Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sizin hangi gende homozigot mu heterozigot mu

kirmizidefter sende mayıs annelerindeymişsin bende ordaydım canım senın kacıncı düşüğün? genetik testimiz aynı cıkmıstı. senin düşük kaçıncı haftada oldu? doktor genetik sonuclarına ne dedi?bizde pıhtılasma var mı? yoksa paı4g4g cıkmıstı ya bu ne demek doktor nasıl acıklıyor bunu? ben henüz doktora göstermedim.acaba önceden iğne başlatır mı?

3 düşükten sonra bendede kan pıhtısı çıkmıştı 9 ay iğne kullandım sağlıklı bi şekilde doğurdum alla şükür doğumdan sonrada ilaç kullanıcazmı acaba pıhtısı olanlar

Kızlar pıhtılaşma hangi genlerinizde MTHFR c6777t homozigot benim, hematoloji ve generik doktorum iğneye gerek duymuyor sadece kadın doktorum gebelikte iğne dedi. Merak ettim sizin hangi genlerde var.
Peki iğnenin dozunu kim belirliyor hangi doktor?

iğnenin dozunu kadın doğumcun belirliyor hamile kalır kalmaz gidiyosun hatta kalmadan önce bebe aspirini başlatıyolar

iğnenin dozunu kadın doğumcun belirliyor hamile kalır kalmaz gidiyosun hatta kalmadan önce bebe aspirini başlatıyolar
Evet coraspin 100 ve folikasit kullanıyorum
Peki dozu nasıl ayarlanıyor yani kiloya yada başkanbişehe göre mi oluyor

Evet coraspin 100 ve folikasit kullanıyorum
Peki dozu nasıl ayarlanıyor yani kiloya yada başkanbişehe göre mi oluyor
benim elimdeki pıhtı test kağıdına baktı ona göre 0.4 lük clexane başlattı 9 ay boyunca aynısını vuruldum 7. ayıma kadarda coraspine devam ettim bi sorun çıkmadı allaha şükür

benim elimdeki pıhtı test kağıdına baktı ona göre 0.4 lük clexane başlattı 9 ay boyunca aynısını vuruldum 7. ayıma kadarda coraspine devam ettim bi sorun çıkmadı allaha şükür
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, peki sizin hangi geninizde pıhtılaşma vardı hatırlıyormusunuz?

3 düşükten sonra bendede kan pıhtısı çıkmıştı 9 ay iğne kullandım sağlıklı bi şekilde doğurdum alla şükür doğumdan sonrada ilaç kullanıcazmı acaba pıhtısı olanlar
Pıhtı atması %20 doğumdan sonra oluyormuş. O yüzden benim doktorum kesinlikle doğumdan sonra en az 6 hafta iğneye devam dedi. Bazıları doğumdan sonra hemen kesiyor çok tehlikeli

Merhaba arkadaşlar 4 düşükten sonra yine hamileyim ama sevinemiyorum Hale’n doktora gitmedim daha önceliklerinde hibor 3500 kullanmıştım hemotoloji doktoruna gidicem ama sizden öneriler almak istiyorum aynı durumu yaşayıpta farklı bir tedavi uygulayıp başarıyı yakalayan oldu mu

8Haftalık bebeğim kalbi durması sonucu kürtaj oldum ve ölüm sebebiyle ilgili olabilecek bazı testler yaptirdim.
Yüksek çıkan degerim PROTEİN C en yuksek 130 olması gerekirken 148 çıkmış..Ne anlama geliyor acaba?Cevaplarsaniz sevinirim.Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…