4-G 5 G olanlar heterizigot 4 G 4 G olanlar homozigot oluyorCanım yanılmamak adını bıdaha baktım test sonuclarıma. 4g5g heterezıgot oluyo. Referans degerındede oyle yazıyo zaten yanda. 5g5g olanlar normal
Benim yakın akrabam var 10 tane düşük yaşadı 8 .haftalarda ameliyat oldu tüp bebek yaptırdı şu an 4 aylık hamileHerkeze merhaba 8 haftadan once düşük yapan yada kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlarım bugun yeni bir doktora gitti rahimde şekil bozuklugu var ondan olabilir dedi hiç başına gelen var mi acil cvp verirseniz sevinirim çünkü doktor ameliyat dedi
Tanam kuzum ,iki gendeİlk haftalar göbekten vurabikirsin hangi genlerde sorun var heterizigot mu homogizotmu
O sorunlu gen homozigotmu heterizigot mu bu çok önemliTanam kuzum ,iki gende
Sorunlu gen derken beta fibronojen =homozigot mutasyonO sorunlu gen homozigotmu heterizigot mu bu çok önemli
Önemli olan Faktör V genelde düşük doz heparin veriyorlarSorunlu gen derken beta fibronojen =homozigot mutasyon
Gp llla l33p heteroZigot mutasyon
Kuzum böyle anlar mısın
akrabaniz tam olarak neden ameliyat oldu ameliyattan sonra normal gebelik olmadimi tup bebek yaptirdi benim 7 dusuk var dusuklerin rahim sekil bozuklugundan oldugunu soyledi doktor ameliyattan sonra normal olur dediBenim yakın akrabam var 10 tane düşük yaşadı 8 .haftalarda ameliyat oldu tüp bebek yaptırdı şu an 4 aylık hamile
bana bunu yorumlayabilirmisinÖnemli olan Faktör V genelde düşük doz heparin veriyorlar
Amin canım hepımızden inşallah. Bana 2 hafta kesınlıkle ilişki yok demişti doktorum yanlış hatırlamıyosam. Yanı belkı 20 gun bıle olabılir ama kesınlıkle 15gunden kısa degıldı. Rahımın dınlenmesı gerekıyomus. Senin ilk kurtajındı dımı test falam yapılmadıCok sagol canim benim Allah razi olsun bugun 6.cı gunum kanama gelmedi gelirmi bilmiyorum iliskiye nezaman surede basladin cnm onuda merak ediyorum doktorum birsey demedide...
Cnm rahminde şekil bozukluğu vardı dış gebelik oluşuyordu yumurta rahime ulaşamıyordu ulaşsa bile tutunamıyordu ameliyat olduktan sonra tüp bebek yaptırdı şu an hamile bi sorunu yok tüp bebek garanti olsun diye yaptırdı ameliyattan sonra normalde hamile kalabilirakrabaniz tam olarak neden ameliyat oldu ameliyattan sonra normal gebelik olmadimi tup bebek yaptirdi benim 7 dusuk var dusuklerin rahim sekil bozuklugundan oldugunu soyledi doktor ameliyattan sonra normal olur dedi
1 gende homozigot var coraspirin iğne önlem olarak veriliyor iğne dozu önemli kadın doğum değilde hematoloji doktoru belirlesinbana bunu yorumlayabilirmisin
Biz nasıl yardımcı olacağız ,doktorun yok mu burdan ilaç bilgisi vermek doğru değilkiKızlar bende paı 4g 4g homozigotmthfr 1298 heterozigot igne dozunzu allah rızası için bana bi yardımcı oln ;(
Cn daha önce ne kullandın şu an ne kullanıyorsunDaha önce kullandigim halde düşüklerm oldu biliyorum kimse dr deil ama insan belki bir umut sormak istiyo.danismak istiyo belki aynı durumda olan vardır diye nasihatin için ayrıca saol bildim şeyi tekrar bildirdiğin için
Herkesin bunyesi farklı oldgu için farklı ilaçlar veriliyor,belkide rahimsel bozukluk vardır histereskopi falan yapıldı mıDaha önce kullandigim halde düşüklerm oldu biliyorum kimse dr deil ama insan belki bir umut sormak istiyo.danismak istiyo belki aynı durumda olan vardır diye nasihatin için ayrıca saol bildim şeyi tekrar bildirdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?