Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah yardımcın olsun canım ne zor imtihanlar yaşamışsın ama evlat edinmekte kolay birsey değil buna hazır mısınız gercekten en önemlisi sen istiyor musun bence denemeye devam edin yaşınız elveriyorsa
yasim 31 maddi imkanimda var ama esim kesinlikle kabul etmiyor ben boyle bir karar icin cok erken oldugunu dusunuyorum

Canım bence de cok erken daha dur bakalım ya Rabbim nasip edecek elbet moral bozarak kötü düşünerek kötüyü çağırırız anca bence sen pes etme bi şekilde eşini ikna et bak maddi durumunuzda el veriyor ne güzel kimi insan maddiyatsızlıktan cocuk sahibi olamıyor kıymetini bilmek lazım bazı seylerin demi canım

Canım eşin haksızlık ediyor sana evlat edinmek cok guzel birsey ama senin buna hazır olman gerekiyor.. Bende 32 yasındayım beş yıllık evliyim. İki basarısız tüp denememiz var. İkinci düşük oldu gerci..
Ben artık tedavi istemiyorum. Bir iki sene içinde evlat edinmeyi düşünüyoruz. Eşimde sagolsun kabul etti. Bu arada normal yolla hamile kalsam bile bu fikrimden vazgeçmeyecegim Allahın izniyle
Kimsesiz bir cana hayat vermek yuva vermek bu dunyada yapılabilecek en güzel seydir diye düşünüyorum
Anne olmak sadece dogurmakla olmuyor.
Eşinde benim gibi bezmiş anlaşılan
Ki sizin 12 yıl olmus bu acıdan haklı da.. Ama dediğim gibi senin hazır olman cok onemli umarım ortayı bulursunuz

Merhabalar çok başarılı bir topic olmuş tebrik ederim. 1 yıldır burdayım ilk defa gördüm. 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşma testimde MTHFRA1298C homozigot cıktı. Tüp bebek doktoru yumurtayi topliycam sonra bakicam pıhtılaşmaya dedi. Döllenme olmadi tüp bebek iptal oldu teste de bakmadı. Bu ayda kadın doğum doktoruma gösterdim hele bir gebelik olsun sonra başlıycam dedi. Ama burdaki listede görüyorum ki herkes gebelik olmadan kullanmışlar ilaçlar. Benim durumumda olanlar ne yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.

Cnm bende de aynı gende sorun çıktı bide pai 4G 4G var..henüz hamile değilim ama iki doktor da bana hamile kaldıktan sonra iğne ve hap kullanman yeterli dedi zaten 7, haftaya kadar bebegin kalp atışını dahi duymuştum sanırım o haftlardan sonra riske giriyor bebeğin hayatı kan gitmiyor ve ölüyor bi ara bende senın gibi endiseye düştüm aile hekimim içebilirsin sorun olmaz dedi öncesinde üç gün coraspirin içtim sonra bıraktım sonucta bu ilaçları kullanmadan da hamile kalmıstım bence hamileliği öğrendikten hemen sonra hiç vakit kaybetmeden tedavıye baslamak daha mantıklı şuan sadece folik asit kullanıyorum umarım faydalı olmustur senın için.

kizlar mrb benimde iki kaybim var biri 5 haftalik dusuk biri 10 haftalik kurtaj genetik test yaptirdik 677 homozigot cikti . simdi doç bi doktora gidiyorum yumurta takibi yaptirdim ama bana sadece folik asit promotil ve progestan verdi aspirin iciyordum ama birak dedi hamile kaldiginda bir gun bile geçirme gel ignelere basliycaz dedi ama ben korkuyorum aspirin icmedigim icin

Canım güzel diyorsun ama ben öğrendikten 4-5 gün sonra sonlanıyor gebeliğim. Doktora fırsat kalmıyor. 1.sayfada bir liste yapmışlar Allah razı olsun çok güzel bir liste. Aynı bizim bende sorun olan arkadaşlar var hamile kalmadan folbiol coraspin benexol (yanlış hatirlamiyorsam) kullanmış kalınca iğne başlatmış doktorları. Sanki Onc e bişey yapmak tutunmayı sağlıcak sonra iğne tedavisi anladığım kadarıyla. O yüzden bizzat hamile kalıp doğuranlar bizlere yardımcı olursa daha iyi anlaşılacak.

677 homozigot olan varmi ?
Ben varım. Hemotolog hamile kalirsam hiç birseye gerek yok dedi ama iki düşükten sonra ben riske atmak istemedim ve hamile kalır kalmaz hemen doktoruma gittim ve hemen iğne ve coraspine başladım. Öncesinde de içmem gerektiğini söyledi ama ben sadece bebe aspirini içmiştim. Şu an 13 haftalık oldum. Çok şükür herşey iyi ama hep bir tedirginlik var. Doğum olana kadar da gecmiyecek sanırım. Bence doktorunuz ne diyorsa öyle yapın inşallah güzel olur herşey.

Cvp yazdigin icin cok tsk ederim benim de iki kaybim var ama öncesinde aspirin vermedi bana buda beni korkutuyor senin dusuklerib kac haftalikken oldu .bebegini saglikla kucagina al insallah

Cvp yazdigin icin cok tsk ederim benim de iki kaybim var ama öncesinde aspirin vermedi bana buda beni korkutuyor senin dusuklerib kac haftalikken oldu .bebegini saglikla kucagina al insallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Benim ilki boş gebelikti. Kese vardı sadece bebeği hiç göremedik. 10. Haftada kürtaj oldum. Ikinci de bebek vardı ama 8. Haftada kalbi durmuş onda da kürtaj oldum. Sonra test yaptırdık işte bir tek mtfrh 677 geninde homozigot çıktı. Ben hamile kalınca kadın doğuma gittim o da öncesinde aspirin içmen gerekiyordu homozigot olanların kullanması gerekiyor dedi. Ama kendi kendime sadece bebe aspirini kullandım öncesinde. Sen yine doktoruna güven. Senin düşüklerin nasıl oldu?

benimde biri 5 haftalikti dusuk oldu , ikincisi 10 haftalik olmasi gerekiyrdu ama ultrasonda 6 yada 7 haftalik cikti kalbi durmus sonrada test yaptirdik iste bu gende pihtilsma cikti. Simdide yumurta takibi yaptirdim bir kac ilac verdi ama aspirin vermedi sadece gebelik olursa geç kalma gel ignelere baslariz dedi kafam karisti benim de iste

Çok geçmiş olsun. Inşallah bir an önce hamile kalırsın sağlıklı bebeğin olur. Canım bence doktorun ne diyorsa öyle yap. Biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış. Hamile kalınca doktora gidersin hemen. Zaten 7. Haftadan önce kalp atışı pek duyulmuyor.

Canım bence o her bünyeye göre değişiyor ya bana kullanmana gerek yok dediler işte ben 9 haftalıktım kayıp yaşadıgımda ne biliyim kuzum ne yapcagımızı şaşırdık valla

Şimdi adetimi bekliyorum bittikten sonra özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek öncesinde kullan derse kullanırım bu arada ablam homozigot aynı gen o da 5 haftalıktı hamile oldugunu öğrendığinde 3.gebeliğiydi hemen iğne coraspirin basladı doktoru şimdi nur topu gibi evladı var

Bexelol ü bilmiyorum ama folbiol ve corasprin e bende basladim.. yaninda omega 3 olarak efa mom diye bi kapsul e de basladim yine olmadi yine olmadi ogreniyorum 8. Haftasinda kalbi duruyor

Bexelol ü bilmiyorum ama folbiol ve corasprin e bende basladim.. yaninda omega 3 olarak efa mom diye bi kapsul e de basladim yine olmadi yine olmadi ogreniyorum 8. Haftasinda kalbi duruyor

Gebelik olmuş ilerlemis bunlari kullanmak ise yaramis yani. ama. Öğrendikten sonra igne tedavisi verdi mi peki. Her kes igne olmus ilk sayfada var.

Gebelik olmuş ilerlemis bunlari kullanmak ise yaramis yani. ama. Öğrendikten sonra igne tedavisi verdi mi peki. Her kes igne olmus ilk sayfada var.
Kullandım hatta 0.4 işe yaramadı 0.6 denedik o da işe yaramadi 0.8 yaptık ama yine işe yaramadı simdi gebelik oncesi tedavi dozu olarak aspirin ve 0.6 2×1 claxane basliucaz bakalim bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…