- 22 Ocak 2014
- 815
- 291
- 323
- 35
sizin hangi gende homozigot mu heterozigot muBen trabzonda yasiyorum arastirmada vede fakyltede yaptirdim sonra gebe kalinca doktorum o.4 ün az olacagini bunun icin 0.8 verdi cunku gebelik oncesi corasprin 300 luk kullandim on hazirlik olarak ..simdi dusunuruyirum diktorumun karri iyi oldu bebegimin gelisimi sumdi guzel besleniyor ..
Hematoloji bölümündeki testleri sormuştum kimisinde heterozigot kiminde homozigot yazarBende herhangi bi mutasyin cikmadi genetik testim temiz cikti ..hemetoloji bolumunde yapilan bazi testlerde cikti
1 homozigot, 2 heterozigot mutasyonum var.Sagol canım. Sende de homozigot mutasyon mu çıktı
.1 homozigot, 2 heterozigot mutasyonum var.
Bunların hepsi trombofili panelinde çıkar. Bunun dışında kromozom testi yapıldı. Jak2 yapıldı..
Peki hangi testleri yaptırdınız yardımcı olur musun canım?Trombofili paneli testi ve başka hangi testleri yaptırdınız acaba?
.Bunların hepsi trombofili panelinde çıkar. Bunun dışında kromozom testi yapıldı. Jak2 yapıldı.
Darısı bize inşallah sizde hangi genlerde ne cıkmıstı?3 düşükten sonra bendede kan pıhtısı çıkmıştı 9 ay iğne kullandım sağlıklı bi şekilde doğurdum alla şükür doğumdan sonrada ilaç kullanıcazmı acaba pıhtısı olanlar
Ilk gebelikten sonra yapmadim cunku diktirum normal olur dedi ikinci gebelik 2 aylikken kalbi durdu ve testler yaptim temiz cikti genetuk kromozon filan ..sorun yok denildi 3. Ye gebe kaldim bu esnadaki doktirum yapila testleri eksik oldugunu soyledi ama onuda kaybettim zaten..sinra testler yapildi bi sonucum biraz yuksek cikti ama ve tedaviye basladim corasprin 300 kullandim ..arada bi kimyasal gebelik yasadim ve simdi cok sukur 24 haftalik hamileyim ama clexsan 0.8 arti corasprin 100 kullaniyorum..
Ben 0.4 kullanıyordum acaba o mu eksik geldi nerde yaptırdınız ben ankara da yaşıyorum da doktorlar bazen herşeyi söylemiyor ben pohtılaşma testini burdan öğrendim o şekilde zar zor yaptırdım bana önerebilecekleriniz var mı? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nazardan kötülüklerden korusun
aminn inşllh sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız benim kağıdımda trambofili olayı 4 kat artmıştr yazıyodu genetik bölümde yaptrmıştım testimiDarısı bize inşallah sizde hangi genlerde ne cıkmıstı?
iğnenin dozunu kadın doğumcun belirliyor hamile kalır kalmaz gidiyosun hatta kalmadan önce bebe aspirini başlatıyolarKızlar pıhtılaşma hangi genlerinizde MTHFR c6777t homozigot benim, hematoloji ve generik doktorum iğneye gerek duymuyor sadece kadın doktorum gebelikte iğne dedi. Merak ettim sizin hangi genlerde var.
Peki iğnenin dozunu kim belirliyor hangi doktor?
Evet coraspin 100 ve folikasit kullanıyorumiğnenin dozunu kadın doğumcun belirliyor hamile kalır kalmaz gidiyosun hatta kalmadan önce bebe aspirini başlatıyolar
benim elimdeki pıhtı test kağıdına baktı ona göre 0.4 lük clexane başlattı 9 ay boyunca aynısını vuruldum 7. ayıma kadarda coraspine devam ettim bi sorun çıkmadı allaha şükürEvet coraspin 100 ve folikasit kullanıyorum
Peki dozu nasıl ayarlanıyor yani kiloya yada başkanbişehe göre mi oluyor
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, peki sizin hangi geninizde pıhtılaşma vardı hatırlıyormusunuz?benim elimdeki pıhtı test kağıdına baktı ona göre 0.4 lük clexane başlattı 9 ay boyunca aynısını vuruldum 7. ayıma kadarda coraspine devam ettim bi sorun çıkmadı allaha şükür
Pıhtı atması %20 doğumdan sonra oluyormuş. O yüzden benim doktorum kesinlikle doğumdan sonra en az 6 hafta iğneye devam dedi. Bazıları doğumdan sonra hemen kesiyor çok tehlikeli3 düşükten sonra bendede kan pıhtısı çıkmıştı 9 ay iğne kullandım sağlıklı bi şekilde doğurdum alla şükür doğumdan sonrada ilaç kullanıcazmı acaba pıhtısı olanlar
kağıdımda heterozigot yazıyoduTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, peki sizin hangi geninizde pıhtılaşma vardı hatırlıyormusunuz?
heterozigot trombilifili olayı 4 kat artmıştr yazıyo kağıdımdaDarısı bize inşallah sizde hangi genlerde ne cıkmıstı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?