Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim yakın akrabam var 10 tane düşük yaşadı 8 .haftalarda ameliyat oldu tüp bebek yaptırdı şu an 4 aylık hamile

Burada yardımlaşma ve bilgi için hangi genlerde sorun olduğu kaçlık iğne kullanıldığı ve günde kaç sefer iğne yapıldığı önemli herkesin oranı ve sorun olduğu gen farklı örnek hiç sorun olmayanlara bile düşük doz iğne veriyorlar çok sorunu olanlara da düşük doz iğne veriyorlar sonra eteş düştüğü yeri yakıyor doktorlarımız bu konuda fazla bilgili değil

Benim yakın akrabam var 10 tane düşük yaşadı 8 .haftalarda ameliyat oldu tüp bebek yaptırdı şu an 4 aylık hamile
akrabaniz tam olarak neden ameliyat oldu ameliyattan sonra normal gebelik olmadimi tup bebek yaptirdi benim 7 dusuk var dusuklerin rahim sekil bozuklugundan oldugunu soyledi doktor ameliyattan sonra normal olur dedi

Hanımlar ben geçenlerde eczaneden 8 kutu 0.4 doz iğne aldım. Bu 8 kutunun ikisinde iğneler eksikti. Şöyle ki, kutunun birinde 3 adet birinde de 2 adet eksikti. Bunu şu an farkettim, yarın eczaneye de soracağım. Başına gelen var mı acaba? Bunu ilaç deposu mu yoksa eczane mi yapıyor bilmiyorum ama ortada bir kötü niyet olduğu kesin. İçinden iğneleri alıp ne yapıyorlar merak ediyorum.

Cok sagol canim benim Allah razi olsun bugun 6.cı gunum kanama gelmedi gelirmi bilmiyorum iliskiye nezaman surede basladin cnm onuda merak ediyorum doktorum birsey demedide...
Amin canım hepımızden inşallah. Bana 2 hafta kesınlıkle ilişki yok demişti doktorum yanlış hatırlamıyosam. Yanı belkı 20 gun bıle olabılir ama kesınlıkle 15gunden kısa degıldı. Rahımın dınlenmesı gerekıyomus. Senin ilk kurtajındı dımı test falam yapılmadı

akrabaniz tam olarak neden ameliyat oldu ameliyattan sonra normal gebelik olmadimi tup bebek yaptirdi benim 7 dusuk var dusuklerin rahim sekil bozuklugundan oldugunu soyledi doktor ameliyattan sonra normal olur dedi
Cnm rahminde şekil bozukluğu vardı dış gebelik oluşuyordu yumurta rahime ulaşamıyordu ulaşsa bile tutunamıyordu ameliyat olduktan sonra tüp bebek yaptırdı şu an hamile bi sorunu yok tüp bebek garanti olsun diye yaptırdı ameliyattan sonra normalde hamile kalabilir

Merhaba hanımlar. Benimde 3 kaybım var ankarada iyibir perinatolog prof bildiğiniz varmı. Özel hastaneye gitmek istemiyorum ama muaynehanesi olabilir. Bilginiz varsa paylasırmısınız.

Kızlar bende paı 4g 4g homozigotmthfr 1298 heterozigot igne dozunzu allah rızası için bana bi yardımcı oln ;(

Daha önce kullandigim halde düşüklerm oldu biliyorum kimse dr deil ama insan belki bir umut sormak istiyo.danismak istiyo belki aynı durumda olan vardır diye nasihatin için ayrıca saol bildim şeyi tekrar bildirdiğin için

Cn daha önce ne kullandın şu an ne kullanıyorsun

Herkesin bunyesi farklı oldgu için farklı ilaçlar veriliyor,belkide rahimsel bozukluk vardır histereskopi falan yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…