- 22 Ocak 2014
- 813
- 291
- 323
- 35
eşimde bir varken 2.ye gerek yok mantigi var simdi bile tedavinin gerektirdigi bircok seye uymuyor biz severek evlendik evlenirken en buyuk hayalimizdi cocugumuz olsun umarim hep hayal kalmazÇocuk konusunu bir süre askıya alıp birbirinize mi vakit ayırsanız acaba? Biz de yaşıyoruz, zor bir süreç gerçekten. Herkesten herşeyden çok birbirinize özen göstermeniz lazım.
Evlatlık edinmek mutlaka 2 tarafın da kendini hazır hissettiği zaman kalkışması gereken birşey bence. Eğer gereken ilgiyi sevgiyi veremezsen çocuğa yazık olur, vebali büyük. Hazır hissetmediğin sürece kalkışma derim.
Bir diğer taraftan evlatlık almak benim hayalimdi her zaman. Ama eşim kendi çocuğu olsun istedi. Biz de anlaştık eğer olursa 1 biyolojik çocuğumuz olacak, 2.yi evlatlık alacağız... Evlatlık alıp bir taraftan da denemeye devam etmeyi düşünmez misin?
Biz kadinlar firtinamizi disariya yansitabliyoruz ama erkeler disari vuramayabliyor bazen icinde neler yaşadığını bilemezsin ki esinin bnce sen işe esini birşeylere heveslendirmekten baslaeşimde bir varken 2.ye gerek yok mantigi var simdi bile tedavinin gerektirdigi bircok seye uymuyor biz severek evlendik evlenirken en buyuk hayalimizdi cocugumuz olsun umarim hep hayal kalmaz
farkli seyler yapmak istiyorum ama esim isim var diyor yatmaya eve geliyor sadece yada biseyi bahane ediyor gitmek ostedigim yere gitmiyorYa bu doktorlari da anlamak bazen cok zor gercekten kimin ne dedigi belli degil bence siz bir sure cocuk dusunmeyin biraz kafanızı toparlayin piskolojikte olabliyor mesela iliski anlarinizi ozellestirin bu durumda en cok kadina os düşüyor malesef cocul yapma amacli degilde zevk amacli birseyler yasayin degisiklik yapin yasaminizda once esinle eski halinize donmeye calis vakit yarat mesela hic ummadigi anda guzel bir sofra yemek mumlar vs. Aklina ne geliyorsa iste stresten once uzaklasip eskisi gibi olmaya calis erkekler genel olarak hinzir kadinlardan hoşlanıyor hic olmadigin yönünü gostermeye calis esine
Sen pes etme canim mucadele et baktin olmuyor al karsina acik acik konuş direk sor icindeki herseyifarkli seyler yapmak istiyorum ama esim isim var diyor yatmaya eve geliyor sadece yada biseyi bahane ediyor gitmek ostedigim yere gitmiyor
Rica ederim canim elimizden birsey gelse ne mutlu bize rabbim tez zamanda yoluna koyar insallah herseyi rabbim darda kalan kuluna bir cikis yolu gösterir elbet sen duaya sigin canim surekli rabbim duyar elbet sesiniTeşekkur ederim mesajlariniz ve desteginiz icin
Teşekkur ederim mesajlariniz ve desteginiz icin
Valla canim konu ilac konusu olunca yorum yapmak cok dogru degil die düşünüyorum doktoruna danis istersenKızlar enox 0.4 lük kullanıyordum iğne eczane oksapar 0.4 lük vermiş etken madde aynı bir şey olmaz değil mi???????????
İnsallah tez zamanda hayirli saglikli bir evladiniz olur umudunuzu yitirmeyin 7 düşük demissiniz demekki hamile kalmakta sıkınti yok devaminin iyi arastirilmasi lazim karyotip genetik tarama testi yaptırdınız mi yada spermlere dna hasari testi yapildi mi bunlar önemli sizde bağışıklık testi yapıldimi mutlaka yapilmistir ama yine de aklima geleni yazdim üzulmeyin ölümden baska herseyin caresi var Allahin izniyle insallahh sizin de yüzünüz güler Allah yardimciniz olsunTeşekkur ederim mesajlariniz ve desteginiz icin
Tulin yamandoktorunuzun ismi nedir
Evet canm 4000lukde kiloyla alakasi yok ilk hamilelegimi 57 le baslayip 71 bitirdim hep ayni kullandim bunda suan 64 kiloyum . buarda bnm kanamam oldugu icin tavsiye etmedi doktorum normal sartlar altinda tabki saglikli balik yagi bnde acigi cevizle kapatiormben folik asit kullaniyorum onun icinde balik yagida var bir sıkıntı gormedim cok sukur haftaya gidecegim bakalim aspirin konusunda ne diyecek clexane 4000lik mi kullaniyorsun kilonuz kac 60kg üstü 6likmis diye duydum 60igectim doktorum yukseltmicez 4000lik herzaman yeter dedi
Arkadaslar bn eksik yazdim sizmi yanlis anladiniz anlamadim herkes ayni seye yorum yazmis.. Bn balik yagina sagliksiz demiorm zaten. Ilk hamilelgimi clexsin ve aspirinle tamamladim bu hamilelgimde ikisi birden kanama yapti ve bana doktorum aspirini sadece haftada iki gun kullanmami soledi balik yagi istedim senn zaten kanaman oluor istersn kullanma kullacksn haftada biri gecmesin oda kani sulandirir dedi.. Bn kanamasi olan arkdsa dikkat etmesi hususunda yazistim bu uyariyi yanlis anlasildimBalık yağı hapı kanı daha akışkan yapar pıhtılaşma yı önler
Eczaneler siparis uzerine getirtebilir aslinda acaba uretimde mi bi sknti var bnde ayni igneyi kullaniyorum 10 gun önce almistim ıgnelerimi ama belkide sansina denk gelmemistirMerhaba arkadaşlar bende clexane 4000 kullanıyorum gebelikten dolayı ama salı günü doktorum rapor çıkarttı ve ben 3 gündür hiç bir eczanede bulamıyorum benim gibi temin etmekte sıkıntı çeken var mı acaba
Biz yanlış anlamışız cnmArkadaslar bn eksik yazdim sizmi yanlis anladiniz anlamadim herkes ayni seye yorum yazmis.. Bn balik yagina sagliksiz demiorm zaten. Ilk hamilelgimi clexsin ve aspirinle tamamladim bu hamilelgimde ikisi birden kanama yapti ve bana doktorum aspirini sadece haftada iki gun kullanmami soledi balik yagi istedim senn zaten kanaman oluor istersn kullanma kullacksn haftada biri gecmesin oda kani sulandirir dedi.. Bn kanamasi olan arkdsa dikkat etmesi hususunda yazistim bu uyariyi yanlis anlasildim
Ecza depolarına kadar sordurduk yok acaba şehirden şehire mi değişiyor bilmiyorum bende geçen hafta almıştım o zamanda eczane demişti son kutu diye ama bulurum diye düşünmüştüm ama maalesef 3 gündür bulamıyoruz muadili var onlarında iğneleri biraz kalın diye istemiyorumEczaneler siparis uzerine getirtebilir aslinda acaba uretimde mi bi sknti var bnde ayni igneyi kullaniyorum 10 gun önce almistim ıgnelerimi ama belkide sansina denk gelmemistir
Hangisinden kullanıyorsunuz bana clexan yazmıştı doktor eczane enox verdi ,rapor cıkardım enox yerine bu sefer oksapar verdi hepsi aynı etken maddeEczaneler siparis uzerine getirtebilir aslinda acaba uretimde mi bi sknti var bnde ayni igneyi kullaniyorum 10 gun önce almistim ıgnelerimi ama belkide sansina denk gelmemistir
Muadilini kullan bence iğnesiz kalacağına , ben öyle yapıyorum aynı etken maddeye sahip çünküEcza depolarına kadar sordurduk yok acaba şehirden şehire mi değişiyor bilmiyorum bende geçen hafta almıştım o zamanda eczane demişti son kutu diye ama bulurum diye düşünmüştüm ama maalesef 3 gündür bulamıyoruz muadili var onlarında iğneleri biraz kalın diye istemiyorum
Bnde clexene kullaniyorum canim 0.4luk bnm suan 1 kutum bitti 1 kutum kaldi insaah bende bulurumHangisinden kullanıyorsunuz bana clexan yazmıştı doktor eczane enox verdi ,rapor cıkardım enox yerine bu sefer oksapar verdi hepsi aynı etken madde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?