- 22 Ocak 2014
- 813
- 291
- 323
- 35
ben 11 yildir evliyim suana kadar hic bir doktor rahimde yapisal bozukluk var dememisti ye i bir doktora gidiyorum ameliyat olmam gerektigini soyledi her doktor herseyi bilmiyor 2 düsük 4 kurtaj 1 diş gebelik 2 tüp bebek umarim tek neden budur son olurHerkesin bunyesi farklı oldgu için farklı ilaçlar veriliyor,belkide rahimsel bozukluk vardır histereskopi falan yapıldı mı
malesefki bulundugum ilçede hematoloji yok ilde vardir ama sevk olmadan gidilmiyor diye biliyorum yinede icimi ferahlattin adet bitimi ameliyat olacagim1 gende homozigot var coraspirin iğne önlem olarak veriliyor iğne dozu önemli kadın doğum değilde hematoloji doktoru belirlesin
Kuzum allah yardımcın olsun , bazen perde olabiliyor rahimde,polip olabiliyor histereskopi ile rahim içine bakılıyor , umarım her şey istediğin gibi olur ,çaresi bulunurben 11 yildir evliyim suana kadar hic bir doktor rahimde yapisal bozukluk var dememisti ye i bir doktora gidiyorum ameliyat olmam gerektigini soyledi her doktor herseyi bilmiyor 2 düsük 4 kurtaj 1 diş gebelik 2 tüp bebek umarim tek neden budur son olur
malesefki bulundugum ilçede hematoloji yok ilde vardir ama sevk olmadan gidilmiyor diye biliyorum yinede icimi ferahlattin adet bitimi ameliyat olacagim
canım çok eskiden dr kalp seklinde demişti bilmiyorum o yüzden mi 02 04 kullandım yok demekki kısımmetimde yokHerkesin bunyesi farklı oldgu için farklı ilaçlar veriliyor,belkide rahimsel bozukluk vardır histereskopi falan yapıldı mı
Kalp şeklindeki rahimlerde düşük riski çok olur ama sen kalbini ferah tut,gebe kaldıgın zmaan sürekli uzan iş yapmacanım çok eskiden dr kalp seklinde demişti bilmiyorum o yüzden mi 02 04 kullandım yok demekki kısımmetimde yok
Canım merhaba seninle aynı genlerımızde mutasyon var. Tek fark bende 2sıde heterezıgot. Senın bırı homozıgotmus. 2 düşügüm var. 2.hamılelıkte clexan 04 ve coraspınle düşük yaşadım yetmedi herlde bilmiyorum. Gercı nasıp boylemıs tabide. Doz az gelince hapıda iğneyide çogalttı doktor. Suan ecoprın 150 içiyrm 5aydr. Hamılelık olusursada ınohop dıye bı ıgne baslayacakmışım ama kac doz verırler onu suan bılmıyorum. Clexanın 12 saat etkılı oldugunu duymustum dogruysa eger ve buyuzden özellıkle clexan istemedıgımı bıldırdım doktoruma. Hematologlada gorustum. O sadece ıgne dıyo ecoprin fazla gelır dıyo ama bn kadındogumcumu dınleyıp ecoprınıde ıcıyorum hayırlısı olur inşallah. Bide clexan kullanıyosan egerkı onun dozu kıloya gorede degosıyomus 60kılo altı 04 doz 60kılo ustu 06 doz. Oylr yukselıyo herlde. Buarada tabıkı sana aynı tedevıyı uygularlar demıyrm yada bnmde dogumum yok bu soyledığim tedavide yetıcekmı onuda bılmyrm. Sadece bıkac bılgı yazdım aklında kalsın dıye sorarsın bunlarıda olmazsa doktorunaKızlar bende paı 4g 4g homozigotmthfr 1298 heterozigot igne dozunzu allah rızası için bana bi yardımcı oln ;(
Haklısın canım ben bu kiloya göre bilmiyordum bulundum yer sıkıntı o yüzden herşey sıkıntı. Doğru 65 kiloyum ben .0.6 olmasi lazim.canım tek ekopirin sanmıyorum yeteceği..birde bu iğnenin yetip yetmediği ni nasıl anlasiliyo.kilo aldıkça yukseliyomu dozuCanım merhaba seninle aynı genlerımızde mutasyon var. Tek fark bende 2sıde heterezıgot. Senın bırı homozıgotmus. 2 düşügüm var. 2.hamılelıkte clexan 04 ve coraspınle düşük yaşadım yetmedi herlde bilmiyorum. Gercı nasıp boylemıs tabide. Doz az gelince hapıda iğneyide çogalttı doktor. Suan ecoprın 150 içiyrm 5aydr. Hamılelık olusursada ınohop dıye bı ıgne baslayacakmışım ama kac doz verırler onu suan bılmıyorum. Clexanın 12 saat etkılı oldugunu duymustum dogruysa eger ve buyuzden özellıkle clexan istemedıgımı bıldırdım doktoruma. Hematologlada gorustum. O sadece ıgne dıyo ecoprin fazla gelır dıyo ama bn kadındogumcumu dınleyıp ecoprınıde ıcıyorum hayırlısı olur inşallah. Bide clexan kullanıyosan egerkı onun dozu kıloya gorede degosıyomus 60kılo altı 04 doz 60kılo ustu 06 doz. Oylr yukselıyo herlde. Buarada tabıkı sana aynı tedevıyı uygularlar demıyrm yada bnmde dogumum yok bu soyledığim tedavide yetıcekmı onuda bılmyrm. Sadece bıkac bılgı yazdım aklında kalsın dıye sorarsın bunlarıda olmazsa doktoruna
canim ben hemetoliji dahiliye ve kadin dogumcuya sordum hepside clexane 12 degil 24 saat etkili dedi pihti olusumunu engellemek icin vuruluyorsun beyine yada kalbe pihti atmasi sonucu tedavi amacli kullanirsa 12 saatte bir olur dedilerCanım merhaba seninle aynı genlerımızde mutasyon var. Tek fark bende 2sıde heterezıgot. Senın bırı homozıgotmus. 2 düşügüm var. 2.hamılelıkte clexan 04 ve coraspınle düşük yaşadım yetmedi herlde bilmiyorum. Gercı nasıp boylemıs tabide. Doz az gelince hapıda iğneyide çogalttı doktor. Suan ecoprın 150 içiyrm 5aydr. Hamılelık olusursada ınohop dıye bı ıgne baslayacakmışım ama kac doz verırler onu suan bılmıyorum. Clexanın 12 saat etkılı oldugunu duymustum dogruysa eger ve buyuzden özellıkle clexan istemedıgımı bıldırdım doktoruma. Hematologlada gorustum. O sadece ıgne dıyo ecoprin fazla gelır dıyo ama bn kadındogumcumu dınleyıp ecoprınıde ıcıyorum hayırlısı olur inşallah. Bide clexan kullanıyosan egerkı onun dozu kıloya gorede degosıyomus 60kılo altı 04 doz 60kılo ustu 06 doz. Oylr yukselıyo herlde. Buarada tabıkı sana aynı tedevıyı uygularlar demıyrm yada bnmde dogumum yok bu soyledığim tedavide yetıcekmı onuda bılmyrm. Sadece bıkac bılgı yazdım aklında kalsın dıye sorarsın bunlarıda olmazsa doktoruna
pai 4g 5g oldugu icin mi heterezigot oluyor bende de oyle ama bunuda sordum pai 5g5g ve 4g5g nin düşük uzerinde olumsuz etkisi yoktur 4g4g olursa pihtilasmaya etkili dedi dr.Canım merhaba seninle aynı genlerımızde mutasyon var. Tek fark bende 2sıde heterezıgot. Senın bırı homozıgotmus. 2 düşügüm var. 2.hamılelıkte clexan 04 ve coraspınle düşük yaşadım yetmedi herlde bilmiyorum. Gercı nasıp boylemıs tabide. Doz az gelince hapıda iğneyide çogalttı doktor. Suan ecoprın 150 içiyrm 5aydr. Hamılelık olusursada ınohop dıye bı ıgne baslayacakmışım ama kac doz verırler onu suan bılmıyorum. Clexanın 12 saat etkılı oldugunu duymustum dogruysa eger ve buyuzden özellıkle clexan istemedıgımı bıldırdım doktoruma. Hematologlada gorustum. O sadece ıgne dıyo ecoprin fazla gelır dıyo ama bn kadındogumcumu dınleyıp ecoprınıde ıcıyorum hayırlısı olur inşallah. Bide clexan kullanıyosan egerkı onun dozu kıloya gorede degosıyomus 60kılo altı 04 doz 60kılo ustu 06 doz. Oylr yukselıyo herlde. Buarada tabıkı sana aynı tedevıyı uygularlar demıyrm yada bnmde dogumum yok bu soyledığim tedavide yetıcekmı onuda bılmyrm. Sadece bıkac bılgı yazdım aklında kalsın dıye sorarsın bunlarıda olmazsa doktoruna
Cnm ben hibor 3.500 kullanıyordum bulamadım clexane 0.4 aldım bende 12 saat biliyordum ama hematologa gidemedim jinekologlarda bilgisiz bu konudacanim ben hemetoliji dahiliye ve kadin dogumcuya sordum hepside clexane 12 degil 24 saat etkili dedi pihti olusumunu engellemek icin vuruluyorsun beyine yada kalbe pihti atmasi sonucu tedavi amacli kullanirsa 12 saatte bir olur dediler
Doktor söylemedi ama ben öyle kullanıyorum doğru olanı bu hem özele gidiyoruz hem de doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz 1 hafta sonra gidiyorum bakıp gönderiyor ilaç diyorum ne ilacı sorunmu var diyor halbuki 1 hafta önce üstüne basa basa bende bu sorun var bana doğru ilaç yazın deneme rağmenKan sulandıcı iğne+hap kullanan arkadaşlar clexan 12 etkili olduğundan,örneğin sabah fix bir saatte clexanı, 12 saat sonra da ecopirini kullandıklarını yazmışlardı. Kendi tecrübem değil, forum içinde ararsanız iyi olur, bununla ilgili paylaşımlar vardı.
ates dustugu yeri yakar diye bosa dememis atalarimiz git gel git gel bi doktorun dedigi digerini tutmuyor hepsi ayri telden çaliyorHematolga git ayrı dert kadın doğuma git ayrı dert bu ilacın dozu yeterli gelmiyor diyince hele bi dene diyorlar içimizden can gidiyor umurlarında değil kendiler aynı dertte olsa hele bi deneyim derlermi yoksa çözüm odaklımı olur
Aynen cnmates dustugu yeri yakar diye bosa dememis atalarimiz git gel git gel bi doktorun dedigi digerini tutmuyor hepsi ayri telden çaliyor
Canım galıba yükseltiyorlar kıloya gore. Cnku bn 54 kıloyum hematalog 04 le basla kılo almaya basladıkca 06ya vıkarsın demisti. Gercı bnm kıloma göre 04 yeterlı dıyolar ama yıne düşük oldu bn anlamadımHaklısın canım ben bu kiloya göre bilmiyordum bulundum yer sıkıntı o yüzden herşey sıkıntı. Doğru 65 kiloyum ben .0.6 olmasi lazim.canım tek ekopirin sanmıyorum yeteceği..birde bu iğnenin yetip yetmediği ni nasıl anlasiliyo.kilo aldıkça yukseliyomu dozu
Anlafım canım valla bılmıyorum oylede olabılır belki. Bana hematalog demişti 12 saat etkılı diye. Ama sana soyleyenlerde doktor. Kıme ınancaz anlamadım. 4g5g olayına gelınce banada oıhtılasma degıl sadece yatkınlık dendı heterezıgotbide belkıde ondan dedıler bılmyrn. 4g4g homozıgot oldugu için onu onrmsıyolar. Ama heterezıgotlada dusuk yasadım bn hemde 2tanecanim ben hemetoliji dahiliye ve kadin dogumcuya sordum hepside clexane 12 degil 24 saat etkili dedi pihti olusumunu engellemek icin vuruluyorsun beyine yada kalbe pihti atmasi sonucu tedavi amacli kullanirsa 12 saatte bir olur dediler
Canım bak şöyle açıklıyım 5g5g normal. 4g5g heterezıgot 4g4g homozıgot. Bndekıde sendekıde 4g5g yani heterezıgot. Doktorlar paı genenınde heterezıgotu cok onemsemıyolar galıba. Normal deyıo gecıyolar. Homozıgot olursa yanı 4g4g olursa onemsıyolar. Banada genetok doktoru dahılıye ve bazı kadındogumcular pıhtılaşman yok dedi. Onemsemedı yanı ama bak 2 dusugum oldu. Mthfr a paı heterezıgot. Ztaen 2 dusukten snra hıc pıhtulaşman olmasada tedbur amaclı verıyolar bu ıgne ve ılacı. Sende kac dusuk var hangı febler mutasyompai 4g 5g oldugu icin mi heterezigot oluyor bende de oyle ama bunuda sordum pai 5g5g ve 4g5g nin düşük uzerinde olumsuz etkisi yoktur 4g4g olursa pihtilasmaya etkili dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?