Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yarınsa gunun ya yarını bekle yada cok merak efıyosan erken gebelık testlerı var bugun onlardan al yap canım. Varsada dırek baslarsın ıgneye

Canim benim durumumda senden normalde beklemek adetin gecince test yapmak en iysi ama biz erkenden ogrenip tedaviye baslamamiz gerekiyor bemce vakit kaybetmeden test yaptir gebelik varsa igneye basla. Bende ogrendigim gibi aspirine basliycam erken ogrenmek bizim icin en iysi

Yaklasik 2 aydir kullaniyorum ben drum hemen baslatti bana

Kızlar bugün çok canım sıkıldı. Yurtdışındayım, burdaki doktora gittim türkiyeden aldığım Mthfr 677, mthfr 1298 ve Pai heterezigot sonuçlarımı gösterdim.

Ben bunları tanımıyorum, burda bakmiyoruz bu değerlere dedi. Homosistein değerime bakmasını, yüksek çıkacağını , bunun da pıhtılaşmaya neden olduğunu söyledim, bakamam dedi. Burdaki önceki kan testimde Protein s ve antiglukan hafif düşük çıkmış, bunları tekrarlıycaz, yine düşük çıkarsa kan sulandırıcı veririz ama normal çıkarsa birşey veremeyiz dedi...

Ben doktor değilim biyoloji genetik altyapım yok. Ama 2 defa 7. Haftada sağlıklı kalbi atan bebeğimin 8. Haftada kalp atışının durduğunu tecrübe ettim. İnternette benim gibi çift mthfr heterozigotu olan 10larca kadının benimle aynı haftalarda aynı şeyi tecrübe ettiğini okudum.

Anladığım kadarıyla kan sulandırıcı ve uygun vitamin takviyesiyle sağlıklı bebeğim olabilir gibi görünüyor. Allahın cezası bir kan sulandırıcı iğne için bu doktorun vermeme çabası nedir anlamıyorum. Keşke türkiyede yaşarken çocuk sahibi olmaya çalışsaydım, bir iğnenin peşinde bu kadar helak olmazdım.

Yurtdısı. Neden bıyke ya

Paı 4g 4 g homozigot mutasyon
Mthfr 677 heterizigot
Mthfr 1298 heterizigot
Beta fibrinojen heterizigot
GP İlla G33 p heterizigot
2 düşüğüm var şu an 3.ye hamileyim kullandığım ilaçlar hibor 3500 coraspirin folbiol gynoseton 7 haftalık hamileyim

Gecmis olsun canim burda benim drum türk ve cok ilgili almanyadan gelmis türkiyede ben tahlil yaptirmistim pihtilasma cikmisti buraya gelincede hastaneye yönlendirdi oradada kan aldilar derecesine bakma icin ya drunu degistir canim illaki bakan vardir

Yurtdısı. Neden bıyke ya

Off bi bilsem :*(

Doktor değiştirmek aklıma gelmemişti canım sağol, bir araştırayım bakalım nasıl değiştiriliyormış

Merhaba öncelikle Allah bagıslasın evladınızı bahtı acık olsun. Siz hangi ilde hangi profösör e gittiniz ben iyibi doktor arıyorum da. İnsallah ankarada dır. Benim de üç tane kaybım oldu.

Merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah.benmde üç kaybım var hemotoloji ve romotolji hocalarından tahliller yapıldı ve bilimsel olarak kan pıhtılaşma sı ve genetik te herhangi kanıtlanmış rahatsızlığın yok dediler. Üçüncü gebelikte tedbir ama lı clexan 4000, ECOPIRIN folbiol ve PROGESTAN 100mg kullandım gebeliği öğrenir ögrenmez..ama mevlam üçüncüyü de aldı 9+3 haftalık ta. Ne yapacağımı sasırdım artık iyibi prof arıyorum ankarada riskli gebelik doktoru siz nerede gittiniz adı neydi doktorunuzun

Canım ben medicana ayla aktulayda buldum careyi birde hemotolog gatada sende oraya gorus banada 0:4 az geldi 0:6 basladık

Ayrıca esin sperm testi yaptırsın ve hsg cekdir

Arkadaslar faktor 5 heterozigot varmı aranızda coraspini kacıncı haftada brakdınız ? Clexane son gune kadr ama coraspin 34 de brakcam bsey olurmu

Canım ben medicana ayla aktulayda buldum careyi birde hemotolog gatada sende oraya gorus banada 0:4 az geldi 0:6 basladık
Benim bir daha gebelik olursa buradaki romotolji doktorum. clex 4000 ü sabah aksam yapacağız dedi Karabük teki. Bakalım bir daha hamile kalabilirsem insallah. Arastırayım ayla hanımda bakalım. Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…