- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
2 aydır her gün vuruluyorum clexane 4000. Doktora gönderdim sonucu coraspin kullan 300lük yazmış şimdi.
Homosistein testini nerde yaptırdınız? Hangi doktordan talep ettiniz?ben de merak edip baktirmistim homosisteine normal referans araliginfa cikti. kimisi de homosisteini folik ve b vitamini ile dusuruyor. ama bilmeden kendi kendimize is yapmak ne derece dogru bilemedim. buldugum listeyi seninle paylastim 1 hafta dayanabildim o listeye cok zor.
Canım ben cumartsi çektirdim rahim filmini anestrzıyr gerek yok bnce tamam bıraz sancı oluyo ama oyle bagırtacak kadar değil. Tupler açık ve yapışıklık perde gbi bişeyde yok dedi çok şükür. Düşüklere sebep hiçbişey bulunamadı gbi. Butun testler yapıldı artık. Kromozomlar normal eşimdede bendede. Homosistein normal. Rahum fılmı temız. Bıtek trambofılı testınde paı ve mthfra 1297 heterezıgot bu genlerde onemsenmıyo, dusuge sebebıyet vermıyo denıliyo bazı doktorlar tarafından. Bıde proteın s düşük omu tetıklıyo düşükleri anlayamadım. Neyse enazndan temız sonuclar bunada cok şükür. 9ay gectı korunmayı bırakalı bakalım inşallah rahım fılmınden sonra hemen hamıle kalabılırım dedıklerı gibi. Sonrasıda streslı bı süreç tabi igne coraspın ne kullanıcam o 9ay nası geçecek Allah hrpımıze yardım etsın hayırlu ssglıklı rvlatlar nasıb etsın enkısa zamanda inşallahbiraz var kilom canım,tabi bu hamilelik süreçlerinde vay düşük riski var yatayım aman vitamin takviyesi alayım falan derken şiştim,aslında kilom yoktu başlangıçta,şimdi diyete başladım,kilo büyük problem,inşAllah bundan sonrasında sağlıkla ve de sağlıklı evladımı alırım kucağıma,Allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim
Çok sevindim canım,ama ben yinede anestezili tercih edeceğim sanırım,çünkü kendini kasmak doğru sonuç vermiyormuş,bende eminim ki bu acı beklentisiyle kasacağım kendimi,o yüzden bitsin gitsin,bundan önceki gebeliklerinde çok bekledin mi,kolay mı hamile kaldın,gerçi kürtajlar adamın dengesini bozuyorCanım ben cumartsi çektirdim rahim filmini anestrzıyr gerek yok bnce tamam bıraz sancı oluyo ama oyle bagırtacak kadar değil. Tupler açık ve yapışıklık perde gbi bişeyde yok dedi çok şükür. Düşüklere sebep hiçbişey bulunamadı gbi. Butun testler yapıldı artık. Kromozomlar normal eşimdede bendede. Homosistein normal. Rahum fılmı temız. Bıtek trambofılı testınde paı ve mthfra 1297 heterezıgot bu genlerde onemsenmıyo, dusuge sebebıyet vermıyo denıliyo bazı doktorlar tarafından. Bıde proteın s düşük omu tetıklıyo düşükleri anlayamadım. Neyse enazndan temız sonuclar bunada cok şükür. 9ay gectı korunmayı bırakalı bakalım inşallah rahım fılmınden sonra hemen hamıle kalabılırım dedıklerı gibi. Sonrasıda streslı bı süreç tabi igne coraspın ne kullanıcam o 9ay nası geçecek Allah hrpımıze yardım etsın hayırlu ssglıklı rvlatlar nasıb etsın enkısa zamanda inşallah
İnşallah canım amin. Benım diğer gebelıkler daha kolay olmuştu ilkdefa bukadr bekledım vardır bı hayırÇok sevindim canım,ama ben yinede anestezili tercih edeceğim sanırım,çünkü kendini kasmak doğru sonuç vermiyormuş,bende eminim ki bu acı beklentisiyle kasacağım kendimi,o yüzden bitsin gitsin,bundan önceki gebeliklerinde çok bekledin mi,kolay mı hamile kaldın,gerçi kürtajlar adamın dengesini bozuyor
bir neden bulunsa bir dert bulunmasa bir dert,bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için,benim protein s tam alt sınırda yani referans değer 65 -140 arası bende 65 çıkmış ama tek başına anlam ifade etmiyor diyorlar,kime güveneceğim nasıl olacak artık kafam allak bullak,Allahın dediği olacak,inşAllah bizlere de sağlıklı gebelikler yaşatır ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız canım.
Canım çok gecmıs olsun. 34. Haftaya kadar hıc ıgne sulandırıcı hap fln kullanmadanmı geldın. Cunku sendekı genlere buyuk ıhtımal igne baslıyolarBenim test sonucumda mthfr a1298c homozigot ve faktör 5 leiden mutasyonu heterezigot yazıyo.34.haftada dogum yaptım ancak bebeğim yasamamıstı.bu degerler beni cok korkuttu.kalbimde kramp vardı uzuntuden diye dusunuyodum simdi pıhtı atacak korkusu sardı
Bu test yapılmamıstı ama tüp bebek olunca 20.haftaya kadar iğne kullanmustımCanım çok gecmıs olsun. 34. Haftaya kadar hıc ıgne sulandırıcı hap fln kullanmadanmı geldın. Cunku sendekı genlere buyuk ıhtımal igne baslıyolar
Benim test sonucumda mthfr a1298c homozigot ve faktör 5 leiden mutasyonu heterezigot yazıyo.34.haftada dogum yaptım ancak bebeğim yasamamıstı.bu degerler beni cok korkuttu.kalbimde kramp vardı uzuntuden diye dusunuyodum simdi pıhtı atacak korkusu sardı
6 sene onceki rahim filmine bakarak soyledi bunu doktor ama diger doktorlar hic boyle bisey soylemediHayir bu t rahim 6 sene onceki filmde neden cikmadi, belki o zaman olsaydin ameliyat bu kadar dusuk yasamayacaktin, valla canim benim 2 dusugum oldu, simdi doktorum igne degil ama tedbir amacli aspirin kullandiracagini soyledi, bu kadar sey yasamisken sana igne verecek doktor bul bence, bu arada pihtilasma testlerin nasıl cikti
kusura bakmayin yeni gordum mesajinizi duzen labaratuari isterseniz bi internetten bakinTesekkur ilginz icin.ogrene bilirseniz iyi olur.yurtdisindayim memlekete gilirken sinirli gunler icin geliyoruz istanbula.pek niyetli diyil esim,o yuzden sehir sehir gezmez.istanbul olur ise bi sekilde ikna ederim.burda turk doktorlar tup bebek yaparkene 1500 dolar ek ucrek istediler,paha geldi bana.
gecmis olsun cok uzuldum ne kullandiniz hamilelik boyuncaBenim test sonucumda mthfr a1298c homozigot ve faktör 5 leiden mutasyonu heterezigot yazıyo.34.haftada dogum yaptım ancak bebeğim yasamamıstı.bu degerler beni cok korkuttu.kalbimde kramp vardı uzuntuden diye dusunuyodum simdi pıhtı atacak korkusu sardı
20.haftaya kadar hibor kullanıp bıraktırmustı doktorgecmis olsun cok uzuldum ne kullandiniz hamilelik boyunca
Benim test sonucumda mthfr a1298c homozigot ve faktör 5 leiden mutasyonu heterezigot yazıyo.34.haftada dogum yaptım ancak bebeğim yasamamıstı.bu degerler beni cok korkuttu.kalbimde kramp vardı uzuntuden diye dusunuyodum simdi pıhtı atacak korkusu sardı
Gebelik süresince kan sulandırcı kullancaz dedi.tüp bebek tedavisinie baslıcam 1 ay sonra.amh cok dusuk bende zaman kaybetmeyelim dendi.2 aydır surekli bişeler cıkıyo rahim iltihabı için antbiyotik hap ve iğne kullanıyorum.sağ bacagımda siddetli ağrı var ve bu test beni çok korkuttu.bacagıma pıhtı attı diye korkuyorum.birazdan doktora gitcemSizinle tamamen ayni sorunlara sahibiz. Bende de ayni genler ayni mutasyonlar cikti. Bende 34 haftalik ölü dogum yaptim kizimi 9 ay once. Korku sardi bundan sonrasi icin ne onerdi dr.unuz ?
Gebelik süresince kan sulandırcı kullancaz dedi.tüp bebek tedavisinie baslıcam 1 ay sonra.amh cok dusuk bende zaman kaybetmeyelim dendi.2 aydır surekli bişeler cıkıyo rahim iltihabı için antbiyotik hap ve iğne kullanıyorum.sağ bacagımda siddetli ağrı var ve bu test beni çok korkuttu.bacagıma pıhtı attı diye korkuyorum.birazdan doktora gitcem
Gebelik süresince kan sulandırcı kullancaz dedi.tüp bebek tedavisinie baslıcam 1 ay sonra.amh cok dusuk bende zaman kaybetmeyelim dendi.2 aydır surekli bişeler cıkıyo rahim iltihabı için antbiyotik hap ve iğne kullanıyorum.sağ bacagımda siddetli ağrı var ve bu test beni çok korkuttu.bacagıma pıhtı attı diye korkuyorum.birazdan doktora gitcem
( çok üzüldüm, çok gecmiş olsun. Ben her sabah sarımsak yutmaya başladım. Pıhtılaşmayı önlüyormuş. Endişe etmeyin, o genler sadece eğilim yaratıyor yüzdeyüz o hastalıkları yaşayacagız anlamına gelmiyor.
canım benim ilki 9+4 de kürtaj oldu,ikincisi de tam 9 haftalıkken kürtaj oldum,ikisinde de kalp atışı alınamadı,bende kan pıhtılaşması çıkmadı,bu sefer önlem amaçlı aspirin verecek sanırım doktor,İnşallah canım amin. Benım diğer gebelıkler daha kolay olmuştu ilkdefa bukadr bekledım vardır bı hayırilki korunmayı bıraktık 5ay adet gordum 6.ay oldu. İkincisi hemen oldu dıyebılırım. Korunma suresı bıttı bıraktık o ay adet gordum 2.ay hamıleydım. Ama bunda 9aydır beklıyorum bu 10.ayım. rahım fılmı hamılelıgı kolayşlaştırıyo dıyolar ama bakalım inşallah oyle olur. Senın düşükler kacıncı haftada bıde hangı genlerde mutasyon vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?