Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim bildiğim corasprinin hiç bir sakıncası yok.. neden öyle bir şey söyledi gerçi doktorun bilmiyorum ama normal gebeliklerde bile bazı Dr.lar öneriyor.. ben de doğuma kadar hem cleaxane hem de corasprin kullanmıştım. hatta dr doğuma iki hafta kala keseriz demişti ama oğlum sürpriz yaptığı için iğneleri asprini kesemeden gelmişti.[/QUOTE]

sezeryan mı oldunuz acaba?

bende de homozıgot mutant var ve bende 4 haftalıkken gebelıgımı öğrendim ogun başladılar iğneye korkma Allahın izniyle bırsey olmaz.coraspin demı kullanıyorsun sen canım.

canım aksamları ecopirin içiyorum ama henüz iğneme başlanmadı, bana kalbını duyduktan sonra baslıcaz dedıler ben de lımonata yapıyorum ananas yıyorum o zamana kadar rabbım korusun dıye

arkadaşlarım yardımcı olmak ve rahatlatmak ıcın yazdığınız cümlelere bınlerce teşekkürler, bir arkadaş kivi yazmış hemen yiyorum ekşi diye ötelediğim bir meyve idi.. işte bu forumu bu yüzden sevdım, herkes bırden yardımcı olmaya çalışıyor bırbırıne.. rabbim kimseyi ben şimdi napıccam dedirtmesin.. ii aksamlar sevgilerimle :)

bi duysam pıt pıtları :)

canım benim 2 gebeliğimde de kalp atışı hiç duymadık acaba ondanmı tavsiye etmediler sence

canımcım komşuuuu.sende hangi mutasyon var...

doktor sonucunu benimle paylaşır mısın burdan...canım senin düşüğün var mı.benim 2 tane var kalp atışı hiç duymadık...şu anda yani gebelikten önce aspırın kullanıyor musun bana kullanma dedi doktorum kafam karıştı...canım cvp yazarsan sevinirim...

bnim ilkin de kalbi durdu.
ikincide de geisimi dursu. yani kalp atisi filan yoktu.
mthfrc677 t heterozigot
pai-i degrimde de mutasyon var.

ben doktorlari dinlemedim. aspirin ictim her gun. gebe kalinca da devam dedi dr. hala iciyrm.
ama claxena konusunda 2 dr gerek yok dedi; 3 dr igne lazim dedi ama once kalp atisi olmali dedi. cok sukur dr.umu buldum. oyle sacma sey mi olur ben zaten kalbi atsin diye igneyi veriyrm dedi. 5+5 de basladim igneye gecikmeli olarak...
sukur simdilik hersey yolunda. insallah sizinde saglikli gebeliginiz olur

kızlar önceki sayfalarda yazmıştım faktör v den heterezigot çıkmıştı, bugün doktora gittim bana gebeliğini öğrenir öğrenmez gel sana iğne başlayacağız dedi, ben aspirin falan verecek misiniz dedim, ona gerek yok dedi zaten iğne o görevi görür dedi bilemedim şimdi sizce alayım mı aspirin yada ecoprin :44:

kızlar bu arada

estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76 bu değerler normal mi , bugün adetin 3. günü

Son düzenleme:

sezeryan mı oldunuz acaba?[/QUOTE]

evet canım sezeryan oldum.. ben de preeaklampsi de olduğundan zaten normal doğum şansım yoktu..

Ben 2 aralıkta kürtaj oldum ilk bebeğimdi.. Sebebini araştırmak için bazı testler oldum.. Sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak.. İniallah sıkıntı yoktur. Pıhtılaşma çıkarsa sizlerleyim :S

arkadaşlar benim 18 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve sonrasında kürtaj oldum doktorlar tabi b durumu önemsemedi bende iç hast gitti ve bana testler yaptı sonuç protein s 36 çıktı 55-160 arası ve mthr c677t heterozigot arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…