Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba karyotip sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba? Eşimle biz de yaptırdık da sonucu çok merak ediyorum

Merhaba arkadaşım brnim de iki
merhaba arkadasim benimde iki kaybim var dr benden böyle testler istemedi bu testleri nasil verdiniz bu testin bir adi varmi
Kadın doğum bölümüne gidip pıhtılaşma (Trombofili paneli) testi yaptırmak istiyorum de yalnız devlet hastaneleri 2 kayıpda yapmıyor .sen 3 düşük yaptım de, seni genetik bölümüne yönlendirir sonuçlar 1 yada 2 ayda çıkıyor, bide rahim filmi çekilmediysen rahim filmi çekilmeni öneririm

Canım mthfr genlerinde 2 heterozigot homozigot oluyor paı faktör v leinden falan sayılmıyor sadece mthfr geni sayılıyor
Canım bılıyosun bende mthfr a ve paı heterezogot. 1 mthfr genı yanı. Yınede paıyle bırlesınce homozıgotmu oluyorum yoksa 2 mthfr genı olunlarmı oyle oluyo

Merhaba karyotıp analızı ılkdefa duydum. 2dusuk snrası trambofılı panelı ve kromozom testlermz yapıldı. Mthfr a ve paı heterezıgot. Bıde hematolog ayrı test ıstemıstı. Ondada proteın s düşük. Sizi kim ve neden yönlendirdi bu teste acaba. Bıde pdg nedir

Canım aynı genler var bendede. 2sıde heterezıgot dıgerlerı normal. 04 clexan ve coraspınle yınede düşük yaşadım. Smdı hamıle kalırsam sabah aksam 04 04 ıkı ckexan ve ecoprın dedı doktorum. Ama bana bırazda 2 dusuk oldugu icın tedbır amaclıda verıyo olabılır. Sana vermemesının sebebı düşügünün olmaması olabılır. Xaten bnde fazlamı gelıcek bukadar sulandırıcı dıye korkuyrm. Verseler bı dert vermeseler ayrı dert yanı. İnşallah en dogru tedavı olurda hepımz saglıkla kucagımıxa alırız brbeklerımızı

Evet gercekten insan ne yapacagini sasiriyor gercekten. Çarşamba gunu Cerrahpasa Perinatolojide randevum var ordaki doktora soracagim.

Bu translokasyon katyotip kromozom analizinde mi çıkıyor,3kaybım var 2den sonra yaptırdık 46 xx ve 46 xy sonucunu aldık herhangi bir translokasyon yazmıyor.onu bulmak için ayrı bişey mi yapılıyor?bileyim de tüp bebek için gidicem ben de olmadı

Bize yapılan da kromozom analizi, farklı birşey değil. Sizin kromozom analizinizde translokasyon yoktur yazıyorsa, 46xx veya 46xy yazıyorsa sıkıntı yok demektir. Bende 46xx, t(13;14), q(21;23) gibi birşeyler yazıyor, bu translokasyon var demek.

Pdgyi yanlış yazmışım, pgd olacaktı, genetik tanılı tüp bebek yani. Rahme koymadan önce embriyonun dnasını inceleyip bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar.

Evet kromozom analizinde çıkıyor. 46xx veya 46xy yazıyorsa, translokasyon yoktur yazıyorsa temiz çıkmış demektir.

Anladım canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Yaptırmadıgımız bişeymi var dıye korkmustum. Çünkü bütün testleri yaptırıp sorunu tam bulup ona göre bi yol izlemek istiyorum Allahın izniyle. Kromozom sonuöları bnmkı 46xx eşimin 46xy baskada bsy yazmıyo doktor temiz demişti şükür.

Evet temiz çıkmış. Allah bundan sonrası için kolaylık versin inşallah

Merhabalar. Ilk ignemi az once oldum ama biraz agri yapti sanırım dogru yapamadım. Tavsiyeleriniz var mi bu konu ile ilgili?

Merhabalar. Ilk ignemi az once oldum ama biraz agri yapti sanırım dogru yapamadım. Tavsiyeleriniz var mi bu konu ile ilgili?
göbek deliginin sag sol ve ust kisimlarina 2 parmak ölçerek 2 parmaginizin aradina sikistirdiginiz yag dokusuna igne tamamen girecek sekilde saplayin ve yavasca enjekte edin igneniz nedir

Icin rahat olsn canm bnde 34 de kesmistim bi sorun yasamadim cok sukur. Hatta bu hamilegimde hem igne hem aspirin ikisimi ayni anda kanama yaptigi icin aspirin haftada 2 kullaniorm sadece korkmuyormuyum cok korkuorm ama Allah yardim edio sukur
Aspirini haftada 2 kullanmanizi doktorunuz mu soyledi bende ayni durumdayim hergun kullandigimda kanama yapti 1 gun durup birgun kullandığımda da lekelenme yapti simdi doktor tamamen kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…