- 27 Nisan 2016
- 891
- 976
- 33
- 32
Evet iki genimde heterozigot var sizinmerhaba inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve sağlıkla kucağına alman nasip olur. pıhtılaşma probleminiz var mı?
Ben iki gebeliğimdede hamilelik olur olmaz başladım.Doktorum 2. gebelikte kalp atışını duyalım öyle başlarız dedi ama ben hemen başlama konusunda ısrarcı oldum.Riske atabilecek psikolojiye sahip değildim çünkü birçok kez acaba bundanmı diye yaşadığımdan hemen başlamayı tercih ettim.İğne kullananlar acaba iğneyle nezaman başlanıyor. Kese görününce mi. Yoksa hamile oldugunuz öğrenilir öğrenmez mi. Benim iki kimyasal gebelik var üst üste. Homozigot mutasyon çıktı tahlillerde
Sağol canım cok haklısın. Benimde iki defa düştü kimyasal gebelik oldu. Bende riske atmiyim mademBen iki gebeliğimdede hamilelik olur olmaz başladım.Doktorum 2. gebelikte kalp atışını duyalım öyle başlarız dedi ama ben hemen başlama konusunda ısrarcı oldum.Riske atabilecek psikolojiye sahip değildim çünkü birçok kez acaba bundanmı diye yaşadığımdan hemen başlamayı tercih ettim.
Şimdi hamile misin canım.Bu 4.gebeligim anlayacagin 3 kaybim var.ilki 28 haftalikti anladik.hamile oldugumu ogrenir igrenmez igneye basladim ki gebelikten once coraprin 300 kullaniyirdum oñhazirlik simdi corasprin 100 arti kan sulandirici 0.8
İlki 28haftalıkken mi öğrendin hamile oldugunuŞimdi hamile misin canım.
Sagol canım. Sende de homozigot mutasyon mu çıktıEvet kan sulandırıcı iğne. Kimisine kese görünce başlıyorlar kimisine kalp atışını duyunca. Bana 32. Haftada aspirini bırakınca başlarız dediler. 21. Haftada riskli gebelik uzmanına gittim hemen iğne başladı . Nasıl pıhtılaşma varken sana iğne vermezler dedi. Gebeliği Öğrenir öğrenmez kullanman gerekiyordu bu haftaya kadar gelmen bile mucize dedi .
Evet suanda 23 haftalik gebeligim var..Şimdi hamile misin canım.
4. Gebeliğiniz de mi pıhtılaşma testi yaptınız yoksa en baştan beri biliyor muydunuz benim de 2. Gebeliğim ilki kalp atışı durdu sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi iğne coraspirin kullanmama rağmen bunda da aynı oldu pazartesi kürtaj olacağım moralim çok bozukBu 4.gebeligim anlayacagin 3 kaybim var.ilki 28 haftalikti anladik.hamile oldugumu ogrenir igrenmez igneye basladim ki gebelikten once coraprin 300 kullaniyirdum oñhazirlik simdi corasprin 100 arti kan sulandirici 0.8
Tüh ya. İğne coraspin yetmedi mi acaba canım. Of geçmiş olsun. Ne denir bilmiyorum. Sende homozigot mu çıktı heterezigot mu4. Gebeliğiniz de mi pıhtılaşma testi yaptınız yoksa en baştan beri biliyor muydunuz benim de 2. Gebeliğim ilki kalp atışı durdu sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi iğne coraspirin kullanmama rağmen bunda da aynı oldu pazartesi kürtaj olacağım moralim çok bozuk
İkisi de vardı sonuçlarda sizin 4. De mi iğne kullanmaya başladınız?Tüh ya. İğne coraspin yetmedi mi acaba canım. Of geçmiş olsun. Ne denir bilmiyorum. Sende homozigot mu çıktı heterezigot mu
Hangi genlerdeydi homozigot canım?Daha hamile değilim canım ben. İki düşük oldu homozigot cıktı başka gebelik yok
Ilk gebelikten sonra yapmadim cunku diktirum normal olur dedi ikinci gebelik 2 aylikken kalbi durdu ve testler yaptim temiz cikti genetuk kromozon filan ..sorun yok denildi 3. Ye gebe kaldim bu esnadaki doktirum yapila testleri eksik oldugunu soyledi ama onuda kaybettim zaten..sinra testler yapildi bi sonucum biraz yuksek cikti ama ve tedaviye basladim corasprin 300 kullandim ..arada bi kimyasal gebelik yasadim ve simdi cok sukur 24 haftalik hamileyim ama clexsan 0.8 arti corasprin 100 kullaniyorum..4. Gebeliğiniz de mi pıhtılaşma testi yaptınız yoksa en baştan beri biliyor muydunuz benim de 2. Gebeliğim ilki kalp atışı durdu sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi iğne coraspirin kullanmama rağmen bunda da aynı oldu pazartesi kürtaj olacağım moralim çok bozuk
Ben 0.4 kullanıyordum acaba o mu eksik geldi nerde yaptırdınız ben ankara da yaşıyorum da doktorlar bazen herşeyi söylemiyor ben pohtılaşma testini burdan öğrendim o şekilde zar zor yaptırdım bana önerebilecekleriniz var mı? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nazardan kötülüklerden korusunIlk gebelikten sonra yapmadim cunku diktirum normal olur dedi ikinci gebelik 2 aylikken kalbi durdu ve testler yaptim temiz cikti genetuk kromozon filan ..sorun yok denildi 3. Ye gebe kaldim bu esnadaki doktirum yapila testleri eksik oldugunu soyledi ama onuda kaybettim zaten..sinra testler yapildi bi sonucum biraz yuksek cikti ama ve tedaviye basladim corasprin 300 kullandim ..arada bi kimyasal gebelik yasadim ve simdi cok sukur 24 haftalik hamileyim ama clexsan 0.8 arti corasprin 100 kullaniyorum..
Merhaba hangi genlerde mutasyon çımtı acaba sizinIlk gebelikten sonra yapmadim cunku diktirum normal olur dedi ikinci gebelik 2 aylikken kalbi durdu ve testler yaptim temiz cikti genetuk kromozon filan ..sorun yok denildi 3. Ye gebe kaldim bu esnadaki doktirum yapila testleri eksik oldugunu soyledi ama onuda kaybettim zaten..sinra testler yapildi bi sonucum biraz yuksek cikti ama ve tedaviye basladim corasprin 300 kullandim ..arada bi kimyasal gebelik yasadim ve simdi cok sukur 24 haftalik hamileyim ama clexsan 0.8 arti corasprin 100 kullaniyorum..
Bende herhangi bi mutasyin cikmadi genetik testim temiz cikti ..hemetoloji bolumunde yapilan bazi testlerde ciktiMerhaba hangi genlerde mutasyon çımtı acaba sizin
Ben trabzonda yasiyorum arastirmada vede fakyltede yaptirdim sonra gebe kalinca doktorum o.4 ün az olacagini bunun icin 0.8 verdi cunku gebelik oncesi corasprin 300 luk kullandim on hazirlik olarak ..simdi dusunuruyirum diktorumun karri iyi oldu bebegimin gelisimi sumdi guzel besleniyor ..Ben 0.4 kullanıyordum acaba o mu eksik geldi nerde yaptırdınız ben ankara da yaşıyorum da doktorlar bazen herşeyi söylemiyor ben pohtılaşma testini burdan öğrendim o şekilde zar zor yaptırdım bana önerebilecekleriniz var mı? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nazardan kötülüklerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?