bende de homozıgot mutant var ve bende 4 haftalıkken gebelıgımı öğrendim ogun başladılar iğneye korkma Allahın izniyle bırsey olmaz.coraspin demı kullanıyorsun sen canım.
kurtajlarin kalp durmasi nedeniyle oldu sanirim.
aspirin ve igne kullanacaksin diyen dr a gitmeni tavsiye ederim.gidecegim dr un unvanini cok takma.proflar en dogru tedaviyi uygular diye bir kural yok.hele ki bizim hastaligimizla ilgili her dr farkli fikirde...
arkadaşlarım lütfen tecrubelesı olan bana bır yol göstersın.4 haftalık hamıleyım, kalbını duymadan ıgneye başlamayacaklarını soyledıler, homozigot mutasyon var bende.aksamları ecopırın ıcıyorum.bugünde sabah kendıme lımonata yaptım ıgneye kadar belkı böyle kanımı ınceltırım dıye.bısey olmaz dımı
ben de 1298 heterozigotum, gerçi benim bir de ona ilaveten 4g/4g homozigot mutasyonum var. Bana görüştüğüm kadın doğumcular aspirin+hamilelik başladığı anda clexan iğne dedi. Hematolog ise iğneye gerek yok dedi. Yarın başka bir hematoloğa gidiyorum bakalım o ne diyecek.. Ama ben kan sulandırıcı kullanma taraftarıyım canım
bİŞEy olmaz canım korkma, bazı doktor hemen başlatıyor bazısı kalp atışı olunca diyor.
aspirin belli bir aydan sonra bırakılıyor, bebeğin kalp gelişimini olumsuz etkilemesin diye, belki de o yüzden öyle demiştir doktorun canım
doktor sonucunu benimle paylaşır mısın burdan...canım senin düşüğün var mı.benim 2 tane var kalp atışı hiç duymadık...şu anda yani gebelikten önce aspırın kullanıyor musun bana kullanma dedi doktorum kafam karıştı...canım cvp yazarsan sevinirim...
kızlar önceki sayfalarda yazmıştım faktör v den heterezigot çıkmıştı, bugün doktora gittim bana gebeliğini öğrenir öğrenmez gel sana iğne başlayacağız dedi, ben aspirin falan verecek misiniz dedim, ona gerek yok dedi zaten iğne o görevi görür dedi bilemedim şimdi sizce alayım mı aspirin yada ecoprin :44:
kızlar bu arada
estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76 bu değerler normal mi , bugün adetin 3. günü[/QUOTE canim tahlillerin referans araligi yokmu bide lh bailmamismi yalniz bu 2simi var sonuc banada yeni bakildi bunlar hatta bu ay tekrarlanacak.. fshdegerin guzel 10 un altinda olmasi gerek yumurtalik rezervini gosterir o deger e2 referans araligi varsa yaz ostrojen kadinlik hormonu ve degisken bir deger
kızlar önceki sayfalarda yazmıştım faktör v den heterezigot çıkmıştı, bugün doktora gittim bana gebeliğini öğrenir öğrenmez gel sana iğne başlayacağız dedi, ben aspirin falan verecek misiniz dedim, ona gerek yok dedi zaten iğne o görevi görür dedi bilemedim şimdi sizce alayım mı aspirin yada ecoprin :44:
kızlar bu arada
estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76 bu değerler normal mi , bugün adetin 3. günü[/QUOTE canim tahlillerin referans araligi yokmu bide lh bailmamismi yalniz bu 2simi var sonuc banada yeni bakildi bunlar hatta bu ay tekrarlanacak.. fshdegerin guzel 10 un altinda olmasi gerek yumurtalik rezervini gosterir o deger e2 referans araligi varsa yaz ostrojen kadinlik hormonu ve degisken bir deger
lh geçen ay bakılmıştı kuzum lh: 39.16
e2 de folikül fazda 12-166 arası yazyıyor
ovulasyon 85-498
luteal faz 44-211
diye gidiyor kuzum
kızlar bu arada
estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76 bu değerler normal mi , bugün adetin 3. günü
ovulasyon 85-498
luteal faz 44-211
diye gidiyor kuzum
Cnm e2 ve fsh normalde bu lh degerin yuksek sanki onun referans araligi uaziyor mu peki
Cnm e2 ve fsh normalde bu lh degerin yuksek sanki onun referans araligi uaziyor mu peki
lh hormonum 30. gün bakılmıştı kuzum ondan yüksek çıktı demek ki
ovulasyon fazında 14-96 arası diyordu, tamda 30.günde yumurtlamıştım zaten
ovulasyon 85-498
luteal faz 44-211
diye gidiyor kuzum
lh hormonum 30. gün bakılmıştı kuzum ondan yüksek çıktı demek ki
ovulasyon fazında 14-96 arası diyordu, tamda 30.günde yumurtlamıştım zaten
3. Gun icin cok yuksek bir deget canim...30.gun demeyince bende sasirdim felaket diyemedimde neyse ozaman sonuclarin cok iyi cikmis sorun yok yumurta rezervlerin iyi ve catir cstir yumurtluyosun anlasilan tez vakit hamis olursun insallahh
3. Gun icin cok yuksek bir deget canim...30.gun demeyince bende sasirdim felaket diyemedimde neyse ozaman sonuclarin cok iyi cikmis sorun yok yumurta rezervlerin iyi ve catir cstir yumurtluyosun anlasilan tez vakit hamis olursun insallahh
ayy kusura bakma canım yaa yazmayı unuttum demek kiinşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım, şimdilik çıktım kendine iyi bak görüşürüz yine
benim bildiğim corasprinin hiç bir sakıncası yok.. neden öyle bir şey söyledi gerçi doktorun bilmiyorum ama normal gebeliklerde bile bazı Dr.lar öneriyor.. ben de doğuma kadar hem cleaxane hem de corasprin kullanmıştım. hatta dr doğuma iki hafta kala keseriz demişti ama oğlum sürpriz yaptığı için iğneleri asprini kesemeden gelmişti.
ayy kusura bakma canım yaa yazmayı unuttum demek kiinşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım, şimdilik çıktım kendine iyi bak görüşürüz yine
protein s aktivitesi düşük olanlar bunu nasıl yüksettiler arkadaşlar sesimi duyun lütfen
Canim benim prtein s yuksekti ama cok yuksekti protein kisitli diyetle dustu sanirim tam tersini yaparsan olur yumurta bulgur baklagilvet tavuk balik bol ye ins fayda eder bende mthrf 677 hetrezigotum 10 hf bebegimin kalbi durdu cok gecmis olsun ins tez vakit saglikli bi gebeligin olur
protein s aktivitesi düşük olanlar bunu nasıl yüksettiler arkadaşlar sesimi duyun lütfen
Canim benim prtein s yuksekti ama cok yuksekti protein kisitli diyetle dustu sanirim tam tersini yaparsan olur yumurta bulgur baklagilvet tavuk balik bol ye ins fayda eder bende mthrf 677 hetrezigotum 10 hf bebegimin kalbi durdu cok gecmis olsun ins tez vakit saglikli bi gebeligin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?