Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tşk ederimsanada çok geçmiş olsun arkadaşlar protein s düşüklüğünde nasıl tedavi oldunuz lütfen yardım edin şuan sadece coraspin içiyorum ama yanlış mı yapıyorum bu daha çok düşmesine mi neden olur?

canımcım komşuuuu.sende hangi mutasyon var...

canım homozıgot bende ki. bide 4G/4G mi ne varya tam hatırlayamadım bende kı 5G miş doktor sende 2 tane mutasyon var ddedı cleaxen 0.4 luk ıgne günde 1 ve coraspın 100 luk verdı.b12 ve folık asıte de devam.. gec yazıyorum kusura bakma sımanacım tansıyonumn dusuyo hep

anladım cicim umarım kullandığın ilaç ve iğnelerle miniğini kucağına alırsınnn. daha önce düşük yaptın sanırım...

Kızlar ben başka bi hematoloğa daha gittim.
MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot için coraspin 100 ve hamilelik boyunca clexane 0,4 önerdi o da. Ayrıca bende talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcılığı da var. O yüzden ömür boyu folik asit önerdi. B12 ile birlikte kullanırsan daha etkili olur dedi. Tahlil istedi tekrar. Protein s, protein c, antitrombin III 1 hafta sonra çıkacak. Folik asit ve b12 düzeyim normalin üzerinde çıktı. Henüz sonucu göstermedim, bakalım ne diyecek...

aynı durum gıbı canım ıkımızınkı.ıgnemı sabah yaptım bende aman ıhmal etme.Allaj-h kolaylıklar ve sağlıklar versın.

arkadaslar. ben igneyi hep sabah yapiyrm. ama artik yavas yavas aksama kaydirmak istiyrm. cunku karnim artik geriliyr. kolumdan da tek basima yapamiyrm. sormak istedigim.igne illa sabah ya da aksam yapilacak diye birsey dedi mi doktorlariniz ?

Arkadaşlar yakınımda bulunan suriyeli bir bayan için clexan 0.4 iğne arıyorum. Elinde fazla olan varsa bana yazabilir mi? Ne kadar varsa gönderebilirsiniz. sigortalı olamadıkları için ülkemizden temininde güçlük çekiyorlar. Henüz 3 aylık hamile ve bir haftadan fazladır kullanamıyor. Kargo ücretini ben ödeyeceğim. Elinde bulunan yeter ki haber etsin. Teşekkürler.

bende bir iki kutu var sanırım kullanmak nasip olmadı gönderebilirim adres yollarsan ama ancak yarın yollayabilirim

arkadaslar. ben igneyi hep sabah yapiyrm. ama artik yavas yavas aksama kaydirmak istiyrm. cunku karnim artik geriliyr. kolumdan da tek basima yapamiyrm. sormak istedigim.igne illa sabah ya da aksam yapilacak diye birsey dedi mi doktorlariniz ?

her gün yaklaşık aynı saatte yapılsa iyi olurmuş. bazen 2-3 saat aksayabilirmiş. yani yavaş yavaş akşama kaydırabilirsiniz bence. ben öyle yapmıştım. bir de iğneyi akşam coraspini sabah alıyorum. onu da doğru mu yapıyorum bilmem

kızlar ben 3 tane dusuk yasadım ve kan pıhtılasmasından suphelenıyorum ben bu testı hangı bolumde yaptırabılırım arastrma hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum ama cok bılgısızım bu konuda bılgı verrsenız cok sevınırım

ben de aynen oyle yavas yabas kaydirmagi palnliyrm cnm. yarim saat yarim saat kaydirayim derken her aksam ayni saate denk getiririm diyrm.
ben aspirini de igneyide sabah kullaniyrm. aspirini yine sabah almaya devam ederim. genelde birini sabah birini aksam kullaniyr arkadaslar.

hastanenin genetik inceleme bolumu yapiyr testleri. oraya gidn direk. onlar size yol gosterir.

Allah sabır versin. İnşallah Allah tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder.
Pıhtılaşma testleri hastanelerin genetik bölümlerinde yapılıyor. Ancak, her hastanede bu bölüm bulunmuyor. Ben İstanbul Zeynep Kamilde yaptırmıştım. Yaklaşık 5-6 haftada sonuçlandı.

sağolasın cnm cevabın için ben de iğne kullanacağım sanırım böyle içim daha rahat edecek...inşallah miniğinizi sağlıklıca alırsınız kucağınıza...

arkadaşlar bende mhrt heterozigotum ama beni asıl endişelendiren protein s seviyem düşük 36 çıktı daha doktara gidemedim

benim gibi olanlar var mı aranızda arkadaşlar protein s düşüşk olanlar aspirin kullandınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…