2 gende heteeizigot olursa homozigot olarak sayılıyor diye biliyorum heterizigotta olsa homozigotta olsa gebeliği etkiliyor gebe değilsen hasta bile sayılmıyorsun normal hayata devamCanım bak şöyle açıklıyım 5g5g normal. 4g5g heterezıgot 4g4g homozıgot. Bndekıde sendekıde 4g5g yani heterezıgot. Doktorlar paı genenınde heterezıgotu cok onemsemıyolar galıba. Normal deyıo gecıyolar. Homozıgot olursa yanı 4g4g olursa onemsıyolar. Banada genetok doktoru dahılıye ve bazı kadındogumcular pıhtılaşman yok dedi. Onemsemedı yanı ama bak 2 dusugum oldu. Mthfr a paı heterezıgot. Ztaen 2 dusukten snra hıc pıhtulaşman olmasada tedbur amaclı verıyolar bu ıgne ve ılacı. Sende kac dusuk var hangı febler mutasyom
canim mthfr1298 mthfr677 F13V34L heterezigot pai de 4g5g ama digerlerinin karsisinda heterezigot pai4g5g geninde karsisinda da 4g 5g yaziyor aşağıdaki aciklama bolumunde de mthfrler hakkında F13V34L hakkinda aciklama var diger test sonuclari normal olarak degerlendirilmistir yaziyor bizimki tup bebek oldugu icin dr ilk dusukte istedi bu testleri bu 2.hamileligim insallah sag saglim alirim kucagimaCanım bak şöyle açıklıyım 5g5g normal. 4g5g heterezıgot 4g4g homozıgot. Bndekıde sendekıde 4g5g yani heterezıgot. Doktorlar paı genenınde heterezıgotu cok onemsemıyolar galıba. Normal deyıo gecıyolar. Homozıgot olursa yanı 4g4g olursa onemsıyolar. Banada genetok doktoru dahılıye ve bazı kadındogumcular pıhtılaşman yok dedi. Onemsemedı yanı ama bak 2 dusugum oldu. Mthfr a paı heterezıgot. Ztaen 2 dusukten snra hıc pıhtulaşman olmasada tedbur amaclı verıyolar bu ıgne ve ılacı. Sende kac dusuk var hangı febler mutasyom
Aaa bak bunu ilk defa duydum 2gen hererezogotsa homozıgot sayıldıgını. Doktorlar huc soylemedı bunu. Bakalm artl hayrlısı2 gende heteeizigot olursa homozigot olarak sayılıyor diye biliyorum heterizigotta olsa homozigotta olsa gebeliği etkiliyor gebe değilsen hasta bile sayılmıyorsun normal hayata devam
Valla canm 4g5g heterezıgot bundan emınım bn. Benm testımdede oyle yazıyo burdakı butun arkadaslarda bunu soyluyo. Sana 4g5g yazmıslarya belkı anlaşılıyo dıye bıdaha heterezogot dıye belırtmemışlerdr. Neyse zaten normalde olsa heterezıgotda olsa igne ve aspırın kullanıyosun herlde. Allah saglıkla kucagına alıp buyutmeyı nasıp etsın ınsallah. Ilkı tuo bebektı düştü bu ikinci tüp bebekmicanim mthfr1298 mthfr677 F13V34L heterezigot pai de 4g5g ama digerlerinin karsisinda heterezigot pai4g5g geninde karsisinda da 4g 5g yaziyor aşağıdaki aciklama bolumunde de mthfrler hakkında F13V34L hakkinda aciklama var diger test sonuclari normal olarak degerlendirilmistir yaziyor bizimki tup bebek oldugu icin dr ilk dusukte istedi bu testleri bu 2.hamileligim insallah sag saglim alirim kucagima
evet canim buda tup bebek Allah hepimizin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahValla canm 4g5g heterezıgot bundan emınım bn. Benm testımdede oyle yazıyo burdakı butun arkadaslarda bunu soyluyo. Sana 4g5g yazmıslarya belkı anlaşılıyo dıye bıdaha heterezogot dıye belırtmemışlerdr. Neyse zaten normalde olsa heterezıgotda olsa igne ve aspırın kullanıyosun herlde. Allah saglıkla kucagına alıp buyutmeyı nasıp etsın ınsallah. Ilkı tuo bebektı düştü bu ikinci tüp bebekmi
Mthfrc677t heterezigot ve pai 4g5g heterezigot cnmHangi genlerde sıkıntı vardı cnm sende
Bnm sonuclarimda da ole yazio 4g5g heterezigot yani tasiyiciValla canm 4g5g heterezıgot bundan emınım bn. Benm testımdede oyle yazıyo burdakı butun arkadaslarda bunu soyluyo. Sana 4g5g yazmıslarya belkı anlaşılıyo dıye bıdaha heterezogot dıye belırtmemışlerdr. Neyse zaten normalde olsa heterezıgotda olsa igne ve aspırın kullanıyosun herlde. Allah saglıkla kucagına alıp buyutmeyı nasıp etsın ınsallah. Ilkı tuo bebektı düştü bu ikinci tüp bebekmi
Bana öyle söylemişti doktorAaa bak bunu ilk defa duydum 2gen hererezogotsa homozıgot sayıldıgını. Doktorlar huc soylemedı bunu. Bakalm artl hayrlısı
5/G 5/ G normal 4/G 5/G heterizigot 4/G 4/G homozigotevet canim buda tup bebek Allah hepimizin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Canım mthfr genlerinde 2 heterozigot homozigot oluyor paı faktör v leinden falan sayılmıyor sadece mthfr geni sayılıyorAaa bak bunu ilk defa duydum 2gen hererezogotsa homozıgot sayıldıgını. Doktorlar huc soylemedı bunu. Bakalm artl hayrlısı
Ben daha 5 haftalık gebeyım,34 te coraspini bıraktırıyolar öyle biliyorumKızlar coraspini nzmn brakdnız pıhtı bozuklugu olanlar ? 34 de brakdım ama rahat deilim clexane yetermi size yettimi
Amin cnm cümlemize5/G 5/ G normal 4/G 5/G heterizigot 4/G 4/G homozigot
Mtfhr nin ikisi de mi heterozigot çıktı? Homozigot olmadıkça (Factor v hariç) doktorlar pek önemsemiyorlar.Arkadaslar merhaba
Lutfen bilgisi olanlar bana yardimci olsun.
Ben tup bebek yontemiyle ikizlere hamileyim.
Ilk denemede kimyasal olunca doktorum genetik tesr istedi. Bende
PAI SERPINE heterozigot
MTFR heterozigot cikmisti.
Bu hamileligimde ilk 2 ay her gun cleaxane igne oldum ama 10. Haftada artik kullanmana gerek yok onlem amacli kullandik diyip tup bebek doktorum Coraspin ve igneyi biraktirdi.
Bazen forumlarda ilerleyen haftalarda kayip yasayanlari okuyorum korkuyorum.
Simdiki takip doktoruma genetik test sonucumu soyledim ama igneye geri başlatmadi. Benim bu igneyi kullanmaya devam etmem gerekiyor mu ?
Mtfhr nin ikisi de mi heterozigot çıktı? Homozigot olmadıkça (Factor v hariç) doktorlar pek önemsemiyorlar.
Şu an ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. Siz tüp bebek sürecine nasıl karar verip girdiniz?
Olumlu düşün inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alacaksın. Benim de bu üçüncü kayıp. Bundan sonra ben de tüp bebek sürecine girmek istiyorum ama doktorum sen kolay gebe kalabiliyorsun gerek Yok diyor:/Hayir bir tanesi heterozigot cikti. Factor V normal
5 yillik evliyiz. Hic bir sekilde hamile kalmadi.. Doktor yaslarimizi da dikkate alinca tup bebek yapalim direk dedi. Ilkinde kimyasal gebelik oldu. 4 ay sonra dondurulmus ile ikizlere gebeyim ama hep bir korku var icimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?