Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kullandım hatta 0.4 işe yaramadı 0.6 denedik o da işe yaramadi 0.8 yaptık ama yine işe yaramadı simdi gebelik oncesi tedavi dozu olarak aspirin ve 0.6 2×1 claxane basliucaz bakalim bu sefer ne olacak

Bu sefer işe yariycak inşallah.
Niye bunları vaktinde kullanmazlarda deneye deneye insanların vaktini çalarlar. Aslında tüp bebek tedavisinde ne kullanıyorlarsa onları kullanmak lazım.

Bu sefer işe yariycak inşallah.
Niye bunları vaktinde kullanmazlarda deneye deneye insanların vaktini çalarlar. Aslında tüp bebek tedavisinde ne kullanıyorlarsa onları kullanmak lazım.
Kesinlikle öyle tüp bebekte ne kullaniliyosa hic bir zarari yok aksine faydasi var. Gercekten hem zaman kaybi hem psikolojik olarak cok etkiliyo ve her bebege bunuda kaubedicez gozuyle bakmaktan baska bisi olmuyo

Merhaba hanımlar. Bende sizlerle tecrübemi paylaşmak istedim. Ben 2016 yılında rrken haftalardan başlayan kanamalarla bi gebelik yaşadım. Malesef meleğimi çok erken normal doğum yaptıktan sonra kaybettim. Sebeplerini araştırmaya başladığımda rahim filmim normal görüldü. Pıhtılaşma testlerimde pai homoz. Mtfrc677t heterozigot görüldü. Gebe kaldığım gibi Dr um coraspin prednol ve clexane 0.4 verdi. İki ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım. Daha sonra rahim ine bakalım ultrason ve rajşm filmi yanıltıcı olabilyor dedi ve histeroskopi yapıldı rahimde perde varmış düzeltildi. Şükür hemen hamile kldım ve tek bir ilaç dahi kullanmadan hamdolsun hamileliğimi geçirdim. Şimdi 4,5 aylık bebeğim. Söylemek istediğim şu her gen herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Mesela bana coraspin verdiğinde ilk zamanlar heryerim morarmaya başladı meğer çok sulandırmış kanımı. Ki zaten bu pıhtılaşma olayı kadın doğumum değil hematolojinin alanı. Bence kdın doğumdan önce hematolog ile görülmek gerekiyor. Ben hematologla da görüşmüşyüm ve kullanmama gerek olmadığıno aöylemişti o da.

gecmis olsun rabbim saglikla buyutmek nasip etsin malesaf ki oyle bunlarin hepsini yasayarak deneyim edindik 11 yili geride biraktiktan sonra doktor rahimden dedi ameliyat oldum bu ay rahim filmi tekrarnacak umarim ki bundan sonra saglikli gebelik gecirim dua edin lutfen

merhaba herkese :) 2 dusuk sonrasi kromozom analizi ve pihtilasma testleri verdik. kromozom analizini hala bekliyoruz ancak pihtilasma testlerinin bazilarinin sonuari cikmis. acaba bi ongorude bulunabilir miyiz bilgisi olan yardimci olabilir mi?
protein c %82 ref:70-140
protein s %82 ref:55-160
antifosfolipid igG 10.6 <48 negatif >48pozitif
antifosfolipid igM 16 <48 negatif >48pozitif
antirombin III 97.8 ref:79.4-112
beta2 mikroglobin 1264 ref:0-2500

Allah yardımcınız olsun tez ve hayırlı vakitte kucağınızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun bekleyen dileyen herkese. İnanın aklıma gelen her vakitte ederimm

herkese mrb birisi bana yardimci olabilirmi lütfen ? Benimde iki kaybim var ve 677 homozigot cikti. Butun forumlari okudum artik kafayi yemek uzereyim kimin yorumunu gorduysem ona mesaj yazdim sapik gibi oldum artik siyirmaya az kaldi bizim gibi pihtilasmasi olanlarin folik asit degilde folat almasi gerekiyormus siz neler kullandiniz ? Yada kullandinizmi ?

folik asit ile folat aynı canım çıkan testi folat terimi yazıyor benim ki c677 heterizogit pai 4g4g homozogit iğne 04 luk ecopirin 100 luk kullanıyorum hamile kalmadan önce mutlaka folik asit b12 vitamin alman gerekiyor ecopirin 1oo luk almalısın

Cok
Çok tsk ederim cevap yazdigin icin . benim doktorum aspirin vermedi adetine 5 gun falan kala test yaomaya basla ve cikincada gel igneye baslayacagiz dedi ama herkes hamilelik oncesi kullaniyormus kafam karisti

Pıhtılaşma sorunum olduğunu 4 yıl önce öğrendim. O zamandan beri de folic acid takviyesi olarak bemiks c ve kan sulandırıcı olarak da coraspin 100 kullanıyorum. Tüpbebek transferi zamanlarında ve hamilelikte de clexane 0,4.

Canım merhaba. Oncelıkle Allah bagıslasun bebegını. Bn bısey sorucam bndede 2 dusuk var paı ve mthfr1294 heterezıgot. Tabı kımı doktor hıcbsy kullanmana gerek yok dedı kımısı enyuksek doz sulandırıcı dedı.Ama rahım fılmı kimse istemedı benden kolay hamıle kalıyosun diye. Senden neden ıstendı yanı bı sorunmu goruldu ultrasonda. Benim ilk 2 hamılelık cabuk oldu ama budefa korunmayı bıraktıktan buyana 8ay gectı hamılelık oluşmadı. Doktorlar hala 1 seneye tamamlanmadan rahım fılmıne gerek olmadıgını soyluyo ama 4ay daha beklıcek gücüm yok. Kendı kafama gore gıdıp cektirmeyı dusunurm. Yanlız şunu merak edıyorum snde perde varmıs fılmde neden cıkmamıs oyle bsy varsa ogrenmek ıcın ne yapmak grekıyo. Hısteroskopi nasıl bsy kıme yapılıyo nerde yapıyo

Bunları hamile kalmadan kullandınız değil mi?
Benimde MTHFRA1298C homozigot var sadece.
Doktora söylediğimde hamile kaldıktan sonra kullanıcaz dedi. 3 kere kimyasal gebelik geçirdim. Size kadın doğumcu mu kullan dedi hematolog mu?
Kendi kendime alıp kullansam mi?

@elfmuci Arkadaşlar selamlar mthfrc1298 ve pai heterezigot benim. Detaylı ultrasona gördüm doktor prof.tu kan akımına baktı. Cleaxane Kullanmana gerek yok dedi. Çünkü kan akımı normal dedi. 23 hafta bitti iki haftadır ilaç kullanmadım sizinle paylaşmak istedim. Hematolog ile görüşmüştüm o da kullanmana gerek Yok demişti. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Coraspin ve bemiks c’yi hamile kalmadan önce, Clexane 0,4’ü ise embriyo transferi olur olmaz kullandım. Daha öncekinde de hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğneye başladım. Kadın doğum doktorum mutlaka kullanmalısın, yoksa kanla iyi beslenemeyen bebek 20’li haftalarda bile düşükle sonuçlanabilir, dedi. Coraspin’i ise genetik doktorum ömür boyu kullanmalısın dedi. Ben ide pai serpenei heterozigot, c677 heterozigot.

canım merhaba teşekkür ederim rabbim en hayırlı en tez vakitte sizlerinde kucağını doldursun inşallah. Benim kötü bir yaşanmışlığım oldu. İlk hamilelipimde erken haftalardan kanamaltım başlamıştı 18. Haftada kesem delindi bebeğimin suyu bitti, istirahatle 26. Haftaya kadar tutabildim bebeğimi. Doğum yaptım 13 gün yaşadı meleğim kybettim daha sonra
İlk doğumum esnasında dr um demişti rahimib kalp şeklinde o yüzden plasenta yanlıl bi yere yerleşmiş sonucunda da kanamalar olmuş hep dedi operasyon getekir dedi. Sonra ben bi prof a girtim rahim filmi pıhtılaşma vs o istedi ama rahim filmini temiz gördü. İki defa kan sulandırıcalara rağmen kimyasal olunca histeroskopi şart canlı gözle görmem gerekiyor rahimi dedi ve o şekilde operasyon yapıldı kMera ile rahime bakılıyor ve o esnasa perde gördü temizledi onu hemen hamile kaldım zaten şükür sorunsuz sağlıklı bi gebelik geçirdim. Hiç ilaç falan kullanmadım.

Teşekkür ederim canım. Genetik doktoru önemli değil demişti ama burda arkadaşlar aynı gende kullanmış kan sulandırıcı, o yüzden insan napicagini bilmiyor. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…