- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım moralını ıyı tut kac haftalıksın. inan ki yasayacak günü varsa ne olursa olsun yasıyor takdiri ilahi. inşallah hayırlısıyla sana tutunsun bebegın cevap için tesekkürler.Evet var arkadaşım benimde böyle iğne kullanıyorum şuan hamileyim ama bu gün doktora gittik doktor kalp atışlarının yavaş olduğunu söyledi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi %50 şansı var dedi dua eder misiniz benim için moralim çok bozuk ilk gebeliğimde düşük olmuştu rabbim hayırlısını verein
7+2 canım inşallah hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ilk düşükte pek anlamamıştım şuan nefessiz kalmış gibi hissediyorum çok şükür ne gelirde rabbimden hayırlısını versincanım moralını ıyı tut kac haftalıksın. inan ki yasayacak günü varsa ne olursa olsun yasıyor takdiri ilahi. inşallah hayırlısıyla sana tutunsun bebegın cevap için tesekkürler.
Sende hemen önlemini al hamile değilsen git doktoruna coraspirin başlar herhalde hamile kalınca da iğne verircanım moralını ıyı tut kac haftalıksın. inan ki yasayacak günü varsa ne olursa olsun yasıyor takdiri ilahi. inşallah hayırlısıyla sana tutunsun bebegın cevap için tesekkürler.
Amin inşallah.. o heterezigot ve homozigot diyor ya onlar pıhtılaşma olduğunu gösteriyor. Oksapar diye iğne ve coraspirin kullanıyorum onun içinTek iğne mı kullanıyorsunuz birde hangi bende pıhtılaşma var acaba? Rabbim aklınıza gelebilecek başınıza getirmesin
inşallah canım ben inanıyorum saglıkla kucagına alacaksın.7+2 canım inşallah hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ilk düşükte pek anlamamıştım şuan nefessiz kalmış gibi hissediyorum çok şükür ne gelirde rabbimden hayırlısını versin
Canım benim de iki kimyasal gebelik oldu. Aydındayim. Hangi doktora gidiyorsun. Benim sabit bi doktor yok. Üniversitede genetik test yaptırdım gecen. Tolga beyde önemli bişi yok dedi ama homozigot mutasyon yazıyor. Yine kimyasal olup düşer diye korkuyorumbende ağustos 17 de kürtaj oldum. 8 haftalık kalbi durdu. benimde MTHFR C677T Heterozigot ,MTHFR A1298 C Heterozigot ve benimde doktorum bana corasprın yada clexan vermedi. elını sallasan pıhtılaşma var dedi. genetık sonuclarını atıncada anlamsız cıkmıs dedı geçti.Kromozomda sıkıntı yok olarak çıktı.
o yüzden AYDIN ilinde yaşayanlara PINAR TEMİR'i önermiyorum. Pıhtılaşmayı bu kadar önemsemeyen bir doktorada bu forumdan kimse gitmesin. Burada doktor karalamıyorum asla ama ne umutlarla başlıyoruz yada ne tedaviler görüyoruz çocuk sahibi olmak için sonuç böyle olunca psikolojik yıkımı çok kötü oluyor.
Merhaba canım mutasyonlarım seninkiyle aynı. Doktorum bana gebelik öncesi coraspin gebe kalınca ipne ve kortizon ilacı verdi bağışıklık sisremini baskılamak için.Merhaba arkadaşlar bende genetik testi yaptırdım.sonucunubugün aldım fakat henüz doktora gösteremedim . Sonucu anlamadığım için kk da gezinirken bu konuyu buldum.bana yardımcı olursanız cok sevinirim. Ekte sonucum bende pıhtılaşma var mı sizce?
Ben bu ilaçları kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım.İğne kullananlar acaba iğneyle nezaman başlanıyor. Kese görününce mi. Yoksa hamile oldugunuz öğrenilir öğrenmez mi. Benim iki kimyasal gebelik var üst üste. Homozigot mutasyon çıktı tahlillerde
iste ben pınar temirden hiç memnun degılım. resmen pıhtılaşmayı önemsemedi. devlette soneri cok begendım yanı aydın kadın dogumda. ona gormek ısterım ama oda ben ogretmenım saatler sıkıntı oluyo. kadriye uğurlu iyi ve alper bey var perinatolog. aslında alpere gidesim var ama yorum yok biyerde onla ilgili.Canım benim de iki kimyasal gebelik oldu. Aydındayim. Hangi doktora gidiyorsun. Benim sabit bi doktor yok. Üniversitede genetik test yaptırdım gecen. Tolga beyde önemli bişi yok dedi ama homozigot mutasyon yazıyor. Yine kimyasal olup düşer diye korkuyorum
Gecmiş olsun canım rahim yapı bozuklugu nasıl anlasıldı?Merhaba canım mutasyonlarım seninkiyle aynı. Doktorum bana gebelik öncesi coraspin gebe kalınca ipne ve kortizon ilacı verdi bağışıklık sisremini baskılamak için.
Ben bu ilaçları kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım.daha sonra bende rahim yapı bozukluğu tespit edildi ve operasyonla düzeltildi,
Teşekkür ederim. Benim doğumumda anlamıştı doktorum geçen yıl erken doğum yapmıştım ama pıhtılaşma çıkınca sorun pıhtılaşma diye düşünüldü. Pıhtılaşma önlemine rağmen bu defa kimyasallar olunca histeroskopi şart oldu. Şimdi tekrar olmam gerek sanırım histeroskopi sonrası yapışıklık olabilme ihtimali varmış ve bende oldu galiba adetim 2 gün sürdüGecmiş olsun canım rahim yapı bozuklugu nasıl anlasıldı?
Canım hibor pıhtı iğnesi mi. Bide kese görününce mi başlanıyor pıhtı iğnesini. Yoksa hamilelik belli olur olmazmıHibor kullananlar fark ücreti ödüyor musunuz? Bana her seferinde fark çıkıyor. Raporu veren doktor da , reçete eden de kadın doğumcu. Acaba hangi branşta rapor çıkarsam fark ödemem ?
merhaba inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve sağlıkla kucağına alman nasip olur. pıhtılaşma probleminiz var mı?Merhaba kızlar 1 kimyasal birde 8. Haftada kalp.durmasi yüzünden kürtaj oldum 14 ay sora tekrar denedik ve suan hamileyim fakat adetim 5 gun gecikti hgc 266 doktor ultrasonda birsey görmedi gec doklenme dedi oksopar 4000 ve ecoprin verdi doktorum cunrtesi birdaha gidicen degerime gore anlaşılcak dua edin vede ben gibi geç döllenme okan varmi
kullanılan ignenin markası önemli degil etken maddesi hepsinin aynı.fark ödememen için nöroloji yada kardiyolojiden rapor alman gerekiyor.kadın dogumdan cıkan raporlara fark ödeniyor . rapordan sonra aile hekimine bile yazdırabiliyorsun.Hibor kullananlar fark ücreti ödüyor musunuz? Bana her seferinde fark çıkıyor. Raporu veren doktor da , reçete eden de kadın doğumcu. Acaba hangi branşta rapor çıkarsam fark ödemem ?
Teşekkür ederim kardiyolojiden çıkarayımkullanılan ignenin markası önemli degil etken maddesi hepsinin aynı.fark ödememen için nöroloji yada kardiyolojiden rapor alman gerekiyor.kadın dogumdan cıkan raporlara fark ödeniyor . rapordan sonra aile hekimine bile yazdırabiliyorsun.
Evet kan sulandırıcı iğne. Kimisine kese görünce başlıyorlar kimisine kalp atışını duyunca. Bana 32. Haftada aspirini bırakınca başlarız dediler. 21. Haftada riskli gebelik uzmanına gittim hemen iğne başladı . Nasıl pıhtılaşma varken sana iğne vermezler dedi. Gebeliği Öğrenir öğrenmez kullanman gerekiyordu bu haftaya kadar gelmen bile mucize dedi .Canım hibor pıhtı iğnesi mi. Bide kese görününce mi başlanıyor pıhtı iğnesini. Yoksa hamilelik belli olur olmazmı
İğne kullananlar acaba iğneyle nezaman başlanıyor. Kese görününce mi. Yoksa hamile oldugunuz öğrenilir öğrenmez mi. Benim iki kimyasal gebelik var üst üste. Homozigot mutasyon çıktı tahlillerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?