Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eşimde bir varken 2.ye gerek yok mantigi var simdi bile tedavinin gerektirdigi bircok seye uymuyor biz severek evlendik evlenirken en buyuk hayalimizdi cocugumuz olsun umarim hep hayal kalmaz

eşimde bir varken 2.ye gerek yok mantigi var simdi bile tedavinin gerektirdigi bircok seye uymuyor biz severek evlendik evlenirken en buyuk hayalimizdi cocugumuz olsun umarim hep hayal kalmaz
Biz kadinlar firtinamizi disariya yansitabliyoruz ama erkeler disari vuramayabliyor bazen icinde neler yaşadığını bilemezsin ki esinin bnce sen işe esini birşeylere heveslendirmekten basla

farkli seyler yapmak istiyorum ama esim isim var diyor yatmaya eve geliyor sadece yada biseyi bahane ediyor gitmek ostedigim yere gitmiyor

Kızlar enox 0.4 lük kullanıyordum iğne eczane oksapar 0.4 lük vermiş etken madde aynı bir şey olmaz değil mi???????????

Teşekkur ederim mesajlariniz ve desteginiz icin
İnsallah tez zamanda hayirli saglikli bir evladiniz olur umudunuzu yitirmeyin 7 düşük demissiniz demekki hamile kalmakta sıkınti yok devaminin iyi arastirilmasi lazim karyotip genetik tarama testi yaptırdınız mi yada spermlere dna hasari testi yapildi mi bunlar önemli sizde bağışıklık testi yapıldimi mutlaka yapilmistir ama yine de aklima geleni yazdim üzulmeyin ölümden baska herseyin caresi var Allahin izniyle insallahh sizin de yüzünüz güler Allah yardimciniz olsun

Evet canm 4000lukde kiloyla alakasi yok ilk hamilelegimi 57 le baslayip 71 bitirdim hep ayni kullandim bunda suan 64 kiloyum . buarda bnm kanamam oldugu icin tavsiye etmedi doktorum normal sartlar altinda tabki saglikli balik yagi bnde acigi cevizle kapatiorm

Balık yağı hapı kanı daha akışkan yapar pıhtılaşma yı önler
Arkadaslar bn eksik yazdim sizmi yanlis anladiniz anlamadim herkes ayni seye yorum yazmis.. Bn balik yagina sagliksiz demiorm zaten. Ilk hamilelgimi clexsin ve aspirinle tamamladim bu hamilelgimde ikisi birden kanama yapti ve bana doktorum aspirini sadece haftada iki gun kullanmami soledi balik yagi istedim senn zaten kanaman oluor istersn kullanma kullacksn haftada biri gecmesin oda kani sulandirir dedi.. Bn kanamasi olan arkdsa dikkat etmesi hususunda yazistim bu uyariyi yanlis anlasildim

Merhaba arkadaşlar bende clexane 4000 kullanıyorum gebelikten dolayı ama salı günü doktorum rapor çıkarttı ve ben 3 gündür hiç bir eczanede bulamıyorum benim gibi temin etmekte sıkıntı çeken var mı acaba

Eczaneler siparis uzerine getirtebilir aslinda acaba uretimde mi bi sknti var bnde ayni igneyi kullaniyorum 10 gun önce almistim ıgnelerimi ama belkide sansina denk gelmemistir

Biz yanlış anlamışız cnm

Eczaneler siparis uzerine getirtebilir aslinda acaba uretimde mi bi sknti var bnde ayni igneyi kullaniyorum 10 gun önce almistim ıgnelerimi ama belkide sansina denk gelmemistir
Ecza depolarına kadar sordurduk yok acaba şehirden şehire mi değişiyor bilmiyorum bende geçen hafta almıştım o zamanda eczane demişti son kutu diye ama bulurum diye düşünmüştüm ama maalesef 3 gündür bulamıyoruz muadili var onlarında iğneleri biraz kalın diye istemiyorum

Hangisinden kullanıyorsunuz bana clexan yazmıştı doktor eczane enox verdi ,rapor cıkardım enox yerine bu sefer oksapar verdi hepsi aynı etken madde

Muadilini kullan bence iğnesiz kalacağına , ben öyle yapıyorum aynı etken maddeye sahip çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…