canımcım komşuuuu.sende hangi mutasyon var...
canım homozıgot bende ki. bide 4G/4G mi ne varya tam hatırlayamadım bende kı 5G miş doktor sende 2 tane mutasyon var ddedı cleaxen 0.4 luk ıgne günde 1 ve coraspın 100 luk verdı.b12 ve folık asıte de devam.. gec yazıyorum kusura bakma sımanacım tansıyonumn dusuyo hep
Kızlar ben başka bi hematoloğa daha gittim.
MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot için coraspin 100 ve hamilelik boyunca clexane 0,4 önerdi o da. Ayrıca bende talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcılığı da var. O yüzden ömür boyu folik asit önerdi. B12 ile birlikte kullanırsan daha etkili olur dedi. Tahlil istedi tekrar. Protein s, protein c, antitrombin III 1 hafta sonra çıkacak. Folik asit ve b12 düzeyim normalin üzerinde çıktı. Henüz sonucu göstermedim, bakalım ne diyecek...
Arkadaşlar yakınımda bulunan suriyeli bir bayan için clexan 0.4 iğne arıyorum. Elinde fazla olan varsa bana yazabilir mi? Ne kadar varsa gönderebilirsiniz. sigortalı olamadıkları için ülkemizden temininde güçlük çekiyorlar. Henüz 3 aylık hamile ve bir haftadan fazladır kullanamıyor. Kargo ücretini ben ödeyeceğim. Elinde bulunan yeter ki haber etsin. Teşekkürler.
arkadaslar. ben igneyi hep sabah yapiyrm. ama artik yavas yavas aksama kaydirmak istiyrm. cunku karnim artik geriliyr. kolumdan da tek basima yapamiyrm. sormak istedigim.igne illa sabah ya da aksam yapilacak diye birsey dedi mi doktorlariniz ?
ben de aynen oyle yavas yabas kaydirmagi palnliyrm cnm. yarim saat yarim saat kaydirayim derken her aksam ayni saate denk getiririm diyrm.her gün yaklaşık aynı saatte yapılsa iyi olurmuş. bazen 2-3 saat aksayabilirmiş. yani yavaş yavaş akşama kaydırabilirsiniz bence. ben öyle yapmıştım. bir de iğneyi akşam coraspini sabah alıyorum. onu da doğru mu yapıyorum bilmem
kızlar ben 3 tane dusuk yasadım ve kan pıhtılasmasından suphelenıyorum ben bu testı hangı bolumde yaptırabılırım arastrma hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum ama cok bılgısızım bu konuda bılgı verrsenız cok sevınırım
kızlar ben 3 tane dusuk yasadım ve kan pıhtılasmasından suphelenıyorum ben bu testı hangı bolumde yaptırabılırım arastrma hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum ama cok bılgısızım bu konuda bılgı verrsenız cok sevınırım
bnim ilkin de kalbi durdu.
ikincide de geisimi dursu. yani kalp atisi filan yoktu.
mthfrc677 t heterozigot
pai-i degrimde de mutasyon var.
ben doktorlari dinlemedim. aspirin ictim her gun. gebe kalinca da devam dedi dr. hala iciyrm.
ama claxena konusunda 2 dr gerek yok dedi; 3 dr igne lazim dedi ama once kalp atisi olmali dedi. cok sukur dr.umu buldum. oyle sacma sey mi olur ben zaten kalbi atsin diye igneyi veriyrm dedi. 5+5 de basladim igneye gecikmeli olarak...
sukur simdilik hersey yolunda. insallah sizinde saglikli gebeliginiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?