Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir an önce sonucu öğrenip, olumluysa iğnelere başlamak için soruyorsun sanırım.
Beklenen adet tarihinizden bi 3 gün kadar geçsin derim.

Konunuzu yeni okudum hibor iğne ve coraspinin faydalarını gördünüz mü bende 4G 4G homozigot var bende yeni başladım kullanmaya

Herkese merhabalar,
Acaba sağlıklı bir hamilelikle doğum yapıp sonraki hamileliklerinde düşük yaşayarak pıhtılaşma tespit edilen var mı?

Merhaba öncelikle Allah bagıslasın evladınızı bahtı acık olsun. Siz hangi ilde hangi profösör e gittiniz ben iyibi doktor arıyorum da. İnsallah ankarada dır. Benim de üç tane kaybım oldu.
Merhaba ben bursada yaşıyorum gittiği. Ptoftabbursada canım.. senşn hangi genlerinde. Mutasyon var

4g 4 g homozigot olan varmı varsa hangi ilaçları kullanıyorlar
Canım benım 4g 5g heterezıgot. Bıde mthfra hetetezıgot. 04clexan ve coraspınle düşük yaşadım. Şuan 150ecoprın ıcıyorum hamılelıktede ınohop ıgne denıyo bakalım kısmet. Ama sende tek gen ve homozıgıtsa aynı tedabıyımı verırler bılemem

merhaba kizlar celexane kullananlar vucudunuzda ufak morluklar oldu mu igne vurdugunuz yeri demiyorum herhangi yerde kendiliginden olusan morluk oldu mu?

4g 5g olunca heterezigotmu oluyor benim test sonucumda pai4g5g = 4g5g yaziyor normal olarak degerlendirilmistir diyor

Bende 4 gende heterizigot 4/G 4/G homozigot Hibor 3500 Coraspirin Gynoseton Folbiol kullanıyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah. Ben hastaya yaklaşımı ve rahatlatması açısından ve iyi bir hekim olması nedeniyle Ankara'da önerebileceğim isim Prof. Dr. Murat Sönmezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…