Kızlar banada yardım ederseniz çok mutlu olurum bende genetik test yaptırdım herşey normal sadece heterozigot 1299 hr yazıyor bende pek anlamıyorum bu işlerden hemotolojiye gittim onlarda gebe kalınca gel demişlerdi bende tüp bebek tedavisi görüyordum doktoruma sonucu gösterdim ekstradan iğne vermedi sada folibol tablet ve vitamin verdi tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı kafama takıldı şimdi acaba benim pıhtı sorunum var ondanmı tututanamadı(
Bende ilk tüp bebek denemem olumsuz olunca genetik test yaptırmıştım. Bende de MTHFR C677T var. Transferle birlikte iğne ve coraspin kullanmaya başladım. 3. aydan sonra yalnızca coraspinle devam ediyorum.
İlk tüp bebek denemesi yaparken benimle birlikte farklı yerlerde bi arkadaşım ve eltimde tüp bebek yaptırdı. Onların doktorları hiç bir genetik test yapmasalarda onlara coraspin vermişti, ama benim doktorum vermemişti. Sonra merkez değiştirdim. Genetik açıdan birşey olmasa bile tüp bebek yapılan kişilere coraspin veriliyormuş. Yalnızca pıhtılaşma problemi için değil bebeğin damarlanma yoluyla tutunması için. Nerde tüp bebek yaptırıyorsun. Allah tüm isteyenleri tez zamanda evlat sahibi yapar inşallah.
Bahceci umut tüp bebek merkezinde gidiyorum cnm
Buarada banada aspirin vermişlerdi transferden sonra içmeye başlamıştım acaba tüp bebek tedavisi görmeden onun için ayrı bi tedavimi görmem lazımdı 2 ay sonra donmuşları denicez ya o da kimyasal gebelikle sonuçlanırsa çok korkuyorum
kızlar bu iğneyi birgün yapmayı unutursak nolur . cok büyük sorun olurm mu .yoksa bi günden bişiy olmaz mı . bu konuda fikri olan varmı ?
Arkadaşlar dün doktora gittim acıbademde bir profosöre oda sadece asprin kullanmamı tavsiye etti mtfr mutasyonlarının her iki kişiden birinde olduğunu söylüyo yani gebelikle beraber asprin kullandıracak ama henüz gebelik yok bu iğne olayı ile ilgili herkes başka bişey söylüyo ama işinde deneyimli perinatologlar böyle söylüyo kafam çok karıştı hakkımızda hayırlısı
faktör v heterozigot
protrombin pth g20210a bakımından normal
mthfr c 677t bakımından normal yazıyor
kromozom testimde sorun yok
bunlar benim sonuçlarım kızlar, bi yorum yapar mısınız?
kızlar yardımcı olun lütfennn.benimde 2 düşüğüm ve ardından 2 kürtajımdan sonra genetik testler,kan pıhtılaşması teestlerini yaptırdım sonuç 1298 heterozigot çoktı gittiğim doktorlar bunun düşüğe neden olmayacağını söylediler.bir tane doktor aspiri ve iğne kullanacaksın dedi.istanbulda olanlar duymuştur RIZA MADAZLI diyebir doktor var cerrahpaşada perinatoloji anabilimdalı başkanı ona gittim o sadece aspirin kullacaksın dedi aspirini de gebe kaldıktan sonra kalp atışını duyduktan sonra başlayacağız dedi kafam karıştı....var mı benim gibi olan lütfen yardım edinnn
faktör v heterozigot
protrombin pth g20210a bakımından normal
mthfr c 677t bakımından normal yazıyor
kromozom testimde sorun yok
bunlar benim sonuçlarım kızlar, bi yorum yapar mısınız?
faktör v mutasyonun var,doktorunla görüştün mü?iğne kullanımı hakkında bilgi verdi mi?
mutasyonlar icinde en onemlisi faktor v tir.ve sende de bunda mutasyon var.kan sulandirici igne kullanman sart.bunu uygulayacak dr u bulmalisin.
arkadaşlarım lütfen tecrubelesı olan bana bır yol göstersın.4 haftalık hamıleyım, kalbını duymadan ıgneye başlamayacaklarını soyledıler, homozigot mutasyon var bende.aksamları ecopırın ıcıyorum.bugünde sabah kendıme lımonata yaptım ıgneye kadar belkı böyle kanımı ınceltırım dıye.bısey olmaz dımı
ben de 1298 heterozigotum, gerçi benim bir de ona ilaveten 4g/4g homozigot mutasyonum var. Bana görüştüğüm kadın doğumcular aspirin+hamilelik başladığı anda clexan iğne dedi. Hematolog ise iğneye gerek yok dedi. Yarın başka bir hematoloğa gidiyorum bakalım o ne diyecek.. Ama ben kan sulandırıcı kullanma taraftarıyım canımkızlar yardımcı olun lütfennn.benimde 2 düşüğüm ve ardından 2 kürtajımdan sonra genetik testler,kan pıhtılaşması teestlerini yaptırdım sonuç 1298 heterozigot çoktı gittiğim doktorlar bunun düşüğe neden olmayacağını söylediler.bir tane doktor aspiri ve iğne kullanacaksın dedi.istanbulda olanlar duymuştur RIZA MADAZLI diyebir doktor var cerrahpaşada perinatoloji anabilimdalı başkanı ona gittim o sadece aspirin kullacaksın dedi aspirini de gebe kaldıktan sonra kalp atışını duyduktan sonra başlayacağız dedi kafam karıştı....var mı benim gibi olan lütfen yardım edinnn
bİŞEy olmaz canım korkma, bazı doktor hemen başlatıyor bazısı kalp atışı olunca diyor.arkadaşlarım lütfen tecrubelesı olan bana bır yol göstersın.4 haftalık hamıleyım, kalbını duymadan ıgneye başlamayacaklarını soyledıler, homozigot mutasyon var bende.aksamları ecopırın ıcıyorum.bugünde sabah kendıme lımonata yaptım ıgneye kadar belkı böyle kanımı ınceltırım dıye.bısey olmaz dımı
aspirin belli bir aydan sonra bırakılıyor, bebeğin kalp gelişimini olumsuz etkilemesin diye, belki de o yüzden öyle demiştir doktorun canımmerhabalar.bendede genetıkte homozıgot mutant cıktı ve gebelıgımızın ılk ayından ıtıbaren clezsan 04 kullanıyordum işim nedeniyle şehır ve doktor değiştirdim.ve burdakı kadın doğumcum da bu ıgnenın yanı sıra coraspin 100 mg verdı bende burdakı devlet hastanesıydı daha öncekı ıse araştırma hastanesıydı ve doktorum yr doç tı bende tekrar telle onu arayıp sordum eskı hastalarından olduğumu söyledım ve durumu ıfade ettım.kaç aylık olduğumu sordu.6 ayı doldurdum 7 .aydan gun aldım dedım aspirinı kullanma dedi.simdi ise şaşırdım kaldım.kullansammı kullanmasammı.bır doktor kullan dıyor dıgerı kullanma dıyor.acaba aspirinı kullansam zararı olurmu.çunku oda suladırıcı.sizin önerılerınız nelerdir.teşekkurler.
hiçbirşey olmaz canım.. ben oğluma hamileyken kabuğuyla yiyordum limonu elma yer gibi..Umarım tez vakitte duyarsın miniğinin pıt pıtlarını..arkadaşlarım lütfen tecrubelesı olan bana bır yol göstersın.4 haftalık hamıleyım, kalbını duymadan ıgneye başlamayacaklarını soyledıler, homozigot mutasyon var bende.aksamları ecopırın ıcıyorum.bugünde sabah kendıme lımonata yaptım ıgneye kadar belkı böyle kanımı ınceltırım dıye.bısey olmaz dımı
merhabalar.bendede genetıkte homozıgot mutant cıktı ve gebelıgımızın ılk ayından ıtıbaren clezsan 04 kullanıyordum işim nedeniyle şehır ve doktor değiştirdim.ve burdakı kadın doğumcum da bu ıgnenın yanı sıra coraspin 100 mg verdı bende burdakı devlet hastanesıydı daha öncekı ıse araştırma hastanesıydı ve doktorum yr doç tı bende tekrar telle onu arayıp sordum eskı hastalarından olduğumu söyledım ve durumu ıfade ettım.kaç aylık olduğumu sordu.6 ayı doldurdum 7 .aydan gun aldım dedım aspirinı kullanma dedi.simdi ise şaşırdım kaldım.kullansammı kullanmasammı.bır doktor kullan dıyor dıgerı kullanma dıyor.acaba aspirinı kullansam zararı olurmu.çunku oda suladırıcı.sizin önerılerınız nelerdir.teşekkurler.
igneye baslama konusunda da her dr farkli fikirde.benim dr um cok daha once baslatiyor.daha hamilelik yokken adet gunu baslatiyo.limona ilave olarak gunde bir kivi yemeni oneririm.kivi cok daha faydali.arkadaşlarım lütfen tecrubelesı olan bana bır yol göstersın.4 haftalık hamıleyım, kalbını duymadan ıgneye başlamayacaklarını soyledıler, homozigot mutasyon var bende.aksamları ecopırın ıcıyorum.bugünde sabah kendıme lımonata yaptım ıgneye kadar belkı böyle kanımı ınceltırım dıye.bısey olmaz dımı
merhabalar.bendede genetıkte homozıgot mutant cıktı ve gebelıgımızın ılk ayından ıtıbaren clezsan 04 kullanıyordum işim nedeniyle şehır ve doktor değiştirdim.ve burdakı kadın doğumcum da bu ıgnenın yanı sıra coraspin 100 mg verdı bende burdakı devlet hastanesıydı daha öncekı ıse araştırma hastanesıydı ve doktorum yr doç tı bende tekrar telle onu arayıp sordum eskı hastalarından olduğumu söyledım ve durumu ıfade ettım.kaç aylık olduğumu sordu.6 ayı doldurdum 7 .aydan gun aldım dedım aspirinı kullanma dedi.simdi ise şaşırdım kaldım.kullansammı kullanmasammı.bır doktor kullan dıyor dıgerı kullanma dıyor.acaba aspirinı kullansam zararı olurmu.çunku oda suladırıcı.sizin önerılerınız nelerdir.teşekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?