- 11 Nisan 2018
- 137
- 58
- 18
- 39
Bir an önce sonucu öğrenip, olumluysa iğnelere başlamak için soruyorsun sanırım.hanımlar biraz tedirginim size danışmak istedim. bat a 1 gün kaldı ama hiç regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi. bi acaba diyorum gebelik için. gebelik boyunca iğne olmam gerektiği için gebelik testini ne zaman yapmalı sizce?
Konunuzu yeni okudum hibor iğne ve coraspinin faydalarını gördünüz mü bende 4G 4G homozigot var bende yeni başladım kullanmayaHomozigot mutasyon canım c677 homozigot iğne olarak hibor 0.2 kullanıyorum günde 1defa progestan sabah akşam ve decavit vitamin kullanıyorum sen şimdi kaç haftalıksın senin hangi genlerde kanama alanı oldu ikimizde de ondan merak ediyorum canım
Merhaba ben bursada yaşıyorum gittiği. Ptoftabbursada canım.. senşn hangi genlerinde. Mutasyon varMerhaba öncelikle Allah bagıslasın evladınızı bahtı acık olsun. Siz hangi ilde hangi profösör e gittiniz ben iyibi doktor arıyorum da. İnsallah ankarada dır. Benim de üç tane kaybım oldu.
Merhaba ben fayda görüyorum şuan 17.haftalık olduk Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip ederKonunuzu yeni okudum hibor iğne ve coraspinin faydalarını gördünüz mü bende 4G 4G homozigot var bende yeni başladım kullanmaya
Merhaba ben fayda görüyorum şuan 17.haftalık olduk Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder
Canım benım 4g 5g heterezıgot. Bıde mthfra hetetezıgot. 04clexan ve coraspınle düşük yaşadım. Şuan 150ecoprın ıcıyorum hamılelıktede ınohop ıgne denıyo bakalım kısmet. Ama sende tek gen ve homozıgıtsa aynı tedabıyımı verırler bılemem4g 4 g homozigot olan varmı varsa hangi ilaçları kullanıyorlar
4g 5g olunca heterezigotmu oluyor benim test sonucumda pai4g5g = 4g5g yaziyor normal olarak degerlendirilmistir diyorCanım benım 4g 5g heterezıgot. Bıde mthfra hetetezıgot. 04clexan ve coraspınle düşük yaşadım. Şuan 150ecoprın ıcıyorum hamılelıktede ınohop ıgne denıyo bakalım kısmet. Ama sende tek gen ve homozıgıtsa aynı tedabıyımı verırler bılemem
Merhaba benim Dr farklı yerlerde morluklar olursa mutlaka gel demişti. Bence gidin gösterin Dr amerhaba kizlar celexane kullananlar vucudunuzda ufak morluklar oldu mu igne vurdugunuz yeri demiyorum herhangi yerde kendiliginden olusan morluk oldu mu?
iğne vurduğumuz yerde zaten morluk oluyor onu takmiyorum vurulmadigim yerde olustu elimin üstündeÇocuk istiyorsunuz bırakın iğne olunca morluk olsun tek sorun bu olsun
Bende 4 gende heterizigot 4/G 4/G homozigot Hibor 3500 Coraspirin Gynoseton Folbiol kullanıyorumCanım benım 4g 5g heterezıgot. Bıde mthfra hetetezıgot. 04clexan ve coraspınle düşük yaşadım. Şuan 150ecoprın ıcıyorum hamılelıktede ınohop ıgne denıyo bakalım kısmet. Ama sende tek gen ve homozıgıtsa aynı tedabıyımı verırler bılemem
Merhaba canım kaç haftalık oldun acaba merak ettim inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız hamileliğimiziBende 4 gende heterizigot 4/G 4/G homozigot Hibor 3500 Coraspirin Gynoseton Folbiol kullanıyorum
7 haftalık oldum 6 haftalıkken karından kalp atışını duydum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızMerhaba canım kaç haftalık oldun acaba merak ettim inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız hamileliğimizi
bnm 3 evladim var saglikli sonradan oldu dusuk ve kan pihtilasmasiHerkese merhabalar,
Acaba sağlıklı bir hamilelikle doğum yapıp sonraki hamileliklerinde düşük yaşayarak pıhtılaşma tespit edilen var mı?
Merhabalar size mesaj yazmak istedim fakat mesaja kapalı profiliniz. Size sormak istediklerim varBu arada kızlar iğne coraspin le birlikte prednol kullanan var mı? Varsa ne kadar süre kullandınız
Bende 150 mg ecopirin kullanıyorum doktorum 35.haftada bırakıcaz dedi ignede kullanmıyorum allaha emanet olsun bebişlerimizKızlarrrrr coraspiirni ne zmn brakdınız ? Kacıncı haftada
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah. Ben hastaya yaklaşımı ve rahatlatması açısından ve iyi bir hekim olması nedeniyle Ankara'da önerebileceğim isim Prof. Dr. Murat SönmezerMerhaba Allah tamamına erdirsin inşallah.benmde üç kaybım var hemotoloji ve romotolji hocalarından tahliller yapıldı ve bilimsel olarak kan pıhtılaşma sı ve genetik te herhangi kanıtlanmış rahatsızlığın yok dediler. Üçüncü gebelikte tedbir ama lı clexan 4000, ECOPIRIN folbiol ve PROGESTAN 100mg kullandım gebeliği öğrenir ögrenmez..ama mevlam üçüncüyü de aldı 9+3 haftalık ta. Ne yapacağımı sasırdım artık iyibi prof arıyorum ankarada riskli gebelik doktoru siz nerede gittiniz adı neydi doktorunuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?