Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İğne kullananlar acaba iğneyle nezaman başlanıyor. Kese görününce mi. Yoksa hamile oldugunuz öğrenilir öğrenmez mi. Benim iki kimyasal gebelik var üst üste. Homozigot mutasyon çıktı tahlillerde
Ben iki gebeliğimdede hamilelik olur olmaz başladım.Doktorum 2. gebelikte kalp atışını duyalım öyle başlarız dedi ama ben hemen başlama konusunda ısrarcı oldum.Riske atabilecek psikolojiye sahip değildim çünkü birçok kez acaba bundanmı diye yaşadığımdan hemen başlamayı tercih ettim.

Sağol canım cok haklısın. Benimde iki defa düştü kimyasal gebelik oldu. Bende riske atmiyim madem

Sagol canım. Sende de homozigot mutasyon mu çıktı

Selam kızlar..11haftalık bebeğim kalbi atmadığı için kürtajla alındı.ilk bebegimdi.Yaşım 34.Patoloji sonucu temiz çıktı.Pihtilasma testini 3 düşük veya ölü olunca yapıyoruz dedi ozeldeki doktorum.Ama ben araştırma hastanesinden randevu aldım kendim yaptırmak için.Siz tam olarak hangi testleri yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfen?Eksik testim olmasını istemiyorum da..

Bu 4.gebeligim anlayacagin 3 kaybim var.ilki 28 haftalikti anladik.hamile oldugumu ogrenir igrenmez igneye basladim ki gebelikten once coraprin 300 kullaniyirdum oñhazirlik simdi corasprin 100 arti kan sulandirici 0.8
4. Gebeliğiniz de mi pıhtılaşma testi yaptınız yoksa en baştan beri biliyor muydunuz benim de 2. Gebeliğim ilki kalp atışı durdu sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi iğne coraspirin kullanmama rağmen bunda da aynı oldu pazartesi kürtaj olacağım moralim çok bozuk

Tüh ya. İğne coraspin yetmedi mi acaba canım. Of geçmiş olsun. Ne denir bilmiyorum. Sende homozigot mu çıktı heterezigot mu

2 ve ustu kayıplarda sadece tek bir faktörden kaynaklandigini düşünmüyorum.ama tek ve ilk kayipta da es gecmemek lazım,burada annenin psikolojisi ve yiten bir can her seyden önemli.2 kayip ve sonrasinda sperm-yumurta dna analizi de bir secenek,tüp bebek pgt taraması da.sadece pihtilasma ise neden onca önleme ragmen kalp duruyor.off bilmiyorum Allah doktorun iyisine rast getirsin.

Ilk gebelikten sonra yapmadim cunku diktirum normal olur dedi ikinci gebelik 2 aylikken kalbi durdu ve testler yaptim temiz cikti genetuk kromozon filan ..sorun yok denildi 3. Ye gebe kaldim bu esnadaki doktirum yapila testleri eksik oldugunu soyledi ama onuda kaybettim zaten..sinra testler yapildi bi sonucum biraz yuksek cikti ama ve tedaviye basladim corasprin 300 kullandim ..arada bi kimyasal gebelik yasadim ve simdi cok sukur 24 haftalik hamileyim ama clexsan 0.8 arti corasprin 100 kullaniyorum..

Ben 0.4 kullanıyordum acaba o mu eksik geldi nerde yaptırdınız ben ankara da yaşıyorum da doktorlar bazen herşeyi söylemiyor ben pohtılaşma testini burdan öğrendim o şekilde zar zor yaptırdım bana önerebilecekleriniz var mı? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nazardan kötülüklerden korusun

Merhaba hangi genlerde mutasyon çımtı acaba sizin

Ben trabzonda yasiyorum arastirmada vede fakyltede yaptirdim sonra gebe kalinca doktorum o.4 ün az olacagini bunun icin 0.8 verdi cunku gebelik oncesi corasprin 300 luk kullandim on hazirlik olarak ..simdi dusunuruyirum diktorumun karri iyi oldu bebegimin gelisimi sumdi guzel besleniyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…