Kaçıncı haftada düşük oldu pekiMerhaba arkadaşlar, kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine gebelik kaybı yaşadım, protein s düşüklüğü ,anti nükleer antikor(ana) pozitifliği ve mhtfr c677t homozigot gende pıhtılaşmam var,iğne yeterli gelmeyip kortizon da kullananlarınız oldu mu ? Lütfen yardım edin...
1.gebeliğimde hiçbirine bakılmamıştı iğne fln da kullanmamştım yedi ay bitmişti karnımda kybettm bebeğimi sezeryanla alındıKaçıncı haftada düşük oldu peki
Keşke bunların hepsine gebelik olmadann önce bakılsa
Allah yardımcın olsun cok zor dönemler gecirmişsin1.gebeliğimde hiçbirine bakılmamıştı iğne fln da kullanmamştım yedi ay bitmişti karnımda kybettm bebeğimi sezeryanla alındı
2.de genetk testler yapıldığı için kan sulandırıcı iğne kullandım ama dokuzuncu haftaya gelmesine rağmen kalp atışı alınmadı kürtaj oldum
3. ve 4. gebelklerimde kanamalı düşük oldu hem bağışıklık baskılayıcı ilaç kullndm hem de kan sulandırıcı iğne dozu arttırıldı ama yine olmadı offf
Ne yapıcağımı şaşırdım artkçok üzülüyorum
Amin canım sağolasınAllah yardımcın olsun cok zor dönemler gecirmişsin
Genetik test yapıldı mı bebeğe peki?
Rahimsel yapısal bir bozukluk bakıldı mı(histeroskopi falan)
Umarım tekrar yaşamazssın sağlıklı gebelik geçirirsin
Evet çok Zor canım içini ferah tutAmin canım sağolasıninş bundan snrası iyi olur
Hsg çekildim sorun çıkmadı şükür genetik testte de bebeklerimde bşey çıkmadı, eşimle brlkte kromozmlara da baktrdk bişey çkmadı...
Bağışıklıkta problemim var ondan diye düşünüyorm ama ilaçta alıyorum blmiyorm inş herşey iyi olur..Çok zor bunlrı yaşamak
Birdaha düşük yaparsan histereskopi yapalım dediler şmdilik gerek görmediler hsg den snra cnm tekrr dene dediler inş hayırlısı olsunEvet çok Zor canım içini ferah tut
Hsg değil de histereskopi ameliyat ortamında genel anestezi altında rahim içine bakılıyor bir problem var mı yok mu diye
Hakkında hayırlısı olsun
Mutlu haberlerle görüşmek üzere
Merhaba arkadaşlar, kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine gebelik kaybı yaşadım, protein s düşüklüğü ,anti nükleer antikor(ana) pozitifliği ve mhtfr c677t homozigot gende pıhtılaşmam var,iğne yeterli gelmeyip kortizon da kullananlarınız oldu mu ? Lütfen yardım edin...
Sağolasın canım aminCanım çok geçmiş olsun.. Kayıpların için çok üzüldüm. Allah dayanma gücü versin. Anti nükleer antikor ana pozitifligi bende de var. Ama onunla bakılan diğer testler negatif olduğu için lupus değil dedi hematolog. Ancak romatolojinin görmesi gerekiyormuş. Sen de; bence kadın doğum değilde hematoloji perinatoloji ve romatoliji üçlüsü ile gebeligini kontrol altına alsan daha sağlıklı olur gibi. 7.ayda olan kaybın için neden ne dedilerve bence histereskopiyi genelinden önce olmak daha iyi. Çünkü hsg de herşey net olmuyor.
Senin gebelik kaybın olmamıştr inşallah cnm sadece ana pozitifliğimi var sende ? Kanda pıhtılaşma var mıCanım çok geçmiş olsun.. Kayıpların için çok üzüldüm. Allah dayanma gücü versin. Anti nükleer antikor ana pozitifligi bende de var. Ama onunla bakılan diğer testler negatif olduğu için lupus değil dedi hematolog. Ancak romatolojinin görmesi gerekiyormuş. Sen de; bence kadın doğum değilde hematoloji perinatoloji ve romatoliji üçlüsü ile gebeligini kontrol altına alsan daha sağlıklı olur gibi. 7.ayda olan kaybın için neden ne dedilerve bence histereskopiyi genelinden önce olmak daha iyi. Çünkü hsg de herşey net olmuyor.
Canım bir dusugum oldu 7.haftada. Şimdi 26+3 oldum inşallah sağlıkla devam ederiz. Kan pihtilasmasinda mthfrc1298nce pai heterezigot. Hematolog iğneye gerek olmadığını söyledi. Detaylı ultrasonda prof.ya kan akımı iyi igneye gerek yok dedi. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız en kısa sürede. Romatolojiye ben de gidicem ama pozitif gelmişti sadece canım. O bölüm de ne zor sıra almakSenin gebelik kaybın olmamıştr inşallah cnm sadece ana pozitifliğimi var sende ? Kanda pıhtılaşma var mı
Maşallah canım sağlıkla inş kucağına alırsınCanım bir dusugum oldu 7.haftada. Şimdi 26+3 oldum inşallah sağlıkla devam ederiz. Kan pihtilasmasinda mthfrc1298nce pai heterezigot. Hematolog iğneye gerek olmadığını söyledi. Detaylı ultrasonda prof.ya kan akımı iyi igneye gerek yok dedi. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız en kısa sürede. Romatolojiye ben de gidicem ama pozitif gelmişti sadece canım. O bölüm de ne zor sıra almak
Bu kadar dusuge ragmen size daha yenimi rahim filmi cektiler, yoksa daha once film cekildi de sorun yokmu dendi, cok gecmis olsun yabu o kadar guzel bir haber ki ins benimde oyle olur bende 12 yildan sonra rahim sekil bozuklugu var T seklinde denildi amaliyat oldum dusuklerim vardi umarim son bulur genlerde mutasyon varmiydi
Hayirli olsun, kucagina saglikla alasin insAllah, igneleri yamile kalmadan oncemi kullanmaya basladin, birde kaçlik aspirin kullandiriyor doktorlarMerhaba hanımlar. Ben de 4 ay önce bir düşük yaptım. Akabinde yaptırdığım testler neticesinde pıhtılaşma sorunu ortaya çıktı. Hemen iğne kullanmaya başladım bir gün aspirin birgün iğne şeklinde. Şimdi hamileyim iğneyi hergun kullanıyorum. Ayrıca haftada bir proluton depot iğne ve günlük progestan fitil kullanıyorum. Daha çok yeni hamileliğim 4+4 üm fakat sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
Amin canım darısı isteyen herkesin başına. 200 mg ecospirin ve 6000 enox başladım. Eylül ayında kullanmaya başladım aralık 'ta hamile kaldım. Şu an sadece iğne kullanıyorumHayirli olsun, kucagina saglikla alasin insAllah, igneleri yamile kalmadan oncemi kullanmaya basladin, birde kaçlik aspirin kullandiriyor doktorlar
InsAllah sorunsuzca geçer canim gebeligin, isteyen herkes sağlıkla evladını alsin kucagina insAllahAmin canım darısı isteyen herkesin başına. 200 mg ecospirin ve 6000 enox başladım. Eylül ayında kullanmaya başladım aralık 'ta hamile kaldım. Şu an sadece iğne kullanıyorum
daha once çekildi 6 yil kadar oldu ama hic bir sorun yok denildi taki bu doktora gidene kadar rahim T dedi ameliyat oldum korunma süremiz bitti ama kafam karisik igne kullanmama gerek var mi yok mu daha doktorlar karar verrmemisken ben nasil karar verecem acabaBu kadar dusuge ragmen size daha yenimi rahim filmi cektiler, yoksa daha once film cekildi de sorun yokmu dendi, cok gecmis olsun ya
biz 2 yil onceydi sanirim 100 tl ye yaptiristik özel bir test yapan merkez vardi adini hatirlayamadim ama istersen ögrenirim bir cok ilde vardi o klinikSelam kizlar.bu sperm dna testi fiyatini bilen varmi aranizda.10 senelik evliyim,2 tup birde asilama denedim,olmuyor.cojmu pahali bu test?en iyi nerde yapiylir?istanbulda tafsiye etdiyiniz var mi?cevap icin cok tesekkurler
Hayir bu t rahim 6 sene onceki filmde neden cikmadi, belki o zaman olsaydin ameliyat bu kadar dusuk yasamayacaktin, valla canim benim 2 dusugum oldu, simdi doktorum igne degil ama tedbir amacli aspirin kullandiracagini soyledi, bu kadar sey yasamisken sana igne verecek doktor bul bence, bu arada pihtilasma testlerin nasıl ciktidaha once çekildi 6 yil kadar oldu ama hic bir sorun yok denildi taki bu doktora gidene kadar rahim T dedi ameliyat oldum korunma süremiz bitti ama kafam karisik igne kullanmama gerek var mi yok mu daha doktorlar karar verrmemisken ben nasil karar verecem acaba
Biz ankarada yaptirdik,383 liraya, ozel labaratuar, ankaradayim bu arada, muhtemelen istanbul biraz daha pahalidir,3 haftada sonuc cikacakmisSelam kizlar.bu sperm dna testi fiyatini bilen varmi aranizda.10 senelik evliyim,2 tup birde asilama denedim,olmuyor.cojmu pahali bu test?en iyi nerde yapiylir?istanbulda tafsiye etdiyiniz var mi?cevap icin cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?