun daha bekletseymisiz olurmus dedi dr bizler bi hiciz rabbim herseyi iyi bilen hakkiyla verendir guvenin.yetrr hepinize saglikli imanli.hayirli evlatlar ins
Arkadsslar 2 bebegimi kaybettikten sonra 3 gebeligimde rahim dondurma dan sonra gebe kalip coraspin fraxciparine 0,6 ile devm edip sezreyanla dogum yaptim dogum esnasindada bebegim kakasini yapmis son an bile tehlikeliydi ama elhamdullilah sonunda saglikla kavustuk birbirimize dua edin lutfen hersey duayla inanin buna dusununki son. An bile bu bebegi bi gun daha bekletseymisiz olurmus dedi dr bizler bi hiciz rabbim herseyi iyi bilen hakkiyla verendir guvenin.yetrr hepinize saglikli imanli.hayirli evlatlar ins
2-3 kez tekrarlayan dşüklerde eğer fetusla ilgili veya rahimle ilgili bir sorun yoksa en son pıhtılaşma testleri yapılıyor. genelde ilk haftalarda yaşanan düşükler. sizin bebeğiniz maşallah bu haftaya kadar gelmiş gelişimi de normal hiç böyle şeyleri kafanıza takmayın. ragat olun. stres pıhtılaşmadan daha çok zarar veriyor belki de bebeğe. benim ilk bebeğim sağlıklı, ikincisi düşük oldu maalesef ama doktorum seni pıhtılaşma kategorisine sokmuyorum dedi. ama genetik testlerim de pıhtılaşmaya sebep olan faktörlerin bir kısmı pozitif. türkiyedeki kadınların %80'inde zaten pıhtılaşma varmış ama her düşük pıhtılaşmadan olacak diye bir şey yokmuş. şimdi siz doktorunuza sorsanız bile size hiç bir test yapmaz ortada bir sorun ve düşük yokken açıklama bile yapma gereği duymaz. Allah bebeklere sağlık versin. sanırım haziran gibi sağlıklı bir bebek olacak inşallah :)
selam canım aylinduru ne yaptın doğum oldumu seni merak ettim :))Evet sezeryan dedi benimde 39 haftayi doldurdugumuz gun alucak nasipse 1 hafta once coraspini.kesti igneyide 4 gun once kesiyo aramiz cok yakin ins saglikla aluriz kucagimiza canim
yaptim canim sen naptinselam canım aylinduru ne yaptın doğum oldumu seni merak ettim :))
bende mtfrh 1298 a heterozigot
geçen yıl testleirmi yaptırmıştım 1 düşüğüm oldu daha sonra 8 ay dan sonra tekrar hamile kaldım ve 20 gün önce bebeğimi kucağıma aldım bu forum sayesinde çok şey öğrendim.
umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin ve herkesin sözüne de bakmayın neye inanıyorsanız onun arkasında olun. bana abarttığımı söyleyen çok oldu. doktorlar bile.. ama ben bu konunun peşine düşmeseydim bu sorunumu bilemeyecektim.. doktorunuzu iyi belirleyin..
coraspin ve iğne şart bu durumda herkese geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
bucu2 "benım dr normal dogum rısklı iğne kullandıgın ıcın hıc demedi sadece kıymetlı bebek rıske atmayalım dedi bende zaten sezeryan ıstedıgım ıçın okey verdım belkı senın dr da oyle dusunuyodur" demişsin ama benm doktorum direkt aşırı kanama riski seni tehlikeye atabilir o yüzden sezeryan öneriorum şiddetle dedi...
bende mtfrh 1298 a heterozigot
geçen yıl testleirmi yaptırmıştım 1 düşüğüm oldu daha sonra 8 ay dan sonra tekrar hamile kaldım ve 20 gün önce bebeğimi kucağıma aldım bu forum sayesinde çok şey öğrendim.
umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin ve herkesin sözüne de bakmayın neye inanıyorsanız onun arkasında olun. bana abarttığımı söyleyen çok oldu. doktorlar bile.. ama ben bu konunun peşine düşmeseydim bu sorunumu bilemeyecektim.. doktorunuzu iyi belirleyin..
coraspin ve iğne şart bu durumda herkese geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
uzun suredır bu sayfayı takıp ediyorum hamıleliğim suresıncede takıp ettım iğne kullanıpta normal dogum yapanlarıda okudugum için soyledım yoksa dediğim gibi benım dr kıymetlı bebek riske atıp beklemeyelım dedı kı oylede oldu 37+3 de suyum azaldıgı bıtme noktasına geldıgı ıçın acıl sezeryan oldum dr guvenıyosan para ıcın sezeryandan bahsetmedıgını dusunuyorsan karar senın canım ama tabı bu konuda da yıne dr farklı bazıları normal yapılamaz der bazıları da neden olmasın der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?