Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar benim protein c rezisatnası değerim yüksek çıktı sonuçlaımın tamamı çıkmadı ama baktığım kadarıyla bu değerim yüksek çıktı Bu değeri yüksek olup ta nasıl bi tedavi uygulandı bilgi verirmisiniz

Canlarım benim merhabalar sizin gibi bende gecen hafta 13 haftalik gebeligim kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi suan icimde sonsuz bi bosluk yasiyorum ve tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hemen kalamiyorum cunku benim gibi olup hamile kalan varsa bir umut olsun buna cok ihtiyacım var kanamam devam ediyor nekadar süre sonra bitiyor ...

cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz Allah yardimciniz olsunn pihtilasma yüzünden mi olmus

Cnm çok geçmiş olmuş bebek 13.hafta olmuşsa kalbi atmaya başlamışssa bebek büyük ihtimal sağlıklıydı herhangi bi pıhtılaşma veya hormon sorunun varmıydı test yaptırdınmı hiç inşallah bundan sonrakini kucağına alırsın kanamanın 3 gün sürer çok geçmiş olsun

Allahın dediği olur hiç canını sıkma hamile kalabiliyorsun 2 adet dönemi gmesini bekle gerekli tüm testleri yaptır tedaviye başla gerisini allaha bırak tevekkül et

Benim bugun 5. Gunum cnm bi an once devm etmek istiyorum cok uzgunum

Allahın dediği olur hiç canını sıkma hamile kalabiliyorsun 2 adet dönemi gmesini bekle gerekli tüm testleri yaptır tedaviye başla gerisini allaha bırak tevekkül et
Cok saol canim Allah razi olsun sizden

Kizlar bnde kan pihtilasmasi sorunu yasiyorum sormak istediklerniz olirsa cvplayabilirm 2 kaybim var bir tane dogumum var cok sukur simdi tekrar hamileyim o korkular hic bitmio rabbim yardomcimiz olsun.. 2 gende tasiyiciuim bn buarda

Ucuncu hamileligimi aspirin ve claxsinle tamamladim bu hamilegimde baya sorunlar yasadim kac ay boyunca kanamam oldu asprini kestiler sadece igne kullaniorm ve haliyle cok korkuorm acaba igne yetmesse die rabbim ins kucagima almayi nasip eder sizede tez zamanda yasatsin mevlam hayirlisyla

Herkeze merhaba 8 haftadan once düşük yapan yada kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlarım bugun yeni bir doktora gitti rahimde şekil bozuklugu var ondan olabilir dedi hiç başına gelen var mi acil cvp verirseniz sevinirim çünkü doktor ameliyat dedi

Hangi genlerde sıkıntı vardı cnm sende

Canım merhaba geçmıs olsun. Kanamanı bnce kımseyle kıyaslama cnkü bnde o hatayı yapıp bunalıma gırmiştim. Herkeste farklı oluyo. Hatta bnm 2 kurtajımdakı kanama bıle bırbırınden farklıydı. İlkinde once yogun kanama oldu 1 hafta falan snra lekeye cevırdı 40gun lekelenmem kesılmedı. Az az lekeydı ama rahatsz edıyodu bnı. Doktora gttım ığneyle kestı. Snra 2 ay adet goremedım fln baya ugrastım. Ama sonuc olarak düzene girmişti şükür. 2ay kornudum o kanama donemınde. Sonra bıraktık. 1ay adet gordum dıger ay hamıleydım. Buda sana ışık olsun. He Rabbım onuda nasıp etmedı vardır bı hayır kalp durdu yıne 7. Hafta. Yıne kurtaj ve budefada kanamamda hıç sıkıntı yasmadım yanı oyle 40gun surmedı tam nekdr surdu hatrlamıyrm yanıltmıyım ama 10gun cıvarydı sanırım. Mart ayında kurtaj oldum. Snra arastrma test fln 3aya yakın kurunduk yıne. Suan mayıstan berı beklıyrm henuz hamilelik olusmadı. Yanı kanamada hamıle kalma surecıde kendı buyunyemde bıle değiştiki başkasıula hıc kıyaslama derim

Cok sagol canim benim Allah razi olsun bugun 6.cı gunum kanama gelmedi gelirmi bilmiyorum iliskiye nezaman surede basladin cnm onuda merak ediyorum doktorum birsey demedide...

Kuzularım merhaba yeni gebeyim coraspın clexan(yerine enox verdiler) nasıl yapıyorsunuz bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…