bugün o şekilde yaparım iğneyi tavsiyeniz için teşekkür ederim. clexene 4000 kullanmaya başladım.göbek deliginin sag sol ve ust kisimlarina 2 parmak ölçerek 2 parmaginizin aradina sikistirdiginiz yag dokusuna igne tamamen girecek sekilde saplayin ve yavasca enjekte edin igneniz nedir
Bende aynisini kullaniyorum cnm ilk ignemdi ama hala gobegim yanıyor ve igne yeri aciyorbugün o şekilde yaparım iğneyi tavsiyeniz için teşekkür ederim. clexene 4000 kullanmaya başladım.
evet canm doktorumun tavsiyesiyle ama sole diyim balik yagi hapi bile kan sivastirici ozelligi varmis bunuda doktorum iletti bana onu tavsiye etmedi bu sebebden ornegin. Bn 2 gunde 1 limon suyu iciorm suyla karisik insann ici rahat etmioAspirini haftada 2 kullanmanizi doktorunuz mu soyledi bende ayni durumdayim hergun kullandigimda kanama yapti 1 gun durup birgun kullandığımda da lekelenme yapti simdi doktor tamamen kesti
doktorunuzun ismi nedirevet canm doktorumun tavsiyesiyle ama sole diyim balik yagi hapi bile kan sivastirici ozelligi varmis bunuda doktorum iletti bana onu tavsiye etmedi bu sebebden ornegin. Bn 2 gunde 1 limon suyu iciorm suyla karisik insann ici rahat etmio
ben folik asit kullaniyorum onun icinde balik yagida var bir sıkıntı gormedim cok sukur haftaya gidecegim bakalim aspirin konusunda ne diyecek clexane 4000lik mi kullaniyorsun kilonuz kac 60kg üstü 6likmis diye duydum 60igectim doktorum yukseltmicez 4000lik herzaman yeter dedievet canm doktorumun tavsiyesiyle ama sole diyim balik yagi hapi bile kan sivastirici ozelligi varmis bunuda doktorum iletti bana onu tavsiye etmedi bu sebebden ornegin. Bn 2 gunde 1 limon suyu iciorm suyla karisik insann ici rahat etmio
Balık yağı hapı kanı daha akışkan yapar pıhtılaşma yı önlerevet canm doktorumun tavsiyesiyle ama sole diyim balik yagi hapi bile kan sivastirici ozelligi varmis bunuda doktorum iletti bana onu tavsiye etmedi bu sebebden ornegin. Bn 2 gunde 1 limon suyu iciorm suyla karisik insann ici rahat etmio
Amın canım benım inşallah. Gecenaylarda ilaçsız yumurta takıbıne gitmistim ya, yumurta gelısmedı fln demıstı doktor korktum hatta snra 17.gun catladı. Gec ovulasyon olmus ve catlamış şükür. Ama normal yolla çatlasa bile hızlandırma amaclı buay klomenle buyutup çatlatma iğnesıyle çatlatalım dedi öylede yaptık. Soyledıgı günlerde ilişkide oldu. Suan beklemedeyım bakalım haftaya test zamanım. İnşallah olumlu sonucları alırım ve budefa saglıkla dogar yaşar bebegımİyiz çok şükür sagol canım allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallahh
Evet az kaldı şükür
Insallah canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallahAmın canım benım inşallah. Gecenaylarda ilaçsız yumurta takıbıne gitmistim ya, yumurta gelısmedı fln demıstı doktor korktum hatta snra 17.gun catladı. Gec ovulasyon olmus ve catlamış şükür. Ama normal yolla çatlasa bile hızlandırma amaclı buay klomenle buyutup çatlatma iğnesıyle çatlatalım dedi öylede yaptık. Soyledıgı günlerde ilişkide oldu. Suan beklemedeyım bakalım haftaya test zamanım. İnşallah olumlu sonucları alırım ve budefa saglıkla dogar yaşar bebegımdualarınızı beklyrm
Dualarım seninle canım benim allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerini bekliyorumAmın canım benım inşallah. Gecenaylarda ilaçsız yumurta takıbıne gitmistim ya, yumurta gelısmedı fln demıstı doktor korktum hatta snra 17.gun catladı. Gec ovulasyon olmus ve catlamış şükür. Ama normal yolla çatlasa bile hızlandırma amaclı buay klomenle buyutup çatlatma iğnesıyle çatlatalım dedi öylede yaptık. Soyledıgı günlerde ilişkide oldu. Suan beklemedeyım bakalım haftaya test zamanım. İnşallah olumlu sonucları alırım ve budefa saglıkla dogar yaşar bebegımdualarınızı beklyrm
Cnm ben clexene die bi igne vuruluyorum 0.4 bnde 2 dusuk yasadim smdi 3.ye hamileym dha cok minnak bebisim 5. Haftamdaym ama smdilik bir sknti yok bnmde düşükler pihtilasma nedeniyle oldgu tespit edildi smdi coraspirin folik asit clexene ve progestan kullaniyorum merak etme bir xok kisi bu durumu yasayip em sonunda bebisini kucagina almis bnde cok arastirmistim ama kendini cok yorma mümkün mertebe uzanip dinlenmeye calisMrb kızlar iğneyi kac binlik kullaniyorsunuz ve düşük yapip önce rabbimin izniyle iğneyle sag salim kucagina alan var mi ve ben iki dusugumdede kalp atışlarını hic duymadim yaşayan var mi kalp atışını duyan lutfen cvp yazın
Aynen bende öyle bir düşüğüm oldu , senınle aynı ilaçları kullanıyorum , enox 0.4 lük kullanıyorumCnm ben clexene die bi igne vuruluyorum 0.4 bnde 2 dusuk yasadim smdi 3.ye hamileym dha cok minnak bebisim 5. Haftamdaym ama smdilik bir sknti yok bnmde düşükler pihtilasma nedeniyle oldgu tespit edildi smdi coraspirin folik asit clexene ve progestan kullaniyorum merak etme bir xok kisi bu durumu yasayip em sonunda bebisini kucagina almis bnde cok arastirmistim ama kendini cok yorma mümkün mertebe uzanip dinlenmeye calis
Gebelik yokmuydu sende sanki hamileydin die hatirliyorum canimÇok moralim bozuk artık eşimle hiç bir paylaşımımız kalmadi konusabilecegimiz birlikte yapabilecegimiz hiç birseyimiz yok koptuk birbirimizden yek sıkıntı 11 yıldır çocuk olmaması ve eşim evlat edinmek istiyor ben istemiyorum henuz böyle bir seye hazir degilim 31 yaşındayım daha olma ihtimali varken kendimden ümidim varken bu yoli secip sonrasinda pişman olmak istemiyorum sizce yanlış mi dusunuyorum
Anldgm kadarıyla ikinizdede bi sknti yok sdce sebepsz olmuyor cocuk tip bu konuda cok gelişti cnm nerede yasiyorsunÇok moralim bozuk artık eşimle hiç bir paylaşımımız kalmadi konusabilecegimiz birlikte yapabilecegimiz hiç birseyimiz yok koptuk birbirimizden yek sıkıntı 11 yıldır çocuk olmaması ve eşim evlat edinmek istiyor ben istemiyorum henuz böyle bir seye hazir degilim 31 yaşındayım daha olma ihtimali varken kendimden ümidim varken bu yoli secip sonrasinda pişman olmak istemiyorum sizce yanlış mi dusunuyorum
mersin 7 dusuk 2basarisiz tup bebekAnldgm kadarıyla ikinizdede bi sknti yok sdce sebepsz olmuyor cocuk tip bu konuda cok gelişti cnm nerede yasiyorsun
Tatlim peki sebepleri neler arastirma yapildi mi genetik testi falanmersin 7 dusuk 2basarisiz tup bebek
doktorun biri asiri pihtilasma var diyor biri kesinlikle yok diyor yeni bir doktora gittim rahimle ilgili sikinti var dedi ameliyat olacagim en kisa surede bir spermden biyor hangisine inanip ne yapacagimi şaşirdim psikolojim bozuldu bu sürecteTatlim peki sebepleri neler arastirma yapildi mi genetik testi falan
Çok moralim bozuk artık eşimle hiç bir paylaşımımız kalmadi konusabilecegimiz birlikte yapabilecegimiz hiç birseyimiz yok koptuk birbirimizden yek sıkıntı 11 yıldır çocuk olmaması ve eşim evlat edinmek istiyor ben istemiyorum henuz böyle bir seye hazir degilim 31 yaşındayım daha olma ihtimali varken kendimden ümidim varken bu yoli secip sonrasinda pişman olmak istemiyorum sizce yanlış mi dusunuyorum
Ya bu doktorlari da anlamak bazen cok zor gercekten kimin ne dedigi belli degil bence siz bir sure cocuk dusunmeyin biraz kafanızı toparlayin piskolojikte olabliyor mesela iliski anlarinizi ozellestirin bu durumda en cok kadina os düşüyor malesef cocul yapma amacli degilde zevk amacli birseyler yasayin degisiklik yapin yasaminizda once esinle eski halinize donmeye calis vakit yarat mesela hic ummadigi anda guzel bir sofra yemek mumlar vs. Aklina ne geliyorsa iste stresten once uzaklasip eskisi gibi olmaya calis erkekler genel olarak hinzir kadinlardan hoşlanıyor hic olmadigin yönünü gostermeye calis esinedoktorun biri asiri pihtilasma var diyor biri kesinlikle yok diyor yeni bir doktora gittim rahimle ilgili sikinti var dedi ameliyat olacagim en kisa surede bir spermden biyor hangisine inanip ne yapacagimi şaşirdim psikolojim bozuldu bu sürecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?