Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

2 gende heteeizigot olursa homozigot olarak sayılıyor diye biliyorum heterizigotta olsa homozigotta olsa gebeliği etkiliyor gebe değilsen hasta bile sayılmıyorsun normal hayata devam

canim mthfr1298 mthfr677 F13V34L heterezigot pai de 4g5g ama digerlerinin karsisinda heterezigot pai4g5g geninde karsisinda da 4g 5g yaziyor aşağıdaki aciklama bolumunde de mthfrler hakkında F13V34L hakkinda aciklama var diger test sonuclari normal olarak degerlendirilmistir yaziyor bizimki tup bebek oldugu icin dr ilk dusukte istedi bu testleri bu 2.hamileligim insallah sag saglim alirim kucagima

2 gende heteeizigot olursa homozigot olarak sayılıyor diye biliyorum heterizigotta olsa homozigotta olsa gebeliği etkiliyor gebe değilsen hasta bile sayılmıyorsun normal hayata devam
Aaa bak bunu ilk defa duydum 2gen hererezogotsa homozıgot sayıldıgını. Doktorlar huc soylemedı bunu. Bakalm artl hayrlısı

Valla canm 4g5g heterezıgot bundan emınım bn. Benm testımdede oyle yazıyo burdakı butun arkadaslarda bunu soyluyo. Sana 4g5g yazmıslarya belkı anlaşılıyo dıye bıdaha heterezogot dıye belırtmemışlerdr. Neyse zaten normalde olsa heterezıgotda olsa igne ve aspırın kullanıyosun herlde. Allah saglıkla kucagına alıp buyutmeyı nasıp etsın ınsallah. Ilkı tuo bebektı düştü bu ikinci tüp bebekmi

evet canim buda tup bebek Allah hepimizin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bnm sonuclarimda da ole yazio 4g5g heterezigot yani tasiyici

Raporsuz arkadaşlar için 3 kutu clexane 0.4 iğne var,son kullanma 2021

Kızlar coraspini nzmn brakdnız pıhtı bozuklugu olanlar ? 34 de brakdım ama rahat deilim clexane yetermi size yettimi

Arkadaslar merhaba

Lutfen bilgisi olanlar bana yardimci olsun.
Ben tup bebek yontemiyle ikizlere hamileyim.
Ilk denemede kimyasal olunca doktorum genetik tesr istedi. Bende

PAI SERPINE heterozigot
MTFR A1298C heterozigot cikmisti.
Digerleri NORMAL

Bu hamileligimde ilk 2 ay her gun cleaxane igne oldum ama 10. Haftada artik kullanmana gerek yok onlem amacli kullandik diyip tup bebek doktorum Coraspin ve igneyi biraktirdi.
Bazen forumlarda ilerleyen haftalarda kayip yasayanlari okuyorum korkuyorum.
Simdiki takip doktoruma genetik test sonucumu soyledim ama igneye geri başlatmadi. Benim bu igneyi kullanmaya devam etmem gerekiyor mu ?

Son düzenleme:
Mtfhr nin ikisi de mi heterozigot çıktı? Homozigot olmadıkça (Factor v hariç) doktorlar pek önemsemiyorlar.
Şu an ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. Siz tüp bebek sürecine nasıl karar verip girdiniz?

Mtfhr nin ikisi de mi heterozigot çıktı? Homozigot olmadıkça (Factor v hariç) doktorlar pek önemsemiyorlar.
Şu an ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. Siz tüp bebek sürecine nasıl karar verip girdiniz?

Hayir bir tanesi heterozigot cikti. Factor V normal
5 yillik evliyiz. Hic bir sekilde hamile kalmadi.. Doktor yaslarimizi da dikkate alinca tup bebek yapalim direk dedi. Ilkinde kimyasal gebelik oldu. 4 ay sonra dondurulmus ile ikizlere gebeyim ama hep bir korku var icimde.

Olumlu düşün inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alacaksın. Benim de bu üçüncü kayıp. Bundan sonra ben de tüp bebek sürecine girmek istiyorum ama doktorum sen kolay gebe kalabiliyorsun gerek Yok diyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…