- 22 Ocak 2014
- 813
- 291
- 323
- 35
yasim 31 maddi imkanimda var ama esim kesinlikle kabul etmiyor ben boyle bir karar icin cok erken oldugunu dusunuyorumAllah yardımcın olsun canım ne zor imtihanlar yaşamışsın ama evlat edinmekte kolay birsey değil buna hazır mısınız gercekten en önemlisi sen istiyor musun bence denemeye devam edin yaşınız elveriyorsa
Canım eşin haksızlık ediyor sana evlat edinmek cok guzel birsey ama senin buna hazır olman gerekiyor.. Bende 32 yasındayım beş yıllık evliyim. İki basarısız tüp denememiz var. İkinci düşük oldu gerci..Hepinizin yardimina ihtiyacim var esim beni bir karar vermek zorunda bıraktı 6 yada 8 ay icerisinde cocuk olursa olur olmazsa evlat edinme ya kabul edip bu evliligi yürütecem yada olmaz dersem boşanmak istiyor 12 yillik evliyiz 7 dusuk 2 basarisiz tup bebek denememiz oldu son olarakta rahim sekil bozuklugundan ameliyat oldum 1 ay oldu
Cnm bende de aynı gende sorun çıktı bide pai 4G 4G var..henüz hamile değilim ama iki doktor da bana hamile kaldıktan sonra iğne ve hap kullanman yeterli dedi zaten 7, haftaya kadar bebegin kalp atışını dahi duymuştum sanırım o haftlardan sonra riske giriyor bebeğin hayatı kan gitmiyor ve ölüyor bi ara bende senın gibi endiseye düştüm aile hekimim içebilirsin sorun olmaz dedi öncesinde üç gün coraspirin içtim sonra bıraktım sonucta bu ilaçları kullanmadan da hamile kalmıstım bence hamileliği öğrendikten hemen sonra hiç vakit kaybetmeden tedavıye baslamak daha mantıklı şuan sadece folik asit kullanıyorum umarım faydalı olmustur senın için.Merhabalar çok başarılı bir topic olmuş tebrik ederim. 1 yıldır burdayım ilk defa gördüm. 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşma testimde MTHFRA1298C homozigot cıktı. Tüp bebek doktoru yumurtayi topliycam sonra bakicam pıhtılaşmaya dedi. Döllenme olmadi tüp bebek iptal oldu teste de bakmadı. Bu ayda kadın doğum doktoruma gösterdim hele bir gebelik olsun sonra başlıycam dedi. Ama burdaki listede görüyorum ki herkes gebelik olmadan kullanmışlar ilaçlar. Benim durumumda olanlar ne yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.
Cnm bende de aynı gende sorun çıktı bide pai 4G 4G var..henüz hamile değilim ama iki doktor da bana hamile kaldıktan sonra iğne ve hap kullanman yeterli dedi zaten 7, haftaya kadar bebegin kalp atışını dahi duymuştum sanırım o haftlardan sonra riske giriyor bebeğin hayatı kan gitmiyor ve ölüyor bi ara bende senın gibi endiseye düştüm aile hekimim içebilirsin sorun olmaz dedi öncesinde üç gün coraspirin içtim sonra bıraktım sonucta bu ilaçları kullanmadan da hamile kalmıstım bence hamileliği öğrendikten hemen sonra hiç vakit kaybetmeden tedavıye baslamak daha mantıklı şuan sadece folik asit kullanıyorum umarım faydalı olmustur senın için.
Ben varım. Hemotolog hamile kalirsam hiç birseye gerek yok dedi ama iki düşükten sonra ben riske atmak istemedim ve hamile kalır kalmaz hemen doktoruma gittim ve hemen iğne ve coraspine başladım. Öncesinde de içmem gerektiğini söyledi ama ben sadece bebe aspirini içmiştim. Şu an 13 haftalık oldum. Çok şükür herşey iyi ama hep bir tedirginlik var. Doğum olana kadar da gecmiyecek sanırım. Bence doktorunuz ne diyorsa öyle yapın inşallah güzel olur herşey.677 homozigot olan varmi ?
Cvp yazdigin icin cok tsk ederim benim de iki kaybim var ama öncesinde aspirin vermedi bana buda beni korkutuyor senin dusuklerib kac haftalikken oldu .bebegini saglikla kucagina al insallahBen varım. Hemotolog hamile kalirsam hiç birseye gerek yok dedi ama iki düşükten sonra ben riske atmak istemedim ve hamile kalır kalmaz hemen doktoruma gittim ve hemen iğne ve coraspine başladım. Öncesinde de içmem gerektiğini söyledi ama ben sadece bebe aspirini içmiştim. Şu an 13 haftalık oldum. Çok şükür herşey iyi ama hep bir tedirginlik var. Doğum olana kadar da gecmiyecek sanırım. Bence doktorunuz ne diyorsa öyle yapın inşallah güzel olur herşey.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Benim ilki boş gebelikti. Kese vardı sadece bebeği hiç göremedik. 10. Haftada kürtaj oldum. Ikinci de bebek vardı ama 8. Haftada kalbi durmuş onda da kürtaj oldum. Sonra test yaptırdık işte bir tek mtfrh 677 geninde homozigot çıktı. Ben hamile kalınca kadın doğuma gittim o da öncesinde aspirin içmen gerekiyordu homozigot olanların kullanması gerekiyor dedi. Ama kendi kendime sadece bebe aspirini kullandım öncesinde. Sen yine doktoruna güven. Senin düşüklerin nasıl oldu?Cvp yazdigin icin cok tsk ederim benim de iki kaybim var ama öncesinde aspirin vermedi bana buda beni korkutuyor senin dusuklerib kac haftalikken oldu .bebegini saglikla kucagina al insallah
Canım bence o her bünyeye göre değişiyor ya bana kullanmana gerek yok dediler işte ben 9 haftalıktım kayıp yaşadıgımda ne biliyim kuzum ne yapcagımızı şaşırdık vallaCanım güzel diyorsun ama ben öğrendikten 4-5 gün sonra sonlanıyor gebeliğim. Doktora fırsat kalmıyor. 1.sayfada bir liste yapmışlar Allah razı olsun çok güzel bir liste. Aynı bizim bende sorun olan arkadaşlar var hamile kalmadan folbiol coraspin benexol (yanlış hatirlamiyorsam) kullanmış kalınca iğne başlatmış doktorları. Sanki Onc e bişey yapmak tutunmayı sağlıcak sonra iğne tedavisi anladığım kadarıyla. O yüzden bizzat hamile kalıp doğuranlar bizlere yardımcı olursa daha iyi anlaşılacak.
Bexelol ü bilmiyorum ama folbiol ve corasprin e bende basladim.. yaninda omega 3 olarak efa mom diye bi kapsul e de basladim yine olmadi yine olmadi ogreniyorum 8. Haftasinda kalbi duruyorCanım güzel diyorsun ama ben öğrendikten 4-5 gün sonra sonlanıyor gebeliğim. Doktora fırsat kalmıyor. 1.sayfada bir liste yapmışlar Allah razı olsun çok güzel bir liste. Aynı bizim bende sorun olan arkadaşlar var hamile kalmadan folbiol coraspin benexol (yanlış hatirlamiyorsam) kullanmış kalınca iğne başlatmış doktorları. Sanki Onc e bişey yapmak tutunmayı sağlıcak sonra iğne tedavisi anladığım kadarıyla. O yüzden bizzat hamile kalıp doğuranlar bizlere yardımcı olursa daha iyi anlaşılacak.
Özel mesaj aticam bana ulaşırmisin sanirim ayni sorunlari yasiyorizCanım bence o her bünyeye göre değişiyor ya bana kullanmana gerek yok dediler işte ben 9 haftalıktım kayıp yaşadıgımda ne biliyim kuzum ne yapcagımızı şaşırdık valla
Bexelol ü bilmiyorum ama folbiol ve corasprin e bende basladim.. yaninda omega 3 olarak efa mom diye bi kapsul e de basladim yine olmadi yine olmadi ogreniyorum 8. Haftasinda kalbi duruyor
Kullandım hatta 0.4 işe yaramadı 0.6 denedik o da işe yaramadi 0.8 yaptık ama yine işe yaramadı simdi gebelik oncesi tedavi dozu olarak aspirin ve 0.6 2×1 claxane basliucaz bakalim bu sefer ne olacakGebelik olmuş ilerlemis bunlari kullanmak ise yaramis yani. ama. Öğrendikten sonra igne tedavisi verdi mi peki. Her kes igne olmus ilk sayfada var.
rahim filmi çekildi mi?Kullandım hatta 0.4 işe yaramadı 0.6 denedik o da işe yaramadi 0.8 yaptık ama yine işe yaramadı simdi gebelik oncesi tedavi dozu olarak aspirin ve 0.6 2×1 claxane basliucaz bakalim bu sefer ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?